Перейти до змісту

Робота в Польщі (збір огірків)

Artur1992

Рекомендовані повідомлення

Ось по Швеції, робота там круглий рік є. але цей раз чогось чоловіків не хотіли брати. наступний виїзд осінью

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Яка в мене все-таки хороша робота :). Отак почитаєш і розумієш це...

А на рахунок мало платять... Правильно тут сказали, нехіра не вміють робити, ще з мамами приходять, студенти і т.п., а хочуть заробляти овер 8000грн. Ти спочатку навчись, щоб до тебе люди і гроші йшли... А для студентів і 4 тис грн нормально, я рахую, якщо нема сім'ї і дітей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Dim@ сказано:

Якби в селах люди так рабськи працювали в полі, то заробляли б не менше ніж в Польщі.

А у селах багато так і працюють, не всі, але принаймі, куди я їзджу, працюють дуже багато, але не завжди вродить добре, а затрачено коштів на добрива і солярки тисячами, у самого на буряках і заготівлі соломи поясницю ломить, хоча я не білоручка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Dim@ сказано:

І мають менше ніж в Польщі заробляють?

Як би то правильно пояснити - буває добре зароблять, будуються потихеньку, але знову таки до 1,5 т солярки треба і т.д. Багато людей, хто молодший на заробіках, менше робочих рук на селі і відповідно прибутку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 minutes ago, Юріч said:

Яка в мене все-таки хороша робота :). Отак почитаєш і розумієш це...

А на рахунок мало платять... Правильно тут сказали, нехіра не вміють робити, ще з мамами приходять, студенти і т.п., а хочуть заробляти овер 8000грн. Ти спочатку навчись, щоб до тебе люди і гроші йшли... А для студентів і 4 тис грн нормально, я рахую, якщо нема сім'ї і дітей.

Та ні, 4 то багато. Вистачить і 2,5 чи скільки там чистими з мінімалки лишається. 

Зажерлися, бачиш но, цілих 8 штук зарплати просять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Dim@ said:

От я до того і веду, що живучи в селі і працюючи зранку до вечора, можна заробити не менше ніж в Польщі.

Правильно. Я б взагалі цих огірочників та інших, хто пропонує роботу за кордоном, відразу по АйПі банив. Збивають людей з толку, не дають селу розвиватися нормально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Польщі огірки так само збирають як в Чехії? Якщо так, то це робота-мрія. Знайомий був на огірках в Чехії, розповідав як там це роблять. Трактор тягне платформу, на платформі на матрасах лежать батраки, біля кожного батрака вирізано по дві дірки, в одну вставляється відро для огірків, друга розташована якраз над рядком огірків. Трактор повзе, а ти лежиш собі на пузі на матрасі, загаряєш і через дірку рвеш огірки і кладеш у відро. По платформі ходить ще один батрак, забирає повні відра і підставляє пусті. Огірки висипає в ящики, ящики кладе на прицеп, який суне інший трактор поруч з платформою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@nickel . знайомий не казав, скільки платили за годину роботи ну чи там від виробітку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, yu2007 сказал:

@nickel . знайомий не казав, скільки платили за годину роботи ну чи там від виробітку?

Давненько було, вже не згадаю, але з ним працювало повно чехів-студентів. Тобто зарплата трохи менша, щоб зацікавити пересічного чеха, але достатня, щоб зацікавити студентів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Hemingue по луцьку розкидані бігборди про пошук робітників від Волиньхолдінга. І зарплата, яка там вказана, не жарт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, Electronshik said:

@Hemingue по луцьку розкидані бігборди про пошук робітників від Волиньхолдінга. І зарплата, яка там вказана, не жарт.

І яка там вказана зарплата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Hemingue сказано:

Ага заводи індезіт , самсунг, і багато інших, де за елементарну роботу зборки якеїсь з складової  від 22 000грн, це батрак? і це не токар навіть. Знаю одну пару які поїхали на завод.

