Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Спойлер

От Зеленского Информбюро!

Намедни ночью, без объявления нападения, к нам вернулся из Парижа кандидат Зе. И сразу не приходя в сознание, приступил к работе!

Записал ночью ролик на стадионе. То ли он света дневного бриться, то ли виртуального нападения, которым он всех пугает в своих видеороликах. Не надейтесь. Никто нас таким образом не спасет. Это дерьмо мы будем есть полной ложкой сами и до дна. Независимо от исхода выборов.

Вот уже поверив в скорый приход новой власти, потянулись желающие показать ей лояльность. Суд признал незаконной национализацию Привата. Ну теперь наивные избиратели Вовины, заплатят Коломойскому за все. Миллиардов пять баксов для начала. И курс доллара прыгнет, и цены на все.
А Порох демократ, сам строил систему западную. С независимой судебной властью. Но времени не хватило. Независимость есть, а судей нормальных нет, или очень мало. Не вырастили ещё. Да и где их взять? Судьи - это тот же простой народ, только имеющие возможность, свою простоту конвертировать в выгоду. И уже намекают, что готовы продаться и ждут отката.
Многие первыми решили застолбить место у кормушки. Говорящая голова Авакова, Антон Геращенко, уже договорился, что сериал Слуга Народа должен стать настольной книгой депутатов. Хорошо лизнул. Ага, особенно серия, где их всех расстреляли. Я уверен, все избиратели Вовы за такой сценарий. И Савченко уже выпустили. Ждите с понедельника в Раде с гранатой.

Остальному простому народу, кто за Вову голосует и не в системе, уже ничего не светит. Все места заняты.
Ну, а сегодня Зеленский собрался себя явить народу на 1+1. Только баррикады построят, что бы Порох не пришел и не шуганул мальчика. И вертолет для эвакуации приготовят. Истинно говорю вам. Даже жена разрешила и дала новое интервью по этому поводу. Ждём что скажет мама, папа и теща.

Ничего нового или конкретного, люди от него не услышат. Тут уже появилось мнение, что наконец Вова выучил ответы. Нет, наконец приглашенные журналисты и прикормленные эксперты выучили вопросы. А других на встречи с Зе не пускают. Вот он и решился.

Думаю и дебаты завтрашние на стадионе - они хотят превратить в шоу. Где Вова будет говорить общие слова, бросаться на оппонента, а его массовка будет бесноваться. Так что, те кто туда попадет по квоте Порошенко, готовьтесь. Нормальной беседы о программах не будет. А будет жесткая борьба интеллекта Пороха и хамства Зеленского. Ведь Зе и люди из его штаба привыкли действовать по принципу. Если нельзя Вову спрятать или всех обмануть, то надо нахамить и перекричать.

Так что не подведите. Отбрасывайте в сторону свою воспитанность. Не время сейчас товарищ - Родина в опасности. Как говорили герои прежних времён.
Вообщем ещё ничего не произошло,но признаки надвигающегося всеобщего абзаца, как знамения, видны везде.

И если мы его не остановим, то накроет он нас всех. Только еще не все это поняли. Хотя прозревают, но блин, как медленно! Надеюсь выступления Вовы и дебаты, послужат для многих волшебным пенделем и озарением. Что надо спасать страну. Ну, а до кого дошло и Ху из Ху, увидим на выборах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
5 хвилин тому, jack74 сказано:

Не вгадав.

Н-да, прогнозист з мене не ліпше Нокіана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли Зеленський представив свою команду,

57485741_10210330469857970_6793149403268907008_o.thumb.jpg.8b7d7f94e620ab3a005dac4e2e9c7b5d.jpg

а пацани не зовсім зрозуміли що це було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зеленський представив членів своєї команди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, jack74 сказано:

Знаєш, людей, котрі опускаються до примітивних обзивань опонента, називають ватою. І таких в кожному чаті під трансляціями завжди багато

ну рєбьята першими почали додавати Зе до всіх слів....

чи була умова додавати Зе тількто до вибраних слів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, iiron сказано:

Є успіхи?

намагаюся....

намагання наше все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, igorgame сказано:

Зеленський представив членів своєї команди

Команда як команда, поки що, все стандартно: зробимо, посадимо, всім буде добре))) Правда, з мовою(українською), у команди троха не  складається)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто нікчема.

Брехло  і хамло.

Як він з Коломойським- то просто партнери, а як Порох з Гладковським  то в них бізнес на крові.

А як він буде спілкуватись з народом- Дєнєг нєт, ми вам покажем ролікі.

А ця вся його представлена сьогодні команда, це ж просто підсадні.

Справжня його команда , це ті вовчари, що враз переключать на себе грошові потоки.

Ця команда зараз в тіні.Це ті, хто паяца видвинув ,хто його просунув, хто його сьогодні захищає , а значитьконтролює.В першу чергу фізично.

Звичайнийбандитський прийом з 90 років.

Поставити дурачка головою місткчка, а самим дерибанити землю та потоки.

Лохорат, він такий лохорат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Dima4s сказал:

з іншої сторони є думка що це все з відпусканням корупціонерів, Савченко, з приватом то все робить сам Порошенко щоб налякати людей і закликати голосувати за нього... б овся ця анархія продовжиться....

