ForZa Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 13:48 #1301 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 13:48 1 час назад, Nokian сказал: Барига( а ще монополіст) Нафтогаз. Добуває в наших землях,а продає нам же по ціні Амстердам плюс. Може йому допобачення? Про твоє вміння манипулювати і перевертати все з ніг на голову багато хто тут знає До чого ти це приплів у темі про ринок? Не задоволений - збирай прихильників і піз...й їдь до Києва, там компетенція твої ці скарги і невдоволення по газу вирішувати, вислуховувати або до суду подай!!! От по таких дрібницях як пересмикувати, засмічувати теми... і видно що за людина, а ти ще тут щось довести хочеш? У дзеркало спочатку подивись!!!
Sh_Ok Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 13:55 #1302 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 13:55 4 хвилин тому, ForZa сказано: Потрібен і будуть йти... але не там і не у тому місці - крапка!!! Не ти власник і не тобі вирішувати! Та наче й не ти... Чи ТИ? 4 хвилин тому, ForZa сказано: Більшість лучан проти того ринку саме там! Результат офіційного референдуму в студію. 4 хвилин тому, ForZa сказано: Звичка... але часи і пріоритети змінюються, документи перепідписуються і все робиться цивілізовано! Та да. Договори до 2027 року раптом стають недійсними, майно трощиться, бійці з франика їдуть. Цивілізація, йопта. 4 хвилин тому, ForZa сказано: Бариги! Кому не подобається - піде повз! Отут згідна. Не подобається базар, ідеш повз! 4 хвилин тому, ForZa сказано: Да епрст... ви у бронепоїзді чи як? Ну як з такими розмовляти?! Я лише кажу про гарну будівлю під торгівлю або про охайний вигляд того місця де "Ринок" є невже не зрозуміло?! Ну і люди... європейці освічені, що читати не вміють... Не дивно, багато тоді чого не дивно у такому випадку... У бронепоїзді ви. Я теж кажу що ринок слід реконструювати і залишити на старому місці. А щоб було в кого за порядок запитати - директора ринку мають обирати підприємці, а не призначати міська рада. Читайте уважно, ви ж освічений європеєць.
volks Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 14:19 #1303 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 14:19 22 минуты назад, Sh_Ok сказал: Не подобається базар, ідеш повз! А не вийде. Бо все машинами заставлене і торгашами з землі.
Sh_Ok Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 14:25 #1304 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 14:25 3 хвилин тому, volks сказано: А не вийде. Бо все машинами заставлене і торгашами з землі. Це може вирішити реконструкція. Якщо буде толковий управляючий/директор - то питання симбіозу ринку та міста вирішити легко.
volks Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 14:50 #1305 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 14:50 22 минуты назад, Sh_Ok сказал: Це може вирішити реконструкція. Якщо буде толковий управляючий/директор - то питання симбіозу ринку та міста вирішити легко. Так чому це питання не вирішили за тих 4 місяці, що піднімалось питання про перенесення ринку. Для цього не потрібна реконструкція. Просто і покупцям, і продавцям той бардак і срач - це норма.
Sh_Ok Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 15:03 #1306 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 15:03 7 хвилин тому, volks сказано: Так чому це питання не вирішили за тих 4 місяці, що піднімалось питання про перенесення ринку. Для цього не потрібна реконструкція. Просто і покупцям, і продавцям той бардак і срач - це норма. Так тому що їм нав"язали КП Луцькі ринки (підпорядковане міській раді), яке лише збирало орендну плату і більше нічого не робило, чому люди сплачуючи кошти за утримання території і ще й повинні самостійно її облаштовувати? Підприємці не мають впливу на КП, а якщо це буде їх найманий працівник - тоді буде з кого спитати - на витрачені кошти та чому безлад.
Electronshik Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:17 #1307 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:17 2 часа назад, ForZa сказал: А літом у спеку тобі на ринку нічого не заважає, у ніс нічого не дмухає? Ну якщо ТИ купуєш товар всліпу, особливо той, що швидко псується, то хто ж тобі доктор? Шанс намагатись на тухляк що на ринку що у супермаркету нажаль не нульовий. Але коли у супермаркету тухляк буде запакований як його визначити? І багато людей принесе його назад? З іншого боку в супермаркетах можна краще чогось добитися, маючи на руках чек. Ще раз пишу для тих хто у бронепоїзді КОЖНОМУ СВОЄ! І да, мені не подобається чиєсь рішення витіснити базари. Це не означає що мені подобається той срач, що там зараз є. Але, усунувши ринки, у ТЦ можна буде ходити як у музей, бо купляти по цінах, вище ніж у Польщі, абсолютно для мене неприйнятно. Добре що є, принаймні поки що, вибір.
