Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, Nokian сказал:

Ну можна зробити ціну газу доларів по 100.

Всього то навсього офіційно відмовитися від Криму.

Хто за?

ти особисто підеш преговори проводити ? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
4 минуты назад, yu2007 сказал:

По данным Platts, за последние полгода котировки газа в Азии снизились в два с лишним раза, обвалившись с $12 до $4.46 за млн BTU. Схожая ситуация наблюдается и в Европе. На голландском TTF, крупнейшем региональном хабе, газ с сентября подешевел наполовину (с $10 до $5 за млн BTU), отмечают аналитики Morgan Stanley.

В настоящий момент торги на TTF проходят в области трехлетних минимумов около 14.375 евро за мегаватт/час. Эта цена (примерно $168 за тысячу кубометров) почти на треть ниже прогнозов «Газпрома» на уровне $240 (эти цифры заложены в бюджете компании) и Минэкономразвития на уровне $233.

...

«Газпром» будет вынужден опустить цены до $4 за млн BTU ($140 за тысячу кубометров), чтобы вытеснить с рынка Европы американских поставщиков СПГ, подсчитали эксперты Energy Aspects. По их мнению, и без того тяжелое финансовое положение холдинга, связанное со строительством газопроводов Nord Stream 2, «Сила Сибири» и «Турецкий поток», может вынудить «Газпром» увеличить долговую нагрузку.

Які 168, які 140. Триндять вони все, не може газ стільки коштувати на продаж. В Коболєва тільки собівартість газу 250.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так Зеленський Коболєва звіьнить найперше.

Напише йому у фейсбуці 

,,Даю вам 24 години, уходь те,,

Той відразу і звільниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 05.04.2019 в 11:27, zaHARE сказал:

Дивно,краде,краде,а бюджет все росте і росте. 

План поступлений в общий фонд государственного бюджета Украины в первом квартале не выполнен на 35 млрд грн, или 10,8% из-за неполучения запланированных доходов, средств от госзаимствований, приватизации госимущества и возврата кредитов. 

https://finclub.net/news/schetnaya-palata-zayavila-o-riskakh-nevypolneniya-gosbyudzheta.html?fbclid=IwAR1EjIOZdNqqapUbpJ5mCw5elW_Z4Ht1e3K16u44NtypqhHY2NinPwZpEas

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

Так Зеленський Коболєва звіьнить найперше.

Напише йому у фейсбуці 

,,Даю вам 24 години, уходь те,,

Той відразу і звільниться.

Та нє, краще дати йому ще 5 лямів в місяць зарплати, як гройсман з парашиком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент має бути

Патріот

Професіонал

Порядний

Зеленський відповідає  хіба одній останній вимозі.

Порошенко стопроцент двом першим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Nokian сказал:

Президент має бути

Патріот

Професіонал

Порядний

Прикол в тому,що це лише на ваш погляд він має бути таким.

У кожної людини буде своїх 3 пункта,яким має бути президент .

І вони будуть відрізнятися від ваших.

І проблема в тому,що ті що звуть себе патріотами - не сприймають чужі думки та погляди,нав'язують своє бачення оточуючим,не мають поваги до людей з протилежними поглядами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Nokian сказал:

Президент має бути

Патріот

Професіонал

Порядний

о, тут навіть згідний ))) Порошенко :

Патріот - бо грабує свою країну, а не чужу

Професіонал - і такі да, робить він це таки професійно, раз до цих пір не сидить чи не втік і навіть дерева голосують за сокиру, бо в неї ручка деревьяна :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, nickel сказал:

Вхагалі-то на їх правління ще світова криза припала, так що не треба все на них валити. Їхні політичні пляски мали набагато менший вплив на економіку ніж криза.

Ага, тільки чомусь в сусідній Польщі, та що там Польща, Білорусі, за розповідями людей, що реально туди їздили, такої ср@ки, як у нас, і не намічалося - там то все вплинуло максимум на прибутки банків і найкрупнішого бізнесу.

