Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

9 часов назад, diezel сказал:

Знову цікаво. Ти кажеш, що 5 років тому голосував за Порошенка. Можеш написати чому? Натомість я напишу, чому за нього голосував 5 років тому я:

От воно що Сємьон Сємьонич! А я думаю чого нашого дизеля плющить то...

Я за чмошників не голосую, але відповім від імені своїх батьків, на рішення яких я не впливаю.

Вони заключили такий контракт з Порошенко

1. Було обіцяно про швидке завершення бойових дій на сході.

Отримали:

а) кров від котлів в Іловайську і Дебальцево.

б) схему з контрабандою під егідою СБУ, яку контролює цей відчайдушний головнокомандуючий 

в) кукіш а не зарплату військовим

г) бутафорію а не реформи в армії

2. Було обіцяно заплатити по боргам колишнім кривдникам

Отримали:

а) спущене все на тормозах за відкати

б) схеми в енергетиці з тим кого мав би покарати

в) схеми в медіа з тими хто втікли 

б) містечкови розправи під шумок

3. Було обіцяно реформи

Отримали:

а) кукіш а не реформу поліції

б) продовження діла Портнова в судовій реформі

в) чоловічий орган без масла а не зняття недоторканості з депутатів (а да це пряма вказівка коаліції від президента)

в) нагібабель по адміністративному фронту, недодецентралізацію і ручний кабмін

4. Економіка, інвестиції, прозоре фінрегулювання

Отримали - співпрацю з ворогом, коли решта світу з санкціями. 43 лярди стибрених грошей на рефінансі і потім "очищення" бс, та взагалі рукаліцо, ти у нас в тємє, чого мені тобі тут розписувати 

Безвіз і томас дали як протидію агресору, щоб хоч якось з тої сторони підгоріло і пучило.

Я вже мовчу про масовий ісход робочої сили, Моісея млять не вистачає тільки і повернення через сорок років. Збільшення комунальних і вот ето вот всьо.

Резулюція моїх батьків приблизно така - в сраку таке виконання контракту.

Ніякого пиїтету до Зеленського не відчуваю. Беня той ще фрукт. Але краще динамічна зміна чим вже підгнивше болото. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 час назад, Ha3aP сказал:

Ох і бомбане у порохоботів )))

2 оÑкаÑа ÑÑÐ¾Ð¼Ñ Ð³Ð¾ÑподинÑ

Обіграв Петю на його полі. В ролику є кілька моментів, на які Петя ніколи не погодиться, а отже дебати не відбудуться в любому випадку, але тепер Петя буде виглядати лажово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Zeuss said:

Резулюція моїх батьків приблизно така - в сраку таке виконання контракту.

Прийнято. Ти чекаєш дискусії? Бо я якось не налаштований емоції обговорювати.

10 minutes ago, Zeuss said:

Я вже мовчу про масовий ісход робочої сили, Моісея млять не вистачає тільки і повернення через сорок років. Збільшення комунальних і вот ето вот всьо.

Ти ж розумієш, шо мене то всьо не чіпає ні грама? Я створив два робочих місця в Україні - да ну його нахер таких робітників і таке відношення, простіше тих ж самих робітників-українців на ту ж саму зарплату в Польші найняти.

7 minutes ago, Zeuss said:

Ніякого пиїтету до Зеленського не відчуваю. Беня той ще фрукт. Але краще динамічна зміна чим вже підгнивше болото. 

Зєленський 9-го приїжджав, враження - агонь, без Бєніного контроля його несе так, шо тіко в путь. МВФ такому не дасть. А у мене є негативний досвід созєрцанія голодних караванів в Аргентині через веб-камеру, ну і такий самий досвід роботи на Бєніни структури. Не хотілось би ощутіть на сєбє оце всьо разом. Хай би вже хоч частина дітей довчилась, але боюсь все буде розвиватись надто стрімко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, nickel сказано:

Зеленському буду ставити через 5 років.

