Перейти до змісту

Таксі Луцьк

Kreiven

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 100
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 21.09.2017 в 08:21, natalka) сказав:

. А хтось же це все б-во кришуэ i отримуэ надприбутки. I ще, я ж не на вулицi спiймала це таксi, я ж звернулась в офiцiйну юр.структуру яка нiби то працюэ легально.

Показати  

Його ніхто не кришує, просто вони користуються "діркою" в законі. І підозрюю, що даний сервіс не є повноцінною службою таксі, а сервісом по онлайн комунікації, типу по розміщенню оголошень.

Що максимум можна вирішити, це те що притягнути окремого водія за те що він вас бере гроші за перевезення без належних на те документів, бо раз авто на бляхах, то документів на цей вид діяльності в нього не може бути апріорі.

Опубліковано
  В 21.09.2017 в 08:21, natalka) сказав:

А давно бачили жигулi на таксi в Луцьку? В конкретному випадку - так. Реально по-перше не маэ в мене бажання ïздити на тих корчах ще й на бляхах. А по друге, нiякого сервiсу, нiякоï вiдповiдальностi, нiяких податкiв i якось менi не хочеться це фiнансувати. А хтось же це все б-во кришуэ i отримуэ надприбутки. I ще, я ж не на вулицi спiймала це таксi, я ж звернулась в офiцiйну юр.структуру яка нiби то працюэ легально.

Показати  

Бачив, і не тільки жигулі. То в порівнянні з тими авто на бляхах зазвичай може приїхати більш-менш комфортний автомобіль. Не хочу стверджувати що вони всі оформлені. Але просто цікаво, ви запитували чи вони мають страховку\документи і т.д.?

Опубліковано
  В 21.09.2017 в 09:01, Amor сказав:

... Але просто цікаво, ви запитували чи вони мають страховку\документи і т.д.?

Показати  

Та що тут питати, на авто нiяких признакiв таксi. Ви просто не уявляэте як важко менi було промовчати (на то були певнi причини). 

А на рах. смакiв, менi краще ïхати на 5-ти рiчному чистому ВАЗi нiж на 20-iчному fordi... 

Опубліковано
  В 21.09.2017 в 08:45, Ukrainec сказав:

Його ніхто не кришує, просто вони користуються "діркою" в законі. 

Показати  

Я не знаю, я так думаю. Це менi нагадуэ ситуацiю з магазином эврошоп. Коли зустрiчаэш в данному магазинi керiвний склад податковоï, яких чомусь взагалi "не цiкавить" чому при таких оборотах не видать чекiв....

Опубліковано
  В 21.09.2017 в 09:36, natalka) сказав:

Я не знаю, я так думаю. Це менi нагадуэ ситуацiю з магазином эврошоп. Коли зустрiчаэш в данному магазинi керiвний склад податковоï, яких чомусь взагалi "не цiкавить" чому при таких оборотах не видать чекiв....

Показати  

А чому їх має хвилювати? заяви ж від будь кого немає!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Наразі проблема із таксі сильна. Якщо не маєш своготаксіста, то і в будній день можеш не викликати машину. 

Пробував п'тять служб одночасно плюс 579 на свято вчителів - хєра два!!! Машин нема. А як їхав до дому. ..то тільки таксі навколо!

За офіційні ставки ніхто не хоче кататись!

От тому і випивших за кермом побільшало!

Опубліковано
  В 15.10.2017 в 20:07, kayot сказав:

Наразі проблема із таксі сильна. Якщо не маєш своготаксіста, то і в будній день можеш не викликати машину. 

Пробував п'тять служб одночасно плюс 579 на свято вчителів - хєра два!!! Машин нема. А як їхав до дому. ..то тільки таксі навколо!

За офіційні ставки ніхто не хоче кататись!

От тому і випивших за кермом побільшало!

Показати  

тому я викликаю Тачку )

Опубліковано
  В 15.10.2017 в 21:29, kayot сказав:

Це що таке за послуга?

Показати  

це щось типу яндекс-таксі і можливо убер(останнім не користувалася)

скачуєш додаток на смартфон - Тачку

там вказуєш звідки і куди ідеш і скільки за це платиш

і так знаходиш авто

можна змінювати ціну,ставити торг - і приймаьт пропозиціі від водіів

часто по тачці таксі приіжджають

даним сервісом задоволена ,мені друзі його порекомендували

після поіздки лишаєш відгук

Опубліковано
  В 16.10.2017 в 18:57, kroha сказав:

це щось типу яндекс-таксі і можливо убер(останнім не користувалася)

Показати  

Таке враження що до вас на тачках на бляхах не приїзджають)

Опубліковано
  В 17.10.2017 в 14:13, Zeuss сказав:

Таке враження що до вас на тачках на бляхах не приїзджають)

Показати  

приіжджають )

і завжди чемні хороші водіі

Опубліковано

О богі, тейк іт ізі)

Я вже старенький, спутав аватарки панянок, все почалось з блях на євротаксі однієї, а закінчилось тачками іншої. А я подумав що то повідомлення від однієї.

Опубліковано
  В 15.10.2017 в 21:20, kroha сказав:

тому я викликаю Тачку )

Показати  

Користувався сьогодні. Приїхав літній чоловік на ВАЗ 2107, швидко їхав, різко гальмував, постійно відволікався на телефон. Таксисти, зазвичай, так не везуть. В результаті поставив йому негативний відгук, хоч в нього були одні позитивні.

Жаль, що в додатку не можна фільтрувати авто, а хто перший прийняв мою пропозицію, той і їде.

Опубліковано
  В 20.10.2017 в 19:15, Віталій СК сказав:

Користувався сьогодні. Приїхав літній чоловік на ВАЗ 2107, швидко їхав, різко гальмував, постійно відволікався на телефон. Таксисти, зазвичай, так не везуть. В результаті поставив йому негативний відгук, хоч в нього були одні позитивні.

Жаль, що в додатку не можна фільтрувати авто, а хто перший прийняв мою пропозицію, той і їде.

Показати  

Ви можете відмінити)

Опубліковано
  В 20.10.2017 в 20:20, kroha сказав:

Ви можете відмінити)

Показати  

Можу, тільки це треба телефонувати водієві. Було б чудово, якби в додатку можна було відхилити пропозицію водія та зачекати більш комфортніше авто.

Опубліковано
  В 21.10.2017 в 06:42, Віталій СК сказав:

Можу, тільки це треба телефонувати водієві. Було б чудово, якби в додатку можна було відхилити пропозицію водія та зачекати більш комфортніше авто.

Показати  

В додатку є така функція ввдмінити

Опубліковано
  В 21.10.2017 в 15:00, kroha сказав:

В додатку є така функція ввдмінити

Показати  

Не бачив, та й у правилах написано, що в разі відміни потрібно зателефонувати водієві. Наступного разу зверну увагу, можливо не замітив.

Опубліковано
  В 30.10.2017 в 20:03, kayot сказав:

Пробував вчора викликати.....вибачте, машин нема.

Короч, такаж єрунда, як і з іншими службами :-((

Показати  

Так то не від служби залежить. З такими тарифами скоро взагалі машин не залишиться.

Через це таксі в Луцьку деградує. Вже мабуть з 10 років не було Жигулів, а зараз почали з'являтись. А на минулому тижні декілька разів бачив полудохлу Таврію. Таврія- таксі, Карл.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...