Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

(Букв багато, дочитають не всі. Всім хто не дочитає, я в кінці бажаю Щастя і здоров'я!)
Бачить Бог, я довго не хотів писати цей пост, але обставини таки змушують сісти і написати його.
Від так званої української політичної системи несе цвіллю і безальтернативністю. Велика була проведена робота, щоб українець в 21-му столітті високих технологій і літаючих туди-сюди Фальконів, на Сході Європи сказав:
- Я голосую за цю людину, бо іншого вибору в мене немає і він кращий за тих що були і що зараз намагатимуться пройти.
Щоб ти, українець, це приречено говорив, колись вбили Чорновола. Щоб ця думка неперервно муляла інформаційний простір, колись вбили Гонгадзе. Ця безальтернативна думка дала можливість випадковим людям вкрасти в тебе мільярди, а згодом і майбутнє.
Я й так то знаю, - скаже українець. - Ти краще скажи за кого голосувати?
- Розумієш українець, за ці втрачені десятиліття ти сильно розгубився, зневірився, я б сказав "потєрялся". Тому я краще скажу тобі за кого не можна голосувати і спираючись на це вибір стане набагато простішим.
Не можна голосувати за злодія. Злодій не є носієм жодної ідеології окрім злодійства, яка б вишиванка чи який би чуб не прикрашав його. На Сході злодію не просто так руку відрубували. Справа в тому, що людина привчена до крадійства вже не зміниться. Ніби ж не складно? Але ти, українець, вперто обираєш злодіїв.
Не можна голосувати за брехуна. Навіть один раз вдало збрехавши важко зупинитись. А брехня, передовсім самому собі, перший крок до злодійства. Ні би ж просто. Але ти, українець, вперто віриш брехунам.
І тут приходить одкровення: якщо за злодіїв і брехунів голосувати неможна, тоді за кого голосувати?
На цій стадії політичної хресної дороги деяких професійних виборців накриває просвітлення: "Голосуємо за менше зло" .
Не можна голосувати за менше зло. Це найпримітивніша політична технологія, розрахована геть на дебілів. Завжди знайдеться якийсь шмельц, на фоні якого остання потвора буде виглядати Месією і Спасителем Світу.

Обираючи будь-кого з вище наведених, ти українець гарантовано отримаєш параліч розвитку на 5 років, зростання держборгу на N - мільярдів доларів, девальвацію гривні "куди Бог пошле". Все більше сусідів виїдуть на заробітки. Лікарні і ВУЗи в які краще не попадати. Олігархи стануть міцніше в списках Форбс. З'являться нові "успішні бізнесмени від влади".

Фактично я все сказав. Думай українець. Щастя і здоров'я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
6 минут назад, romaxa11 сказал:

Я й так то знаю, - скаже українець. - Ти краще скажи за кого голосувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, romaxa11 сказал:

Не можна голосувати за менше зло. Це найпримітивніша політична технологія, розрахована геть на дебілів. Завжди знайдеться якийсь шмельц, на фоні якого остання потвора буде виглядати Месією і Спасителем Світу.

Ржу ні магу! Одразу ж згадались вибори Параши у першому турі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, romaxa11 said:

Не можна голосувати за менше зло. Це найпримітивніша політична технологія, розрахована геть на дебілів.

Отже в підсумку голосуємо за чинне зло і війна закінчиться за 10 днів і курс буде не більше 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Fireboss сказано:

Отже в підсумку голосуємо за чинне зло і війна закінчиться за 10 днів і курс буде не більше 10.

Не можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, romaxa11 сказано:

Не можна голосувати за менше зло. Це найпримітивніша політична технологія, розрахована геть на дебілів.

Так і сталося коли вибирали януковича замість юльки, менше зло простіше прибрати потім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@romaxa11 в другому турі порохо брати чи юльку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибори всіх років в одній пісні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, case_l said:

@romaxa11 в другому турі порохо брати чи юльку?

бери порошку, будеш співучасником повного розвалу держави :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, romaxa11 сказал:

(Букв багато, дочитають не всі. Всім хто не дочитає, я в кінці бажаю Щастя і здоров'я!)

