Перейти до змісту

ДТП з маршруткою

IronSun

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 хвилин тому, jack74 сказано:

Там і без збільшення добре видно, що в нього навіть аварійка горить. Він стоїть.

а мені б було дивно, якби він іхав з виключеною аварійкою в такому стані автобуса

• Відповідей 98
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
12 годин тому, phantom сказано:

Таке враження, що не мужик писав, а жінка ...

По перше Я НІ НА ЧИЇЙ СТОРОНІ. Істина дорожче.

По друге-як розцінювати пост про жінку?

По третє-сам був у аваріях ЗА КЕРМОМ?

Опубліковано
48 minutes ago, Nokian said:

По перше Я НІ НА ЧИЇЙ СТОРОНІ. Істина дорожче.

По друге-як розцінювати пост про жінку?

По третє-сам був у аваріях ЗА КЕРМОМ?

Дик я і не казав, що ти на чиїйсь стороні ...

Як написано так і розцінювати.

Бог міловал.

Опубліковано
1 година тому, rl72 сказано:

а мені б було дивно, якби він іхав з виключеною аварійкою в такому стані автобуса

а для чого йому аварійка в "такому стані"? Поясни, чим вона допоможе йому, чи іншим учасникам дорожнього руху. А чи може ПДР його змушують?

Ти з розряду тихводіїв, котрі порушуючи ПравилаДР (напр., стають під знак, їдуть проти олностороннього, і.ін.) вмикають "аварійку", наче вона їх виправдовує? ;)

Опубліковано

@jack74

Цитувати

9.9. Аварійна світлова сигналізація повинна бути ввімкнена:

в) на механічному транспортному засобі, що рухається з технічними несправностями, якщо такий рух не заборонено цими Правилами;

Опубліковано

ок. Які в нього технічні несправності? Дірка в боці? перестань

Колеса на місці, кермо на місці, прилади всі на місці, функціонують - він технічно справний :) А косметика - то таке.

Опубліковано
33 хвилин тому, jack74 сказано:

ок. Які в нього технічні несправності? Дірка в боці? перестань

Колеса на місці, кермо на місці, прилади всі на місці, функціонують - він технічно справний :) А косметика - то таке.

То вам на СТО можна працювати "Колеса на місці, кермо на місці, прилади всі на місці, функціонують" справний можеш їхати :)

Опубліковано
20 хвилин тому, jack74 сказано:

Тобто будь-якому кориту в такому стані можна дозволити їздити по дорогам загального користування?

Може йому по-дорозі ще й підвезти когось по маршруту - підлога в салоні є, дах над головою є, посилене

кондиціювання в салоні є, можливо цілі гальмівні магістралі. Флінстоун едішн.

Опубліковано
46 минут назад, jack74 сказал:

Колеса на місці, кермо на місці, прилади всі на місці, функціонують - він технічно справний

Пздц, логіка... Мені жаль твоє авто.

Опубліковано
39 хвилин тому, BanderaLutsk сказано:

Тобто будь-якому кориту в такому стані можна дозволити їздити по дорогам загального користування?

поясни, чим воно "в такому стані" загрожує комусь на дорогах загального користування? Перелякає до смерті блондиночку на Лєксусі?

А про "пасажирів підвезти" вже ж не придурюйся, пасажирів тут нема

А без "цілих гальмівних магістралей" рух взагалі заборонений, і тут вже дійсно був би "технічно несправний"

24 хвилин тому, Savage сказано:

Мені жаль твоє авто.

Якщо такий чуттєвий,можеш йому (моєму авту) допомогти грошима :)

Опубліковано

Я був за кермом щонайменше у трьох серйозних аваріях. Дружина у жодній, хоча і їздила 180 км /год.Інколи.

По великому рахунку наші жінки дадуть фору дуже багатьом чоловікам, і не лише у водінні авто.

І я відчув на собі, є моменти, коли ти ніяк не можеш пояснити- чому натиснув на гальма, чи на газ.

