Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
35 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Дивуюсь чого ви рефлексуєте на путіна. він нормальний мужик за вашими мірками, перші три пункти реалізував на жирне 12+, особняки

Просто його виконання цих пунктів заважає багатьом людям виконувати свої три пункти, тому він і х-ло.

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
10 хвилин тому, case_l сказано:

втримати владу в руках олігархів під натиском майдану

А що майдан пропонував якусь іншу владу, не олігархів? Справа в тому, що для нормального керівництва потрібно розуміти всі процеси які є в суспільстві, а майдан виконував роль системи про яку тут говорилось, але свої закони не запропонував, тому влада перейшла до тих, хто зміг перший її захопити.

Опубліковано
7 хвилин тому, dobeck сказано:

Просто його виконання цих пунктів заважає багатьом людям виконувати свої три пункти, тому він і х-ло.

Більш ніж впевнений що ваші погляди повністю збігаються з поглядами Петра Олексійовича. Тому він вам підходить, а мені не підходить. Ще один такий #петроолексійович і на місці сучасної держави Україна постане декілька Україн, це без агресії з Сходу, просто якщо все задумане #петроолексійович буде втілене. Зараз план мінімум - феодалізм в 21-му столітті, але #петроолексійович для збереження феодалізму просто змушений буде відновити рабство. Якщо десь на шляху проходження нашого власного "еволюційного вектора" на нас хтось нападе, то умовний #петроолексійович домовиться і все зарішає якоюсь частиною території з рабами. Я думаю, якщо переможна хода продовжиться, то з попелу повстають динозаври щоб побачити настільки унікальне явище в Всесвіті.

Опубліковано

Тому він вам підходить, а мені не підходить

Я ж написав, що він мені не підходить. Вибачте, якщо я незрозуміло висловлююсь.

49 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Ви в курсі, що за 100 км на Захід по першим трьом пунктам посадять, думаю на довго. Інакше не може бути, або гівно або нормальна країна.

Тобто президент втрачає в фінансовому плані, втрачає рейтинг і не зможке в майбутньому працювати?. Думаю, в цьому випадку ніхто не йшов би на вибори.

Опубліковано
8 хвилин тому, dobeck сказано:

Справа в тому, що для нормального керівництва потрібно розуміти всі процеси які є в суспільстві,

Але так співпало, шо тільки олігархат розуміє ті процеси :) Самому не смішно?

Опубліковано
5 хвилин тому, dobeck сказано:

Тобто президент втрачає в фінансовому плані, втрачає рейтинг і не зможке в майбутньому працювати?

А я то думав, що в президенти ідуть із альтруїстичних міркувань...

Опубліковано
5 хвилин тому, dobeck сказано:

Тобто президент втрачає в фінансовому плані, втрачає рейтинг і не зможке в майбутньому працювати?. Думаю, в цьому випадку ніхто не йшов би на вибори.

Всі незашкварені президенти світу ведуть в подальшому успішну наукову працю, читають лекції, навчають в найкращих університетах і ведуть досить заможнє корисне життя. Я не уявляю університету в який би запросили #петроолексійович, крім українських звісно і то тільки під час каденції, бо далі соромно дивитись в очі.

Опубліковано

Тішусь що потроху виростає здоровий елемент суспільства, для якого сентенції і міркування пана Добека повністю чужі і навіть відразливі.

Опубліковано
16 хвилин тому, romaxa11 сказано:

читають лекції, навчають в найкращих університетах і ведуть досить заможнє корисне життя.

Робота в університеті - не є показником хорошого життя. Президент не повинен бути обмеженим в виборі діяльності лише університетською діяльністю.

Щоб мене не нарекли тролем, думаю, далі буду тримати свої думки при собі. Просто я не схильний до альтруїстичного світогляду і не маю ідеалістичних поглядів стосовно  роботи будь-якої влади в будь-якій країні

Опубліковано
14 минут назад, dobeck сказал:

Просто я не схильний до альтруїстичного світогляду і не маю ідеалістичних поглядів стосовно  роботи будь-якої влади в будь-якій країні

якщо в двух словах, то кожен судить по собі

Опубліковано
9 часов назад, kroha сказал:

Треба міняти систему! а не обличчя

...і до тих пір,поки не зміниться система - ми й далі будемо йти по колу

Систему можуть змінити тільки обличчя, сама собою система не зміниться.

