Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 hours ago, Nokian said:

Якщо ти припаркував авто в забороненому місці,то його можна переїзджати бульдозером?

Якщо моєму авто вдалось простояти на тому ж місці довгий період часу - я автоматично отримую право на землю під авто (хоча б на 50 років вперед). І якщо приїде автоевакуатор - я всіляко перешкоджатиму його роботі.

p.s.  Не помітив запитання від bublik007

Якщо ж евакуатор відтягне авто вже на 2 полоси для руху - я, звісно, нічого не вчинятиму. Нехай маршрутка об'їжджає мене по тротуару, пасажири ж повинні зрозуміти мене.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 часов назад, Sh_Ok сказал:

Та тоді все мало привабливіший вигляд :rolleyes:

І дерева були вищі, і дощ тепліший, і дні довші, і хлопці молодші :blush:

От нахіба ця мова? Вам вказали на конкретне - на ринок. Він мав привабливвший вигляд. А ви як в дитячому садочку.

8 часов назад, Nokian сказал:

А не приходить в голову,що може частину базарників підкупили,аби вони розводили Шанхай

Угу. І судячи з усього ця частина - 99.9%

Опубліковано

От так кричать, що просто треба облагородити. А як муніципали починали ганяти бабульок, щоб не торгували з землі, то їх тільки шакалами називали. Всім подобалося в срачі торгувати і скуплятися, а тепер раптом почали верещати за облагородження.

Опубліковано
25 хвилин тому, volks сказано:

От нахіба ця мова? Вам вказали на конкретне - на ринок. Він мав привабливвший вигляд. А ви як в дитячому садочку.

А нахіба ваш коментар? Зациклились на тому ринку, ніби то найбільша проблема, озирніться довкола, невже більше нічим зайнятись в Луцьку? 

Опубліковано
1 час назад, Sh_Ok сказал:

Зациклились на тому ринку, ніби то найбільша проблема, озирніться довкола, невже більше нічим зайнятись в Луцьку?

Не найбільша, але одна з найбільших. 

Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

Не найбільша, але одна з найбільших. 

У кожного своя точка зору, для мене не найбільша. Тим більше що підприємці готові до реконструкції, навіть за власні кошти, принаймні таку позицію декларують. Але їх не чують. 

Про срачі можна розказувати довго. Я наприклад можу розказати про страчі які залишають після себе відпочивальники біля озера в Гаразджі, прибирають за ними селяни, але ніхто ж не заборонив в"їзд до села. В лісі знайти чисту галявину складно, але там і селяни не прибирають, бо очі не муляє. Про страчі біля смітників можна поговорити, про срачі в приватному секторі, коли сусіди один одному сміття під паркан викидають (це теж не мої вигадки, це регулярно ті ж муніципали в новинах постять), про стихійні звалища біля трас... Тобто сміття в першу чергу в головах. І якщо людей не переробиш, то таки завдання влади організовувати прибирання. А тут справа не в смітті, воно не сьогодні з"явилось. Вкотре повторююсь - ліквідація ринку - замовна, мета - заволодіння земельною ділянкою.

Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

А ну весь список проблем напиши.

Віконечка для повідомлення не вистачить

58 минут назад, Sh_Ok сказал:

. А тут справа не в смітті, воно не сьогодні з"явилось.

І я кажу, що не в смітті, а в срачі і бардаку.

59 минут назад, Sh_Ok сказал:

Вкотре повторююсь - ліквідація ринку - замовна,

Можливо. Але велика кількість лучан не проти цього. Я особисто мрію про це вже майже 15 років.

Опубліковано
9 хвилин тому, volks сказано:

Можливо. Але велика кількість лучан не проти цього. Я особисто мрію про це вже майже 15 років.

і немала кількість проти. місцевий референдум поставить крапки над І. але чомусь на це влада не йде. Мабуть нема впевненості що результат їх задовільнить.

До речі, як може бути на сайті петицій такий результат? Чи не означає це що "хтось незацікавлений" у привласненні комунального майна займається махінаціями?

Без імені.png

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Віконечка для повідомлення не вистачить

І я кажу, що не в смітті, а в срачі і бардаку.

Ага,ще скажи про 73 відсотка,(насправді 30),які мріяли про кінець епохи бідності.

Мріяти взагалі це прекрасно,але перед тим,як щось робити,треба добре ПОДУМАТИ ТА ПРОРАХУВАТИ  наслідки 

Добре коли мрійниками ж вчені,бізнесмени,філантропи .

