Jump to content

Добрі справи Петра Олексійовича Порошенка

Recommended Posts

Дуже багато закидів штибу: "ну скільки ж можна!", "хіба в нас все так погано?", "задовбали вже своїм песимізмом і зрадою". Сьогодні я вирішив дослухатись до них і створив мегаоптимістичну тему, яка буде наповнюватись радістю, вірою в майбутнє: Добрі діла нашого президента. Тільки друзі, прохання викладати речі, які наближені до реальності, що кожен може перевірити чи хоча б оцінити дійсність тої чи іншої справи. Все ж пройшло майже два роки. Ну вперед, хватить песимізму!

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Нагадайте но, хто запросив до нас грузинів?

Ну в нас парламентсько -президентська форма правління, так що він мало за що відповідає :)

А от і ні, в зраді купа тушкованів, які були скуплені за посади чи за гроші, коли просовували Гройсмана до кучі з Кабміном. Більшість (на папері) є так що тепер   він відповідає за ВСЕ.

Не забуваєм про СБУ, РНБО (армія), прокуратуратуру, МВС, НАБУ,  податкова, митниця, держкомітет по телебаченню і так, "по мєлочі" :)

3 хвилин тому, Harddriver сказано:

А от і ні, в зраді купа тушкованів, які були скуплені за посади чи за гроші, коли просовували Гройсмана до кучі з Кабміном. Більшість (на папері) є так що тепер   він відповідає за ВСЕ.

це був сарказм :)

1 година тому, romaxa11 сказано:

Дуже багато закидів штибу: "ну скільки ж можна!", "хіба в нас все так погано?", "задовбали вже своїм песимізмом і зрадою". Сьогодні я вирішив дослухатись до них і створив мегаоптимістичну тему, яка буде наповнюватись радістю, вірою в майбутнє: Добрі діла нашого президента. Тільки друзі, прохання викладати речі, які наближені до реальності, що кожен може перевірити чи хоча б оцінити дійсність тої чи іншої справи. Все ж пройшло майже два роки. Ну вперед, хватить песимізму!

Який народ такий і президент... ;) 

Хватить песемізму! Вже пройшло майже 2 роки, а Ромаха з борди так і не зліз, пішов би "патріотично" навів би лад в якомусь департаменті за 2538грн/міс з без вирахуваних податків.

1 година тому, difoto сказано:

Нагадайте но, хто запросив до нас грузинів?

А не по рекомендаціях Штатів?

Ну і Ді, 2 роки, може все ж ще щось в нього получилось?

1 хвилина тому, romaxa11 сказано:

може все ж ще щось в нього получилось?

може - ключове слово.

Українець, ми тут про Петра Олексійовича говоримо)

Обіцяв з/п військовим по 25к грн в місяць. Початок зробив - нормально так в три рази гривню обвалив. Ще залишилось в 3-4 рази її обвалити і обіцянку виконає!

20 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Українець, ми тут про Петра Олексійовича говоримо)

Рома, а давай почнем не з Петра Олексійовича, а припустим... з тебе? Давай, розказуй: що тобі вдалося зробити за ці два роки.

3 хвилин тому, difoto сказано:

Рома, а давай почнем не з Петра Олексійовича, а припустим... з тебе? Давай, розказуй: що тобі вдалося зробити за ці два роки.

Ромаха нікому нічого не винен.... і по ТБ нічого не обіцяв.....

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Десь на ФБ проскакував пост якоїсь дєвачкі, про ЗРОБЛЕНЕ цією владою. Вона змогла назвати лише реформу ДАІ, навіть не всієї міліції, а лише її даішної частини. І я з нею згоден. Хтось відчув пакращення ще десь? На своїй шкурі? Пишіть сюди. Мені реально цікаво.

40 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

Ромаха нікому нічого не винен....

Да? Ок! Стаття 5 Конституції України - почитай, це для початку.

Виходить, що Петро Олексійович винен комусь щось менше, ніж Рома? Шось я заплутався.

9 минут назад, difoto сказал:

Виходить, що Петро Олексійович винен комусь щось менше, ніж Рома? Шось я заплутався.

Рома, то ти тоже свій Рошен не продав? Ну ти й п***рас, я такого не чекав від тебе.

14 хвилин тому, difoto сказано:

точно заплутався

13 минуты назад, difoto сказал:

От коли президент і вся та пі3Dота буде щось робити в першу чергу по відношинню до громадян, от тоді і будем читати статтю 5 ... а так пішли вони всі на.

Щось досягнень не бачу, може краще створити тему, де буде фіксувати чергова зрада?

Я вже не можу читати, як "зрадофіли" винять в усьому когось і всіх окрім себе. Люди не уявляють, що таке мати в підпорядкуванні сотню дибілів і не мати жодної законної підстави їх звільнити, не порушуючи жодних державних та міжнародних законів.

Люди не уявляють, що замість наказу наприклад помилувати, після третьої ланки підлеглі дозволяють собі самоуправство і міняють рішення на "розстріляти". А якщо ланок не одна не дві, а десятки, сотні, що за всім не вслідкуєш (нарахування субсидій, виплат бойових, різних пільг, фінансування освіти, тощо). А тут повинні включатися ми, громадяни і замість того щоб скиглити, забивати болт, нести хабаря, платити благодійні внески, тощо повинні опиратися системі і приводити її до чинних законів і нормативів. Якщо не влаштовують закони, то тут теж повинна працювати громада, пишіть звернення до народних депутатів, міняти і їх.  Думаєте такі як пан Ромаха багато написав звернень? Скиглення на борді не рахуються.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...