И что это было???? Крик души???? В названии что то не понял - это вопрос или рекомендация???

Если за воров и брехунов нельзя - то придётся не идти на выборы. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В комітетах верховної ради кабінет старого комуняки може бути поряд з комітетом самого чубатого патріота. Зранку вони ходять один до другого пити каву, розказують про відпочинок, куди піти в Києві, де краще поїсти. Між ними немає принципової різниці, бо обидва злодії і брехуни - у них немає ідеологічної складової. Вони однопартійці. Між юльою і януковичем немає принципової різниці - мета руйнування держави і власне збагачення. Юліна ширка з ригіналами, газові контракти з кацапами. Це все одна пісня. Але є одне але. Коли ти особисто вибираєш злодія, то не дивуйся нічому що відбувається навколо. Ти дозволив йому це з собою робити.

п.с. Згадав супер приклад як все працює. Кононовичів знаєте? Ви може подумали що це гандони-комуністи? Дивно, але ці гандони комуністи унікально тонко співпрацюють з супер радикалами патріотами. Наприклад колись їх в Луцьку охороняли мєнти (за Клімчука і Романюка) з палаточкою з сталіним (2011-2012 рік центр Луцька, обід). Не давали людям її розвалити, аж поки організованою колоною не підійшли "праворадикали" Гузя і не закопали цю палатку. Обійшлось спіцаками, матюками. Мєнти не втручались.

Зима 2018 року група Азову підбігає до канановіча в Києві (це все знімається на телефон). канановіча акуратно валять і тормосять, він кривиться, валяється на землі. невеличка штурханина і відео про активність суперпатріотів і про те, що нарешті є захисники правди в Україні.

Їх систематично штурхатимуть, копатимуть до виборів, під час. Бо це гра напрямлена на нас, нашу коротку пам'ять, здатність все виправдовувати і нічого не аналізувати.  Якщо в цій країні ще б залишилось щось вкрасти серйозне, то слово реформи було б заборонено законом. Гроші закінчились, борги залишились, пенсії платити потрібно. Гроші без реформ не дають. МВФ, США і частково структури ЕС - це єдиний захисник народу України від української влади. Не ваш вибір меншого злодія, а їх правові інституції, принципи і стратегія майбутнього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@romaxa11 коли отримаєте нові платіжки за комунальні послуги не дивуйтесь, це ж ваш захисник МВФ про вас дбає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, Electronshik сказано:

@romaxa11 коли отримаєте нові платіжки за комунальні послуги не дивуйтесь, це ж ваш захисник МВФ про вас дбає.

Ні друже. Все відбувається так: є тупа обкрадена країна, яка звертається до міжнародної організації просячи гроші. ті дають і кажуть, робіть щось, щоб вернути гроші, з простроченням, частинами, але верніть. По правильному, потрібюно використати дані кошти для інфраструктури, залучення інвестицій, компенсації звільнення непотребу, скорочення держапарату, автоматизація. Тобто на розвиток, але гроші тупо крадуть і кажуть що МВФ погане і нам потрібно гасити якісь незрозумілі борги. Ми мешканці бананової країни з банановим президентом і банановими політиками. Звикайте і голосуйте, голосуйте і звикайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти Електронщік, шукаючи конспірації, лазиш по кацапських сайтах, де конспірація вже давно вийшла за межі нашої галактики і слухаєш що під час вільної хвилинки строчать для люмпена студенти гебешники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так за кого голосувати ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, romaxa11 сказал:

Ні друже. Все відбувається так: є тупа обкрадена країна, яка звертається до міжнародної організації просячи гроші. ті дають і кажуть, робіть щось, щоб вернути гроші, з простроченням, частинами, але верніть. По правильному, потрібюно використати дані кошти для інфраструктури, залучення інвестицій, компенсації звільнення непотребу, скорочення держапарату, автоматизація. Тобто на розвиток, але гроші тупо крадуть і кажуть що МВФ погане і нам потрібно гасити якісь незрозумілі борги. Ми мешканці бананової країни з банановим президентом і банановими політиками. Звикайте і голосуйте, голосуйте і звикайте.