15 часов назад, igorgame сказал:

Та твою ж дівізію!!! Та чого Пороха не згадаєш, що він обіцяв після інавгурації і пройшло 5 років..., а діло є до Зе?! Почекай - ще трохи залишилось і тоді побачиш, почуєш. відчуєш... :)

От якраз після його приходу до влади перестало лихоманити курси валют, ми не здали жодної території (Крим - здавали тоді, коли армії зразка "як зараз" не було в принципі, і Порошенка-президента  - теж...), Коломойський та Фірташ повиїжджали за кордон і носа сюди не потикають, держава націоналізувала Приват, впровадили Прозорро, е-декларації, відкрили ЦНАПи, проводиться децентралізація - створено ОТГ, підписали асоціацію з ЄС і отримали безвіз, ведуться переговори про НАТО, газ ми перестали таки в РФ купувати (і, як вище написали, по вигіднішій, як там, ціні),  проти рашки вводяться постійно нові санкції, ведуться переговори щодо миротворчої місії ООН як інструменту деокупації Донбасу, та Томос отримали в кінці-кінців (для держави значення має чисто формальне, як черговий крок по звільненню з-під "крила" Москви)... І можна ще довго говорити. Який президент до нього стільки змінив і зробив?

І отепер питання: ТА ТВОЮ Ж ДІВІЗІЮ, що з того вищепереліченого залишиться після приходу Зе??? Аналізи?

От він (НЕ ВІН, А ЙОГО ШТАБ) там от в Телеграм-каналі розказує "про боротьбу з корупцією":

У Зеленського підкреслюють важливість зміни функцій силових структур, декриміналізацію економіки, посилення покарання для корупціонерів і рейдерів. У штабі кандидата запропонували перенести державу в смартфон, щоб максимальну кількість послуг, в тому числі для бізнесу, можна було отримати в електронному вигляді.

Він то придумав? Чи то вже робиться зараз? То по перше. І по друге - ДЕ КОНКРЕТИКА???

В нього там ще в штабі є керівник виборчого штабу Тігіпка... Всі пам'ятають "майдан підприємців" при Янику, коли Тігіпко розказував про "каманду проффесіоналів, яка ні з ким не буде радитися. і ні до кого не буде прислухатися"? Так отож. Нагадує, правда?

Вже Вакарчук навіть прямо сказав, що хоче від дебатів- змісту...

А то "дебати не треба" - "вимагаю дебатів і аналізів" - "я туди не піду" - і в результаті приїхав в приватну клініку на Мерсі 600-му Коломойського... А міг просто прийти на дебати, озвучити свою програму і рознести чинного Президента в пух і прах, забезпечивши своє лідерство на виборах. Без шоу і вилянь вліво-вправо, на які дивитися уже смішно. Але для того треба мати програму, команду, прізвища якої відомі всій країні, і за них не соромно, або не відомі, але досвідчені профі... Але він, схоже, займався всю кампанію передвиборчу діяльністю "художнього директора студії Квартал 95". А тепер пробує продати не на ринку, а всій країні, кота в мішку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, AgentSmith13 сказал:

От якраз після його приходу до влади перестало лихоманити курси валют

Ага. Станом на інавгурацію Пороха курс був менше 12. Нагадайно, який зараз? Я вже мовчу про скачок весною 2015.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, volks сказал:

Ага. Станом на інавгурацію Пороха курс був менше 12. Нагадайно, який зараз? Я вже мовчу про скачок весною 2015.

А перед тим і 42 було...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, AgentSmith13 сказал:

впровадили Прозорро

А хто жалівся, що через цю дибільну систему не може нормальні принтери купити?

21 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

газ ми перестали таки в РФ купувати

Газ ми і далі в РФ купуємо, спонсоруючи агресора. Тільки через посередника.

23 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

проти рашки вводяться постійно нові санкції, в

А Україна і далі торгує з Рашкою. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, AgentSmith13 сказал:

А перед тим і 42 було...

Перед яким "тим"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Ага, тільки чомусь в сусідній Польщі, та що там Польща, Білорусі, за розповідями людей, що реально туди їздили, такої ср@ки, як у нас, і не намічалося - там то все вплинуло максимум на прибутки банків і найкрупнішого бізнесу.

Люди розповідають? То давай і я розповім. Найбільша моя зп була під час правління Юща - 1000 доларів. В ті самі часи я половину зп відкладав, перевівши у долари. І ні разу в мене не було проблем з обміном. Зп різна бувала але мінімум 100 доларів я відкладав, бо не встигав витрачати. І маючи таку зп я звільнився і відкрив власний магазин, який закрив лише при янику, після прийняття нового податкового кодексу. А ти кажеш срака. Якщо сидіти на попі рівно, то срака буде при любому президенті.