MANJAK11 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:20 #1308 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:20 4 часа назад, ForZa сказал: Не знаю у якому віці ти був коли з "Ювілейного" "Північний" робили - така ж ситуація була, тільки без бульдозерів. І рух перекривали і покійному Кривицькому проходу не давали і пікетували ... і що у результаті? Скільки років пройшло, що ті події приходиться тут і зараз згадати, а мало хто і пам'ятає. Так от тут так само буде - крапка! Базарник (той, що десь дешеве купує і на ринку перепродує, а то ще і у 2-3 рази більше дере) - барига!!! І немає що з такими розмовляти!!! Люди, що самі щось виростили або виробили і хочуть продати, то з ними треба вести мову і знаходити порозуміння, а всі інші - дафай допобачення!!! ггг тобто кітайоза, який на алі тулить в 5-10 разів дорожче то норм бізнесмен, а от базарники бариги )))
volks Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:21 #1309 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:21 1 час назад, Sh_Ok сказал: Так тому що їм нав"язали КП Луцькі ринки (підпорядковане міській раді), яке лише збирало орендну плату і більше нічого не робило, чому люди сплачуючи кошти за утримання території і ще й повинні самостійно її облаштовувати? Не КП виставляє свій товар в проході і на тротуар, не КП торгує з землі, не КП торгує з машин на парковці
MANJAK11 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:24 #1310 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:24 4 часа назад, ForZa сказал: той-же "Гостинець" часто в Гостинці купуєш щось ? чи аби попі*деть ? Всі блін такі за гостинці каравани, а коли зайдеш що туди що туди, то треть магазинів закрито, народу нуль, й продавці витрішками торгують. Але хай живуть гостинці каравани, з орендою за метр квадратний більшою ніж за весь контейнер на базарі
igorgame Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:33 #1311 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:33 4 минуты назад, MANJAK11 сказал: а коли зайдеш що туди що туди, то треть магазинів закрито, народу нуль До Польщі і до інших подались, багато зараз не вторгуєш... 10 минут назад, MANJAK11 сказал: ггг тобто кітайоза, який на алі тулить в 5-10 разів дорожче то норм бізнесмен, а от базарники бариги ))) А ти нічого не сплутав? Може то базарники на Ali купують, а тут втюхують? Ну наприклад дрібна електроніка, кабелі, перехідники, чохли до телефонів, всяка така дряботєнь - то на Ali дрібниця, а якщо ще оптом купиш то там знижку дають, а як на базарі ціну глянеш...!!! То хто барижить?
MANJAK11 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:44 #1312 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 16:44 6 минут назад, igorgame сказал: А ти нічого не сплутав? зайди до мене, пограєм в квест )) вибираєш любий мій товар й шукаєш його на алі ))) Я спеціально не шукав, але то що бачив вскользь з мого товару на алі, чесно кажучи прифігів )))) Звичайно є якісь товари, що й базарники там купляють а тут втюхують, але то окремі випадки й лише в таких випадках, я сам купую на алі )) Але коли той же товар, чуть пізніше, зьявляєтся вже тут у поставщиків то знов прифігіваєш від того, наскільки на алі більша ціна
Nokian Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 17:20 #1313 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 17:20 3 годин тому, ForZa сказано: Про твоє вміння манипулювати і перевертати все з ніг на голову багато хто тут знає До чого ти це приплів у темі про ринок? Не задоволений - збирай прихильників і піз...й їдь до Києва, там компетенція твої ці скарги і невдоволення по газу вирішувати, вислуховувати або до суду подай!!! От по таких дрібницях як пересмикувати, засмічувати теми... і видно що за людина, а ти ще тут щось довести хочеш? У дзеркало спочатку подивись!!! Не буду опускатися до рівня,що ти за людина. І так показуєш. Не буду казати,що щось не бачив ЖОДНОГО протестувальника проти Старого базару. В цій ситуації чекали двадцять років,то ще півроку до місцевих виборів почекати А там люди демократично та цивілізовано дадуть мандат довіри або знесунам,або притомним. От це й буде вираження волі лучан
ForZa Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 17:26 #1314 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 17:26 5 минут назад, Nokian сказал: А там люди демократично та цивілізовано дадуть мандат довіри або знесунам,або притомним. От це й буде вираження волі лучан Вже не один раз голосували
Sh_Ok Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 18:01 #1315 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 18:01 1 година тому, volks сказано: Не КП виставляє свій товар в проході і на тротуар, не КП торгує з землі, не КП торгує з машин на парковці Тут всього-навсього необхідно уклати нормальний договір, у якому чітко виписати права і обов"язки сторін, передбачити штрафні санкції за недотримання умов договору, забезпечити контроль за його дотриманням і все. Кілька штрафів і безчинства закінчаться. Це цивілізовано. А не те що твориться.
Sh_Ok Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 18:20 #1316 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 18:20 3 хвилин тому, Alex S сказано: Кран і КамАЗ зб блоків . Блокування всіх фірток і проїздів. За півмісяця всі на Боженка будете. Чого і вам бажаю. П.С. я точно не буду. Не маю жодного відношення до жодного базару.
