Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, Ghost_manka сказано:

Я співчуваю тим недалеким людям, які з радістю це хавають.

Ну ок :) , але в любому випадку співчуття без допомоги не варто витрачених слів

Опубліковано
1 хвилина тому, Ukrainec сказано:

Ну ок :) , але в любому випадку співчуття без допомоги не варто витрачених слів

Тим,що в балаклавах треба допомога?

Так тут відомі,хто їх тут підтримує.

Наче завтра не прийдуть за ними.

Опубліковано
4 хвилин тому, Nokian сказано:

Тим,що в балаклавах треба допомога?

Так тут відомі,хто їх тут підтримує.

Наче завтра не прийдуть за ними.

Та прийдуть за всіми, цю країну вбиває байдужість, аби не його. А тут аби тикати клаву... Чому не там, не рука об руку? потрійним кільцем своїми тілами підприєміці двох ринків могли б окружити, але ні, поки одні тонуть інші сидять "з великим сумом співчувають в теплих хатках за клавіатурами/смартфонами" :) 

Ой як це доболю знайомо...

позицію підприємців по ринку не поділяю, умови виселення - це ж як би крайня міра після 1000001 попередження. хі ба ні?

Опубліковано

бандити при владі покликали своїх побратимів з іншого регіону на поміч

а ще хтось тут буде розпинатись про правомірність дій влади, їм головне землю звільнити, хапнути грошей до виборів, а далі трава не рости

і Ukrainec правду пише: по клаві постукати всі гаразд, а в реалі - поки його не торкнеться, ніхто нічого не робить

якщо це лучани мовчки схавають, то далі буде гірше

Опубліковано
1 минуту назад, flashmax сказал:

якщо це лучани мовчки схавають, то далі буде гірше

Що означає схавають? Ви пропонуєте піднятися на майдан через базарників? Шутите?

Опубліковано
4 хвилин тому, weldermaster сказано:

Що означає схавають? Ви пропонуєте піднятися на майдан через базарників? Шутите?

Та нє, ти що?! давайте ніжку табуретки на букву "х"й" клави поставим, хай всю ніч їм строчить ;)  ото зранку тим в балаклавах буде!

Опубліковано
41 хвилин тому, weldermaster сказано:

Та нє, далі хреначити бульдозером койтейнери, хулі нє, це ж базарники засрані,  чого їх шкодувати...;)

Опубліковано
1 хвилина тому, bublik007 сказано:

Та нє, далі хреначити бульдозером койтейнери, хулі нє, це ж базарники засрані, ;)

Мда, уявив картинку! "Стінка на стінку" бульдозери за кермом яких бордівці/фейсбучники які раптом покидали клави проти бульдозерів і авто поліції 

5 хвилин тому, bublik007 сказано:

чого їх шкодувати...;)

Хай переїжджають на новий ринок, ОБІЦЯЮ буду їх шкодувати, буду до них приходити, бо вже з пів року не був на тому базарі 

Опубліковано

Насправді постукати по клаві значить дуже багато на сьогоднішній день. Ефемерні рейтинги виливаються  у реальну владу.

Якщо князя палицького підтримують в інеті ,голосують потім  за нього,за його посіпак- то й робить,що захоче..

А ще хтось тут розпинається,як не любить олігархів та грабіжників.

Опубліковано

Хай переїжджають на новий ринок, ОБІЦЯЮ буду їх шкодувати, буду до них приходити, бо вже з пів року не був на тому базарі 

Та хай, тільки ж не таким чином, як зара робили, з допомогою бульдозера. Чи так правильніше? Так попередження було, згідний. Але це ж абсурд, за один-два дні вивезти ВСІ контейнери. Я не "базарник, єслі шо, але вважаю, що не по людьськи давити людей бульдозером, нівечити ті контейнери...

Опубліковано
Щойно, bublik007 сказано:

Та хай, тільки ж не таким чином, як зара робили, з допомогою бульдозера. Чи так правильніше? Так попередження було, згідний. Але це ж абсурд, за один-два дні вивезти ВСІ контейнери. Я не "базарник, єслі шо, але вважаю, що не по людьськи давити людей бульдозером, нівечити ті контейнери...

Я думаю бті люди добре розуміють, що вартість демонтажу їх "добра" власними силами вартує дорожче того ж "добра", а так вирішили ще пов*ись на останок. Це їм рахуй нічого не вартує. Багато з них мають точки і в правій половині, і на новому ринку, а дехто і на варшавці по 3шт. Є ті одиниці, що не інвестували в розвиток і "барахтались" без перспектив на дріб"язку, то їх підбере центр зайнятості.

Як на мене така торівля не створює доданої вартості продукту, тому в загальному не велика втрата від тих кількох дрібних. А Луцькі виробництва давно потребують робочих рук. ;) 

Опубліковано

Я думаю бті люди добре розуміють, що вартість демонтажу їх "добра" власними силами вартує дорожче того ж "добра", а так вирішили ще пов*ись на останок. Це їм рахуй нічого не вартує. Багато з них мають точки і в правій половині, і на новому ринку, а дехто і на варшавці по 3шт. Є ті одиниці, що не інвестували в розвиток і "барахтались" без перспектив на дріб"язку, то їх підбере центр зайнятості.