Стопроцентно дише, що інтуїція та обережність ще нікому не завадила.

Опубліковано

Б*я, просто офігіваєш, читаючи откровення деяких водятлів. Один доказує, що якщо авто корито чи в нього розворочено пів-бочини, то можна без проблем кататись по дорозі. Другий пише, що не розуміє, чому в деяких ситуаціях тисне на газ чи гальма. Як вам видали права, і що ви взагалі робите на дорозі?

Опубліковано

@Savage ти дурочку то не включай. Ніхто не каже "без проблем кататись".

А на рахунок "водятла" - ти вирази фільтруй трохи. Бо заганяєшся незрозуміло чому... ПМС?

Опубліковано

Його ще просто  не прийшла ситуація.

Але із понтами та зарозуміоістю вже недалеко.

Щиор бажаю уникнути.

Опубліковано

@Nokian , якщо ти говориш, що їздиш гірше баби і не розумієш з х*ра ти тиснеш на педалі, це не значить, що всі водії, такі як ти. Та й взагалі в чому заключається понт "нормально водити"? По-моєму, це обовязкова умова для всіх, хто сідає за кермо. 

Опубліковано

блін... ото в нас журналісти деякі жирафоподібні... виявляється в нас ця ДТП сталась сьогодня: http://news.liga.net/news/incident/11319496-v_lutske_marshrutka_popala_v_dtp_7_postradavshikh.htm - дата публікації 21,06,2016... мдя...

Опубліковано
17 годин тому, Savage сказано:

@Nokian , якщо ти говориш, що їздиш гірше баби і не розумієш з х*ра ти тиснеш на педалі, це не значить, що всі водії, такі як ти. Та й взагалі в чому заключається понт "нормально водити"? По-моєму, це обовязкова умова для всіх, хто сідає за кермо. 

Ну от ,сам не знаєш , що це ,,нормально їздити .

Дуже раджу , перш ніж визначати ,,хто який,, познайомитися,

Я мав на увазі не путання педалей і т. д- а раптову , короткочасну втрату концентрації.

І вона буває у ВСІХ , хто проводить за кермом дуже багато часу.

Не пижся тут.

По суті ж у нас в Луцьку останнім час водії маршруток їздять дуже нервово.

Повязую це з великим навантаженням та низькою оплатою.

Ну і ще дуже цікавить  якість їхнього медогляду.

І обовязково треба удосконалити систему оплати.

Опубліковано
20 минут назад, Nokian сказал:

Я мав на увазі ... короткочасну втрату концентрації

З такими симптомами тобі нема чого робити на дорозі. А якщо втомився в дорозі, то стань і відпочинь, поспи врешті-решт. Невже ти такий тугий, щоб збагнути елементарні речі?

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

По суті ж у нас в Луцьку останнім час водії маршруток їздять дуже нервово.

Повязую це з великим навантаженням та низькою оплатою.

відкрию сікрєтік, вони так їздили, з моменту як  вимерли динозаври.

Опубліковано

Я навіть скажу більше, після того як заборонили брати пасажирів поза зупинками і ввели хоч якийсь графік руху, їздити вони стали набагато краще, а до того можна було спостерігати і перегони між маршрутками одного маршруту, і різкий поворот з лівого ряду за пасажиром, і ще багато різних трюків.

Опубліковано
4 хвилин тому, Lisovic сказано:

перегони між маршрутками одного маршруту, і різкий поворот з лівого ряду за пасажиром, і ще багато різних трюків.

тю,

те ж саме і зараз :(

і ганяються, і зупинки пролітають не дивлячись на людей, які очікують на маршрутку, коли треба перегнати "коллегу"

Опубліковано

Як виявилось, власник і водій буса - мій сусід, чоловік років 30-ти. Бачив декілька днів тому з бандажем на шиї. Поспілкуватися поки змоги не мав. Нічого поганого за нього сказати не можу, ліхачєства за кермом за ним раніше не помічав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...