Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

14 минут назад, Nokian сказал:

Сумно, що такі   , як ти не розуміють, що родичі загиблих мають повне право , найперше право висловлюватисьз приводу долі країни.

Якби вони агітували за Зеоенського- тобі би було все добре?

Може самозабанишся вчергове?

Прямі підстави є.

Твому Зеленському стидно не буде.

Він же взагалі не служив.

А ти служив у армії?

Родичі загиблих такі самі люди,як родичі живих

Президент така сама людина,як лікар

Як ви і я

Почитайте заповіді і не творіть собі кумирів

Всі люди рівні 

Ви вже таку хрінь пишете,що аж читати бридко

А книгу прочитали чи й надалі надаєте перевагу лише ютубу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

В недалекому майбутньому десь під ростовом 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 минут назад, Nokian сказал:

А ти служив у армії?

як ти там писав раніше ? спочатку за себе розкажи, де, коли, в яких військах, в якому званні служив, а тоді предьяви іншим кидай

46 минут назад, Nokian сказал:

Може самозабанишся вчергове?

з якого перепугу ? я вже не модератор, чи ти знов загубився в часі ? альтернативна реальність, вона така

51 минуту назад, Nokian сказал:

Сумно, що такі   , як ти не розуміють, що родичі загиблих мають повне право , найперше право висловлюватисьз приводу долі країни.

да канєшно. Ото їх загиблі родичі хотіли, щоб до влади прийшов, олігарх, засновник партії регіонів, міністр економіки в уряді януковича й так далі і тому подібне. От точно за це вони й гинули

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Юріч сказал:

В недалекому майбутньому десь під ростовом 

або в кінці другого терміну, якщо раптом знов виберуть Порошенка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, justice777 сказано:

Пелена починає спадати з очей:

Міський голова Львова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий переконаний, що Закон про українську мову вже не встигнуть ухвалити до другого туру виборів. Про це пише Захід.нет.

Наразі Верховна Рада зупинилася на 1758-й правці.

Наступний тиждень не є пленарним. Найближча дата продовження розгляду – 23 квітня, тобто перший тиждень після виборів.

Садовий каже, що з високою часткою вірогідності мовний закон взагалі не буде прийнятий.

«Ми розуміємо, що після другого туру виборів розпочнеться так званий «післявиборчий процес», який стане надзвичайно турбулентним», – зазначає міський очільник Львова.

На його думку, наразі ще є можливість навіть після другого туру мобілізуватися всім фракціям, які підтримали ухвалення, а це БПП, Народний фронт, Самопоміч, Батьківщина, РПЛ, позафракційні депутати, та ухвалити мовний закон.

«Вірю, що все ж це станеться. Не опускаємо руки. Однак, якщо президентом стане Зеленський, то найбільш високою є вірогідність блокування всіх проукраїнських процесів, зважаючи на заяви членів команди Зеленського – Разумкова та Харєбіна.», – підкреслив Андрій Садовий.

http://www.rivnenews.com.ua/2019/04/12/andrii-sadovyi-iakshcho-prezydentom-stane-zelenskyi-to-naibilsh-vysokoiu-ie-virohidnist-blokuvannia-vsikh-proukrainskykh-protsesiv/

Ця сука топила проти Пороха,фактично привела Зеленського до влади,а тепер ,,не опускаємо руки,,.

Ну да , буде такий зручний для патріотичної критики тепер президент,а так на чому би цей Садовий піарився.

Попереду ж парламентські  вибори.

Думаю,Самопомочі там не буде,і це їм буде найкраща відплата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, Nokian сказано:

Ця сука топила проти Пороха,фактично привела Зеленського до влади,а тепер ,,не опускаємо руки,,.

Ну да , буде такий зручний для патріотичної критики тепер президент,а так на чому би цей Садовий піарився.

Методику стару згадав? Вже не актуально.

А такі дурні як ти, роблять більше шкоди Порошенку ніж користі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

Ну і Порох топив проти нього  (не знаю, чи сам запалив Грибовицьке сміттєзвалище, але роздмухував знатно :)). Впринципі Садік сам винен, шанс був , хук технічний. Але Зелю до влади привів не Садовий, а сам порох, своєю недолугою боротьбою з корупцією, імітацією реформ, звільненням "варягів" та ін. 

Ну і молодь, плюс політтехнологи Бені напевно бачили оцю картинку - "ялинку":

spacer.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, justice777 сказано:

Пелена починає спадати з очей:

Міський голова Львова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий переконаний, що Закон про українську мову вже не встигнуть ухвалити до другого туру виборів. Про це пише Захід.нет.

