volyn_rekruting Опубліковано 23 Січня, 2016 в 08:46 #1 Опубліковано 23 Січня, 2016 в 08:46 Військова служба за контрактом це:-працевлаштування без спеціальної освіти;-гарантія стабільного грошового забезпечення (з січня 2016 року від 7000грн. в міс).;додаткові грошові виплати та винагороди (допомога на оздоровлення, підйомна допомога, матеріальна допомога для вирішення соціальних питань тощо);-можливість зробити кар'єру;-якісне безкоштовне медичне обслуговування;-безкоштовне отримання форменного одягу;-можливість отримання заочної вищої освіти під час служби, в т.ч. за рахунок Міністерства оборони (після підписання другого контракту);-щорічна відпустка від 30 до 45 днів, тривалість якої зросатає зі збільшенням вислуги, крім щомісячного грошового забезпечення при вибутті у відпустку виплачується допомога на оздоровлення в такому ж розмірі;-пільгове санаторно-курортне лікування або оздоровлення;-додаткові відпустки (для навчання, творчі, соціальні, інші згідно закону);-право на отримання безкоштовного житла;-соціальні гарантії встановлені законом.Вимоги до кандидатів:Вік від 18-ти років;Здоровий, придатний до військової служби (призовник або військовозобовязаний) ;Відсутність судимості, психіатричного та наркологічного обліку. За детальною інформацією звертатися: Волинський обласний військовий комісаріат м. Луцьк,вул. Теремнівська 85а, тел. 0332 75 03 52
igorgame Опубліковано 27 Січня, 2016 в 18:37 #3 Опубліковано 27 Січня, 2016 в 18:37 22 часа назад, KarambaAramba сказал: військово-поліцейська держава а не соціально-правова А на цьому легше гроші красти і локшину людям вішати, щоб при владі довше побути!
volyn_rekruting Опубліковано 28 Січня, 2016 в 09:44 Автор #4 Опубліковано 28 Січня, 2016 в 09:44 Хлопці, ми не говорим за політику. Ми пропонуємо людям стабільну роботу, велику заробітну плату, карєрний ріст, право на отримання безкоштовного житла, соціальні гарантії встановлені законом.
dimmon Опубліковано 28 Січня, 2016 в 10:02 #5 Опубліковано 28 Січня, 2016 в 10:02 On 26.01.2016 at 22:20, KarambaAramba сказано: "Робити не хочу, а красти боюся, поїду до Луцька в ЗСУ наймуся" ця зарплата виглядає якось облачною порівняно з зарплатами простих людей, таке враження, що в нас так само як і в росії будується військово-поліцейська держава а не соціально-правова. Ні, в нас будується реальна контрактна армія, щоб ми звичайні люди могли нормально працювати і жити, поки інші служать і здобувають проф навички проф військового, а не підпадати під мобілізацію і хворі і старі на рік, а після 3ох місяців на фронт зеленими і не розуміючи війкової справи. Звичайно на рахунок безкоштовного житла і інших пєчєньок це все ми вже проходили, але не все відразу.
