Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сорі,не втримався але це вже істерика:

Цитата

Стукає Зеленський до Макрона, а відкриває Петр Олексійович зі словами "У Макрона так у Макрона. Заходь, сцикло".

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

м-да... Порох вчора зробив "ход каньом" і поставив конкретний "шах" Вові. А той від неочікування (тут ще канал "1+1" киданув його під танк) лише побризкав слиною... Він ще нічого по-суті не зробив для країни, щоб дозволяти собі такий тон.

Короче, на зарашній момент - от як Нікель доводив, що результат першого туру був такий тому, що більшість голосувала не ЗА Зеленського, а ПРОТИ Порошенка, то після вчорашнього ефіру отих "протиПо" стало набагато менше. Відповідно і "заЗе" теж поменшало... Причому, конкретно

Це я роблю висновок не лише по своїх враженнях, а по тому, що чую сьогодні по каналах, котрі навіть були проти Пороха

Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

Бо якщо в другому турі голосувати Проти когось- то це треба явно проти Зеленського.

я би все ж радив не казати "гоп", а ще поспостерігати

Але поки Вова сам себе топить. Тут вже Порох лише влаштовує йому "площадки" для самовбивств. Тобто вже народ особо не згадує, "що Петро робив не так", а дивляться "що робить Вова"... і що НЕ робить (а бігає як пацан)

Опубліковано
18 минут назад, jack74 сказал:

м-да... Порох вчора зробив "ход каньом" і поставив конкретний "шах" Вові. А той від неочікування (тут ще канал "1+1" киданув його під танк) лише побризкав слиною... Він ще нічого по-суті не зробив для країни, щоб дозволяти собі такий тон

В моєму крузі спілкування вражання абсолютно інше.

По вчора вів себе як загнаний звір і багато хто каже, що навіть Яник собі такого не позволяв. Уявіть наскільки ПО зараз озлоблений на народ за 20 % підтримки і чи не буде він "мститися" за це якщо раптом стане президентом?

Опубліковано

Я далеко не прихильник Порошенка, але те що витворяє оте Зе...це на голову не налазить... Не знаю, що в твориться в головах прихильників зе-команди.

А хто виглядав як загнаний звір, то це Кулик, таке враження було що він от-от заплаче.

Опубліковано

Найкраз Вова то й буде мстивим та авторитарним.

В його кварталі всі актори на других ролях,без нього і пікнути не вміють.

А саме гірше ,без нього вони не приймають ніяких рішень,він просто не вміє делегувати певні речі іншим.

Або не хоче.

Ну і його заздрість до успіху інших акторів,ведучих, наприклад того ж Горбунова,або Вакарчука є дуже помітною.

Основні політичні гравці вже почали прозрівати 

Так що фура над ним і його діяльністю буде висіти дамоклов м мечем.

Опубліковано
41 хвилин тому, Arden сказано:

По вчора вів себе як загнаний звір і багато хто каже, що навіть Яник собі такого не позволяв. Уявіть наскільки ПО зараз озлоблений на народ за 20 % підтримки і чи не буде він "мститися" за це якщо раптом стане президентом?

або якщо не стане

важелів впливу у нього вистачає

Опубліковано
3 hours ago, jack74 said:

але обирати потрібно. Інакше оберуть за нас, а виправдання "я його не обирав" буде гнилим, так як змарнувавши свій бюлетень ти просто дав дозвіл обрати за тебе, тобто дав мовчазну згоду з чужим вибором, підтримав його, так би мовити.

Кого "його"? Виборця ВОЗа чи ПОПа? Чи відразу обох? 

Зараз в нас "мажоритарка", тому бюлетень з дульою в реальності нікому не відходить. А от на парламентських такий бюлетень якраз і розподіляється у відповідних частинах між усіма партіями, які проходять мінімальний бар'єр. Це якщо математичну сторону питання розглядати, а не "моральну".

