Перейти до змісту

Світ здригнувся, космос пішов тріщинами.........2.0

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні.Вже зовсім скоро.

Купертіно.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

блін. херня якась. я думав кінець світу скоро. тьху!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні купа народу знов стане ніщєбродами.

Ще за сімку не всі кредити повипалчували а тут вісімка виходить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 хвилин тому, la20 сказано:

Ще за сімку не всі кредити повипалчували а тут вісімка виходить :)

1412937107_1929473351.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недарма Бозя вділив людям по дві нирки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://newsyou.info/britancy-predlozhili-iphone-x-za-70-tysyach 

Красиво жити не заборониш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asus Zenfone. Android. І крапка. GPS, 3/4G, Wifi, Bluetooth, режим "флешки", хороший і чутливий дисплей, якісна камера ASUS PixelMaster, потужна батарея, міцний і стильний корпус (падало з 5 поверху, правдв в траву, але...), нічого не глючить і не скрипить механічно, що ще треба? А, так не ОДНА убога кнопка HOME, а нормальні 3 + root і т.д.. З продуктів Яббл - хіба ОС сподобалася (і то в силу специфіки роботи з фото - Aperture під вінду немає, а штука зручна, хоч є Lightroom/Nikon Capture NX, і взагалі любові до UNIX-систем)...

Якось та презентація абсолютно побоку, єдиний, яким користувався айфон - 3GS, досить давно, так, апарат, як звонилка ОК (був)... І досі та однокнопкова хрінь (3,4,5, та хоч 7) бісить, як в руки потрапляє. От ОС би зробили нову "для всіх" (в першу чергу, дизайнерів, але не тільки під МАК-залізо), як альтернативу вінді і сервакам різним, в різних версіях, то так.

P.S. Про хакінтош знаю, так і юзав, крім пари тижнів за реальним аймаком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекламний ролик для Епл Вотч знімали на Київському вокзалі.

https://www.unian.ua/science/2130559-reklamniy-rolik-pro-nove-pokolinnya-apple-watch-znyali-na-kijivskomu-vokzali.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І годинник у АСУС є - ZenWatch, хороша штука, і, мабуть, зручна, але я годинників після перелому руки в ДТП років 15 тому не ношу на руці в принципі (та й до того не дуже любив вішати собі на руку зайву залізяку) - заважає і все (хоч функціонал руки не постраджав ніяк, але без годинника, точніше, металевого браслету, не було б такої значної травми). Навть купити минулого року хотів, але поміряв, і зрозумів - не моє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Nokian сказано:

Сьогодні.Вже зовсім скоро.

Купертіно.....

Що це за трансляція? Оригінальна хвилин 10 як закінчилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звернув увагу, що в залі та на сцені практично не було молодих людей (навіть за стандартами ООН)

Загалом якесь гнітюче враження. Не про продукти, а загальна атмосфера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так прикинув що на новий айфон х навіть по американській ціні можна купити ~ 3000 пляшок нашого пива.

Це навіть тупо який об'єм скла і робота щоб відлити пляшки, не кажучи про саме пиво...

В рад. союзі вроді за декілька тис пляшок горілки можна було купити машину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особливо смішно виглядає 12 MP Camera... Я про свій Nikon D7100 з 24 промовчу - не та матриця (хоч там вирішує в основному скло і РУКИ, а не камера - зйомка таки на 90% - мануал, тоді як з "класної асусної" хай 5-10 фото реально гарні вийшли), як і про Зенфон 3 макс з 16... Ну і мегапікселі таки не головне, але... Заходимо на https://www.flickr.com/photos/agentsmith13/albums, і дивимось, якими камерами і склами зроблені знімки... Не завжди топ камера=топ фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після перегляду поняв одне - в найближчі рокА, для мене альтернатив SE нема.

Ібо надіятись що на андроіді випустять щось хороше компактне було б занадто наївно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Особливо смішно виглядає 12 MP Camera... Я про свій Nikon D7100 з 24 промовчу - не та матриця (хоч там вирішує в основному скло і РУКИ, а не камера - зйомка таки на 90% - мануал, тоді як з "класної асусної" хай 5-10 фото реально гарні вийшли), як і про Зенфон 3 макс з 16... Ну і мегапікселі таки не головне, але... Заходимо на https://www.flickr.com/photos/agentsmith13/albums, і дивимось, якими камерами і склами зроблені знімки... Не завжди топ камера=топ фото.

От не погоджусь взагалі. Сам не являюсь прихильником епл, як в міру дороговизни так і технічних нюансів( ну неможу я  користуватись девайсом на який простим дропом не можна закинути файли), але зрівнювати хорошу кроп зеркалку за 1k$ з мобільним телефоном? А ваша камера вміє грати добре музику, а виходити в інтернет? Фото складова в Епл завжди була в топ 3. На рахунок зенфоне макс 3, так робили хороші фотки і на старі соні еріксон типу k750 і навіть раніше. Суть же не в цьому. Якщо брати аналоги по якості збірки, якості власного софту, і інших складових, то виходить що на андроїді, хай і на папері з сильнішими характеристиками, але в юзабіліті більш менш схожих, виходять апарати по тій самій ціні +-, а інколи навіть дорожчі. Колись ті ж ксяомі коштували адекватних грошей, а зараз моделі вище note 4 pro на рівні тих же Епл. Якось так. Імхо.

P.S перейшов по ссилці, є дійсно хороші фото. Але всі вони зроблені на дзеркалки починаючи від d3100:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, snouden сказано:

Після перегляду поняв одне - в найближчі рокА, для мене альтернатив SE нема.

Ібо надіятись що на андроіді випустять щось хороше компактне було б занадто наївно.

самсунг був в цумі класний. компактний і на андроїді. не памятаю модельку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекламне відео, яке знято за залізничному вокзалі Києва і в київському метро зачепило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, Dima4s сказал:

самсунг був в цумі класний. компактний і на андроїді. не памятаю модельку...

samsung galaxy alpha

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компактний це тіпа кул?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольно було коли на презинтації айфона Х(десять) не спрацював фейсайді :lol:, жорсткий був облом. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

господи!!, які люди відбиті, їм 3 раз продають той самий телефон а вони його купляють, але ж то курва і дурні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...