volyn_rekruting Опубліковано 29 Січня, 2016 в 13:45 Автор #6 Опубліковано 29 Січня, 2016 в 13:45 В 28.01.2016 12:28, KarambaAramba сказал: Як то кажуть поживем побачим, контракт не контракт але раціонального зерна у міноборони нажаль нема, навіщо було робити оті призиви якщо можна було оголосити про контракт і усі б самі прийшли хто хоче йти робити кар'єру у військовій справі, ато наприклад ото давали повістки на призив і мені дали. А мені 25 років вже, третій десяток мені прийшов))) ну думаю схожу взнаю шо і до чого, прийшов куча черг, ти ще жди півдня в черзі щоб тебе в армію забрали, куча усяких хлопців але видно що добровольців там не було ніяк усі з повістками і по очах у кожного було видно, шо я тут роблю... Прийшов до того комісара дав повістку і в госпіталь на обстеження, прийшов а там куча малишні після школи бігає думаю шо я будуу дядько здоровий з ними робити йду напряму до їхнього лікаря того головного, дали обстеження в 2 лікарню все пройшов потім на роботі поїхав у відрядження півтора тижні в місті не було, прийшов потім нікого там не було кинув їм той медогляд на стіл і все сказали ми вам перезвонимо, потім ходив і звонив сам, раз не було того комісара тай забив болт на те все, не збираюся ходити і напрошуватися в армію, і вже рік не згадують про мене... Там бардак думаю такий і остався, оцей призив то заодно і оновлення бази призовників мол хто прийшов той попався в базу, але який толк з призовників я небачу ну ніяк, якщо ту саму кількість можна забрати на контракт то хоч люди будуть вчитися старанно бо знатимуть, що працюють на зарплату. А так в нас і призив і контракт це білібірда повна, треба вже мінобороні оприділитися що воно насправді хоче, чи до Росії рухатися з її призовною армією де солдати умом не виражаються, чи до європи, з професійною контрактною армією, де кожен солдат чітко знає свою справу бо відповідно вмотивований. Перебуваючи на дивані можна філософствувати про устрій в державі і про черги. Але це все демагогія. Шановний KarambaAramba, якщо маєте бажання служити за контрактом в ЗСУ, то приходьте до Луцького міського військового комісаріату: м. Луцьк, вул. Теремнівська 85а, тел. 0332 75 03 52; 0662495885. В самі найкоротчі сроки оформимо Вам документи, щоб ви могли працевлаштуватися.
maz Опубліковано 29 Січня, 2016 в 13:54 #7 Опубліковано 29 Січня, 2016 в 13:54 По какому номеру обращаться офицерам запаса?
Kiolan Опубліковано 29 Січня, 2016 в 15:37 #8 Опубліковано 29 Січня, 2016 в 15:37 Хай про житло розкаже тим військовим , що вийшли з Криму.
sss381 Опубліковано 29 Січня, 2016 в 15:40 #9 Опубліковано 29 Січня, 2016 в 15:40 Про ті 7000 зарплати, десь в неті читав роз'яснення, що як було 2500 оклад - так і залишиться, а те що зверху - то різні доплати, і їх кількість буде варіюватися в залежності від обставин, бажання командирів і жадібності держави. На рахунок плюшок, то імхо halcogen вже висловився.
Swyat Опубліковано 29 Січня, 2016 в 19:27 #10 Опубліковано 29 Січня, 2016 в 19:27 В 23.01.2016 11:58, igorgame сказал: "командир батальону" - а хіба українською не батальйон правильно пишеться?))
Boomboxic Опубліковано 29 Січня, 2016 в 21:43 #11 Опубліковано 29 Січня, 2016 в 21:43 5 hours ago, sss381 said: Про ті 7000 зарплати, десь в неті читав роз'яснення, що як було 2500 оклад - так і залишиться, а те що зверху - то різні доплати, і їх кількість буде варіюватися в залежності від обставин, бажання командирів і жадібності держави. На рахунок плюшок, то імхо halcogen вже висловився. Посадовй оклад взагалі-то максимум в комбрига, в районі 1200 грн. Решта - надбавки за військове звання, вислугу років, РСО, і відсотки премії. Зараз вони складають: офіцерам більше 500%; солдатам, сержантам - більше 700%. Так от, логіка така. Або ти прийшов служити "як сє належи" і отримуєш гідну ЗП. Або перший зальот і в тебе премія 0,0%в поточному місяці і наступному. А з одного оклада даже аватара бєлка з'їсть від того, що нема чим похмелитись. Хоча аватари такі аватари. ))
volyn_rekruting Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 08:25 Автор #12 Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 08:25 В 29.01.2016 15:54, maz сказал: По какому номеру обращаться офицерам запаса? Луцького міського військового комісаріату: м. Луцьк, вул. Теремнівська 85а, тел. 0332 75 03 52; 0662495885. В самі найкоротчі сроки оформимо Вам документи, щоб ви могли працевлаштуватися.
