Jump to content

Петиція. Прошу підтримки.

Recommended Posts

Ще цю, якщо не важко.

Налаштувати світофори на проспекті Соборності так , щоб при русі зі швидкістю 60 км. на годину можна було проїхати всі (6) на зелений сигнал.

Дякую.

45 минут назад, Oksana04 сказал:

Ще цю, якщо не важко.

Налаштувати світофори на проспекті Соборності так , щоб при русі зі швидкістю 60 км. на годину можна було проїхати всі (6) на зелений сигнал.

Дякую.

Не підпишу. Бо це неможливо.

Все можливо. Це називається "зелена вулиця". 

Звичайно, з перехрестям ВоїнівІнтернаціоналіствів запиночка, але всі інші нормально налаштувати потрібно було б. 

15 минут назад, jack74 сказал:

Все можливо. Це називається "зелена вулиця". 

Звичайно, з перехрестям Ветеранів запиночка, але всі інші нормально налаштувати потрібно було б. 

вул. Ветеранів з Соборності перетинаються? о_О

:) пардон :) Думав про одне, писав про інше :) Воїнів Інтернаціоналістів, я мав на увазі (вже виправив)

5 годин тому, nickel сказано:

Бо це неможливо.

Разів зо5 мені вдавалось проскочити зеленим коридором від тамтаму до рагсу. Правда швидкість була десь 80 і зелені моргаючі :) 

4 минуты назад, Dream сказал:

Разів зо5 мені вдавалось проскочити зеленим коридором від тамтаму до рагсу. Правда швидкість була десь 80 і зелені моргаючі :) 

Шоб уникнути срачу, я мав написати "неможливо, якщо дотримуватися ПДР". Туплю на старості років.

1 година тому, Dream сказано:

колись, якщо стартувати першим  з світофору біля 5-ї школи , не тупити, не затримуватися позаду корчів (заздалегідь перестроюватися), можна було доїхати до Глобусу в "зеленому коридорі" не порушуючи швидкісний режим.

23 минуты назад, 4iter сказал:

колись, якщо стартувати першим  з світофору біля 5-ї школи , не тупити, не затримуватися позаду корчів (заздалегідь перестроюватися), можна було доїхати до Глобусу в "зеленому коридорі" не порушуючи швидкісний режим.

А в зворотньому напрямку?

2 годин тому, nickel сказано:

вул. Ветеранів з Соборності перетинаються? о_О

приблизно в 3-х чи 5-ти  місцях  :)

Карти Google 2016-04-20 20-27-52.png

2 годин тому, nickel сказано:

"неможливо, якщо дотримуватися ПДР"

ойвсьо )

4 hours ago, nickel said:

Шоб уникнути срачу, я мав написати "неможливо, якщо дотримуватися ПДР". Туплю на старості років.

А що, 80 км/год в населеному вже стало порушенням? То ж не штрафують за це...

Най буде срач. Для розяснення цього питання в тему запрошуються Ромаха і Юріч :) 

2 hours ago, Dream said:

ойвсьо )

та вони просто не вміють "стартувати першим" та "не тупити".

а табличка "стоп" під світлофором і мигаючий зелений - це ж для новачків після автошколи, водії зі стажем на такі дрібниці уваги не звертають.

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...