Якщо буде така можливість....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nickel сказал:

Не подобається позиція прихильників Зе, голосуйте за Петра. Які проблеми?

А от фігушки. Проголосую за Зе! То може нарешті зникне Україна з карти світу. Краще вже бути частиною іншої держави, ніж з таким народєцом будувати власну. В мене все...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, Basil сказал:

Якщо буде така можливість....

А що є загроза втратити державність? Бо по поведінці прихильників Петі щось не помітно. Не важливо (чуєш, Нокіан?) за кого люди голосували в першому турі, в другому турі вибір або Петя або Зе.  Але вони поводяться так ніби це в Петі 30%, а в Зе 15. Замість того щоб боротися за кожен додатковий голос, в тому числі мій, вони лише всіх з лайном мішають. Я після цього в свою адресу маю захотіти за Петю голосувати? Замахався шукати аргументи. Чесно. Чи втратять державу лише прихильники Зе?

п.с. Я замахався писати "прихильники Петі". Можна я буду писати як раніше - "порохоботи"? Не для того щоб образити, просто менше букв. Чи підкажіть не образливий синонім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, nickel сказано:

Обіграв Петю на його полі. В ролику є кілька моментів, на які Петя ніколи не погодиться, а отже дебати не відбудуться в любому випадку, але тепер Петя буде виглядати лажово.

Тобто ти погоджуєшся, що цей перформанс не через бажання провести дебати,  а просто хитрість, щоб дебати не відбулися взагалі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, volks сказал:

А от фігушки. Проголосую за Зе! То може нарешті зникне Україна з карти світу. Краще вже бути частиною іншої держави, ніж з таким народєцом будувати власну. В мене все...

2 часа назад, volks сказал:

Це що за "назло сусіду спалю свою хату"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Віталій СК сказал:

Тобто ти погоджуєшся, що цей перформанс не через бажання провести дебати,  а просто хитрість, щоб дебати не відбулися взагалі?

Зеленський не самий талановитий оратор і він це чудово розуміє. Любі дебати лише погіршать його рейтинг. То навіщо йому дебати? Він без дебатів набрав удвіччі більше за Петю. Йому ще три тижні помовчати і крісло президента у нього в кишені. Може оратор з нього і паршивий, але стратегічно він Петю обігрує вже не вперше. Треба ще вміти свої слабкі сторони використовувати проти ворогів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, nickel сказал:

Замість того щоб боротися за кожен додатковий голос, в тому числі мій, вони лише всіх з лайном мішають. Я після цього в свою адресу маю захотіти за Петю голосувати? Замахався шукати аргументи. Чесно. Чи втратять державу лише прихильники Зе?

То ж Нокіан писав шо всьо продумано з самого початку.

Вони зразу задумали програти. З мінімальним відривом.

Так шо всьо в них по плану йде)) Тільки відрив може бути зовсім не мінімальний вже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, zaHARE сказал:

З моїх родичів і знайомих,хто має офіційні доходи чи пенсію, ніхто субсидію не втратив. Отримані монетизацією кошти повністю перекрили витрати.
А ТБ чи інтернет суті не міняє.  50% українців як сиділи вкантактє,так і сидять

А от з моїх родичів два рідних брата, жінка одного з братів, племінниця з чоловіком поїхали на заробітки, вперше у своєму житті, всі при Петі. Решту родичів і не рахуватиму. Останній раз в нас в родині на заробітки лише батько їздив "на сєвєр" ще при Союзі.

Мама, яка голосувала за Петю лише щоб той швидше АТО закінчив і мій брат повернувся з АТО, і через це сварилася зі мною. бо я відмовлявся за Петю голосувати, платить комуналку, маючи субсидію, більшу за пенсію. А брат, після АТО поїхав на заробітки, хоча тут був начальником в одній не бідній конторі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 minutes ago, Віталій СК said:

гундосий гопнік бере на понт. і хіба в пороха не діабет? це ж спірту не можна взагалі, а він його алкашом називає. все для шоу хомяків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє нє, то не Зеленського у Львові наркоманом обзивали. То мабуть було для шоу морських свинок. Ну то *получітє і распішітєсь* атвєтку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попри велику особисту популярність 26 липня 1945 року Вінстон Черчілль залишив пост прем'єр-міністра Великобританії після нищівної поразки Консервативної партії на парламентських виборах, на яких перемогу здобули лейбористи. Протягом шести років від був лідером опозиції і в 1951 році знову очолив уряд країни.