volyn_rekruting Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 08:30 Автор #13 Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 08:30 В 29.01.2016 16:39, halcogen сказал: volyn_rekruting, можна пояснення - яка різниця між правом на отримання безкоштовного житла і реальним його отриманням. В мене батько вже пенсіонер, в минулому військовослужбовець, учасник бойових дій (афганець), відслужив від А до Я. Фінал історії - житла так і не отримав!!! Такий собі класичний кидок від збройних сил України! Правом на отримання безкоштовного житла - це можливість отримати таке житло за рахунок Міністерство оборони. Але для цього військовослужбовці збирають пакет документів, становляться на чергу привійськовій частині, де він служив і чи є притій частині така можливість дати те житло.
Zheny@ Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 10:02 #14 Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 10:02 1 година тому, volyn_rekruting сказано: становляться на чергу привійськовій частині, де він служив і чи є притій частині така можливість дати те житло. і знову повертаємося до хабарів. Бо ЗАВЖДИ з'являться ті, хто в "превілейовіану" частину (як а дає чергу / житло) будуть влаштовувати не безоплатно. совок....
MACCEN Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 11:37 #15 Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 11:37 врятлі волонтери потянуть кожному бійцю зп в 7000 грн. А ті всі говноначальники, і прочі генереали паркетні то їм і так ніштяково живеться, волонтери забезпечують армію на 80% напевно, ну хоча б не дають подохнути з голоду. Нагадує мені ця рекламка - флаєрок агітація за депутата, все так райдужно так глянцево а на справді зоавсім не так, а не дай боже інвалід то скажуть що й не воював зовсім, десь по сінці впав.
Zheny@ Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 13:44 #16 Опубліковано 1 Лютого, 2016 в 13:44 2 годин тому, MACCEN сказано: а не дай боже інвалід то скажуть що й не воював зовсім, десь по сінці впав. Сюжет по тв. Хлопці АТО-вці, після поранень. Ноги скалічені. А групу їм ніхто не хоче давати. Бо ніде не сказано, що вони були в АТО. Все шито-крто. А полкан, який в штабі відсидівся під конь'ячок, отримає усе, що може. Він же ж руко - водив.
veter Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 13:23 #17 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 13:23 вся та агітація лише обіцянка-цяцянка, а дурню-радість
volyn_rekruting Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 14:41 Автор #18 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 14:41 В 01.02.2016 12:02, Zheny@ сказал: і знову повертаємося до хабарів. Бо ЗАВЖДИ з'являться ті, хто в "превілейовіану" частину (як а дає чергу / житло) будуть влаштовувати не безоплатно. совок.... що я можу Вам сказати. Про "превілейовіану"частину - я нічого не писав. ви там щось все читаєте між строк. у кожного з вас є друг, який "шось решает". так чого ви своїм друзям не читаєте лекції, які вони поганці? чого вас совість не їсть, коли ви до них звертались? почніть з себе!!! пишите,що всі погані, хабарники і т.п. в цій вакансії де хабарницітво? ми пропонуємо роботу, а ви нам про хабарі. я що обіцяв вам квартиру? я прокоментував законодавство. А гарантування виконання законів - це не до мене, а до Призедента. і взагалі,ця вакансія висить, щоб люди звертались,КОМУ це цікаво, хто хоче служити в ЗСУ чи колись бажав.
