Перейти до змісту

"Улибаемся и машем... " або гудбай безвізовий режим

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 minute ago, Zevs_Isver said:

в совьєцкому біометричному паспорті може бути чий завгодно відбиток.... :(

особливо  якщо взяти до уваги на якому гавняному обладнанні в нашому ЦНАПі його (відбиток)беруть,

в країнах що дбають про свою безпеку відбиток беруть на місці, займає 2сек, спрацьовує з першого разу

совієцька податкова тільки й здатна що бабло собі в кишеню косити, їм віри нема

довідка з роботи

Пацани розказали чи то з власного досвіду?

• Відповідей 829
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 minutes ago, Zevs_Isver said:

а я схожий на "чисто_пацанчика"?

1) як можна зробити скан відбитків всіх пальців за 2 сек?

2) о, виписка з банку додалась. в нас тьма народу на мінімалці (в еквіваленті десь 50 євро/місяць до 1 січня 2017 року). ще купа людей "тимчасово безробітні" і "підприємці". саме тому у наших "європейських партнерів" немає віри "довідкам з роботи", а є віра "банківським випискам" і довідкам з податкової "про джерела отримання доходів".

Опубліковано
56 хвилин тому, yu2007 сказано:

1) як можна зробити скан відбитків всіх пальців за 2 сек?

ну як,

кладеш долоню - пік, кладеш великий палець - пік, готово

повторюся, в ЦНАПі сканери ГАВНО, гавно куплене в потрібних фірм з гарним відкатом

Опубліковано
5 minutes ago, Zevs_Isver said:

ну як,

кладеш долоню - пік, кладеш великий палець - пік, готово

повторюся, в ЦНАПі сканери ГАВНО, гавно куплене в потрібних фірм з гарним відкатом

Ок, я в ЦНАПі не був, тому вірю на слово.

А от у візовому центрі (правда не в Луцьку) відбитки здавав. Хвилин зо 5 сидів за столиком зі сканером. Ще серветочок там пачечка. Протирати скло в перервах між "піками" треба. 

Не знаю, може  в Луцьку й швидше.

Опубліковано

в штатовському консульстві все навстоячки роблять,

сканер там також протирають, але після, десь, 10ї людини, і робить це спеціально навчений працівник

Опубліковано
7 minutes ago, Zevs_Isver said:

в штатовському консульстві

)))))))))))))

І Трамп дає українцям безвіз? Оце так я від життя відстав :) 

Опубліковано

1 minute ago, Zevs_Isver said:

до безвізу вдома сидіти?

Ми почали з того, що ти написав "віза означає, що людину перевірили". Моє питання було "Яким чином?"

Окей, пальчики взяли. Так їх і при безвізі будуть брати на кордоні і звіряти з тією ж базою.

При чому тут модні сканери в американському консульстві - я не розумію. 

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

При чому тут модні сканери в американському консульстві - я не розумію. 

ну ти спитав як можна зняти відбитки за 2 сек,

я розказав

Опубліковано
3 minutes ago, Zevs_Isver said:

ну ти спитав як можна зняти відбитки за 2 сек,

я розказав

Та дякую. І про савєцкі біометричні паспорти, і про довідки з роботи, і про продажну податкову та ЦНАП - надзвичайно цікаво. 

Але конкретної відповіді стосовно "перевірили" в контексті віз/безвіз з ЄС я так розумію не дочекаюся.

Опубліковано
8 хвилин тому, yu2007 сказано:

Та дякую. І про савєцкі біометричні паспорти, і про довідки з роботи, і про продажну податкову та ЦНАП - надзвичайно цікаво. 

Але конкретної відповіді стосовно "перевірили" в контексті віз/безвіз з ЄС я так розумію не дочекаюся.

коли подаєш документи через електронні сервіси "еміграційної служби США" (якось так називається) то вищепераховані документи + скани паспортів заливаються до них на сайт і проходять перевірку, достатньо швидку, але ретельнішу ніж зможуть зробити на кордоні.

до речі, мав нагоду поспілкуватися з хлопцем зі Львівщини з польським паспортом, то він за 5 хв до закінчення реєстрації бігав шукав свій (дзвонив кудись і просив продиктувати) "візітор ІД" шось типу коду який він має повідомити при реєстрації, бо без цього його не хотіли реєструвати на рейс

а в поляків "безвіз" 

Опубліковано

Сейчас на польской границе обзванивают пригласителей рабочей визы, если работники уже не надо, не пускают.