Наразі Верховна Рада зупинилася на 1758-й правці.

Наступний тиждень не є пленарним. Найближча дата продовження розгляду – 23 квітня, тобто перший тиждень після виборів.

Садовий каже, що з високою часткою вірогідності мовний закон взагалі не буде прийнятий.

«Ми розуміємо, що після другого туру виборів розпочнеться так званий «післявиборчий процес», який стане надзвичайно турбулентним», – зазначає міський очільник Львова.

На його думку, наразі ще є можливість навіть після другого туру мобілізуватися всім фракціям, які підтримали ухвалення, а це БПП, Народний фронт, Самопоміч, Батьківщина, РПЛ, позафракційні депутати, та ухвалити мовний закон.

«Вірю, що все ж це станеться. Не опускаємо руки. Однак, якщо президентом стане Зеленський, то найбільш високою є вірогідність блокування всіх проукраїнських процесів, зважаючи на заяви членів команди Зеленського – Разумкова та Харєбіна.», – підкреслив Андрій Садовий.

http://www.rivnenews.com.ua/2019/04/12/andrii-sadovyi-iakshcho-prezydentom-stane-zelenskyi-to-naibilsh-vysokoiu-ie-virohidnist-blokuvannia-vsikh-proukrainskykh-protsesiv/

Назви мені хоч одного політика,хто підтримував Порошенка?

Навіть партнери коаліціянти  з Народного фронту тільки й дивляться,як всадити  ножа у спину 

Всі,абсолютно всі з різних причин топили проти Пороха.

Хотіли показати дулю.

Ну от за тиждень отримають отвєтку.

Ну і поскільки я завжди готовий признати,якщо неправий,якщо я сьогодні приношу шкоду Пороху- то хай розумники скажуть,як принести користь  .

В першу чергу Україні 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажи Маняк,не мені-ось цьому хлопцю скажи,він теж падла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, Nokian сказано:

Скажи Маняк,не мені-ось цьому хлопцю скажи,він теж падла

просто ПР

по факту буде пшик,

ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ясно ,що пшик,але питання сам собі кожен поставить.

Кого він підтримав?

І від цього питання не відкрутишся, не вивернешся.

Просто прийшов момент визначитися,

Ти або За блазня,або Проти.

Саме для цього кожна порядна людина і Оголошує свою позицію.

А непорядна просто сидить в норі.

Як і під час Майдану..

Більшість то сиділа по норам,

Тепер користується всіма свободами та пхикає,що їй мало бачте зробили.

Ну блазень зробить більше.

Домогосподарки вперед.

https://www.youtube.com/watch?v=Yz8nFQdvE0I&feature=youtu.be

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і моїм улюбленим вболювальникам,

Ви коли мені мінусом ставите,то цьому блазню ставите плюсик.

От і доставились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 хвилин тому, Nokian сказано:

От і доставились.

А,  якби, ставили  Вам люди "плюсики", то це був би" плюсик" кому?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

Ну і моїм улюбленим вболювальникам,

От і доставились.

Господи.... Ви, наскільки я можу судити адекватна розумна людина... і послугами вашими як продавця користувався не раз і залишався задоволеним... 

Однак читаючи зараз отаке хочеться змінити свій голос в ствоерній Вами темі "Чи варто Нокіану далі писати на борду?"      :D

Будьте якось трішки стриманішими й адекватнішими в постах своїх чи шо.... ато вже й не смішно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, bublik007 сказано:

А,  якби, ставили  Вам люди "плюсики", то це був би" плюсик" кому?:)

Мені би набагато простіше та спокійніше було б дивись на все,що сьогодні відбувається з позиції  стороннього спостерігача.

Запастись попкорном.

Але краще я ЗАРАЗ буду надокучливим та емоційним,ніж говорити  ПОТІМ ,,Бачили очі,що купували,,

Між тим в Росії ВЖЕ пишуть листи Зеленському,щоб дозволив російським артистам їздити в Україну на гастролі.

Яких вам ще доказів треба?

https://youtu.be/7oD4wdantII

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво спостерігати, коли інтелектуальний клоун агітує голосувати проти професійного клоуна, за економічного клоуна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналіз "шоу" на "1+1" від Шустера

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Nokian сказано:

Назви мені хоч одного політика,хто підтримував Порошенка?

Навіть партнери коаліціянти  з Народного фронту тільки й дивляться,як всадити  ножа у спину 

Всі,абсолютно всі з різних причин топили проти Пороха.