"Принципово" не ходжу сувати після 2004го. Виключення зробив на парламентських 2014, бо таки повівся на рекламу тут на форумі ))

Опубліковано
1 година тому, Arden сказано:

По вчора вів себе як загнаний звір і багато хто каже, що навіть Яник собі такого не позволяв.

А можна детальніше, що вчора такого зробив Порошенко, що навіть Янукович собі такого не дозволяв? 

Опубліковано

А як жінки через тиждень ходять по магазинам та купують НОВЕ плаття?

В них є купа причин,чому потрібно саме нове,а старе вже не потрібне.

Саме смішно, чи мало в шафі,чи безлі - все одно нема,що вдіти.

Опубліковано
52 минуты назад, Selbeor сказал:

Я далеко не прихильник Порошенка, але те що витворяє оте Зе...це на голову не налазить... Не знаю, що в твориться в головах прихильників зе-команди.

А хто виглядав як загнаний звір, то це Кулик, таке враження було що він от-от заплаче.

А що він витворив?Що вам на голову не налазить?

От я зараз переглядаю участь Порошенка в "Право на владу"

Скоро дійду до Кулика)

Опубліковано
6 хвилин тому, yu2007 сказано:

Виключення зробив на парламентських 2014, бо таки повівся на рекламу тут на форумі ))

О, прямо як я. На президентські не ходив, а на парламентські пішов.

Опубліковано

С моей точки зрения Зеленский задает темп и гнет свою линию, а Порошенко пытается успеть, но делает это как разбалованый ребенок, соглашается, потом пытается переделать на свой лад, дергается с решениями и выходками, нет четкого плана и действий в одном направлении.

Опубліковано

Як я вже писав) ПРиємно дивитись на наших політиків в ці два місяці виборів.. Всі ці гниди стають різко чесними добрими, чуйними, відповідальними і правильними) Що рошеніський брехун. що жуля)) Хоч до жопи прикладай))

Опубліковано
47 минут назад, Віталій СК сказал:

А можна детальніше, що вчора такого зробив Порошенко, що навіть Янукович собі такого не дозволяв? 

я не дивився, просто переказав враження колег

Опубліковано
2 часа назад, Arden сказал:

Як ? Мститись? А зараз типу добре чи як?    Шо то гавно шо друге гавно... Вот зараз треба на всякі майдани чи пікети виходити...

Опубліковано
1 час назад, Arden сказал:

Тю... Як загнаний, притому конкретно, звір, а скоріше, як студент, який не вивчив нічого перед екзаменом, і старається чи то перекричати викладача, чи то збити його з пантелику, щоб відвернути увагу від свого беззмістовного бурмотіння, щоб хоч трійку поставив - вів себе Зеленський... Ще й, не вислуховуючи нічого, по хамськи поверещав, в кінці дозволив собі тон, яким, певно, король Великобританії говорив би з вождем племені папуасів, і кинув трубку.

Хіба що Яник в нас собі таке і дозволяв, напевно.

Уявляєте хоч приблизні наслідки такої його розмови з президентом якоїсь Польщі чи Угорщини, не кажучи вже про ключових політиків ЄС, чи, не приведи Боже, НАТО? От, не сподобалася нашому преЗЕденту якась фраза співрозмовника - і почалося! "Все має бути так, як я, Президент великої та могутньої України, якого вибрали десятки мільйонів людей, сказав, НА, і даю на це 24 години, НА! Та ваша Угорщина - як  дві області України, НА! Крапка! До побачення!" Правильно - буде ВІН, точніше ВОНА - лисичка з пухзнастим хвостиком, північна така...

Таке враження, що чувак вже після остаточних результатів виборів говорить з опонентом, який йому програв.