Ghost_manka Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 19:39 #1317 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 19:39 1 час назад, Alex S сказал: Кран і КамАЗ зб блоків . Блокування всіх фірток і проїздів. За півмісяця всі на Боженка будете. Ну так спробуйте перекрити Глушець/Замкову Вас занесуть далеко-далеко
volks Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 19:42 #1318 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 19:42 1 час назад, Sh_Ok сказал: Тут всього-навсього необхідно уклати нормальний договір, у якому чітко виписати права і обов"язки сторін, передбачити штрафні санкції за недотримання умов договору, забезпечити контроль за його дотриманням і все. Кілька штрафів і безчинства закінчаться. Це цивілізовано. А не те що твориться. От про це я і говорю. Базарники і покупці самі не хочуть порядку. Тільки дядько з палкою.
Sh_Ok Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 19:51 #1319 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 19:51 6 хвилин тому, volks сказано: От про це я і говорю. Базарники і покупці самі не хочуть порядку. Тільки дядько з палкою. Про те та не зовсім. Хворобу можна лікувати, а не закопувати хворого живцем. Неслухняних дітей виховують чи на смітник викидають або в дитбудинок здають?
Nokian Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 20:03 #1320 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 20:03 діяння як ознака об'єктивної сторони основних складів злочинів, передбачених статтями 185-198 КК, знаходить вираз у: 1) викраденні чужого майна (статті 185, 186, 188-1 КК); 2) нападі, поєднаному з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (ст. 187 КК); 3) вимозі передачі чужого майна; передачі права на майно; вчинення інших дій майнового характеру (ст. 189 КК); 4) заволодіти; чужим майном (ч. 2 ст. 191 КК); 5) набутті (придбанні) права на чуже майно (ст. 190 КК); 6) привласненні чужого майна (статті 191, 193 КК); 7) розтраті чужого майна (ст. 191 КК); 8) заподіянні значної майнової шкоди (ст. 192 КК); 9) знищенні (руйнуванні) (статті 194, 194-1, 196 КК); 10) пошкодженні чужого майна (статті 194, 194-1, 196 КК); 11) погрозі знищення чужого майна (ст. 195 КК); 12) невиконанні або неналежному виконанні особою, якій доручено зберігання чи охорона чужого майна, своїх обов'язків (ст. 197 КК); 13) Право власності - це право власника володіти, користуватися та розпоряджання своїм майном, яке він здійснює відповідно до закону за своєю волею, незалежно від волі інших осіб. Чітко розписано, що муніціпали здійснили злочин проти чужого майна. Тому й поліція припинила їхпротиправні дії. Але ж декому так хочеться порадіти чужій біді.
ForZa Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 11:03 #1321 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 11:03 Самі риночники-базарники справи вирішують Засиділись хлопаки без роботи, сумно, треба подвіжнячити... А то і забудуть про таких...
Ha3aP Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 12:34 #1322 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 12:34 On 07.02.2020 at 13:44, jack74 сказано: їм раніше хто заважав? Досиділись, аж поки чарівний пєндаль під сраку не отримали, а тепер на все готові?! А до цього були впевнені "та ніколи ми звідси не підем і ніфіга робити не будемо" Як ти собі це уявляєш? Земля не їхня, вони гроші вклали в порядок, а завтра бульдозер проїхався. Що тоді робити? Що міськавлада зробиля для того щоб там був порядок, хто їй заважав?
Ukrainec Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 14:11 #1323 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 14:11 1 година тому, Ha3aP сказано: Як ти собі це уявляєш? Земля не їхня, вони гроші вклали в порядок, а завтра бульдозер проїхався. Що тоді робити? Ну так якби був порядок то бульдозер не проїхався би. 1 година тому, Ha3aP сказано: Що міськавлада зробиля для того щоб там був порядок, хто їй заважав? Не одноразово давала натіки і це вже не при одній владі. Просто цим вже нічого втрачати ) а в результаті до виборів, ще можливо очікують на дивіденди від виборців за це
Sh_Ok Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 14:28 #1324 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 14:28 12 хвилин тому, Ukrainec сказано: Ну так якби був порядок то бульдозер не проїхався би. Вже неодноразово писала - порядку в Луцьку немає в багатьох місцях, в тому числі і біля міської ради. Але бульдозер їздить і пожежі стаються тільки у деяких, не дивно? 12 хвилин тому, Ukrainec сказано: Не одноразово давала натіки і це вже не при одній владі. Просто цим вже нічого втрачати ) а в результаті до виборів, ще можливо очікують на дивіденди від виборців за це Чому не бачите очевидного? Створити умови для впорядкування ринку було невигідно. Навпаки все було зроблено для розвалу (а саме створення КП Луцькі ринки)
paksivatova Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 16:01 #1325 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 16:01 Цікава точка зору розумного чоловіка
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.