Перейти до змісту

Націоналізація ПриватБанку

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, rrid сказал:

зате в "сусідній" темі писали трохи про інші проблеми - листи покійникам, чи за покійника погасити борг, якого не було

суть то не в дружбі з мізками в споживача послуги, а в підході до надання послуги, в т.ч. нав'язування непотрібних послуг

от приблизно я за такі всякі махінації і говорю

• Відповідей 633
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 minutes ago, seolutsk said:

я трошкі не про те. про те, що навішували на людей кредити фіктивні, а потім люди по судам доказували, що вони не олені. так само з картками, що змінювали правила договорів в свою сторону, потім з'являлись заборгованості по обслуговуванню, штрафи і т.д. ну короче хітрожопство во всєй красє. 

Це з області "городських легенд". Банк навішував кредити... Ти ж ніби розумний дядько, а таке пишеш.

Я таких покемонів на роботі пачками спостерігав – зняв з кредитки гроші і думав що воно саме туда потім поповниться. Забувся за неї і викинув. А через пару років некіслий рахунок з пенею і повним пакетом проблем. І оййойой, караул, граблять

Опубліковано

Дубілет заявив, що в день знімають 2 000 000 000 грн,  такого не було навіть на початку війни.

За його словами всі банкомати заряджені і грошей вистачить на всіх.

Насправді дострокове зняття депозитів досить вигідне  банкам, бо тоді вони виплатять набагато менші відсотки.

Панікьори як завше постраждають.

Опубліковано
Только что, Соромітник сказал:

Це з області "городських легенд". Банк навішував кредити... Ти ж ніби розумний дядько, а таке пишеш.

Я таких покемонів на роботі пачками спостерігав – зняв з кредитки гроші і думав що воно саме туда потім поповниться. А через пару років некіслий рахунок з пенею і повним пакетом проблем.

Ну в мене доказів немає неяких, так що цей діалог зайшов у глухий кут. В гуглі я не думаю, що ти забанений, знайдеш відгуки.

Только что, Nokian сказал:

Панікьори як завше постраждають.

І отримають гривні через рік, коли бакс буде по 45, ага..

Опубліковано
38 минут назад, taurus07 сказал:

я спокійний як удав ))

але якби входив в число отих 20% то не знаю чи хотів би забрати валютний депозит  в грн

Щось я тебе не зрозумів. Тобто, якщо депозит можна було забрати, то ти б його не забирав, а твій не можна забрати, то ти його хочеш забрати? Так?

Опубліковано
http://tyzhden.ua/News/181252

Фонд гарантування вкладів призначив тимчасового адміністратора в Приват,анку

Фонд також делегував своїм співробітникам повноваження щодо виконання обов'язків директорів філій.
от це вже "Веселіше"
Опубліковано
7 хвилин тому, seolutsk сказано:

Ти ще скажи, що ПБ дрючили за те, що в ньому були міл'ярдні обороти неоподаткованого бабла від продавців типу olx/клумба/інет магазина і т.д. Не сміши.

тут ти неправий, і мінімум з двох причин. не знаю, чи були там мільярдні обороти, але. 1) банк не є податковим агентом по твоїй виручці на олкс - він не зобов'язаний стежити за тим, щоб ти заплатив податки з виручки від продажу свого іфона; і 2) в призначенні платежу - зазвичай було написано "поповнення рахунку", або "переказ коштів" - тобто, в банку ніде не світилось реальне призначення платежу ("за сірі польські памперси", чи "за макбук"), якщо кошти проходили по звичайних КДВ, а не по рахунках підприємця. так що тут дрючити Приват (як і інших) - формально нема за що, адже це обов'язок платника податків подати річну декларацію про доходи (при потребі).

Опубліковано
13 minutes ago, seolutsk said:

Якщо чесно, довгий час-десь років з 5-8 не заводив картку в ПБ,

...

І я відкрив рахунок десь тільки рік назад,

...

Так що так, справедливість є 

...

скоро опиняться на вулиці. 

Та в тебе певно "легка рука". 

Спробуй купити рошенівський тортик, якщо раніше не купував.

Мо через рік щось і зміниться )

Опубліковано
10 хвилин тому, Соромітник сказано:

Я таких покемонів на роботі пачками спостерігав – зняв з кредитки гроші і думав що воно саме туда потім поповниться. Забувся за неї і викинув. А через пару років некіслий рахунок з пенею і повним пакетом проблем. І оййойой, караул, граблять

хм... а тут точно не було ознак введення споживача фінансових послуг в оману? чи ти не в курсі, що зазвичай КДВ не можна було скористатись, поки ти не активуєш карту Універсальну (в т.ч. й студенти на це жалілись)?

а як той факт, що по карті Універсальна на банкоматі не писало прямо, що "доступний залишок" коштів - це не твої кровні, як логічно було б подумати, а що це кредитний ліміт? тільки через декілька років на табло банкомату стали трохи розділяти, і окремо писати щось там зі словом кредит.

так що не треба відразу так обсирати своїх роботяг-покемонів - не їхня в тому вина, що в школі вони не проходили курсів фінансової грамотності... і добряче на таких Приват заробляв, щоб платити по депозитах ставки вищі середніх (і це №1 за депозитами!)

Опубліковано
11 минуту назад, Nokian сказал:

Якщо бакс НЕ БУДЕ по 45 , що зробиш?

Я утрірую.