А з дебатами тими то взагалі цирк - "не треба" - "вимагаю, і аналізи вимагаю" (БЕЗ вказання ДАТИ дебатів, доречі) - "аналізи туди я не здам" - "14-го числа - не піду", піду 19-го" - "експертам VADA взагалі нічого не здам, мені хватає Євролабу" - "хочу телеміст" (теж не передбачений законом, на те і ставка, щоб дебатів НЕ було). Або то принциповий тактичний хід - "я такий таємничий кандидат, щоб всім цікаво було", або, даруйте, просто розуміння, що на дебатах він не вивеЗЕ.

От смішно буде, якщо Порошенко приїдде 19-го в студію НСТУ, а Зеленський - на стадіон, Порошенко побачить відсутність опонента, і швиденько, без попередження, переїде на "Олімпійський". Що зробить Зе - встане і піде? Я б для того, щоб не було дочасної втечі з низького старту, на місці Порошенка, запис включив би з студії, щоб Зе спокійно сидів, і думав, що Президент - там.

А взагалі - цікаво послухати саме ДЕБАТИ, а не цирк.

Опубліковано
18 минут назад, Dima4s сказал:

Як я вже писав) ПРиємно дивитись на наших політиків в ці два місяці виборів.. Всі ці гниди стають різко чесними добрими, чуйними, відповідальними і правильними) Що рошеніський брехун. що жуля)) Хоч до жопи прикладай))

І всеодно вже вкотре, люди ведуться.

В мене зелений, викликає сумніви. Але порох, однозначно ні! Він мав достатньо часу себе показати.

А ті всі пункти досягнень, перераховані вище я як народ, не відчуваю на собі. Все як було такі є, як платили так і платять (на кордоні, для поліції, для лікарів, і т.д.).

А от зробив би "розтаможку" доступну, народ відчув би щось. Але ж  де там. Придумав вторгнення і військовий стан, томос, та відволік увагу від майдану на кордоні.

Спекулює на бажанні людей до Європи. Але доступну ціну на авто не зробить. Бо ж треба продавати китайський мотлох в своїх салонах.

І не тільки про авто мова. Скільки з Європи везуть усього, щоб перепродати в Україні дорожче..

То це така інтеграція?

Коротше, народ покращень не відчув, от і результат у відсотках.

Опубліковано
32 минуты назад, Shipshinka сказал:

І всеодно вже вкотре, люди ведуться.

В мене зелений, викликає сумніви. Але порох, однозначно ні! Він мав достатньо часу себе показати.

А ті всі пункти досягнень, перераховані вище я як народ, не відчуваю на собі. Все як було такі є, як платили так і платять (на кордоні, для поліції, для лікарів, і т.д.).

А от зробив би "розтаможку" доступну, народ відчув би щось. Але ж  де там. Придумав вторгнення і військовий стан, томос, та відволік увагу від майдану на кордоні.

Спекулює на бажанні людей до Європи. Але доступну ціну на авто не зробить. Бо ж треба продавати китайський мотлох в своїх салонах.

І не тільки про авто мова. Скільки з Європи везуть усього, щоб перепродати в Україні дорожче..

То це така інтеграція?

Коротше, народ покращень не відчув, от і результат у відсотках.

Військовий стан - взагалі мимо каси - всі так впевнено верещали, що "Порошенко відмінить цим вибори! Диктатура!". І що? Відмінив?

В Європі є як дешевші, так і добряче дорожчі, як в нас, речі - їжа дешевша, наприклад, а от якась техніка типу тої ж дзеркалки чи смартфонв - дорожча.

От тут пропагандисти Коломойського взагалі пишуть, що для збереження влади Порошенко спровокує повномасштабну війну і встановить диктатуру, хто готовий повірити?

https://www.unian.ua/elections/10514451-ekspert-opisav-tragichni-varianti-zberezhennya-poroshenka-pri-vladi-budut-rozbombleni-kijiv-ta-lviv.html

Експерт описав трагічні варіанти збереження Порошенка при владі: «будуть розбомблені Київ та Львів»

Саме цікаве - за ролик "по приколу"  - порушують кримінал, куди Аваков дивиться тут? Хояа тут - не Авакова вже справа, а СБУ, скоріше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...