Хтось всерйоз думає, що Порошенко не знав ще місяць  тому, три тому, які шанси перемогти на вибрах?

А саме головне, які шанси після виграшу виборів президента, виграти парламентські вибори, котрі важать набагато більше?

Один із сценаріїв, максимально дискредитувати  президента Зеленського  та розхитати ситуацію.

Тому в бюджеті і закладено курс  на 19 рік по 32..

Президенту Зебурашці буде не до жартів.

Цього року новорічний квартал викличе зовсім інші емоції.

Якщо до того часу він взагалі ще залишиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@yucore ще одна особиста образа і РО на тривалий термін гарантую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прогнозую, за пів року/рік емоції всядуться, прийде розуміння, що було реально меншим злом. І почнеться теж саме. Я вже чесно для себе змирився з таким виявом волі народу і навіть пробував в дискусіях його кілька раз виправдовувати, на рівні: "припустім", "уявімо", але нажаль опоненти теж на диво однобічно твердолобі.

Маски зірвано тут з багатьох і зрозуміло хто за кого, тому мені цікаво лише одне, як будете виправдовувати свій вибір тут, хоча б на борді. Що каже ваше власне свідоме критичне мислення на припущення: "а раптом я помиляюсь", який ваш план "б", у випадку якщо очікування рухнуть? Адже більшість тут лише по "клавіатурі бійці", навіть не в темі/не в команді тих хто робить всю цю двіжуху. Цікаво побачити розгорнуту думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@fedot, тут інший клієнт РО хоче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Прогнозую, за пів року/рік емоції всядуться, прийде розуміння, що було реально меншим злом. І почнеться теж саме. Я вже чесно для себе змирився з таким виявом волі народу і навіть пробував в дискусіях його кілька раз виправдовувати, на рівні: "припустім", "уявімо", але нажаль опоненти теж на диво однобічно твердолобі.

Маски зірвано тут з багатьох і зрозуміло хто за кого, тому мені цікаво лише одне, як будете виправдовувати свій вибір тут, хоча б на борді. Що каже ваше власне свідоме критичне мислення на припущення: "а раптом я помиляюсь", який ваш план "б", у випадку якщо очікування рухнуть? Адже більшість тут лише по "клавіатурі бійці", навіть не в темі/не в команді тих хто робить всю цю двіжуху. Цікаво побачити розгорнуту думку.

Ну як, як і завше ,, Я за нього не голосував,,

Ще цікаво, такі ярі прихильники Ляшка,  чи пробачать Зе всі його знущання над кумиром, чи віддадуть свій голос за ,,мучителя  Ляшка,,

Стокгольмського синдрому не бояться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну як, як і завше ,, Я за нього не голосував,,

Ще цікаво, такі ярі прихильники Ляшка,  чи пробачать Зе всі його знущання над кумиром, чи віддадуть свій голос за ,,мучителя  Ляшка,,

Nokian, тут я з вами не згідний. Давай не корчити з себе "всезнайок", бо чемно вислухати протилежну думку іноді куди важливіше, якщо хочеш щоб тебе почули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Ukrainec сказал:

