Перейти до змісту

Новий голова ОДА! (?)

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 242
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:46, Basil сказав:

ні, просто думаю, що з часом його пил "поубавітца"...

Показати  

А-а-а, та це і так зрозуміло. В нас політика як свинарник: зайшла нова свиня, то має трохи попрацювати ліктями і рилом, щоб добратися до корита і притертися до тих, хто вже там. А якщо хоче ще й керувати біля того корита, то поштовхатися прийдеться набагато сильніше, до крові і не кожному по зубам.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:59, Ha3aP сказав:

Ну перед Вижівкою то бачив, вибачте, барило... Явно не з нових.

Показати  

Не змогло переатестуватися в луцьку, пройшло в ковельську. :)

Опубліковано

Тихцем під Палицю тяжко копати, мусить бути підготовка кіпішем;)+ компенсація за пасивність в інформаційній сфері попередника

А так і % любителів популістів на свою  (чи то пак, бпп) сторону переведе.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:59, nickel сказав:

В нас політика як свинарник: зайшла нова свиня, то має трохи попрацювати ліктями і рилом, щоб добратися до корита і притертися до тих, хто вже там.

Показати  

поки він мені починає подобатись

не розчаруватись би... прізвище надто стрьомне

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 13:45, Basil сказав:

«Він в АТО?» - Савченко про водія маршрутки, який порвав посвідчення воїна

Показати  

Оце поворот:

Історія з порваним посвідченням атовця в луцькій маршрутці виявилась фейком

Показати контент

Опубліковано

Сьогодні на нараді Мирку строїв. казав, що половину дорожників треба розстріляти

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 17:49, rl72 сказав:

Сьогодні на нараді Мирку строїв. казав, що половину дорожників треба розстріляти

Показати  

Воу воу, палєгчє! Тут на днях за слова розстрілу нардепку посадили!

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:59, nickel сказав:

А-а-а, та це і так зрозуміло. В нас політика як свинарник: зайшла нова свиня, то має трохи попрацювати ліктями і рилом, щоб добратися до корита і притертися до тих, хто вже там. А якщо хоче ще й керувати біля того корита, то поштовхатися прийдеться набагато сильніше, до крові і не кожному по зубам.

Показати  

Во-во. Дуже вже нагадує методи КПРС.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 18:03, Ha3aP сказав:

Воу воу, палєгчє! Тут на днях за слова розстрілу нардепку посадили!

Показати  

Пишуть, що то його слова:

"На місці президента я б вже розстріляв половину дорожників", – Савченко до головного дорожника Волині

А тепер подивись на наші дороги і скажи, що ти з ним не згідний?

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 18:25, Basil сказав:

Пишуть, що то його слова:

"На місці президента я б вже розстріляв половину дорожників", – Савченко до головного дорожника Волині

А тепер подивись на наші дороги і скажи, що ти з ним не згідний?

Показати  

Та хіба ж я проти? Тільки от подивись на наших депутатів і скажи шо ти не згідний з Надією )))

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 18:49, Oli сказав:

дороги....   поставить може своїх людей, а це щось змінить?  

Показати  

Відкати  тепер буде він отримувати.

П.С.

Я не пишу, що Мирка бере відкати. Він певно і не вигідний цим для нового.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 15:18, Basil сказав:

поки він мені починає подобатись

не розчаруватись би... прізвище надто стрьомне

Показати  

А мені навпаки. Ще з шкільних бійок засвоїв, що той хто багато говорить перед бійкою, у бійці, зазвичай, соплі ковтає. Так по життю і є, що той хто занадто брязкає зброєю, завжди сцить її застосувати, а той хто її застосовує, то робить це мовчки. Тому чим більше голосних заяв і погроз, тим менше довіри від мене. Але поки що я до нього на нейтралці, буду оцінювати результати, а не браваду.

В 26.03.2018 в 18:49, Oli сказав:

дороги....   поставить може своїх людей, а це щось змінить?  

Показати  

1, Майданівців прибирають де тільки можна, вони не зручні для старої-нової системи.

2, Там багато бабла, дякуючи Волинській митниці, а Гройсман обіцяє ще більше - за 3-5 років європейські дороги. На такі потоки завжди своїх людей ставлять.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 18:28, Ha3aP сказав:

Та хіба ж я проти? Тільки от подивись на наших депутатів і скажи шо ти не згідний з Надією )))

Показати  

Ні, не згідний. То трохи різні речі, приблизно як хєр і палець. Пояснити, чи сам зрозумієш?

Опубліковано

Шо в лоб, шо полбу. Різниця є, але стриляти тре шо тих шо тих. Перші пару днів погомонить і все уляжеться. Зуби показує, а на ділі ж нічого не зміниться. Ми те кіно вже 100 разів бачили.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 19:12, nickel сказав:

Так по життю і є, що той хто занадто брязкає зброєю, завжди сцить її застосувати, а той хто її застосовує, то робить це мовчки.

Показати  

в принципі,  погоджуюсь, але в кожному правилі є вийнятки.

Але поки що я до нього на нейтралці, буду оцінювати результати, а не браваду.

Показати  

Ото ж і я про те, зачекаємо трішки, час покаже.

Майданівців прибирають де тільки можна,

Показати  

Ну крім того, що ти майданівець, треба ще щось і самому робити... імхо

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 20:27, Basil сказав:

Ну крім того, що ти майданівець, треба ще щось і самому робити... імхо

Показати  

Це само собою, але я за діяльністю Вануса не слідкую, тому навіть не знаю заслужено від відгріб чи ні.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 20:30, nickel сказав:

за діяльністю Вануса не слідкую, тому навіть не знаю заслужено від відгріб чи ні.

Показати  

я теж не слідкую. тільки загальний стан доріг у Волинській області погіршився, ні?

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 20:37, Basil сказав:

я теж не слідкую. тільки загальний стан доріг у Волинській області погіршився, ні?

Показати  

Він в нас щовесни погіршується. :) Ну а якщо серйозно, то саме ця зима дійсно багато  асфальту попсувала. Ванус сам би стільки не зміг.

Опубліковано

На рахунок асфальту - які в області є виробники та як їх контролюють? Знаю, що облавтодор великі боржники та приватники плюються на їх асфальт.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 20:51, sergkots сказав:

На рахунок асфальту - які в області є виробники та як їх контролюють? Знаю, що облавтодор великі боржники та приватники плюються на їх асфальт.

Показати  

А Ванус в курсі? Якщо "так", то цікавить чи намагався вирішити це питання. Змінити постачальника зараз не проблема. А якщо "ні", то до нього ще більше питань.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...