Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, Alex S сказано:

Я б на Варшавці залишив би тільки критий продуктовий павільйон ,а на місці з базару побудував би три хмарочоси ,як біля Рацсу що на проспекті Перемоги, в Києві. Назвав би їх Волинь Тауерс.

Які, в сраку, хмарочоси? А може школу, чи садочок, чи паркінг?

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 минут назад, Alex S сказал:

на місці з базару побудував би три хмарочоси ,як біля Рацсу що на проспекті Перемоги, в Києві. Назвав би їх Волинь Тауерс.

Ще нам тільки хмарочосів не вистачає 

Опубліковано
12 хвилин тому, Alex S сказано:

Я б на Варшавці залишив би тільки критий продуктовий павільйон ,а на місці з базару побудував би три хмарочоси ,як біля Рацсу що на проспекті Перемоги, в Києві. Назвав би їх Волинь Тауерс.

Вау, шикарно. А на місці того старого непотрібного замку скільки можна афігенних хмарочосів набудувати і Палиця Тауерс назвати. Бо таки да, хто такий той Любарт, що він для міста зробив. Є є справжні господарі. годинник місту подарували. І ще кілька лавочок навіть.

А люди то фігня, що на них дивитись, що з ними рахуватись,  здохнуть то й здохнуть, задавлять бульдозером то й добре, хай не тявкають що їсти хочуть, бАби ще нарожають,. 

Опубліковано
27 хвилин тому, volks сказано:

А якщо це не історична частина, то можна бидлам розводити. Я взагалі проти ринків в межах міста.

твої слова та палиці у вуха! 

Опубліковано

Звісно, вибірка не репрезентативна, але теж свідчить про настрої.

p.s. Не треба іронізувати на тему привабливості для потенційних туристів. Мені особисто, як лучанину, ринок в такому вигляді давно вже не подобається (щодня проїжджаю).

P.p.s. Імхо, якби дійсно хотіли окультурення - то за роки, коли почали говорити про переніс ринку на дпз  (фактично близько 10 років точно) могли б самі привести до ладу. Нуль змін - не чекайте від лучан співчуття. Те саме стосується і Варшавки, ще рік-два і те саме майбутнє чекає.

Screenshot_20200205-150809_Telegram.jpg

Опубліковано
13 хвилин тому, T.Rex сказано:

p.s. Не треба іронізувати на тему привабливості для потенційних туристів. Мені особисто, як лучанину, ринок в такому вигляді давно вже не подобається (щодня проїжджаю).

P.p.s. Імхо, якби дійсно хотіли окультурення - то за роки, коли почали говорити про переніс ринку на дпз  (фактично близько 10 років точно) могли б самі привести до ладу. Нуль змін - не чекайте від лучан співчуття. Те саме стосується і Варшавки, ще рік-два і те саме майбутнє чекає.

Ну ви ж самі добре знаєте, що результат опитування великою мірою залежить від ресурсу, який його проводить, користувачі одного ресурсу здебільшого мають подібні інтереси, соціальний стан, тощо. Хоча навіть ця вибірка показує що чимала частка лучан підтримують підприємців. (До слова - знову бачимо цифру 73% :huh:

Опубліковано
40 хвилин тому, T.Rex сказано:

в тому той діло - ніхто там нічого окультурювати не хотів, це нецікаво, не вигідно

Опубліковано
1 час назад, Alex S сказал:

Дітей і так роблять мало ,радянської спадщини садочків вистачить ,ту б до ладу довести.

@Alex S спробуйте но записати дитину у садочок. 

1 час назад, Alex S сказал:

Тільки хмарочоси ,з великими підземними паркінгами.

Достатнь вже недолугих человейників набудували. Один сумновідомий будинок біля загсу від егоїста чого вартує.

1 час назад, Arden сказал:

Багато чого дешевше купити в ТЦ

Не завжди. І с/г продукцію краще все таки на ринку. Там і поторгуватись можна, на відміну від ТЦ.  Спробуйте но поторгуватись у ТЦ.

І цей зніс бульдозерами ринку... Щось мені це все нагадує росію, яка так само рівняла с землею ринки в окупованому Криму. 

Біля вокзалу закрили ринок і що замість нього? Нічого...

Не здивуюсь тому, якщо на місці закритого центрального ринку почнуть гнати якийсь будинок, як тут радить @Alex S

Опубліковано
9 хвилин тому, Alex S сказано:

Та ну перестаньте... більша частка за перенесення ринку. А незгодні будуть завжди. Важливим є тільки більше 50 відсотків чи  більше.Я особисто неділю тому скуплявся продуктами. Роками сир і м’ясо купуєм в одних і тих самих людей.На моє запитання де Вас шукати після зносу ринку ,в них в обох одна відповідь. Та ну перестаньте! Нікого не слухайте! Ніхто звідси ніколи не піде! Приходьте! Тобто ніхто і думати не хотів виконувати рішення влади. А треба.В кінці кінців Ви самі її вибирали. То в тих депутатів що голосували на тій сесії в них і запитуйте.