А у владі мають бути тверезі та притомні люди.

І як мінімум чесні 

Опубліковано
12 минут назад, Nokian сказал:

Мріяти взагалі це прекрасно,але перед тим,як щось робити,треба добре ПОДУМАТИ ТА ПРОРАХУВАТИ

Не маб звички щось писати не подумавши.

Опубліковано

То треба було з бульдозеристами  втілювати свою давню мрію.

Заодно взнав би ,чи вірний твій прорахунок.

І ще багато чого про себе взнав би.

Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

А що в базарників вірний прорахунок?

3 минуты назад, Nokian сказал:

ще багато чого про себе взнав би.

Я вже звик, що всяке бидло намагається нахамити.

Опубліковано
18 часов назад, sergkots сказал:

П.С. Мінус за це:

Ну то відкрий очі і навколо подивись. Якби була цивілізована, то багатьох незрозумілих питань і взагалі подій не відбувалось-би в країні, а так... печалька... :(

Опубліковано
3 годин тому, Sh_Ok сказано:

Тим більше що підприємці готові до реконструкції, навіть за власні кошти, принаймні таку позицію декларують.

їм раніше хто заважав? Досиділись, аж поки чарівний пєндаль під сраку не отримали, а тепер на все готові?! А до цього були впевнені "та ніколи ми звідси не підем і ніфіга робити не будемо"

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

То треба було з бульдозеристами  втілювати свою давню мрію.

І ще багато чого про себе взнав би.

Не знаю у якому віці ти був коли з "Ювілейного" "Північний" робили - така ж ситуація була, тільки без бульдозерів. І рух перекривали і покійному Кривицькому проходу не давали і пікетували ... і що у результаті? Скільки років пройшло, що ті події приходиться тут і зараз згадати, а мало хто і пам'ятає. Так от тут так само буде - крапка! Базарник (той, що десь дешеве купує і на ринку перепродує, а то ще і у 2-3 рази більше дере) - барига!!! І немає що з такими розмовляти!!! Люди, що самі щось виростили або виробили і хочуть продати, то з ними треба вести мову і знаходити порозуміння, а всі інші - дафай допобачення!!!

Опубліковано
2 хвилин тому, ForZa сказано:

Не знаю у якому віці ти був коли з "Ювілейного" "Північний" робили - така ж ситуація була, тільки без бульдозерів. І рух перекривали і покійному Кривицькому проходу не давали і пікетували ... і що у результаті? Скільки років пройшло, що ті події приходиться тут і зараз згадати, а мало хто і пам'ятає. Так от тут так само буде - крапка! Базарник (той, що десь дешеве купує і на ринку перепродує, а то ще і у 2-3 рази більше дере) - барига!!! І немає що з такими розмовляти!!! Люди, що самі щось виростили або виробили і хочуть продати, то з ними треба вести мову і знаходити порозуміння, а всі інші - дафай допобачення!!!

:D (той, що десь дешеве купує і на ринку перепродує, а то ще і у 2-3 рази більше дере) - долой всі супермаркети!!! 

Опубліковано
2 минуты назад, Sh_Ok сказал:

долой всі супермаркети!!! 

Не перекручуй! Порівняння зовсім недоречне! Ну то краще на місці ринку маркет побудувати чим у той хлів ходити, як наприклад "Ювант" зробили, "Караван", той-же "Гостинець" - суть зрозумів чи ще не доходить про що мова?! Ну і порядок з тим, що на дорозі продають навести!

Опубліковано
3 хвилин тому, ForZa сказано:

Не перекручуй! Порівняння зовсім недоречне! Ну то краще на місці ринку маркет побудувати чим у той хлів ходити, як наприклад "Ювант" зробили, "Караван", той-же "Гостинець" - суть зрозумів чи ще не доходить про що мова?! Ну і порядок з тим, що на дорозі продають навести!

"Ювант" зробили, "Караван", той-же "Гостинець"  їй бо все самі виробляють і ні грама не накручують, собі в збиток працюють.

То нічого що там ціни вищі навіть ніж Польщі? 

Кому не подобається базар той туди не йде. Не буде покупців - базар зникне, а поки люди туди йдуть - доти він там і потрібен. 

Цитуючи вас - КРАПКА!!!