Як на мене така торівля не створює доданої вартості продукту, тому в загальному не велика втрата від тих кількох дрібних. А Луцькі виробництва давно потребують робочих рук. ;) 

Володя, та все вірно... Але зараз нагадує колишній варіант тітушкі наше все;) Це цивілізований спосіб вирішиня питання? По ночі,....

Опубліковано
2 годин тому, weldermaster сказано:

Тобто вам люди в балаклавах, вночі, нічого не нагадують?

Тут діло не в "базарниках" а методах дії влади. Так діють тільки бандити.

Опубліковано
7 часов назад, bublik007 сказал:

Але це ж абсурд, за один-два дні вивезти ВСІ контейнери.

За яких два дні? Про це не один місяць говорили. Не хотіли по хорошому, вийшло так. "Ночь длинных ковшей" по-луцьки.

Опубліковано
5 хвилин тому, volks сказано:

За яких два дні? Про це не один місяць говорили. Не хотіли по хорошому, вийшло так. "Ночь длинных ковшей" по-луцьки.

волинська різня  

Опубліковано

а так, чисто теоретично. 

Який спосіб виселення базару був би в рамках закону, враховуючи, що базарники виселятися не хочуть?

Робити опис майна і т д - базарники явно будуть перешкоджати

Опубліковано

Можна було просто заблокувати роботу базару заваривши або заблокувавши бетонними блоками входи на базар і виключити будь-яку можливість торгівлі. А патрулі з ідіотів муніципалів хай би контролювали доступ до території. Тижня два на вивіз товару і тоді вже показовий привселюдний демонтаж. А так дійсно як бандити посеред ночі! 

Опубліковано

Ну так в давосі  зе ж чітко сказав- ж в тебе 100 міліонів доларів,то матимеш інвестиційною няню ,номер телефону до президента та звільнення від оподаткування на 5 років.

А не маєш- звільни місце для тих,хто має 

Опубліковано

От читаю цю тему, читаю висвітлення ситуації в новинах і розумію:  О боже, нарешті виявлено головну проблему чому наше місто таке недоглянуте. Варто тільки побороти тих клятих базарників і все. Одразу в Луцьк потягнуться нескінченні потоки туристів. Повезуть і долари і євро і гривні. Одразу заживемо. А то нічого що транспорт у місті не ходить після 21 години? І не треба розказувати що я не в темі. Щодня добираюсь з Соборності на Володимирську, і неодноразово на зупинці танцюю по 1,5 години, і маю сказати що і інших маршруток не багато в той час проїзжає. А чому танцюю? А пробувала й пішки ходити, але тротуар відсутній, від слова взагалі на Володимирскій, освітлення або немає, або таке що від телефона більше користі, аналогічно і по Інтернаціоналістів, дійти від роботи до зупинки це неабияке випробування. Велодоріжок немає. Вулиці неприбрані, смітники завжди переповнені, бродячі собаки гуляють по вулицях, асфальт провалюється... думаю кожен спальний район може похвалитись такими ж принадами для туристів. Та що там спальний район, проспект Волі. Без тротуару. До того ж музею Волинської ікони туристів вести не соромно? Не за музей, а за місце біля нього. Але це лірика.

Про "базарників". Це в першу чергу люди. Яких влада викинула за борт. Спершу в 90-х, зараз знову. Скільки підприємств побудовано в Луцьку за роки незалежності? А скільки знищено? А скільки знащено господарем нишішньої міської "влади"? А як мають вижити ті люди, які працюють на цьому ринку? Про новий можете не розповідати. Основний закон ринку попит породжує пропозицію. Базар утворюється там, де є покупець. І якщо покупці ходять на Старий базар - значить і для них він потрібний і зручний. На ДПЗ НЕ ПОЇДУТЬ більшість покупців Старого базару. На ДПЗ НЕ ДОБЕРУТЬСЯ бабульки з села, які привезли свою продукцію, та які після продажу свого товару хочуть придбати щось для господарки. Про обіцянки влади забезпечити транспортом і говорити не хочу. Вони і старі маршрути забезпечити не можуть.

Про законність. Якщо незаконний, не обраний голова (чи як його там) міської ради протягує і підписує якісь рішення їх можна вважати законними? Двічі суд зобов"язав його звільнити посаду і що? Зараз він привозить "законних" бандюків з Ів.Франківська для погромів? 

Можете закидати мене тапками, але я за Старий базар. Так впорядкований, прибраний, без секонду. Але базар на своєму місці має право на існування. І люди мають право на роботу.

І знову до теми туризму. В тій же Одесі 7 кілометр, але Привоз ніхто не закрив. В тому ж Любліні базар під Замком і нікому не заважає. Чомусь там за рік часу можна зробити шалені зміни в інфраструктурі, і про Бистрицю дбають, береги укріплюють, і нові розв"язки будують і транспорт їздить по графіку...

Опубліковано
1 година тому, Sh_Ok сказано:

Скільки підприємств побудовано в Луцьку за роки незалежності? А скільки знищено?

Но-но-но. Тобі ж сказано що

8 годин тому, Ukrainec сказано:

А Луцькі виробництва давно потребують робочих рук.

Значить вони є. Просто їх ніхто не бачить.

З іншої сторони всім відомо, що українці то є ліниві. І від своєї ліні вони готові працювати по Європах, аби лиш не в Україні.

Опубліковано

Шановні зловтішники,сьогодні князю приглянулась земля Старого ринку,а завтра під вашою  оселею.

Що тоді заспіваєте 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...