Перейти до змісту

Класно бути ідіотом, ага?

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
59 minutes ago, vaz75 said:

Істина. Я про це з кимось гризся на шпальтах Борди ще перед виборами в президенти Порошенка.

І тенденція не на покращення.

А ТИ ШО НЕ ПАТРІОТ  
Hide  
  • Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, Sargio0 сказано:

Де ти бачив аби в європі людина захищала депутата який за 2 роки заробив грошей на декілька квартир їздить на новій бехі сімці здається  при депутатській зарплаті 15 тис грн і житті періодично в києві

Брехло тут ти. Тому що лізеш весь час у чужий гаманець, видаючи за істину інфу з жовтої преси. І оце твоє "Я знаю про..." - ніхрена ти не знаєш, дарагой. НІ ПРО ЩО І НІ ПРО КОГО.

Ти балабол-"псевдоправдоруб". А щодо матів... ну я на загал виставлю цитатку, як ТИ починаєш розмови у приваті:

Цитувати

Слухай ти уєблан, чмо ти не побрите, мені похуй як ти там волонтерив і що робив, но ти гавно був і гавном остався, дібілоїд

Опубліковано
27 хвилин тому, difoto сказано:

Зевс! Перестань банити карамбу!!! Ти граєш йому на руку, при тому що це "Сізіфов труд".

та я не баню, "мордою не вийшов" для цього

я його в "спамери" - месаги самі зникають :)

я що до Сізіфа, мені 2 кліки мишкою, йому мило регати (або купляти готове), проходити валідацію і т.д. займає більше часу

+ обмеження постів для новозареганих..

хоче "посрати" нехай в ФБ валить

Опубліковано

@Ko3bMa а яким тут боком?

Я таких патріотів щодня бачу: коли вказую йому на смердюче сміття під дверями, сморід розлитого сміття в ліфті і прапорець на лобовому склі його авто, то "це блять не моя справа, є прибиральниця, якій він (падло) платить гроші".

Згадай пісню, радянську "с чего начинается Родина", можна добавити "с площадки в подъезде твоём".

А ініційований мною суботнік по прибиранню і облаштуванню футбольного майданчика для їхніх же хлопаків (в мене дівчатка) території близ будинку був проігнорований (з 109 квартир прийшло 2, в т.ч моя). Вони роблять бізнес.

Так що все там правильно написано.

Опубліковано

А давайте дійсно розберемо ситуацію (тільки навпаки) 

Давайте розберемо ситуацію:
Чудово вставати кожного ранку, вмикати телевізор, слухати що там говорять, приймати за правду, тобто геть вимикати критичне мислення;

Як погано вставши ввечері, відкрити книжку/блог  почитати, про себе назвати дурнем автора і сісти за написання критики на прочитане. 

Чудово вірити у те, що наша країна, наша етнічна група найкраща в світі, просто еталонний генофонд, прямо таки;

А ще кльово всім доводити що навкруги нас живуть просто фантастичні люди/нації і нам до них як до неба рачки.

Чудово думати, що наша етнічна територія дійсно наша, і навіть в думках не мати, що всі люди топчуть одну і ту ж планету Земля, дихають одним і тим же повітрям;

Підняти шкандаль із сусідом що він с...ка знову не прибирає за своїм собакою, яка цілу ніч гавкає чи там тобі під ноги викинув сміття і т.п. А китайці  - вони ж зовсім ох..ли що вони із екологією роблять.
Чудово приймати чужі думки за свої, не осмислювати їх, просто приймати як безкоштовний дарунок;

От хтось тільки подумав про щось і тобі розповів, а ти йому "Ну ти й тормоз" і давай йому свою точку зору нав'язувати і ще й гроші намагатись  збити за консультацію.
Чудово споживати те, що нам диктує реклама на біг-бордах//по радіо/по телебаченні/в інтернеті...;

Наїстись фаст-фуду, запити газованим напоєм, купити в аптеці ліків і від них дати дуба забронювавши собі файне місце на кладовищі з ящиком за  штуку баксів і залишити непогашений кредит своїм нащадкам...  
Чудово вірити у демократію, що ми частина чогось великого;

Треба вірити в анархію і що ти сам можеш все змінити навіть прикупити щось так на грам 700-800 в тротиловому еквіваленті для реалізації планів.

Чудово вірити, що у всьому винуваті політики;

Політики і влада ні вчому не винуваті.
Чудово навіть не задумуватись про глобальні проблеми, такі як голод, експлуатація людської праці, теранія, перенаселення планети, дуже низький рівень життя в на іншому куточку планеті... Навіть не знати про них;

Постійно думаю про те як в Амазонії маленька качечка може загинути тільки від того, що його зловить і з'їсть здичавіле місцеве населення просто жах, як уявляю, як вони його будуть патрошити. І взагалі, я там люди в Гімалаях без вай-вай жити можуть. 

Чудово навіть не намагатись зрозуміти як влаштоване наше суспільство, навіщо існують ті, чи інші речі...

Сьогодні ж сідаю писати працю по суспільній поведінці.  Окремо пару томів буде відведено для детального розгляду праці К.Маркса "Капітал". 2 - томи для обгрунтування необхідності в кожному будинку - газової плитки.

тепер я точно не ідіот! 

Опубліковано
21 минуту назад, santa11 сказал:

тепер я точно не ідіот! 

Ну це прозвучало як "викурив сигарету після сексу"

• 11 місяців потому...
Опубліковано
В 29.09.2016 в 20:32, HWman сказал:

LreCOuB.jpg 

Мене тут давно вже думка назріває, наскільки класно бути тупим, я навіть заздрю трішки.

Давайте розберемо ситуацію:
Чудово вставати кожного ранку, вмикати телевізор, слухати що там говорять, приймати за правду, тобто геть вимикати критичне мислення;

Чудово вірити у те, що наша країна, наша етнічна група найкраща в світі, просто еталонний генофонд, прямо таки;

Чудово думати, що наша етнічна територія дійсно наша, і навіть в думках не мати, що всі люди топчуть одну і ту ж планету Земля, дихають одним і тим же повітрям;
Чудово приймати чужі думки за свої, не осмислювати їх, просто приймати як безкоштовний дарунок;
Чудово споживати те, що нам диктує реклама на біг-бордах//по радіо/по телебаченні/в інтернеті...;
Чудово вірити у демократію, що ми частина чогось великого;

Чудово вірити, що у всьому винуваті політики;
Чудово навіть не задумуватись про глобальні проблеми, такі як голод, експлуатація людської праці, теранія, перенаселення планети, дуже низький рівень життя в на іншому куточку планеті... Навіть не знати про них;

Чудово навіть не намагатись зрозуміти як влаштоване наше суспільство, навіщо існують ті, чи інші речі...

Наболіло, чесно.

Раніше пригорало стосовно цього приводу, а зараз сприймаю як норму, є речі, котрі не зміниш.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...