Хотіли показати дулю.

Ну от за тиждень отримають отвєтку.

Ну і поскільки я завжди готовий признати,якщо неправий,якщо я сьогодні приношу шкоду Пороху- то хай розумники скажуть,як принести користь  .

В першу чергу Україні 

А депутатів де понабирав у свою фракцію? Досить подивитись лиш їх автобіографію.

А губернаторів з якої дупи повитягав?

Він мав підтримку більшості громадян України - навіщо йому була підтримка політиків запроданців?

Злякався, що у Садового та Самопомочі росте рейтинг і не заспокоївся поки не опустив його нижче плінтуса? То тепер має іншого конкурента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось так...

Відчуття дежавю постійно переслідує мене всі ці дні. Його ні з чим не сплутати, те саме я відчував напередодні остаточного захоплення Криму, а потім перед війною на Донбасі. Тоді ми теж були в меншості, а приблизно 60-70% у фанатичному екстазі звідусіль кричали "Хуже не будет!". Цю більшість неможливо було переконати аргументами і прикладами, вони сами йшли на заклання, ніби зазомбовані миші стрибали під флейту закулісного актора. Це сталося 5 років тому. За ці роки половина з них пожалкувала і прокляла свої недалекоглядні імпульсивні рішення, а інша половина озлобилася до нестями на нас, бо ми не змогли їх вчасно переконати і утримати від хибних кроків. Вони чекали, що як по легкому помаху чарівної палички почнуть одразу жити краще і легше. Але обіцяного дива не сталося і вони самі покликали пекло у свої домівки. Я це пережив двічі, і двічі був у меншості, яку не слухали, від якої відмахувалися і казали: "Хуже не будет!".

І зараз у мене ті самі відчуття, які вже двічі переслідували мене. Вже не в Криму і не на Донбасі так само більшість радісно йде на заклання і тягне за собою усіх інших. І далі вже тилів немає - уся територія України стала "полем експериментів" з російськими ляльководами за кулісами. І замість зелених чоловічків із закритими обличчями нам підсунули зеленого актора "з новим обличчям". Мені боляче це спостерігати вже втретє, бо п'єса грається за однаковим сценарієм, тільки кожного разу злегка змінюються декорації і вона стає все модернішою.

5 років пекла на окупованих територіях вже пройшло і нас женуть усіх в нову стайню із новими 5 роками пекла, але вже на всій території країни. Чи витримає країна - важко сказати, все знову залежить від тієї пасіонарної меншості, яка своїми життями рятувала цю країну. Але нажаль людей, які не піддаються все більш хитрішим та більш замаскованим пастка для вловлення їх розуму стає все менше. Герої гинуть, хтось ламається і піддається тиску загальної маси. Все складніше стає вихоплювати людей з цієї капсули навіювань і солодких грьоз, що невдовзі перетворюються у біль, страждання та пекло.

Це моє дежавю, мої відчуття і мій досвід. Можете його сприймати як застереження, або не сприймати зовсім. Це ваше право і ваш вибір від якого, нажаль, залежить і моє життя та життя усіх тих, хто не впав у солодкі грьози очікувань і обіцянок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, коли після януковоча, чергового ригівського викормиша знов вибирали, ні в кого не було дежавю ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зрозумів одне, Петя збирав ці всі роки гроші на слуховий апарат, щоб потім сказати "я вас почув", тепер дайте ще 5 років може ще на щось назбирає, слідуючий лозунг може бути "я прозрів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плюсую Nokian, через 3-6 місяців всі, хто голосував за пана Зеленського (а я впевнений, що він буде президентом) будуть перед вами вибачатись і звалювати все на нього....   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 minutes ago, user6863 said:

Плюсую Nokian, через 3-6 місяців всі, хто голосував за пана Зеленського (а я впевнений, що він буде президентом) будуть перед вами вибачатись і звалювати все на нього....   

Очевидно, сразу после выборов начнется фестиваль массового яжеговорения.

Ответственные думающие граждане, которые много лет скрупулезно подсчитывали рост жиров в масле и гордились победами украинских фехтовальщиков, тут же станут ультразрадофилами, которым новый президент начнет срать в подъезде сразу после иннаугурации, да что там, уже начал.

Концепт "начни с себя" будет забыт.

И все эти люди начнут заходить к ветеранам зрадофильского движения типа меня и истерически восклицать: "ну что, теперь ты доволен? ты этого хотел? и не надо трындеть, что ты за Зеленского не голосовал, это ты виноват, сволочь!"