ти ж розумієш, що до стінки приперти якщо й вдастся, то не багатьох, та й то, якщо вже все буде в повній дупі. Якщо ж буде все в полудупі (як зараз) то й виправдання будуть такі ж як і в порохоботів зараз, плюси будуть випиратись наперед, а мінуси замовчуватись, *как нічєго і нє било* Нокіан взагалі б розказав би, що то така многоходовочка і так задумано :)   Ніхто ж не любить признавати своїх помилок. Разом з тим, я майже впевнений, що якщо раптом, все таки піде на краще (хоча я особисто нині не вірю в краще при перемозі жодного з кандидатів в другому турі) то порохоботи будуть запевняти, що то Порошенко підготував почву, зробив основний прорив, а Зеленський прийшов на все готове й взагалі, Порошенко точно зробив би те ж саме, тільки в два рази швидше й краще. Люба вигравша (чи вважаюча себе вигравшою) сторона буде казати *а я ж вам казав*, а проігравша - робити козью морду з німим питанням *а чьом ти ?* Тому, в любому випадку, твої очікування марні, так само, як і марні очікування українського народу, що кацапський народ визнає, що все що тепер коїітся в Криму і на Донбасі, відбуваєтся зза їхної участі чи пасивного схвалення. Максимум, що можна очікувати : *нас абманулі, ми нічєво нє зналі*. Так і тут :)                                                                                                                                                                                           

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 минут назад, Nokian сказал:

Тому в бюджеті і закладено курс  на 19 рік по 32..

29,4 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ти ж розумієш, що до стінки приперти якщо й вдастся, то не багатьох, та й то, якщо вже все буде в повній дупі. Якщо ж буде все в полудупі (як зараз) то й виправдання будуть такі ж як і в порохоботів зараз, плюси будуть випиратись наперед, а мінуси замовчуватись, *как нічєго і нє било* Нокіан взагалі б розказав би, що то така многоходовочка і так задумано :)   Ніхто ж не любить признавати своїх помилок. Разом з тим, я майже впевнений, що якщо раптом, все таки піде на краще (хоча я особисто нині не вірю в краще при перемозі жодного з кандидатів в другому турі) то порохоботи будуть запевняти, що то Порошенко підготував почву, зробив основний прорив, а Зеленський прийшов на все готове й взагалі, Порошенко точно зробив би те ж саме, тільки в два рази швидше й краще. Люба вигравша (чи вважаюча себе вигравшою) сторона буде казати *а я ж вам казав*, а проігравша - робити козью морду з німим питанням *а чьом ти ?* Тому, в любому випадку, твої очікування марні, так само, як і марні очікування українського народу, що кацапський народ визнає, що все що тепер коїітся в Криму і на Донбасі, відбуваєтся зза їхної участі чи пасивного схвалення. Максимум, що можна очікувати : *нас абманулі, ми нічєво нє зналі*. Так і тут :)                                                                                                                                                                                           

Ти за всіх не пиши, я це і сам розумію, яку ти особито лінію гнути будеш?

але чого я питаю, ти ж відчуваю за зе не голусоватимеш, чи не так?

Ну камон, ще цікаво побачити позицію інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Nokian сказал:

черговий 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

Зеленський не самий талановитий оратор

Ну я б не погодився! Стільки років на сцені, КВН, кіно, квартал, імпровізації, палаци спорту, театри, стадіони.. і це не оратор? Одне питання розбираьтись у деяких державних питаннях, чому з часом навчиться, але він не Юля у політиці і керуванні державою йому немає що пред'явити по цих питаннях, а в іншому він може ще так носа втерти, що і не раді будуть ті, хто його на ті дебати запрошував :) А взагалі здається, що тих дебатів взагалі не буде і всі залишаться при своїх інтересах з звинуваченнями, з цього приводу, один одного, а все решта вирішить виборець. За відмову від дебатів нікого не карають і не позбавляють права бути кандидатом у президенти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Ukrainec сказал:

Ти за всіх не пиши, яку ти особито лінію гнути будеш?

але чого я питаю, ти ж відчуваю за зе не голусоватимеш?

на другий тур не піду взагалі. Був би Порох - Тимошенко, пішов би За Пороха проголосував, бо знаю точно, що Юлька зло більше. А тут не знаю. Хотілося б вірити у краще, але не з нашим щастям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...