Можу посперечатись щодо важливості. Якщо 50 відсотків мешканців вашої вулиці вирішать що ваш будинок комусь заважає то ви гарненько складете речі і поїдете жити в притулок або на вулицю? Думаю будете відстоювати свої права. важливий кожен голос і кожна людина. Вже писала вище - базар без покупців не існує, люди туди ходять - отже їх підходить це місце. так, частина хто молодший, мобільніший, має вдосталь часу і сили - поїде на ДПЗ. Будуть такі що не поїдуть і перейдуть на супермаркети, але ви ж самі кажете що молочку купуєте на базарі, а по банку сметани і пляшку молока на ДПЗ кожен зможе їхати? За кілограмом картоплі? За пучком петрушки? 

Опубліковано
1 час назад, Arden сказал:

Як не крутіть, а наші ринки вже відживають своє, чи то апетити великі в базарників чи ТЦ душать малий бізнес.

Одиниці є хороших точок де якісно і дешевше. Багато чого дешевше купити в ТЦ.

я на ринок йду не тому,що дешевше

а тому,що можу вибрати фрукти чи овочі потрібної якості

Опубліковано
8 минут назад, Sh_Ok сказал:

Можу посперечатись щодо важливості. Якщо 50 відсотків мешканців вашої вулиці вирішать що ваш будинок комусь заважає то ви гарненько складете речі і поїдете жити в притулок або на вулицю? Думаю будете відстоювати свої права. важливий кожен голос і кожна людина. Вже писала вище - базар без покупців не існує, люди туди ходять - отже їх підходить це місце. так, частина хто молодший, мобільніший, має вдосталь часу і сили - поїде на ДПЗ. Будуть такі що не поїдуть і перейдуть на супермаркети, але ви ж самі кажете що молочку купуєте на базарі, а по банку сметани і пляшку молока на ДПЗ кожен зможе їхати? За кілограмом картоплі? За пучком петрушки? 

якщо вже на то пішло,то на гпз є маленький базарчик біля Салюту

то навіщо їхати на той новий ринок?!

Опубліковано
2 минуты назад, paksivatova сказал:

що можу вибрати фрукти чи овочі потрібної якості

Угу. Тільки чомусь саме на ринку гарчать " не чіпайте руками я сама накладу"

10 минут назад, Sh_Ok сказал:

але ви ж самі кажете що молочку купуєте на базарі, а по банку сметани і пляшку молока на ДПЗ кожен зможе їхати?

Павільйон нікуди не переїжджає.

13 минут назад, Electronshik сказал:

спробуйте но записати дитину у садочок

Друзі записували і все ок. Діти пішли в 3 р. в садочок. 

Опубліковано
14 хвилин тому, Electronshik сказано:

Не здивуюсь тому, якщо на місці закритого центрального ринку почнуть гнати якийсь будинок,

На чотири поверхи, кажуть що вже є план та всі документи.

Опубліковано
1 година тому, T.Rex сказано:

опитування напевно з гавноньювзс сайта ігоря палкіна

Опубліковано

“У Німеччині вони спочатку прийшли за комуністами, але я не сказав нічого, тому що не був комуністом. Потім вони прийшли за євреями, але я промовчав, тому що не був євреєм… Потім вони прийшли за членами профспілки, але я не був членом профспілки і не сказав нічого. Потім прийшли за католиками, але я, будучи протестантом, не сказав нічого. А коли вони прийшли за мною – за мене вже не було кому заступитися “

Просто задумайтесь. Не варто топити людей, які намагаються вижити в цьому світі. Ніхто не знає що його чекає завтра. І чи не доведеться шукати місця на тому ж ринку щоб заробити на хліб. Життя непередбачуване, впасти легко і добре коли є люди які підтримають, а не доб"ють.

Опубліковано
19 минут назад, sergkots сказал:

На чотири поверхи, кажуть що вже є план та всі документи.

А ну то все зашибісь. А я то переживав що буде якійсь сквєр, якась замануха для туристів. А так...ну че нормалек. Та й замок знести, нафіг він потрібен, зате який би був шикарний человейник з виглядом на старе місто чи на Стир. 

А базарники переживуть, ну пониють та поїдуть у ту ж Польщу

21 минуту назад, Alex S сказал:

Чию?

Свою

24 минуты назад, volks сказал:

Кожен шукає своє. Як я таке чую то відразу ж кажу допобачення.

25 минут назад, volks сказал:

Друзі записували і все ок. Діти пішли в 3 р. в садочок. 