Опубліковано
22 часа назад, Юріч сказал:

А що в тебе за віза? Кожен раз потрібно по ній в'їзджати через Польщу? Бо в мене польський шенген (на закупи), то вроді тільки перша поїздка (після відкриття візи) обов'язково через Польщу, а всі інші - кудою хочеш...

В мене польський шенген.Мадяри не пускають з України.Колєг з роботи кілька разів завертали. Румуни пускають.І  поляки вимагають,щоб перебування в Польщі перевищувало перебування в інших країнах інакше можуть на 2-5 років більше візу не дати.Але безвіз ці проблеми знімає.

Опубліковано
22 часа назад, alexvvv сказал:

Нагадує кацапське "шо там у хахалов".  Плювати на коремль, коли в середині країни порох довів до такої ситуації, що із безвізом населення не має за що туди поїхати.

Нема безвіза-порох мудак,є безвіз-порох мудак. Один Парасюк - Дартан'ян. Іншу мантру знаєте?  Ну невже важко безвіз сприйняти як позитивну новину? Ну невже це не класно? Абстрагуватись від особистостей. Просто  у нас безвіз- це факт і крапка. Ну не сьогодні зможемо масово їздити,так завтра,післязавтра. Хоча й зараз в Європі більше українців хіба що поляків і арабів.

Опубліковано
7 хвилин тому, zaHARE сказано:

Просто  у нас безвіз- це факт і крапка. Ну не сьогодні зможемо масово їздити,так завтра,післязавтра.

от коли перший "середньостатистичний бандерівець" перетне кордон без візи - от тоді крапка буде.

а зараз то так - рекламка

Опубліковано
20 минут назад, Zevs_Isver сказал:

от коли перший "середньостатистичний бандерівець" перетне кордон без візи - от тоді крапка буде.

а зараз то так - рекламка

Та вроді саме серйозне пройшли,лишились формальності-підписздесь і підписздесь.

Опубліковано
1 час назад, zaHARE сказал:

І  поляки вимагають,щоб перебування в Польщі перевищувало перебування в інших країнах інакше можуть на 2-5 років більше візу не дати.Але безвіз ці проблеми знімає.

А як поляки знатимуть скільки ти часу у них був чи в Чехії наприклад чи Германії???

Опубліковано
1 година тому, zaHARE сказано:

Один Парасюк - Дартан'ян. Іншу мантру знаєте?

Це у вас походу така мантра, ще забули про інших двох згадати. Вже ж не блокують нічого вони, вже й по медіа їх не згадують. Звичка?

Опубліковано
15 минут назад, sergkots сказал:

Це у вас походу така мантра, ще забули про інших двох згадати. Вже ж не блокують нічого вони, вже й по медіа їх не згадують. Звичка?

Нє,просто поки тільки парасюк похвалився,що і його заслуга в тому безвізі є,при тому,що він майже всю роботу прогуляв.)))

Опубліковано
36 минут назад, ksena555 сказал:

А як поляки знатимуть скільки ти часу у них був чи в Чехії наприклад чи Германії???

по відміткам перетину кордону

Опубліковано
1 хвилина тому, zaHARE сказано:

по відміткам перетину кордону

мм, на кордоні між Польщею і Німеччиною ставлять якісь відмітки ?

Опубліковано
12 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

мм, на кордоні між Польщею і Німеччиною ставлять якісь відмітки ?

Ні,коли я їду на Балкани через Румунію або з Польщі у Венгрію.

Опубліковано
23 хвилин тому, zaHARE сказано:

Нє,просто поки тільки парасюк похвалився,що і його заслуга в тому безвізі є,при тому,що він майже всю роботу прогуляв.)))

Слово і діло

Безвідповідальні політики

Хто бреше сайт чи ти?

Опубліковано
26 минут назад, sergkots сказал:

Парасюк Володимир Зіновійович

Пацики звідтам,кажуть шо як їздив контрабас,так і їздить.А на днях приїхала знайома з Луганська,каже українські товари в магазинах є.

Ну підготував і чо? На голосуванні він був? Рада прийняла збільшення тільки в 5 раз.То де ж виконано.
       Це коли він в табло зарядив мєнту? І це вже  ВИКОНАНО?
  Буде ногами копати,поки заяву на звільнення не напишуть?

Ну фрік він і є фрік. 50% засідано в прогулах.Ладно,давай не в цій темі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...