Опубліковано
6 хвилин тому, vaz75 сказано:

Систему можуть змінити тільки обличчя, сама собою система не зміниться.

і бажано іноземців, хоча б на початках

а тут трішечки зради

Спойлер

Чергове викриття топ-корупції з'явилось не у матеріалах НАБУ. Не в журналістських розслідуваннях. Легко і невимушено його озвучила ведуча каналу "Прямий". На питання Детектору Медіа: "Чи Прямий канал належить президенту Порошенку?" ведуча відповіла: "Та ви й самі можете здогадатися! Всі телеканали належать представникам влади... А навіть, якщо і належить Порошенку, ну то й що?" - наївно уточнює ця теледіва.

Як там написано в одному творі: "Мовчіть, принцесо. Ви так невинні, що можете сказати страшні речі..."
Бо якщо справжній власник Прямого - президент Порошенко або його найближче оточення, то це значить як мінімум три речі:

1. Нинішній президент та його друзі порушують закон про прозорість медіавласності, який передбачає розкриття імен справжніх власників каналів. Ми і раніше підозрювали, що нинішній власник каналу екс-регіонал Макеєнко - просто звичайний мурзілка, підставна особа, яка погодилася собою прикрити справжніх господарів каналу. В Макеєнка банально немає стільки грошей на таку дорогу забавку як цей телеканал. Підозри щодо фіктивності власності Макеєнка не доведені, напівдоведені. Але з кожним днем, я думаю, ми будемо отримувати все більше свідчень того, що власниками Прямого є зовсім інші фігури. І тут постає друге питання:

2. А за чий кошт цей бенкет? Якщо у Макеєнка грошей на канал немає, то звідки вони? Навряд чи оточення президента вкладає в "Прямий" прибуток із продажу цукерок Рошен. Інакше це, як мінімум, відображалося б в звітності самої корпорації. То ж, напевне, ці гроші виймаються із масштабних корупційних схем, типу: Центренерго, Роттердам +, Одеський припортовий. Про Укроборонпром і думати не хочеться. 
А відтак, всю цю карусель м'якої пропаганди влади на Прямому ми оплачуємо із власних кишень. І попри цей гіркий висновок, ми наштовхуємося на ще один. Ще гірший.

3. Прямий канал раніше називався Тоніс. І належав сину екс-президента Януковича - Олександру. І канал чомусь не був Генпрокуратурою вилучений у власність держави в межах спецконфіскації. Як і вуглезбагачувальні фабрики Сім'ї Януковича. І як газові родовища Сім'ї Януковича. А опинився в руках людей дуже близьких до нинішнього президента.

І ми можемо тільки здогадуватись чим розплачувалася влада нинішня за ці смачні активи з владою колишньою. Ну, напевне, не грошима. Бо, наприклад, Oleksa Shalayskiy помітив, що в корупційних справах досі ГПУ не висунула жодної підозри Януковичам. Саме в справах про заволодіння майном та грошима. Там є Курченнко, Кашкін, Арбузов. А от Януковичів немає. По Януковичу є хіба що справа про державну зраду, яку адвокати екс-президента не без успіху в суді намагаються розвалити.

То ж в чергову річницю розстрілів на Майдані давайте ще раз послухаємо, як нам нинішня влада розкаже нам про злочинний режим Януковича. І як вона цей режим нещадно карає, позбавляючи його смачних активів та ресурсів.

Опубліковано

1 година тому, romaxa11 сказано:

Тішусь що потроху виростає здоровий елемент суспільства, для якого сентенції і міркування пана Добека повністю чужі і навіть відразливі.

прикольно. зараз ще дуал появиться і за компанію до трьох здорових елементів бордівського суспільства наставить @dobeckу мінусів....

не тіш себе ілюзіями

Опубліковано
40 хвилин тому, romaxa11 сказано:

і бажано іноземців, хоча б на початках

а тут трішечки зради

Hide contents

помітив, що в корупційних справах досі ГПУ не висунула жодної підозри Януковичам. Саме в справах про заволодіння майном та грошима. Там є Курченнко, Кашкін, Арбузов. А от Януковичів немає.