З Савченко в мене версій ще немає, а от за Приват - думаю Петя собі індульгенцію купує в Коломойсьокого віддаючи йому Приват ще за свого правління, лиш би його самого при Зеленському по світу з торбою не пустили. Пам'ятаєте як Ющенко аналогічно перед Януковичем прогнувся, коли зрозумів, що другий термін йому не світить і отримав пожиттєво дачу і т.д. Думаю переговорники Петі вже давно з Ізраіля не вилазять виторговуючи Петі амністію в Коломи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А РНБО  для чого скликав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, nickel сказал:

Думаю переговорники Петі вже давно з Ізраіля не вилазять виторговуючи Петі амністію в Коломи.

Спойлер

"Мудрый" Петр Алексеевич решил, пока еще может, пойти на мировую с Коломойским. За счет государства. А заодно подложить серьезную "мину" под будущего Президента Зеленского. Потому что именно ему придется отдавать эти 2 миллиарда долларов (компенсация Коломойскому за неправомерно национализированный Приватбанк - Прим. Ред.), и ему придется отвечать за пустой бюджет, галопирующую инфляцию и прочие радости.

Получил ли в ответ на этот "жест доброй воли" Порошенко от Коломойского какие-либо гарантии неприкосновенности – не ведомо. Но, как выяснили недавно журналисты "Схем", на этой неделе к Коломойскому в Герцлию приезжали мэр Харькова Геннадий Кернес, глава парламентской фракции Виталий Хомутынник и бизнесмен Павел Фукс. Все эти граждане могли выступать в качестве парламентеров от Порошенко. Год назад парламентером выступал тогдашний глава АП Борис Ложкин, приезжавший к Коломойскому в Женеву для того, чтобы предложить "порешать вопросы" относительно расследования по "Приватбанку" и сохранение активов в обмен на поддержку Порошенко, в том числе и медийную. В тот раз Коломойский не согласился. В этот – возможно, да.

Но Петру Алексеевичу стоило бы помнить, что Игорь Валерьевич не всегда платит по счетам. Точнее – всегда старается не заплатить. А в ситуации, когда у Петра Алексеевича не будет уже ни должности, ни иммунитета – "платят долги только трусы". И Коломойского в этом случае можно понять. Уж слишком много подлостей ему довелось вытерпеть от Порошенко. И теперь придет "обратка". И не только от Коломойского", - написал на своей странице в Facebook Станислав Речинский.

По мнению Алексея Куща, на самом деле Игорю Коломойскому Приватбанк не нужен.

"Без господдержки он обречен на финансовую дестабилизацию. Со стороны Коломойского это, скорее всего, попытка добиться прекращения всех судов и преследований, отзыва исков и списания кредитной задолженности с его активов, определенных преференция для своего бизнеса (скажем, решение вопроса контроля над "Укрнафтой" и тарифов на электроэнергию для Никопольского феросплавного завода). История с апелляцией дает время на переговоры. Если стороны договорятся - мы увидим вялое сопротивление Коломойского и снятие всех претензий, если нет - Коломойский будет продолжать судиться", - говорит Кущ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Nokian сказал:

А РНБО  для чого скликав?

Не для чого, а для кого. Правильно поставлене питання - це вже половина відповіді. Якщо засідання РНБО транслюють по телебаченню, то для кого його скликали? Правильно - для телеглядачів. З МВФ і іншими кредиторами є інші канали зв'язку. Отже РНБО - картинка для хом'ячків, ліва рука фокусника, яка відволікає увагу, поки права рука рятує Рошен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випуск Савченко може бути медіашумом для відволікання уваги від рішення суду по Привату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 hours ago, Zevs_Isver said:

пиздьож, на наганяй паніку

Ніт!

Spoiler

111_original.jpg.16e27a8d82bcf6719230df4de7653e1a.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

Просто нікчема.

Брехло  і хамло.

Як він з Коломойським- то просто партнери, а як Порох з Гладковським  то в них бізнес на крові.

А як він буде спілкуватись з народом- Дєнєг нєт, ми вам покажем ролікі.

А ця вся його представлена сьогодні команда, це ж просто підсадні.

Справжня його команда , це ті вовчари, що враз переключать на себе грошові потоки.

Ця команда зараз в тіні.Це ті, хто паяца видвинув ,хто його просунув, хто його сьогодні захищає , а значитьконтролює.В першу чергу фізично.

Звичайнийбандитський прийом з 90 років.

Поставити дурачка головою місткчка, а самим дерибанити землю та потоки.

Лохорат, він такий лохорат.

Мені просто цікаво, Вам про його тіньову команду особисто доклад принесли, чи передали через агента?)))) Для чого корчити з себе великих знатаків і провидців??? Чесно, читаючи Вас, ще раз переконуюсь у правильності вибору)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що переглянув

Спойлер

Зеленський отримав ще бал. Молодець. 

Головне, що мені сподобалось - він майже не каже "Я", він каже "Ми". І я сподіваюсь, що він дійсно зламає інститут цього позорного українського президентства.

