Перейти до змісту

Як брали, так і беруть [продовження]

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Прикро про це писати, однак:

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали у Волинській області на хабарі двох інспекторів патрульної служби. 
Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.
Зловмисники систематично вимагали гроші за безперешкодний проїзд українськими шляхами автомобілів з іноземними номерами. Такса за непроведення додаткових перевірок законності перебування машин в Україні становила п’ятсот гривень з кожної.
Правоохоронці затримали здирників під час отримання тисячі гривень від чергових автомобілістів.
Інспекторам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Триває досудове слідство.
http://www.volynpost.com/news/65772-na-volyni-sbu-zatrymala-na-habari-dvoh-inspektoriv-patrulnoi-sluzhby-foto?utm_source=social&utm_medium=fb

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, MrVes said:

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали у Волинській області на хабарі двох інспекторів патрульної служби. 

Цікаво, патрульні це з нових чи переатестовані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, yu2007 сказал:

Думаю,зупиняли не в місті,а десь на трасі,може на якомусь посту.Відповідно це не нова патрульна,а старі мусара.

Мені інше цікаво.Чи пройшли вони процедуру переатестації і якщо пройшли,то які висновки комісії були?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, zaHARE сказано:

Мені інше цікаво.Чи пройшли вони процедуру переатестації і якщо пройшли,то які висновки комісії були?

А мені ще інше цікаво - ХТО їх переатестовував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минуту назад, yu2007 сказал:

Форма стара. Роблю висновки, що переатестовані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А судді хто? (с) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минуту назад, Zheny@ сказал:

Як хто? Самі мусара й переатестовували. Чуріков з Климчуком спробували по чесному,то їх віддубасили.І двох журналістів теж погрозами зашугали,що змушені були піти з апеляційної комісії.Тепер там 4 мента і Слабенко. Атестація йде нашвидкоруч,підготовки та інформації про ментів немає.Київ мовчить.Втім,як і люди,яких чмарили ці менти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Zheny@ сказано:

шість атестаційних комісій. Наполовину з нової поліції , наполовину з громадськості. Але до чого це питання? 

Місяць проводилась кампанія , а ти не в курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то часом не маневицький пост на фото ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, difoto сказано:

Місяць проводилась кампанія , а ти не в курсі?

Ні. А мав би?

От хто в курсі міг би і сказати. Хоча питання то не в тому. Але то таке. Я ж популіст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще один незадоволений атестацією...

от якби так як раніше, за кейс бабла атестувати, то було б "професійно"

"В комісії мають бути спеціалісти,» - мер Володимира-Волинського про атестацію поліцейських

Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк не згодний з такою формою атестування, через яку пройшли поліцейські. 
В інтерв’ю виданню Місто вечірнє він розповів про своє ставлення до реформ у правоохоронних органах.

«Реформи слід проводити зважено. Наш відділ поліції був на хорошому рівні, а атестацію не пройшли 11 чоловік. І це в той час, як у країні в 150 разів зросла злочинність. За попередніми даними, із місць ув’язнення має звільнитися 40 тисяч чоловік. Чи всі вони змінилися у кращий бік? Навряд. Я такої атестації працівників поліції, яка була проведена, не приймаю. В комісії повинні бути спеціалісти. Ніхто не поцікавився думкою громадськості, міської ради, депутатського корпусу,» - сказав Петро Саганюк.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, rl72 сказано:

і ще один незадоволений атестацією...

от якби так як раніше, за кейс бабла атестувати, то було б "професійно""В комісії мають бути спеціалісти,» - мер Володимира-Волинського про атестацію поліцейських

Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк не згодний з такою формою атестування, через яку пройшли поліцейські. 
В інтерв’ю виданню Місто вечірнє він розповів про своє ставлення до реформ у правоохоронних органах.

«Реформи слід проводити зважено. Наш відділ поліції був на хорошому рівні, а атестацію не пройшли 11 чоловік. І це в той час, як у країні в 150 разів зросла злочинність. За попередніми даними, із місць ув’язнення має звільнитися 40 тисяч чоловік. Чи всі вони змінилися у кращий бік? Навряд. Я такої атестації працівників поліції, яка була проведена, не приймаю. В комісії повинні бути спеціалісти. Ніхто не поцікавився думкою громадськості, міської ради, депутатського корпусу,» - сказав Петро Саганюк.

Невдоволення пана Саганюка розумію, однак не розділяю. Загально відомо, що саме з його подачі функціюють в Володимирі бази продажу контрафактних цигарок, і звичайно, що не без участі міліціянтів хорошого рівня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу,що якраз самі "чесні" і "прозорі" мери обурюються.Чекаю хвиль обурення від Кіндера і Сапожнікова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

прикольно боти між собою поговорили ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 хвилин тому, Dim@ сказано:

Ти не в курсі. Там 2 схованих повідомлення від якихось ботів.

І це не мань'як апнув теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та цей товарісч пише де попало і що попало. пости набиває 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 годин тому, Zevs_Isver сказано:

та цей товарісч пише де попало і що попало. пости набиває 

19 608 повідомлень. Потішив :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, veter сказано:

19 608 повідомлень. Потішив :smile-zachot:

ага

і всі вигляду: паддєржал, ура, зачот

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

От цікаво,хто ж це найвідоміший контрабандист Волині?

https://www.volynnews.com/news/all/vidomi-imena-volynskykh-sbushnykiv-iakykh-zatrymaly-za-finansuvannia-ter/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 годин тому, Nokian сказано:

От цікаво,хто ж це найвідоміший контрабандист Волині?

Та мабуть той, хто фурами айфони возить.:0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Віталій СК сказано:

Та мабуть той, зто фурами айфони возить.

То тонкий намьок на .......?)))))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, bublik007 сказано:

То тонкий намьок на .......?)))))) 

Ага

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Поліція йде в ногу з часом.

Цифрова країна вже зовсім близько.

https://internetua.com/policeiski-dobuvali-kriptovaluatu-na-konfiskovanih-komp-uaterah

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...