volyn_rekruting Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 14:52 Автор #19 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 14:52 В 23.01.2016 10:46, volyn_rekruting сказал: Військова служба за контрактом це:-працевлаштування без спеціальної освіти;-гарантія стабільного грошового забезпечення (з січня 2016 року від 7000грн. в міс).;додаткові грошові виплати та винагороди (допомога на оздоровлення, підйомна допомога, матеріальна допомога для вирішення соціальних питань тощо);-можливість зробити кар'єру;-якісне безкоштовне медичне обслуговування;-безкоштовне отримання форменного одягу;-можливість отримання заочної вищої освіти під час служби, в т.ч. за рахунок Міністерства оборони (після підписання другого контракту);-щорічна відпустка від 30 до 45 днів, тривалість якої зросатає зі збільшенням вислуги, крім щомісячного грошового забезпечення при вибутті у відпустку виплачується допомога на оздоровлення в такому ж розмірі;-пільгове санаторно-курортне лікування або оздоровлення;-додаткові відпустки (для навчання, творчі, соціальні, інші згідно закону);-право на отримання безкоштовного житла;-соціальні гарантії встановлені законом.Вимоги до кандидатів:Вік від 18-ти років;Здоровий, придатний до військової служби (призовник або військовозобовязаний) ;Відсутність судимості, психіатричного та наркологічного обліку. За детальною інформацією звертатися: Волинський обласний військовий комісаріат м. Луцьк,вул. Теремнівська 85а, тел. 0332 75 03 52 0950124215 0662495885; 0950124215 0662495885;
Zheny@ Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 14:52 #20 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 14:52 Шановний. Ви СРСР застали? Якщо так, то я вам нагадаю анекдот, про те, що не варто плутати туризм з еміграцією. Це я до того, що на рекламному буклеті все гарно і райдужно. Гарні цифірки та обіцянки. Але, бояюся, що коли дійде до справ, до справжніх виплат, то почнеться: - відрахували на те - на інше - оштрафували - вирахували - утримали ІТОГО: БОЛТ. (Дав би Бог, щоб я помилявся). Але досвід і вік кажуть протилежне. + державі я уже не вірю дууууууууже давно. 9 хвилин тому, volyn_rekruting сказано: і взагалі,ця вакансія висить, щоб люди звертались,КОМУ це цікаво, Ви якось яро її захищаєте, ніби з кожного, хто прийшов - ви отримаєте бонус до ЗП. Чи приведи 8 призовників і відмажся сам.
bublik007 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 15:18 #21 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 15:18 Так гарно написано, що вже захотілося до війська)))) А чого не пишете все до кінця, шановний ТС?)) - В випадку поранення чи каліцтва, ти не потрібен державі, і на твоє лікування будуть збирати гроші всі, крім самої держави? Як завжди, спочатку гарна цукерка, а після КАНХФЕТА ( с)
Соромітник Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 15:38 #22 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 15:38 volyn_rekruting, я так розумію – ви людина зацікавлена і, відповідно, знаюча прокоментуйте будь ласка слова нашого недопрем’єра стосовно того що купа народу ломиться на контрактну службу знаю що бреше, але все ж цікаво як у нас в області діло з бажаючими працювати на МО.
igorgame Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 17:25 #23 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 17:25 2 часа назад, volyn_rekruting сказал: Військова служба за контрактом це: Одним заманюють, а іншим: Мобілізація-2016: чому ухилитися буде складніше і скільки українців заберуть до армії Вже давно потрібно визначитися!!!
olsad Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 18:33 #24 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 18:33 Ще один важливий нюанс. Уж дуже держава кричить про нові стандарти виплат в 2016р, але забуває одне важливе але. Так от, в 2016 р. держава не компенсовує середньомісячного доходу мобілізованого, призваного на службу. Читати тут. А казки про те, що дану статтю має закривати роботодавець - брєд прем'єра з кулею в лобі. Цікаво, який підприємець/підприємство захоче і буде платити з/п працівнику, що рік не працює. В умовах нових податкових правил і конвульсійної економіки.
MACCEN Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 19:23 #25 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 19:23 так якщо потрясти пороха, та кроліка конкретно так трясанути, то думаю хватить на армію професійну нехай може з іншої держави головорізів, але які те й вміють воювати, та отримують за це гроші, і якщо не заплатять їм то прийдуть й відріжуть все лишнє, а язиком молоти це не мішки ворочати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.