Чоловіче тобі збрехали про зарплату  в 22 000 грн на заводі самсунг .В мене на  заводі самсунг в вронках працює швагро, збирає пральні машинки , холодильники ,платять по 8 злотих за годину в суботу та неділю по 14 злотих за годину, але  таких субот та неділь було тількі три за два місяці. Проживання безкоштовне,офіційне оформлення (підписуєш договір що будеш їхнім рабом півроку до закінчення візи, говорили що будуть безкоштовно годувати в обід( їжа  лайно повне) в кінці  місяця  всерівно відмінусували від  зарплати :angry:.Щоб  зрозуміло було людина працювала на тигресі получала зарплату 6000 грн. Тепер він капець який злий,  а особливо після того як пять днів підряд було вихідних! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 minutes ago, Electronshik said:

8k

Нічого собі. Непогано. Правда до огірків в цій темі трохи не дотягує...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Dim@ сказал:

А яка, якщо не секрет? А то машину постійно в Липинах бачу біла звичайного будинка.

То це ї є така робота -стояти біля того будинка. Тому й хороша :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 minutes ago, halcogen said:

Ю2007, не хочете пожити в селі, попрацювати трохи руками, допомогти крєстьянскому народу? Напр. в коровнику. Подайте приклад, а глядіш за вами і інші підтягнуть.

Та є в нас кому приклад на селі подавати, є, не спорю.

От взяти хоча б царське село. В кожній хаті по джипові а то й по два. Зразу видно - люди роботящі. Корівника правда немає :( , але якимось іншим сільським господарством видно займаються, і на огірки по 8 злотих за кіль їх не заманиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Dim@ сказал:

А яка, якщо не секрет? А то машину постійно в Липинах бачу біла звичайного будинка.

Ну якщо ти знаєш мою машину (напевно ж на форумі бачив фото), то і яка в мене робота також на форумі можна прочитати, я багато раз писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, yu2007 сказано:

Корівника правда немає :( , але якимось іншим сільським господарством видно займаються, і на огірки по 8 злотих за кіль їх не заманиш.

Так доїти рідну країну вигідніше :)  (мабуть це узагальнення яке стосується не всіх, але думаю багатьох) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 13.06.2017 at 21:42, Podorozhniy сказано:

Чоловіче тобі збрехали про зарплату  в 22 000 грн на заводі самсунг .В мене на  заводі самсунг в вронках працює швагро, збирає пральні машинки , холодильники ,платять по 8 злотих за годину в суботу та неділю по 14 злотих за годину, але  таких субот та неділь було тількі три за два місяці. Проживання безкоштовне,офіційне оформлення (підписуєш договір що будеш їхнім рабом півроку до закінчення візи, говорили що будуть безкоштовно годувати в обід( їжа  лайно повне) в кінці  місяця  всерівно відмінусували від  зарплати :angry:.Щоб  зрозуміло було людина працювала на тигресі получала зарплату 6000 грн. Тепер він капець який злий,  а особливо після того як пять днів підряд було вихідних! 

ось шукають працівників на ті заводи. зарплата від 10,5 - 12 кгрн... ну + за зверхурочні/нічні/вихідні

Рабочий на завод Samsung, Philips, Electrolux в Польшу

Нашему партнеру завод " Philips",«Electrolux» в Польше требуются работники: (мужчины, женщины, семейные пары)

Обязанности: работа на конвейере, у каждого своя часть работы (кто-то прикручивает детали, кто-то ставит экран, кто-то вставляет/накладывает кнопки) и т.д.

Условия и оплата: официальное трудоустройство, умова о праце! ЗП фиксированная в месяц — 1515 зл. на руки за отработанные 172 час., все сверхурочные будут заплачены +50%, ночные и работа в субботу +100% Премия за каждый полный отработанный месяц — 15% (227 зл.) Ночные смены +20%, Оплачиваемый отпуск — 2 дня в месяц, если не использует за неё заплатят

График работы: 5−6 рабочих дней по 8 часов (могут быть субботы)

Показати прихований контент  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, rl72 сказано:

ось шукають працівників на ті заводи. зарплата від 10,5 - 12 кгрн... ну + за зверхурочні/нічні/вихідні

Рабочий на завод Samsung, Philips, Electrolux в Польшу

Нашему партнеру завод " Philips",«Electrolux» в Польше требуются работники: (мужчины, женщины, семейные пары)

Обязанности: работа на конвейере, у каждого своя часть работы (кто-то прикручивает детали, кто-то ставит экран, кто-то вставляет/накладывает кнопки) и т.д.