За кордоном кажеш кризи не було? Угу, банки продавали будинки за 1 доллар, бо в сша комуналку треба платити навіть за конфісковане в неплатоспроможного позичальника майно, а конфісковували цілими вулицями. Банки готові були даром віддавати аби зменшити витрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зелемойський гордовито заявляє,що  ЗА нього проголосували 30 відсотків.

Між тим я особисто знаю людей,які голосували за нього для того,аби в другий тур не пройшла Юля.

І вони таки дійсно думали,що розклад буде Порох, Юля, Зеленський.

В моїй голосувалці  за трійку фактично ніхто тут теж не вгадав ,хто які місця займе..

На рахунок Порошенка,то як не пижився тут  Ромаха, Порошенко свій термін до кінця добув.

А от Зеленський більше двох років не побуде.

Хаос ,він такий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, fedot сказал:

Згідно умов договору 2009-2019

Згідно... але ми по ньому не платили, а лише ярлик на Ю повісили :)

замість істерити

Ніхто тут не істерить і не збирається, а кажу як є у дійсності, а це те, що скрізь брешуть!

середньостатистичного Українця

Ти знаєш звідки статистика береться да ще і у провладного статуправління? :) Тобі таке намалюють... тільки-но люди прочитавше це у гаманці того не знаходять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи нагадати теперішню ціну на 1000 кубів?

Ну якщо тебе це влаштовує ціни на газ для промисловості знижено майже на 24% , а для населення у травні ще піднімуть - то про що говорити? Шукай далі договора, підписи, статистику піднімай...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, igorgame сказано:

Ну якщо тебе це влаштовує ціни на газ для промисловості знижено майже на 24% , а для населення у травні ще піднімуть - то про що говорити? Шукай далі договора, підписи, статистику піднімай...

наскільки  я розумію т оціна без всього що накидається в нас. В такому випадку, для народу ціна близько 5 тисяч. а 3 тисячі зверху то всякі податки і транспортування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, fedot сказано:

замість істерити, краще почитав би трохи. Згідно умов договору 2009-2019 (ЮВТ - привіт!) Ціна на 1000 кубів складала 450$ ( за мінусом 100$ згідно Харківських угод з 2010 в обмін на продовження терміну перебування чф пєдєраши в Криму до 2042р. і за плюсом "бери або плати" в об'ємі 52 млрд. кубів ( чи хтось зараз скаже, що при потребі споживання населенням вполовину меншого об'єму, за все інше будуе хтось інший платити?)) Інформація у вільному доступі, якщо що.

Ну не треба, не треба... Не потрібно повторювати примітивну мантру яценюківців. Ціна газу за "формулою Тимошенки" була нормальною. (не 450 щомісяця, як можна подумати, прочитавши тебе) 

Ціна там вираховувалась (так само, як і країнам Європи) по формулі і прив'язувалась до середньої за 9 місяців ціни на нафту (вірніше газойлю та мазута), і в результаті ми отримували нормальну ціну (часто трішки більше 250$).

Спойлер

Вот она – газовая формула:

266555.jpg

Где:

Pn – текущая цена газа;

P0 – 450 долл., базовая цена на время действия контракта (2009 – 2019 годы);

G – средняя цена газойля-0,1 за 9 предыдущих месяцев;

G0 – 935,74 долл., зафиксированная в контракте цена газойля-0,1 за "опорный" период – последние 9 месяцев 2008 года;

M – средняя цена мазута с содержанием серы 1% за 9 предыдущих месяцев;

M0 – 520,93 долл., зафиксированная в контракте цена на мазут с содержанием серы 1% за опорный период – последние 9 месяцев 2008 года.

Цена газа измеряется, как всегда, в долларах за 1000 кубометров, а газойля и мазута – в долларах за метрическую тонну. Последние два вида топлива – это продукты переработки нефти, поэтому у нас цена газа зависит от тенденций на рынке черного золота.

Как видим, большинство переменных в формуле известны изначально, подставим их для удобства:

266551.jpg

Остаются только две переменные: надо посчитать среднюю цену газойля-0,1 и мазута с 1% серы за последние девять месяцев, то есть за октябрь-2016 – июнь-2017.

Но тут есть сложность. Чтобы избежать вариантов, в контракте прописано, что цены надо брать из специализированного журнала Рlatt's s Оilgram Price Report, который распространяется только на платной основе и в Украине, вероятно, есть лишь в "Нафтогазе". Поэтому вместо стоса из 9 номеров этого журнала возьмем для расчетов открытые данныеЕвропейской Комиссии о ценах на нефтепродукты в странах еврозоны. Собираем нужные показатели, переводим их в доллары (по среднему в эти месяцы курсу - 1,09 долл./евро) и получаем: за указанный период средняя цена газойля-0,1 - 501 долл., а мазута с 1% серы - 397 долл.