8 минут назад, rrid сказал:

тут ти неправий, і мінімум з двох причин. не знаю, чи були там мільярдні обороти, але. 1) банк не є податковим агентом по твоїй виручці на олкс - він не зобов'язаний стежити за тим, щоб ти заплатив податки з виручки від продажу свого іфона; і 2) в призначенні платежу - зазвичай було написано "поповнення рахунку", або "переказ коштів" - тобто, в банку ніде не світилось реальне призначення платежу ("за сірі польські памперси", чи "за макбук"), якщо кошти проходили по звичайних КДВ, а не по рахунках підприємця. так що тут дрючити Приват (як і інших) - формально нема за що, адже це обов'язок платника податків подати річну декларацію про доходи (при потребі).

да ну. не зобовязаний? точно? а як жеш Положенні про здійснення банками фінансового моніторингу наприклад?

8 минут назад, yu2007 сказал:

Та в тебе певно "легка рука". 

Спробуй купити рошенівський тортик, якщо раніше не купував.

Мо через рік щось і зміниться )

себто думаєш, що на мені все зав'язано, а я не помічаю? :)

Опубліковано
22 минуты назад, rrid сказал:

зате в "сусідній" темі писали трохи про інші проблеми - листи покійникам, чи за покійника погасити борг, якого не було

суть то не в дружбі з мізками в споживача послуги, а в підході до надання послуги, в т.ч. нав'язування непотрібних послуг

Не зрозумів яким боком мій пост до "проблем з Приватбанком". Я на пошту стільки листів отримую (переважно електронних), що якщо їх вважати проблемою, то і Персен не допоможе. Тут скоріше як в анекдоті - не вийшло в Привата повернути борг, поржали і забули.

atkritka_1379350549_830.jpg

Опубліковано
16 минут назад, nickel сказал:

Щось я тебе не зрозумів. Тобто, якщо депозит можна було забрати, то ти б його не забирав, а твій не можна забрати, то ти його хочеш забрати? Так?

забрати достроково не можу, але не дуже переживаю з того. 

якби міг забрати то певно б не брав у гривнях, а тільки в валюті.

моє запитання і стосувалось саме випадку, чи можна якось розірвати строковий договір і ще щоб в валюті забрати.

Опубліковано
2 хвилин тому, seolutsk сказано:

да ну. не зобовязаний? точно? а як жеш Положенні про здійснення банками фінансового моніторингу наприклад?

а в чому невідповідність законодавству про фін.моніторинг? що, там всі суми за іфони перевищують 150 000грн., що підпадають під фін.мон? не гони

а тих, хто отримував сотні переказів на день на карту - Приват таки блочив такі КДВ (не корпоративні, для підприємницької діяльності - такі не блочив).

даєш конкретні порушення фін.мону зі сторони Привата? (виведення рефінанса на десятки мільярдів гривень - за це Приват, думаю, не дрючили, бо без відома і згоди на найвищому рівні такі суми вивести не можна, коли всі заявки на оплату імпорту передаються в НБУ)

Опубліковано
36 хвилин тому, seolutsk сказано:

Якщо чесно, довгий час-десь років з 5-8 не заводив картку в ПБ, навіть приват24 не зміг мене переконати, через свою зручність. А все через те, що цей банк дуже по хитрому робив з картками та кредитами, як тільки розпочинав. Можете почитати відгуки старі, та і ті, хто "у віці" добре памятають, скільки у людей було проблем з цим банком. І я відкрив рахунок десь тільки рік назад, тільки через те, що дууууже потрібно вже ж було. Та і ситуація наче покращилась. Так що так, справедливість є, і скоро ці всі люди, в тому числі навіть прості менеджери, скоро опиняться на вулиці. Я не злорадствую, але факт такий.

Розповів мою історію - теж саме було і в мене.

Опубліковано

Цікаво, якщо Приват став Державом, то яуі тепер в Україні комерційні банки найбільші?

Чомусь мені здається, що вони і не українські зовсім

Опубліковано
4 minutes ago, Nokian said:

Цікаво, якщо Приват став Державом, то яуі тепер в Україні комерційні банки найбільші?

Найбільший недержавний, але український? Рінат і ПУМБа :) 

Опубліковано
24 минуты назад, taurus07 сказал:

забрати достроково не можу, але не дуже переживаю з того. 

якби міг забрати то певно б не брав у гривнях, а тільки в валюті.

моє запитання і стосувалось саме випадку, чи можна якось розірвати строковий договір і ще щоб в валюті забрати.

Ти ж писав, що в тебе гривневий депозит. Як його можна забирати у валюті? Забирай в гривні і міняй. Якщо строковий, то пофіг в чому, пий Персен і чекай. Нацбанк спеціально дозволив банкам не віддавати строкові депозити, щоб захистити банківську систему від панікерів. Хтось писав про кредит, з заставою депозитом. Гугли.

Опубліковано
11 минуту назад, yu2007 сказал:

Найбільший недержавний, але український? Рінат і ПУМБа :) 

це по якому показнику?

Опубліковано
15 хвилин тому, Nokian сказано:

Вроді "Аваль", після Привата, а потім уже Ощад.

А офіційні джерела подають таку інфу:

Bankografo.com.png

Опубліковано
4 minutes ago, Roma Fur said:

це по якому показнику?

Дивись табличку вище. Формально вони всі українські банки, навіть сбєрбанк расії чи втб. Але якщо недержавний, і при цьому належить українцям, а не іноземцям - то це Пумб

Опубліковано

19 минут назад, yu2007 сказал:

Дивись табличку вище. Формально вони всі українські банки, навіть сбєрбанк расії чи втб. Але якщо недержавний, і при цьому належить українцям, а не іноземцям - то це Пумб

Рейтинг складають по багатьох показниках:

• власному капіталу
  • активах
  • зобов'язаннях
  • чистому прибутку

Я про це запитую. Це основні рейтинги, ну, і є ще різні на зразок Рейтинг життєздатності найбільших банків України чи по інших суб'єктивних оцінках аналітиків/клієнтів/національних регуляторів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...