Условия и оплата: официальное трудоустройство, умова о праце! ЗП фиксированная в месяц — 1515 зл. на руки за отработанные 172 час., все сверхурочные будут заплачены +50%, ночные и работа в субботу +100% Премия за каждый полный отработанный месяц — 15% (227 зл.) Ночные смены +20%, Оплачиваемый отпуск — 2 дня в месяц, если не использует за неё заплатят

График работы: 5−6 рабочих дней по 8 часов (могут быть субботы)

Показати прихований контент

https://eurabota.com/v/372831/рабочие-на-завод-самсунг-гвронки-польша-at-тов-«форейн-персонал-сервіс»/  і ще один https://www.work.ua/jobs/2313052/  

Ви в рекламу по телевізору  чи в інтернеті теж  на певно вірите не задумуючись.Я сам того року працював в польші в Варшаві на будові 5 місяців і в листопаді в містечку Кепно топіцером ( це той що обшиває меблі тканиною).Повірте я  знаю що там по чому  я теж був наївний і кінув тут власну справу  і колег по роботі,бо  мені  "хороші люди" по обіцяли що з моїми знаннями що до покрівлі будинків я там менше як 4000-5000 злотих получати не буду.І повір вийшло так що під кінець візи мусив вивчати нову професію топіцера.А людину  яка підштовхнула нас до такої подорожі чуть не пі.....в  в польші (його щастя що він майбутній чоловік моєї племінниці).А на рахунок  реальної роботи і мізерної оплати на заводі самсунг  в польші як що  хто не повірив, можу влаштувати  розмову зі швагром по скайпу чи  дам його польській номер телефону і він  вам все розповість сам, щоб розвіяти ваші ілюзії що до хороших заробітків в польші! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви в рекламу по телевізору  чи в інтернеті теж  на певно вірите не задумуючись.

Я розумію, що ви ображені на своіх родичів)
Але перед тим, як писати багато тексту, не лінуйтесь прочитати те, що написано)
Бо мною якраз було дано рекламу, яка й підтверджувала ваші слова про зарплату у 8 злотих в годину
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, Podorozhniy сказано:

8.8 - майже 9 злотих.

Якщо я надумаю попрацювати ще 4 години. то я отримаю ще 4,5 /год = 18. ( 9*8+18 = 90/день)

Якщо в суботу, то 18зл година. = 18*8 = 144.

90*5+144 = 594зл тиждень.

за 4 робочих тижня з таким графіком = 2376 + (15%) 227 = 2603

(при умові тільки денних змін) Якщо будуть нічні, то 9зл+20% = 10,8, майже 11.

Тоді буде цікавіше. Значно.

Я правильно рахую?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минуты назад, Zheny@ сказал:

Я правильно рахую?

Порахував все вірно, але є одне питання: чи рахує так роботодавець? :) Чи при працевлаштуванні підписується контракт з усіма гарантіями, щоб можна було, у разі чого, оскаржити якесь порушення? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, ForZa сказано:

чи рахує так роботодавець? :) Чи при працевлаштуванні підписується контракт з усіма гарантіями,

Якщо це буде той завод, що поданий вище - то так саме і буде.

Репутація дорожче. Це не "пан" із огірками, який буде сидіти в затінку під парасолькою, пити холодне пиво  і рахувати скільки зайвих секунд ти курив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 годин тому, Podorozhniy сказано:

Тут зовсім інакші цифри:

Цитувати

Условия работы: Время работы в неделю:
6 дней в неделю, иногда 5 дней
С понедельника до 18:00 пятницы — 7.29 зл/час
С 18:00 пятницы до 18:00 воскресенья — 14, 9 зл/час
11, 2 -12 часов в день 2 смены (6:00 — 18:00, 18:00 — 6:00)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...