Но это еще не те цифры, которые можно подставлять в формулу. Они выше, потому что Еврокомиссия приводит цены для конечных потребителей, а следовательно, с учетом транспортных расходов и премии поставщиков. Но на сколько выше? Приблизительный ответ содержится в экземпляре журнала Рlatt's за сентябрь 2015 года, который выложен в Интернет для бесплатного ознакомления, отмечает аналитик Алексей Шевнин. В журнале цена газойля составляет 86,07% от его стоимости на сайте Еврокомиссии за тот же месяц, а цена мазута – лишь 62,4%.

Если это соотношение сохранилось, то в Рlatt's средняя цена газойля-01 за 9 прошедших месяцев должна составлять 431,21 долл., а мазута с 1% серы - 247,73 долл. Наконец эти цифры подставляем в формулу:

266552.jpg

Решение этого уравнения: 211,5 долл. (если округлить все промежуточные числа до двух знаков после запятой). Примерно такую цену Украина должна заплатить России за тысячу кубометров газа, если бы покупала его в июле 2017 года. Как видим, она почти не отличается от цены, по которой мы сейчас покупаем газ на западной границе (213,7 долл. в июне).

Таким образом, сейчас газовая формула работала бы нормально, хотя и не так оптимистично, как уверяет Тимошенко.

Но стоит напомнить, что на пиковом подорожании нефти в 2012-2014 годах контрактная цена газа для Украины превышала 500 долларов за тысячу "кубов". Правда, мы платили меньше благодаря "скидке Януковича" в 100 долл. с 2010 года (в обмен на пребывание Черноморского флота России в Крыму до 2041 года) и некоторым другим скидкам в 2013-2014 годах. Цены на "газпромовское" голубое топливо для стран Европы в то время также переваливали за 400 долл. И все же "Нафтогаз" подсчитал, что переплатил около 14 млрд долл. из-за несправедливой цены и вместе с процентами теперь требует от "Газпрома" 17,9 млрд долл. в Стокгольмском арбитраже.

(звідси)

Там вся біда була не в ціні, а в пункті Договору "бери, або плати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 годин тому, Nokian сказано:

А Зеленський щось  я не чув, аби обіцяв знизити ціну на газ..

бо він не робить дурних популістський заяв, на відміну від твого ідола, котрий почав розкидати утопічні обіцянки починаючи від відновлення бруківки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@jack74  ти те формульне простирадло дочитав, яке мені зацитував? Дуже рекомендую.

Крім бери або плати, там ще є заборона на реекспорт(перепродаж)

Мантри мене не цікавлять - в мене є калькулятор, я ним навіть вмію користуватися. Ціна була НЕ нормальною (якщо уважно мене читати - то не 450). Простим доказом є кілька останніх абзаців твого ж копіпасту (який, вцілому, і перевірити-то толком не можна, за відсутності вихідних данних).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@igorgame я навіть в полеміку з тобою вступати не хочу. Ти правий в усьому, піду оплакувати своє зубожіння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне маленьке ,але дуже важливо уточнення 

Для МЕНЕ  Порошенко не ідол.

Для мене він зло,велике зло 

Але Зеленський зло вдвічі більше.

Я хочу аби Порошенко набрав 49.9 голосів,а Зеленський 50.1 

Хай буде два роки бардаку і хаосу,але хай нарешті населення отримає прививку та перестане ототожнювати політиків з кіношними образами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Nokian сказал:

Одне маленьке ,але дуже важливо уточнення 

Для МЕНЕ  Порошенко не ідол.

Для мене він зло,велике зло 

Але Зеленський зло вдвічі більше.

Я хочу аби Порошенко набрав 49.9 голосів,а Зеленський 50.1 

Хай буде два роки бардаку і хаосу,але хай нарешті населення отримає прививку та перестане ототожнювати політиків з кіношними образами.

Ви Зеленського ще не бачили на посаді-а вже називаєте злом,як так?

Це все одно,що побачити дівчину в нічному клубі і сказати вона шльондра,бо на ній коротка спідниця,яскравий макіяж - і ви самі собі зробили такий висновок,а це будуть лише ваші галюцінації на тему )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...