то хай Гнап і Шалайський нададуть факти і докази корупції.

ну, щоб ГПУ мала що розслідувати.

бо те, що написано на заборі Гнап пише у ФБ не є доказом у суді, і не тільки в нашому

Опубліковано
10 годин тому, romaxa11 сказано:

Я на Майдані був, а ти? При -10 робили коктелі всім бажаючим. Нормально шуганув (аж той впав догори ногами) одного кабана, який проходив повз наш прохід і нас в лицарському облачені прозвав покємонами. Будували барикади з мішків з снігом. Приймали і транспортували автомобільні шини до центру утилізації. Був в масовці, для підтримки Теодора Кукурудзи. Спілкувався з багатьма потужними людьми, ділились думками. Передавав пожертви для Мальтійської служби, яка в день годувала до 5000 людей.

Щоб ти не сумнівався  я був і в 2004у , і в 2013у. І в обох випадках не за Ющенка, не за Пороха , а проти Януковича.

Розписуватись,  про це не буду, бо вважаю , що кожен громадянин тоді , в момент істини, мав так зробити.

Але  я тебе питав не за те, і ти вчергове ухиляєшся від відповіді, прикидаєшся, чи що.

Я тебе питав за 2010й, чого ти тоді мрвчав?

Опубліковано
2 годин тому, romaxa11 сказано:

Якщо десь на шляху проходження нашого власного "еволюційного вектора" на нас хтось нападе, то умовний #петроолексійович домовиться і все зарішає якоюсь частиною території з рабами.

От Петлюра не був багатієм,бізнесменом, не любив рабів, не хотів (не зумів правильно) домовлятись за території- і чим закінчилась  його Україна? 

Тішусь що українці  за 100 років таки зробили висновки, і обирають  адекватних людей . 

Президент  має домовлятися з УСІМА українцями,бідними,багатим, середніми, чесними, злодіями,  розумними....( здурними домовитсь неможливо,  тому їм треба просто обіцяти).

Президент має всіх влаштовувати, і тільки повний дурень не розуміє, що при цьому НЕМОЖЛИВО  залишатись білим і пухнастим.

Але всякі є, і всякі потрібні.

Опубліковано
14 хвилин тому, Nokian сказано:

Президент  має домовлятися з УСІМА українцями,бідними,багатим, середніми, чесними, злодіями,  розумними....( здурними домовитсь неможливо,  тому їм треба просто обіцяти).

Президент має всіх влаштовувати, і тільки повний дурень не розуміє, що при цьому НЕМОЖЛИВО  залишатись білим і пухнастим.

Швидко весна?

Опубліковано
24 хвилин тому, Nokian сказано:

Президент  має домовлятися з УСІМА українцями

олігархічні стовпи попереднього президента з якими домовився нинішній, українцями рахуються?.)

Опубліковано

На даний момент олігархи як схочуть,так і зроблять.Кого захочуть,того і поставлять. 

Вихід , щоб в їхній внутрівидовій  боротьбі перемагали  проукраїнські.

А тоді вже можна ставити питання про  деолігархізацію.

Хоча б якоюсь мірою, бо повна -це утопія.

Опубліковано

Нокіан, ти або не розумієш поняття олігарх, або не розумієш поняття проукраїнський. Це не дивно, звісно.

Опубліковано

Все разговоры о весне - на руку врагу. Альтернативы зиме нету. Да, холодно, да, грязно. Но это не повод малодушно надеяться на лучшее.

Опубліковано
38 minutes ago, romaxa11 said:

Ді мінусує, це добре, отже ще якісь хімічні процеси в голові мають місце бути.

не факт :) могли разом з черговою порцією інструкцій занести

Опубліковано
21 хвилин тому, Соромітник сказано:

не факт :) могли разом з черговою порцією інструкцій занести

Ти відкидаєш навіть імовірність?

Опубліковано

Хлопці, ваші дописи щодо мене настільки ниці, що мені аж не смішно. Покоління інтернет-активистів , які ніхуя не зробили ні задля держави, ні задля міста, ні задля вулиці своєї - короткий опис вас. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...