Добре якщо так. Аби б не сказали що звиняйте, місць немає! Я теж записав, побачу що буде. Добре що послухався порад друзів, які порадили записати дитину відразу ж після народження.

Опубліковано
3 хвилин тому, Electronshik сказано:

А ну то все зашибісь. А я то переживав що буде якійсь сквєр, якась замануха для туристів. А так...ну че нормалек. Та й замок знести, нафіг він потрібен, зате який би був шикарний человейник з виглядом на старе місто чи на Стир. 

А базарники переживуть, ну пониють та поїдуть у ту ж Польщу

Свою

Кожен шукає своє. Як я таке чую то відразу ж кажу допобачення.

Добре якщо так. Аби б не сказали що звиняйте, місць немає! Я теж записав, побачу що буде. Добре що послухався порад друзів, які порадили записати дитину відразу ж після народження.

в мене друзі вставали в чергу в групу на 5 день після народження дитини.були на 39 місці.

Опубліковано
29 minutes ago, westboiuu said:

опитування напевно з гавноньювзс сайта ігоря палкіна

А запитати звідки - не доля?

Якісно показує рівень опонентів.

(телеграм канал, раптом що)

Станом на цю хвилину відсоткове співвідношення аналогічне. 521/190 голосів

На тему любителів "свіженького" з базару. Моя бабця (коли ще могла ходити) - заріклась від Старого Ринку після купи обважувань, хамства від продавців, кишенькових злодюжок, недорахувань здачі і т.д. Два чи три рази навіть підробні купюри підсовували. Якби не травалатор в Сільпо - ходила б туди.

Опубліковано
26 хвилин тому, T.Rex сказано:

(телеграм канал, раптом що)

авторитетне опитування, без сумніву. знову змушена повторитись - кожен ресурс має свою аудиторію і оперувати такими даними смішно

Опубліковано
38 хвилин тому, volks сказано:

може, це хоч трохи залежить і від покупця?

на різних ринках в мене з'являлись "прикормлені" продавці - і, наприклад, на Варшавці продавчиня овочів (а потім і її чоловік) сама вибирала мені овочі за моїми побажаннями - стигліші, чи зеленіші, чи свіжіші - і жодного разу не обманула. причому, не завжди те, що вона мені відбирала, було найдорожче.

з молочкою гірше - продавчиню, яка б погодилась продавати молоко в трилітрових банках із заміною, довелось дружині шукати пару місяців, але її молоко, сир, сметана - варті витраченого часу.

Опубліковано

пропоную бізнесплан: здати в оренду велику площу, продати, там же, право звести будь які металоконструкції, або примусово побудувати там свої й продати втридорога без права володіння  землі під ними, з помісячною оплатою, в тому числі за прибирання, потім засрати там все, не дивлячись на те, що в оплату входить прибирання, а коли хтось за цю землю запропонує нормальне бабло - послати всіх минулих орендарів нахєр, ну або в ідеалі запропонувати переїхати в інше місце й знову там купити втридорога, вже побудовані там металоконструкції , знову ж таки без права володіння землею під ними. Профіт :) Вся історія старого ринку (і не тільки) в одному реченні

Опубліковано
13 минут назад, rrid сказал:

може, це хоч трохи залежить і від покупця?

Взагалі ні. Я зазвичай, ввічливо прошу кульочка, щоб самому набрати. Але, коли так гавкають, то відразу до побачення. Бо накладуть всього підряд.

16 минут назад, Alex S сказал:

не хтіли брати, як потім виявилося там півкласу Ліпіни ,Боратини ,Гараджі.

От і япро це. Проблема не в маліц кількості місць, а в тому, що туди пхають дітей з усіх ближніх сіл. Ну і луцькі новобудови. Їх мешканців брати в останню чергу.

Опубліковано

Тим хто за перенесення:

- що заважає окультурити сам ринок?

- що заважає почистити чагарники і закинуті будівлі навколо замку?

- покажіть проект окультурення за який Ви так топите!

- яким Ви бачите місце де зараз знаходиться Старий ринок?

- що ви скажите якщо на місці Старого ринку побудують житловий комплекс/торговий центр?

- як далеко Ви проживаєте від Старого ринку і чи будете їздити до Нового?

Опубліковано
10 минут назад, volks сказал:

Взагалі ні. Я зазвичай, ввічливо прошу кульочка, щоб самому набрати. Але, коли так гавкають, то відразу до побачення. Бо накладуть всього підряд.

А мене навпаки напрягає як дають кульочка і кажуть : набирайте собі

Давно я з таким не стикалася,тижні 2 тому вперше за богзна скільки часу при купівлі помідорів мені пані продавець таке запропонувала

Я аж опішила ,відвикла від цього )

Але я люблю оглядати та мацати овочі/фрукти перед покупкою,щоб пересвідчитись що вони саме такі,як я хочу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...