І говорити він, виявляється, вміє. Так, він ще ведучий, і веде себе як ведучий, але може врешті цій країні і потрібен той, хто поведе?! Бо Порох за собою не веде...

Так, він переходить на російську і я це розумію - ну думає він на російській. Головне, що він українець. 

Помилимося? Ну, що ж, така наша доля, знач. Януковича пережили? Комуняк пережили? і з цим вже якось стерпимось.

Але те, що каже він, що кажуть люди його команди - це те, що я хочу чути. Вірніше, не чути хочу, а хочу щоб дійсно в Україні це сталося, щоб Україна врешті-решт вирвалася з того Совка і стала зразком для Європи. І хочу, щоб мої діти гордились, що вони живуть в цій країні. Не Кличком і Шевченком (футболіста маю на увазі), а високоінтелектуальною країною, в котрій люди хочуть жити, а не тікати з неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2019/04/19/7212658/

Команда Зеленського

Як вам?

Я дуже рада бачити Комаровського

Його поради допомогли мені бути щасливою мамою - і бачила як бути мамою без порад Комаровського,як мами наступають на самі елементарні граблі.Його поради допомогли не послухати лікаря,яка 2х місячній дівчинці назначає антибіотик при звичайній вірусній інфекціі і звернутися ще до одного лікаря.

Була на зйомках передачі "Школа доктора Комаровского",3 роки тому -і тоді ще відмітила гарну організацію процесу від зйомок до фото з ним.

А Зеленський подобається мені ще більше та більше 

Він зробить Порошенко!

Нокіан,ти так і не відповів на єдине конкретне питання - повторити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,,Він каже те,що я хочу чути,,, 

Вірно Джек, прямо в точку.

Тому й на російську переходить,бо більшість саме її хоче чути,бо їм нею легше думати .Хоча в даному випадку думати,це не підходить.

Ви йдете до лікаря,котрий скаже,що ви хочете почути,

Чи котрий скаже,що треба робити?

Чому нема вислову ,, солодка правда,,, я є вислів ,,гірка правда,,?

Але ж лохорат вперто хоче чути солодку брехню.

Хоче вірити підставним дурилкам картонним.

Ну що ж ,за два дні отримаємо чергове наочне підтвердження виразу ,, Чому ми такі бідні,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, nickel сказано:

Не для чого, а для кого. Правильно поставлене питання - це вже половина відповіді. Якщо засідання РНБО транслюють по телебаченню, то для кого його скликали? Правильно - для телеглядачів. З МВФ і іншими кредиторами є інші канали зв'язку. Отже РНБО - картинка для хом'ячків, ліва рука фокусника, яка відволікає увагу, поки права рука рятує Рошен.

А що Рошен можуть націоналізувати?

Забрати в Ротшильдів?

Яким чином?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Nokian сказано:

Ви йдете до лікаря,котрий скаже,що ви хочете почути,

Вже ті ваші примітивні й недоречні паралелі посміхають просто :) "Лікарі" - це його команда. А він - найнятий "директор поліклініки", "менеджер лікарні", чи вірніше "кризис-менеджер". Той від кого вимагається наявність отієї "політичної волі" в потрібному напрямку, а не купленого диплому зуботехніка.

А твій Порошенко абсолютно не "лікар", як ти проводиш паралелі. Знахар, шаман, шарлатан

18 хвилин тому, Nokian сказано:

Але ж лохорат вперто хоче чути солодку брехню.

Хоче вірити підставним дурилкам картонним.

а кому ти хочеш вірити? Тому, хто тобі каже "ні, ми не будемо жити в нормальній країні! ніколи!" Ми і далі будемо лише на кухнях вумнічати, як правильно має бути, а виходити на вулицю і далі жити "як завжди"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Nokian про повагу до інших тут вже було немало сказано, і не тільки мною. 

Усне попередження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю. Та він на прощену неділю знов індульгенцію вимолить.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@S30 не в мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На закиди,що я весь час прогнозую- то це є частина моєї роботи.

Бо коли приходить покупець,він хоче почути,навіть отримати від мене гарантію,що той телефон,який я пораджу ,буде працювати так,щоб задовільнити цього покупця, і надовго 

Як я можу йому сказати- ось це нове обличчя,дайте цьому телефону шанс, він же ще нічого поганого не зробив?

Довго я так наторгую?

Мені треба чітко  вирішити також ,чи варто ремонтувати телефон,чи доцільно,а не просто озвучувати суму.

Тому кожен день я маю заглядати трохи вперед і чесно розказувати про це людям.

Знати краще за деяких,що вони хочуть.

Іноді я буваю грубим,але обманювати не буду.

І не люблю,коли мене обманюють.

Причому так примітивно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 hours ago, Arden said:

Вчора мені розповідали, що якщо Зе прийде до влади, то західні області першого травня будуть бомбити.

Як думаєте, правда?

Правда

1ze_original.thumb.jpg.e85248193750dc7074f9bfd53c0ff21f.jpg

2ze_original.thumb.jpg.e467e24c88f57a38a9c2fbd97d7c63c6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...