Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких ГАДОСТЕЙ или Закон Подлости"..."

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

bormotuha, шо і кому говорити я вирішую сама. Як треба буде порада в цьому, я запитаю обов"язково. А до того часу тримайте свої поради при собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь

bormotuha, шо і кому говорити я вирішую сама. Як треба буде прада в цьому, я запитаю обов"язково. А до того часу тримайте свої поради при собі.

Вибачайте, що образив - нічого особистого, це була іронія :0153:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

erica, Можу деякими поділитися. Ти головне не засмучуся. Воно того не варте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відвідав чудову виставу, але по дорозі додому якийсь дебіл з балкону засліпив лазерною указкою... Ніби відійшов, але очі болять трохи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, тільки почав добре жити і гроші закінчились... :_03::g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

:offtopic: :offtopic:

Не відноситься до теми, але оскільки свого часу писала тут, то і про розвиток подій прийшла написати сюди. Вчора мені повернули мій гаманець з усіма картками. Трошки брудний і вологий, зате мій :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приємно чути що в нас в місті ще є чесні люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фух, мої дисконтні картки будуть в мене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їду у відрядження, ГАЗелькою, тільки виїхали за луцьк перестала робити пєчька. Змерз уже як собака. А їхати ще до самого Дольська. І назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їду у відрядження, ГАЗелькою, тільки виїхали за луцьк перестала робити пєчька. Змерз уже як собака. А їхати ще до самого Дольська. І назад.

В Тростянці в магазин, купити сало-мясного, за Розничами стати в лісі, пожарити сало-мясо, знайти зеленичку, зігрітись, ну і далі у відрядження :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже зігріватись будемо в дольську-любешові-маневичах. Там люди попереджені про нашу біду

пс.а пєчка і не (за)робить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже зігріватись будемо в дольську-любешові-маневичах. Там люди попереджені про нашу біду

пс.а пєчка і не (за)робить

то вам навпаки в тему про *маленькi радостi* треба, та газель ЩЕ навiть iiде, то вже щастя :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яким тре бути дібілом, шоб принести техніку на ремонт і попутно стягнути з офіса мобілку? Дивують мене такі індивідууми. Всеодно ж вернеться за технікою... Номер уже відновив, а вот контактів шкода (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для меня нет ничего хуже и морально тяжелее, чем больные дети!!! Заболел меньший и я с ним, для полного "счастья"... ((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора відвозив дитину в 1 школу на навчання. Залишив машину на стоянці на 3-5 хвилин, поки перевдягав малу.

Ось так виглядала вона, коли я до неї підійшов...

post-224-0-87359500-1384325380_thumb.jpg

Ясно, що залізо, але все-одно неприємний початок ранку.

Зате все неприємні моменти перекреслила щаслива доця, яка навчилася вимовляти літеру "р".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора відвозив дитину в 1 школу на навчання.

Не дивуюся. Там такий мрак і таке бидло вміє приїхати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Пришла с детьми домой, после довольно трудного дня, а света нет, соответственно отопления тоже нет, так как автономка, горячей воды тоже, ну и много чего другого. Оказалось приходили из ЖЕКа отключать соседям свет за неуплату и как то так получилось, что и нас отключили!!!((((((((Вот теперь ждем, когда электрик вернет все как было, сижу в коридоре на полу, возле единственной работающей розетки((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для меня нет ничего хуже и морально тяжелее, чем больные дети!!! Заболел меньший и я с ним, для полного "счастья"... ((((((

Гірше, коли хворіють троє :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Всі ці маленькі лиха ми притягуємо самостійно, думаючи погано, як про себе, так і про оточуючих. Треба навчитись дивитись тільки собі під ноги, тоді все будет гаразд!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Сюгодні роздягався і з карману випав смартфон і прокотився по плиці вздовш межі з ламінатом 4-ма кутами. Тепер ідеальний смартфон став коцаним. :(

Ооо, відпустило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...