Давайте я вам сразу отвечу, сохраню ссылочку и потом просто буду копировать.

Уважаемые ответственные граждане! Это не вы нам говорите "а мы же говорили". Это мы вам говорили несколько лет, что президент окружил себя холуями и ворами, что вы оторвались от реальности, зря пытаетесь играть в пропаганду и обязательно доиграетесь, что гибридная коалиция и попытки продлить "бесконечный ужас" закончатся провалом, но вы отмахивались.

Порошенко проигрывает не из-за зрадофилов и не из-за того, что минстець недостаточно нахваливал генсека, наоборот.

Нет, он проигрывает из-за вашего двоемыслия и розовых очков, попытки запереться в фейсбуке от реальности, из-за скотского отношения к критике, из-за нескрываемого презрения к сторонникам всех(!) прочих кандидатов, из-за гыгыкания "зато мы потроллили вату", из-за шуточек про очереди в ашан, из-за "Моисей ходил 40 лет по пустыне, а вы хотите и все и сразу", из-за "коррупция это не такая большая проблема", из-за "да, воруют, но патриотически и в меньших масштабах" и еще много из-за чего.

Вы так и не поняли, что для победы нужно заниматься реальным созиданием, а не многоходовочками с медведчуком, охотой на Карлсона на крыше, молебнами и бесконечным запугиванием.

Не то чтобы созидания не было вообще, но явно недостаточно, а привлекательным для БОЛЬШИНСТВА граждан проектом никто не озаботился: перебьетесь, жрите, что дают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Феєричний похід Петра Порошенка на "ворожі "плюси" міг би втішити і його прихильників, і тих, хто ще вагається

Президент сміливо зайшов на поле опонента, виграв дебати по телефону із паризьким туристом Зеленським, а ще вивів на чисту воду опонента, який всю кампанію робив виключно через вірусний SMM. 

Авторку цих рядків стурбувало не так невміння кандидата Зе формулювати думки наживо, без групи сценаристів, мені різало слух пихате від кандидата номер один: "я закінчу своє через 5 років, а ви закінчите 22 квітня". По суті людині уже зірвало дах ще до другого туру, офіційних результатів ЦВК і інавгурації. Що ж буде, якщо Голобородько-Зеленський отримає армію, СБУ і доступи до державної таємниці? 

Коли в 2010-му мудрий електорат карав "помаранчевих" трутнів і привів на престол Януковича, ти нутром розумів, що нічого толкового не станеться. Що донецькі отримають своє, що vip-регіонали помстяться попередникам і усій країні за тимчасово притиснені хвости. Що російські метастази отруять і зруйнують усе, що лишалося на плаву ще із недобитків УРСР. Сходження на царство Зеленського — воскресіння усіх політичних бур’янів, над якими насміхалися кілька років поспіль. Ми ще побачимо у одній політичній маршрутці в нікуди лещенків і семенченків, зголоднілих і бажаючих вендети колишніх регіоналів — до яких так і не дістався караючий меч Юрія Віталійовича Луценка, ми ще побачимо третьосортних невдах на перших позиціях, які ліпитимуть із себе велике неабищо. Я боюсь цих персон на чолі СБУ, ГПУ, МЗС і Генштабу ще більше ніж президента, який не в змозі зв’язати три слова телефоном і в статус успішного  бізнесмена так і не вивів із себе криворізьку гопоту.

https://espreso.tv/article/2019/04/12/ruka_ne_zdrygne_yak_ne_vtratyty_derzhavu_obyrayuchy_mizh_poroshenkom_ta_zelenskym

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи не так.

Ті хто хочуть  созідінія дійсно-ті щось роблять, заробляють,як мінімум в Польщі.

А ті, хто говорить лише та чекає, пока  йому президент созідасть, ось ті і повелись на  Зеленського.

Я , наприклад не знаю жодного успішного чоловіка,  прихильника Зеленського.

Натомість  серед тих , хто сьогодні ледь перебивається , хто до кризи 2008 ходив гоголем , а тепер ніяк не знайде собі місця- ті да, тим Порох винен у всьому.

Не виключаю, що з них якась частина спєцом хоче, аби всім стало гірше..Бо їм погано.

Це Україна.

Як в мене теля здохло, то в сусіда хай два.

І ніщо так не шкодить здоров.ю українця, як добробут сусіда.

А Бєня, він тому і Бєня,що знає,як розвести цілу країну.

До речі Моїсей не лише сорок років свій народ по пустелі водив.

Він ще його половину вирізав.

Здогадайтесь яку саме.І навішо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...