Перейти до змісту

Запитання до народного депутата Лапіна І.О.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, dedid сказано:

В мене чіткіше питання, звідки квартири  машини і тд і тп? у Лапуна? І ствол від Авакова.

Чому Мельничук агітував у відеозвернені голосувати за Лапіна?

Ти таки розумово неповносправний. Або дуже гарно вчишся в тих же лапінів, мельничуків і інших.

Мої питання були тобі. Свої "чіткіші" питання задавай конкретно адресатам, попригунчик ти наш. 

А ти не забув в декларації всіх інших подивитися? Всі в комуналці живуть, на тролейбусах їздять, так? А в тебе пукан лише за одного двох рветься. Якийсь ти не надто послідовний борець. Ми за тобою не підем - не гуру ти, й не вчитель. 

• Відповідей 394
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

По всьому твоєму тексту:

- кожен народ отримує владу, на яку заслуговує.

- на глобальні зміни потрібно час.

- замість гнівно товкти клавіатуру - заткнися, і зроби щось корисне, хоча б собі - все починається з малого.

- (сюди те, що я тобі писав раніше, про твоє право і інших людей)

- до твого відома: ми ні Європі ні США просто не потрібні на цьому рівні розвитку. А коли піднімемося на вищий - вони нам будуть не потрібні.

І останнє. Як казав колись мій колишній шеф - "хуйово бути довбойобом".

Опубліковано
Щойно, dedid сказано:

Ти в геополітиці профан повний! не затикай мені рота якщо сам баран, співпраця США і Ізраїля і багато іншого, США і Японії, кореї і інших багато прикладів, Австралія під протекторатом Англії і тд і пт. Один в полі не воїн. Це все наслідок російської пропаганди що україна нікому не потрібна, просто україна найбільше у світ зараз може експортувати тільки корупцію тому й всі не хочуть з нею діло мати, При нормальній владіз національними інтересами, ми можемо стати дуже сильним союзником сша.

Глупе ти наше. 

Спробую востаннє - хто ти такий, щоб мені розповідати, хто я такий, що я можу, вмію, знаю, за ким/чим слідкую? 

Якщо ти претендуєш на роль Бордівського клоуна - твої шанси високі.

Опубліковано

В нормальному, демократичному, правовому суспільстві я б тебе вже упік на кілька років за грати за образу честі і достоїнства. А про демократію ти, певно, з зомбоящика тільки чув, якщо не знаєш, що це таке. Совок з путлєром тобі мариться))

Опубліковано
1 хвилина тому, dedid сказано:

не придумуй лишніх слів я тобі не казав  хто ти такий, що ти вмієш, і знаєш, мене це не цікавить.

8 хвилин тому, dedid сказано:

Ти в геополітиці профан повний! не затикай мені рота якщо сам баран

- таки "хуйово бути довбойобом"?

Опубліковано
3 хвилин тому, fedot сказано:

В нормальному, демократичному, правовому суспільстві я б тебе вже упік на кілька років за грати за образу честі і достоїнства.

то в рф?

Опубліковано
3 хвилин тому, dedid сказано:

Пояни поняття честі ідостоїнства, з моральних чи психологічних аспектів?

Ай-яй-яй...корумпований Українець повинен щось пояснювати ідеологу демократичних цінностей про демократію і правове суспільство? Це якась #yйня, малята)))

Опубліковано
2 хвилин тому, dedid сказано:

не спригуй

дуже смішно. Пише той, який не спригує) Ум, чєсть і совєсть нашої епохи))

Опубліковано
19 хвилин тому, dedid сказано:

Є

1. Нехай Лапун створить прес конференцію бажано відкриту, де б люди задавали запитання, і спростує чи підтвердить слова Твердохліба. 

2. Нехай пояснить чому Твердохліб не пустив його до свого будинку.

3. Надасть повну звітність роботи своєї у веровній раді з результатами усіх його голосувань.

4. Пояснить, чому незадекларував деяке майно, і пояснить походження готівки.

5. Розповість про результати, та шляхі виконання  і що виконано від предвиборчої програми.

6. Пояснить, причину чому обрав "народний фронт", і чому більшість  верхівки "айдару" саме в фракції від цієї політсили, або обрали провладний шлях.

