Перейти до змісту

Домогти розвідникам.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От не люблю пафосних фраз типу "Війна не закінчилась!!!" або "Вони захищають ваше мир ВАШЕ МИРНЕ ЖИТТЯ!!!!!"

але...

знову буду клянчити у всіх, бо ті, для кого я це роблю - варті того на 124%.

Screenshot_2017-11-07-14-39-47-376_com.facebook.orca.png

отака фігня. Хлопці народились в сорочках. Але тепер без техніки, бо та, що є - невзута. Гуму я замовив і навіть кошти майже всі знайшов, лишилось зібрати біля 1000 грн з 7. 

А ще знайшов пацанам УАЗа, над передачею якого зараз працюємо.

Просто війна не скінчилась. І просто я не зупинюсь доти, доки самі хлопці не скажуть: Всьо, Йож, від тебе нічого не потрібно, в нас усе є!

Давайте закриєм питання по гумі до п'ятниці?

Картка ПБ 5167985500013511 Сандалов Д.Л.

Дякую всім, кому ще болить за то всьо.

Опубліковано
59 хвилин тому, lisis сказано:

Діма а ці пацикі шось помагають  на войнуху матєліально чи нє?

Якшо ти про їхнього главного - то очєнь даже помагає. За свій рахунок, єслі шо.

Опубліковано

Краще би війну закінчив(і я знаю, що не все просто, але гроші там заробляють...)...а то  спочатку рахунок поповнює на 100 млн, а віддає 1 грн.

Опубліковано

Хоча б припинити  торгувати і ганяти контрабанду  в лугандон.Відсторонити  і посадити недолуге керівництво АТО.Дозволити хлопцям "ефективніше" себе захищати.Перестати відмивати і заробляти на цій війні гроші ціною життя хлопців.Посадити нарешті винних в корупції,яких затримували...Посадити ригів і сепарів(краще на сосну їх звісно), але хоч так.І ще багато думок,як і в кожного українця.

Опубліковано
Щойно, lisis сказано:

то чьо тоді просиш? міноборони колєсіка недає таким толковим хлопцям, то може не тількі путін а й пєтя тоже ***ло чи нє, то така в вас функція? бо потім медалькі будуть.   Якже це вже надоїло, друга світова 5 років була на нашій території, а укрокацапська войнуха  уже 4 роки і толку то.  

Як це так ***** **** може бути, така ***** *********"********"""*****"***, коли США офіційний союзник,  Розвід група міноборони просить колесіка в якогось Сандалова з Луцька.  ***** ******це вже винос мозку, скільки ***** конфіскату є в митників і інших відомств там полюбе ***** є офроудні колеса на болото, нє ***** сандалов всіх виручає... ***** ******це якісь психотактікі атака на мізкі громадян.......

Це шах і мат, браття.

Опубліковано

Чиновники купують новенькі службові авто з державного бюджету за шалені гроші, а тут на колеса збирають. Маразм.

Опубліковано
51 хвилин тому, case_l сказано:

Чиновники купують новенькі службові авто з державного бюджету за шалені гроші, а тут на колеса збирають. Маразм.

купують рівно на стільки, на скільки закладено в бюджеті. одним  -  на службові авто, іншим - не вистачає на колеса для всіх.

бюджет приймає ВР (подає уряд). ти багато спитав у свого депутата чому так?

Опубліковано
4 минуты назад, rl72 сказал:

ти багато спитав у свого депутата чому так?

Я думав лише в Ахметова і йому подібних є свої депутати.

Опубліковано

А статтю витрат на оборону з бюджету слабо почитати?! А там всі наші гроші з податків, мало??? Розумів це коли все починалось, коли армія у повній ж... була, а зараз, коли на кожному кроци "перемога", нова техніка помпезно вручається, посилена боєздатність, гроші які на армію з бюджету і від іноземних країн виділяють... А тут розвідникам, хто на самому передку и волонтери збирають? Вибачайте - це вже занадто! І питання не до difoto , а чому ті ж самі difoto мовчать, знаючи з кого питати за таке треба???

Опубліковано

Думаю проблема в іншому - від держави ті колеса попадуть по призначенню через місяць, а від Діфото - післязавтра. Без паперової волокіти.

Опубліковано
1 час назад, Vadimm сказал:

Думаю проблема в іншому - від держави ті колеса попадуть по призначенню через місяць, а від Діфото - післязавтра. Без паперової волокіти.

Або, ще не так. Авто від волонтерів - відповідно, на нього не виділяються колеса.

Та й, думаю, ті обсяги, що виділяються державою, не враховують жорсткої щоденної експлуатації на передовій. Наприклад, чиновники в теплій будівлі, вирахували, що на одному авто комплект гуми має ходити , скажімо, 2 роки. І, думаю, їх мало колише, що резина зносилась за півроку.

Опубліковано
2 годин тому, rl72 сказано:

купують рівно на стільки, на скільки закладено в бюджеті. одним  -  на службові авто, іншим - не вистачає на колеса для всіх.