І в той же час:

До травмпункту Луцької міської лікарні за три години звернулися двадцять громадян з переломами різного ступеня важкості. Більшість з них зламали верхні кінцівки.
Нагадаємо, на вулиці станом на ранок 7 грудня – ожеледиця. Лучани скаржаться, що низка вулиць та пішохідни доріжок у Луцьку непосипані.

А низка - то всі.

Опубліковано
18 минут назад, ForZa сказал:

...Ну то краще на місці ринку маркет побудувати...

Якщо купувати у тому ж Сільпо м'ясо треба дуже файно нюхати. Бо тухляк можуть підсунути на раз два бігом.

На базарі є вибір. Можна самому вибрати, принюхатись, подивитись, і навіть поторгуватись. Правда у порівнянні з арабськими торговцями, наші торговці дуже нудні та жадібні. 

Можна так само і у якусь м'ясну точку зайти вибрати.  І чим більший вибір тим краще. А як будуть одні супермаркети то шанси купити просрочку виростуть. Я не кажу що і на базарі вам не можуть всучити тухляк, але ж репутація у торговців не на порожньому місці виникає? До деяких черги вишиковуються.

Я не одобрюю той срач що є на наших ринках. Але методи виселення ще ті.

Врешті решт кожному своє. 

Опубліковано
28 хвилин тому, ForZa сказано:

Барига( а ще монополіст) Нафтогаз.

Добуває в наших землях,а продає нам же по ціні Амстердам плюс.

Може йому допобачення?

Опубліковано
24 хвилин тому, Electronshik сказано:

На базарі є вибір. Можна самому вибрати, принюхатись, подивитись, і навіть поторгуватись. Правда у порівнянні з арабськими торговцями, наші торговці дуже нудні та жадібні. 

Можна так само і у якусь м'ясну точку зайти вибрати.  І чим більший вибір тим краще. А як будуть одні супермаркети то шанси купити просрочку виростуть. Я не кажу що і на базарі вам не можуть всучити тухляк, але ж репутація у торговців не на порожньому місці виникає? До деяких черги вишиковуються.

випирають не продуктовиків, а барахольщиків-шмотошників. А шмотки у всіх магазинах можна мацати, міряти і т.д.

Опубліковано
3 хвилин тому, jack74 сказано:

випирають не продуктовиків, а барахольщиків-шмотошників. А шмотки у всіх магазинах можна мацати, міряти і т.д.

Можна. Але не всі мають на це час і натхнення. Про хамовитих базарників і мегавихованих власників бутіків на мить забудемо. Про те що ціна залежить від пропозиції теж. 

Розкажіть де мають працювати люди, яких сьогодні викидають на вулицю? Скільком ви особисто можете запропонувати роботу та достойну оплату? 

І так, проміж іншим ви часом не пригадаєте історію успіху народного обранця від м. Луцьк? Не пригадаєте скільки людей поплатились роботою для успіху однієї людини? Чи не ці ж люди зараз мають поплатитись за це знову? 

Чи програма повернення заробітчан в Україну це чергове блабла? За цю програму Луцьк теж віддав більшість голосів. 

Опубліковано

а поки люди туди йдуть - доти він там і потрібен.

Потрібен і будуть йти... але не там і не у тому місці - крапка!!! Не ти власник і не тобі вирішувати! Більшість лучан проти того ринку саме там! Звичка... але часи і пріоритети змінюються, документи перепідписуються і все робиться цивілізовано! Біля РАГСу базару ніколи не було але дозволили два дні торгувати при умові дотримання всіх норм, а не так як у тому свинарнику на "старому"!

То нічого що там ціни вищі навіть ніж Польщі?

Бариги! Кому не подобається - піде повз!

їй бо все самі виробляють і ні грама не накручують, собі в збиток працюють.

1 час назад, Electronshik сказал:

Якщо купувати у тому ж Сільпо м'ясо треба дуже файно нюхати. Бо тухляк можуть підсунути на раз два бігом

А літом у спеку тобі на ринку нічого не заважає, у ніс нічого не дмухає? :) Да епрст... ви у бронепоїзді чи як? Ну як з такими розмовляти?! Я лише кажу про гарну будівлю під торгівлю або про охайний вигляд того місця де "Ринок" є невже не зрозуміло?! Ну і люди... європейці освічені, що читати не вміють... Не дивно, багато тоді чого не дивно у такому випадку... :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...