Це обовязок, перед виборцями.

то Лапін має до тебе в Італію поїхати?

Опубліковано
9 хвилин тому, dedid сказано:

А то лучанам, пофіг, зрозумів тоді, даремно розпинався.

Хай приїзжає, тут не повикабелюється, інша юрисдикція.

ОМГ, невже це станеться

і ми не почитаєм більше твого брєда на борді

Опубліковано

чувак, може тобі пора, ну незнаю, садити\сапати оливки чи мандарини, продавати сувеніри чи літнього сенйора помити, просто потусуватись з албанцями, верняк є корисніші справи аніж сраяти на борді.

Опубліковано
55 хвилин тому, dedid сказано:

Є

1. Нехай Лапун створить прес конференцію бажано відкриту, де б люди задавали запитання, і спростує чи підтвердить слова Твердохліба. 

2. Нехай пояснить чому Твердохліб не пустив його до свого будинку.

3. Надасть повну звітність роботи своєї у веровній раді з результатами усіх його голосувань.

4. Пояснить, чому незадекларував деяке майно, і пояснить походження готівки.

5. Розповість про результати, та шляхі виконання  і що виконано від предвиборчої програми.

6. Пояснить, причину чому обрав "народний фронт", і чому більшість  верхівки "айдару" саме в фракції від цієї політсили, або обрали провладний шлях.

Це обовязок, перед виборцями.

Схоже на бред

Опубліковано
49 минут назад, dedid сказал:

навіть якшо миють сенйора то більше отримують віж в Україні директори

Не всі заради грошей готові опускатись до рівня раба / прислуги. 

Опубліковано

Адміни тебе потерли, дурік :) Я вже давно казав, шо тебе терти - марна справа.

А Лапін тим часом відео поширив про Старшину, подивіться. Як то було в 2014му. 

Опубліковано
4 minutes ago, rdid said:

бо я знаю про тебе все.

Багато років тому Ді звільнив працівника за крадіжки без "вихідної допомоги". Потім йому ще модні шини порізали. Може це він і є))

хоча карамба_ТТ на борді вже теж не менше 8 років, цілком можливо, що бував на бордовках...

Зєвс, признавайся, вдягав на якусь бордовку "продовгуваті окуляри"? :)))

Опубліковано

Якщо мене не зраджують мої окуляри з діоптріями +3, тема називається-Запитання до народного депутата Лапіна І.О. А  тема звелась до рівня-дурень, сам дурень..

Опубліковано

Окей.

Один мій кум - менеджер візуальних ефектів на телеканалах групи 1+1. 

Другий - займається деревообробкою.

Третій - був членом атестаційної комісії при переатестації ментів.

Кого тобі?

Опубліковано
18 хвилин тому, yu2007 сказано:

Багато років тому Ді звільнив працівника за крадіжки без "вихідної допомоги". Потім йому ще модні шини порізали. Може це він і є))

хоча карамба_ТТ на борді вже теж не менше 8 років, цілком можливо, що бував на бордовках...

Зєвс, признавайся, вдягав на якусь бордовку "продовгуваті окуляри"? :)))

Чогось завжди вважав, що Карамба і СаняТТ (і його клони) це дві різні людини, а СаняТТ пише лише СХОЖЕ на Карамбу. Я помилявся?

Карамба це той чоловік, якого тут розшукували, за невідправленні посилки, телефони і т.п ? Це він?

Опубліковано
25 хвилин тому, difoto сказано:

Окей.

Один мій кум - менеджер візуальних ефектів на телеканалах групи 1+1. 

Другий - займається деревообробкою.

Третій - був членом атестаційної комісії при переатестації ментів.

Кого тобі?

Йой! Нах ти це писав?

Знову почнеться! Зараз, бред напише: "ага ментів переатестовува, грошей нагріб" ,

"деревом займається - дерева пиляє", "1+1 працює на Коломойського-олігарха", або ще щось в цьому роді, тощо

Це все як в тій картинці, ніколи добрим не будеш, таке ЧМО сидить смокче, а буде п-ти завжди, йому не принципово за що, аби платили.

або шиза повна

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...