бюджет приймає ВР (подає уряд). ти багато спитав у свого депутата чому так?

Що ти мелеш, чудо ти, вся законодавча і виконавча влада зосереджена в руках пороха і шайки олігархів з якими він ділить Україну.

Опубліковано

Поки такі як @difoto махаються із нещасними колесами, їм немає часу звертати увагу, що риба гниє з голови :) Махайтесь далі. Війни немає, є ато.

Опубліковано
2 годин тому, Vadimm сказано:

А хто владі заважає спростити паперову волокіту? путін чи що?

Опубліковано
4 годин тому, case_l сказано:

Поки такі як @difoto махаються із нещасними колесами, їм немає часу звертати увагу, що риба гниє з голови :) Махайтесь далі. Війни немає, є ато.

А ти, припустим, крім звертання уваги, що робиш? От я звернув увагу, що розвідники пагано забезпечені, допоміг їм, чим зміг. Ти звернув увагу, що "риба гниє з голови" і що???

Опубліковано
37 хвилин тому, difoto сказано:

Ти звернув увагу, що "риба гниє з голови" і що???

Як що? Він написав про це на форумі. Хай всі знають, що Кейс не сидить склавши руки. І ще у фейсбук напише. І в ще кудись...

Опубліковано
2 часа назад, Itzamna сказал:

Діфотко бреше як дише, або такій дурень що ведеться на разводи від вояків, що маловероятна.

Поясню - знайомі в ато, тех забеспечення таке, що встратися можна від кількості, да, буває нехватка або потреба але тільки по причині друшляння постачання. Нехватає тільки різнообразія в іжі.

Недавно передавав смазку бл**ть для зброї, матюк вставив бо обична їм не підходить, нада кошерну самую-самую.  І це стосується всякіх - там перчаток, майок з друком "за ВДВ рота такаято", тактіческіх наколеніків модних...такі запроси возросли с апетітом войни :) 

А тут якісь колеса нада..... і попрошайнічать на форумі - тут здравим смислом і не пахне, тут на жалость, патріотізм давка і собі на рахунок - с міру по нитці і на рубаху

І не нада говорить що це розвідникам, у цих парней - все секретніше і напічкане обмурдірованієм більше ніж у будь кого. ....

Тому що не 1 рік ця катавасія на сході, налагодилося і роздуплилося в армії.

Но пока бізнес не рухнул нада рвать пока можна собі в карман, ой .. на карточку.

Ой... мав би вагон колес дав би, не жалко...а не жалко, благодаря лохам буду мати 2 вагона  ----- вся суть цієї теми

Не забуть покласти на карточку.

Уявляєш, цей "брехун" і "скряга" безкоштовно ("то єсть даром", не взяв грошей) зробив мені роботу, бо я допоміг його знайомій. Чого він з мене не здер втридорога? Якийсь коварний план в Діфотки? :D

Опубліковано
11 минут назад, vaz75 сказал:

Уявляєш, цей "брехун" і "скряга" безкоштовно ("то єсть даром", не взяв грошей) зробив мені роботу, бо я допоміг його знайомій. Чого він з мене не здер втридорога? Якийсь коварний план в Діфотки? :D

та навіщо ти цій втраченій ланці між мавпою і людиною щось пояснюєш ? Там давно вже всьо. Він живе у світі, де люди всі такі як він, лише з тією різницею, що частина тих людей за нього, а частина проти. Нормальних, добрих, чесних людей в його світі не існує, тільки такі як він

Опубліковано
Спойлер
2 часа назад, Itzamna сказал:

Діфотко бреше як дише, або такій дурень що ведеться на разводи від вояків, що маловероятна.

Поясню - знайомі в ато, тех забеспечення таке, що встратися можна від кількості, да, буває нехватка або потреба але тільки по причині друшляння постачання. Нехватає тільки різнообразія в іжі.

Недавно передавав смазку бл**ть для зброї, матюк вставив бо обична їм не підходить, нада кошерну самую-самую.  І це стосується всякіх - там перчаток, майок з друком "за ВДВ рота такаято", тактіческіх наколеніків модних...такі запроси возросли с апетітом войни :) 

А тут якісь колеса нада..... і попрошайнічать на форумі - тут здравим смислом і не пахне, тут на жалость, патріотізм давка і собі на рахунок - с міру по нитці і на рубаху

І не нада говорить що це розвідникам, у цих парней - все секретніше і напічкане обмурдірованієм більше ніж у будь кого. ....

Тому що не 1 рік ця катавасія на сході, налагодилося і роздуплилося в армії.

Но пока бізнес не рухнул нада рвать пока можна собі в карман, ой .. на карточку.

Ой... мав би вагон колес дав би, не жалко...а не жалко, благодаря лохам буду мати 2 вагона  ----- вся суть цієї теми

Не забуть покласти на карточку.

Зіберс, ти шо, перейшов на герич?

Опубліковано
11 годин тому, case_l сказано:

нема то й нема, тримай свої сто гривень при собі. і не сери в тему

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...