Ромаха 11 чи Ромаха другий, я то вже давно визначився за кого голосувати... 

В мене є одне питання: у Вас субсидії є чи немає?

Підкажіть приклади де МВФ успішно розвинула економіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, romaxa11 сказал:

А ти Електронщік, шукаючи конспірації, лазиш по кацапських сайтах, де конспірація вже давно вийшла за межі нашої галактики і слухаєш що під час вільної хвилинки строчать для люмпена студенти гебешники.

Навіть не смішно. Невже ви думаєте що я не розумію того що робиться на Сході нашої країни? Чесно кажучи був кращої думки про Вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@romaxa11 вже два поста як простиня настрочив. Але то все і так всі розуміють.  А по суті нуль. За кого голосувати? Зто достойний і не злодій? Я не говорю за Президента. Хоча б на мера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Electronshik сказано:

Ромаха 11 чи Ромаха другий, я то вже давно визначився за кого голосувати... 

В мене є одне питання: у Вас субсидії є чи немає?

Підкажіть приклади де МВФ успішно розвинула економіку.

МВФ це банк з малими відсотками по кредиту і величезними сумами позик. Що він має розвивати? Він дає гроші тим хто бере. На рахунок за кого голосувати? Якщо всі запропоновані кандидати злодії, брехуни, і спеціально з цим бекграундом підтягують якусь страшилку типу януковича чи симоненка, щоб поставити вас раком, розслабтесь. Це не ваші вибори. Якщо, станеться чудо і Славіка не вб'ють чи не шугануть і він таки піде на вибори - це імхо, найкращий варіант за всю історію (як тут дехто любить казати). Головна вимога виборів карати вже перевірених гандонів і обирати нових, бажано негандонів. У нас сталась ситуація коли старі перевірені гандони, яких вже немає куди штопати, сильно затримались в політиці, бо їх постійно обирали. Цю темку треба міняти поки не пізно, хоча фіг знати чи вже не пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Програмне завдання МВФ -  інтегрувати "бананові республіки" в світову економіку. Звісно не задаром, задаром нічо не буває. Просто на теренах цих республік згодом відкриваються ринки збуту для західних товарів. І західна ідея глобалізації на додачу.

Вирішувати звісно Україні, але як на мене  це краще, ніж бути під х@йлом.

P.S. Рома, а хто такий Славік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, Harddriver said:

P.S. Рома, а хто такий Славік?

Вакарчук

Ну якщо чемпіон світу з боксу стає мером столиці, то чому співак рок-гурту не може стати президентом країни. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бухаючий співак і бабій - не краща кандидатура на президента. Для мене Турчинов був би найкращий, але чомусь не хоче. Боїться напевно, що зжеруть, тут волю треба мати. 

А взагалі ореол поста президента в Україні - це калька російського прагнення про доброго "царя-батюшку", який прийде, і все порішає (дофіга Порох нарішав?). Я б цю посаду взагалі ліквідував, звівши до декоративних функцій, як приміром в Німеччині. Хоча-б з огляду на те, з яких "сортів лайна" нам зазвичай доводиться обирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Harddriver сказал:

Хоча-б з огляду на те, з яких "сортів лайна" нам зазвичай доводиться обирати.

А депутатів не з тих самих сортів доводиться обирати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@volks  Альтернатива- Піночет, ти за нього?

А взагалі  будь-яка партія  мусить мати ідеологію,  програму, за що боремось, що пітримуємо, що  обіцяємо впровадити. Але українцям читати ці нудні бумашкі нафіг не впало, вони обирають зазвичай по принципу "вірю-не вірю", дивлячись на табло в телевізорі. До-речі, доступ до того телевізора суворо регламентований, всі без винятку канали - олігархічні, і "лягли" під Пороха давно. Інакше бізнес защемлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, Harddriver said:

Турчинов був би найкращий

Так, бухаючий Славік, штунда Турчинов, барига Рошен... До кольору, до вибору, а кажете немає з кого вибирати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...