Перейти до змісту

Блокада Лугандонії

jack74

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 минут назад, yu2007 сказал:

Захаре обманює, в Україні немає російський банків, жодного. Всі банки, які працюють в Україні - українські. 

Обленерго теж українські,телебачення і весь мобільний зв'язок теж.Та  сотні інших п-ств.Тому й мова йде про те,що діяти влада мусить тільки в правовому полі.

Опубліковано
1 година тому, zaHARE сказано:

Обленерго теж українські,телебачення і весь мобільний зв'язок теж.Та  сотні інших п-ств.Тому й мова йде про те,що діяти влада мусить тільки в правовому полі.

Підготовчі роботи вже три роки тривають? Ну ну.

Опубліковано
3 годин тому, nickel сказано:

Та знаємо-знаємо: Петя намагався Сбєрбанк обміняти на Ліпєцку фабрику.

та ладно?

то усьо хфабрика запрацювала мабуть сьогодні на всю раз українську "дочку" улюбленого банку сєрьожи продали

Опубліковано
2 минуты назад, la20 сказал:

то усьо хфабрика запрацювала мабуть сьогодні на всю раз українську "дочку" улюбленого банку сєрьожи продали

Дик намагався, но всрався.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Дик намагався, но всрався.

а де б то так почитати про цю геніальну багатокроківочку.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Тут є вся необхідна інформація.

джерела в мордорсмі, найчесніші і найадекватніші джерела в українському сегменті "наших гівнозмі"

Опубліковано
Только что, la20 сказал:

джерела в мордорсмі, найчесніші і найадекватніші джерела в українському сегменті "наших гівнозмі"

Сам нагуглив мордосмі, які претензії до мене?

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Сам нагуглив мордосмі, які претензії до мене?

Я ніц не гуглив, о читав цю новину на якомусь "нашому змі" і там йшло посилання на  мордорське видання камєрсант.

Опубліковано
11 минуту назад, la20 сказал:

Я ніц не гуглив, о читав цю новину на якомусь "нашому змі" і там йшло посилання на  мордорське видання камєрсант.

Ребята, я вже вас давно вивчив. Спочатку ви просите джерело, потім докулупуєтесь, що джерело не надійне чи автор невідомий. Типу шукай далі. Маєш час і натхнення гугли сам і радій що я тебе в Гугл послав, а не далі.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Ребята, я вже вас давно вивчив. Спочатку ви просите джерело, потім докулупуєтесь, що джерело не надійне чи автор невідомий. Типу шукай далі. Маєш час і натхнення гугли сам і радій що я тебе в Гугл послав, а не далі.

вчитись це завжди добре.

колись хуйло скаже що Порох дзвонив йому чи писав листа щоб той дозволив продати хфабрику і ви, хомячки, всі облизуючтсь будете кричати - бачили Порох що хотів замутити, і те що це сказав хуйло то буде пох. До цього не довго залишилось.

Опубліковано
8 хвилин тому, la20 сказано:

колись хуйло скаже що Порох дзвонив йому чи писав листа щоб той дозволив продати хфабрику

Коли таке було? Дай посилання на надійне джерело.

Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Коли таке було? Дай посилання на надійне джерело.

ти відрізняєш часи: минуле, теперішній час і майбутнє. Перечитай 3 рази і сам дасиш відповідь на своє питання.

Опубліковано
3 хвилин тому, la20 сказано:

ти відрізняєш часи: минуле, теперішній час і майбутнє. Перечитай 3 рази і сам дасиш відповідь на своє питання.

То нащо постиш те чого ще не було? Яким боком твоє припущення до блокади? 

Прочитати досить і одного разу. Об стіну вдарся три рази.

Опубліковано

Є історичні паралелі, які вказують на єдине. Кацапи ніколи не починають війну, якщо не мають коллаборантів на найвищих рівнях в середині країни. Єдиний раз вирішили Фінляндію прижати і вкакались. Не було б Петруся, не було б і війни, або вона б прийняла чіткі форми і строки. І за неї б рашка відповіла, а не розмазала відповідальність на невизначену, мутну українську дипломатію в виконанні порох-клімкін.

Опубліковано
40 минут назад, la20 сказал:

колись хуйло скаже що Порох дзвонив йому чи писав листа щоб той дозволив продати хфабрику і ви, хомячки, всі облизуючтсь будете кричати - бачили Порох що хотів замутити, і те що це сказав хуйло то буде пох. До цього не довго залишилось.

Колись хуйло вже сказав, що Порох йому дзвонив і Петя, червоніючи,... підтвердив.

Опубліковано
3 часа назад, sergkots сказал:

Підготовчі роботи вже три роки тривають? Ну ну.

Ну,давай,поверни у власність держави хоч Волиньобленерго.Я подивлюсь як тобі вдасться.Бо язиком це одне,а до справи то інше. 

Опубліковано
3 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ну,давай,поверни у власність держави хоч Волиньобленерго.Я подивлюсь як тобі вдасться.Бо язиком це одне,а до справи то інше. 

та він, мабуть, і собачої будки за своє життя не побудував

Опубліковано
4 хвилин тому, zaHARE сказано:

Криворіжсталь змогли значить а обленерго влада вже не може. Люди мають проявити ініціативу? То це називається суд Лінча, може і тебе зачепити як провладно налаштовану особу. 

Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Криворіжсталь змогли значить а обленерго влада вже не може. Люди мають проявити ініціативу? То це називається суд Лінча, може і тебе зачепити як провладно налаштовану особу. 

Ну,так я ж і кажу,прояви ініциативу.І далеко їхати не треба,в наметах не треба спати. А коли то вже вам в методичках прописали тих,хто керується глуздом,а не емоціями називати провладними особами?Я ж кажу,ще трохи і ви мене контрою назвете і розкулачувати будете.

Опубліковано
18 минут назад, zaHARE сказал:

Люди заблокували Крим, Петя покричав і узаконив блокаду. Люди заблокували Лугандонію, Петя посварив і узаконив блокаду. Тепер Волиньобленерго пропонуєш. В мене питання, а Петя тоді нам нащо?

Опубліковано
51 хвилин тому, sergkots сказано:

То нащо постиш те чого ще не було? Яким боком твоє припущення до блокади? 

Прочитати досить і одного разу. Об стіну вдарся три рази.

тим боком що коли це станеться, я згадаю цей пост..

тещо ти вдарений і не тричі а раз і не в стіну а так пустим мішком я вже побачив.

Опубліковано
30 хвилин тому, la20 сказано:

тим боком що коли це станеться, я згадаю цей пост..

тещо ти вдарений і не тричі а раз і не в стіну а так пустим мішком я вже побачив.

Весняне загострення? Вітаміни попий, свіжої зелені побільше їж. Має пройти, все буде добре, не хвилюйся.

Опубліковано
56 хвилин тому, zaHARE сказано:

не забувай Беню..... Приват "повернули" і не пікнув

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...