Перейти до змісту

Тематика для IT конференції в Луцьку

Eney

41 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт,

Є можливість і бажання провести IT конференцію в місті Луцьку для розробників і тестерів. База спеціалістів дозволяє зробити досить обширну тематику. Але для першого разу хотілось би все таки врахувати побажання народу.

Тому питання: яка тематика IT виступів вас цікавить в першу чергу? Свій варіант і детальні побажання прошу давати окремим коментарем. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хотілося б побачити ще варіанти на тему "управління проектами", можливо "scrum"

Цікаво взагалі чи є в Луцьку команди, в яких вийшло адекватно повністю впровадити якусь з гнучких методологій. Залюбки послухав би доповіді на теми по управлінню.

Опубліковано

Книжок можна прочитати багато, але вони не замінять спілкування зі спеціалістами, котрі то впроваджували в реалі. Давай про книжки в іншій темі. Тут про конференцію

Опубліковано

Соромітник, підтримую.

Доводилось працювати на проекті з такою методологією. Спочатку було трошки дивно, бо є речі, які забирають час. Але особливо після того як ми здали проект, стало видно наскільки це підвищує ефективність. Особливо всі регламенти (термін виконання задачі, зустрічі, принцип проведення, ретроспективи і так далі).

Є правда річ, яка мені геть незрозуміла, і в ефективність якої я не вірю. Це Scrum Poker Cards. Хтось це використовує?

Опубліковано

Соромітник, підтримую.

Доводилось працювати на проекті з такою методологією. Спочатку було трошки дивно, бо є речі, які забирають час. Але особливо після того як ми здали проект, стало видно наскільки це підвищує ефективність. Особливо всі регламенти (термін виконання задачі, зустрічі, принцип проведення, ретроспективи і так далі).

Є правда річ, яка мені геть незрозуміла, і в ефективність якої я не вірю. Це Scrum Poker Cards. Хтось це використовує?

якщо цікаво - запитаю у себе на роботі в різних проектах чи використовують і які результати.

Опубліковано

Цікавить Ruby + Ruby on Rails, Python + Django, хостінги - де можна розміщати WEB-додатки на вказаних мовах, фреймворках

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Друзі, всім дякую за відгуки! ІТ івент вже планується. Анонс буде згодом :)
Всім гарних свят і з наступаючим Різдвом!

• 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано
On 2/12/2016 at 11:10 PM, HWman said:

Я за IoT.

Дякую! Вже включили в програму виступів :)

Друзі, 
Нарешті готовий оголосити про даті і місце проведення заходу: 19 березня в конференц-залі бізнес-центру "Директорія". Деталі і програма виступів на сторінці заходу: https://www.facebook.com/events/958076824282563/ 
Всіх запрошую для участі! 

Опубліковано
6 часов назад, Eney сказал:

Дякую! Вже включили в програму виступів :)

Виступи виступами, але народ любить демонстрації.

Опубліковано
1 minute ago, HWman said:

Виступи виступами, але народ любить демонстрації.

Які саме? :) В нашій програмі буде виступ Дмитра Андреєва - "Internet of Things в теорії та на практиці". Я дуже раджу сходити і послухати :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...