Перейти до змісту

Заборонити рух автотранспорту вулицею Лесі Українки

pashka05

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А машинки які доставляють товар...?

куди? Для них окремі заїзди є. З дворів. Ніхто товар з парадного входу не завозить!

В мене є кілька знайомих експедиторів. Які возять товар по області. То їм не важко завезти кілька ящиків тачкою-кравчучкою. В чому проблема?

Автор має на увазі, що рухаються машини прямо по тротуару. А дехто моргає чи сигналить, бо в нього Інфініті чи Лєксус, і його срака довше 10 метрів не ходить. А об'їхати по правилам - нє па панятіям. Або тупо не знає. Бо блондинка.

Опубліковано

Пропоную підтримати таку петицію до міської влади

http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/52

Власне, залишився усього 1 день і 16 голосів

Та згідно ПДР туди не порушуючи заїхати не можна.

Опубліковано

То які проблеми? Зсунути клумби на свої місця, так, щоб машина не проїхала...

і "забурити" на 2 метра в землю, щоб зсунути не могли.

А взагалі, ця петиція нічого не змінить, поки не будуть жорстко присікати=штрафувати порушників органами ПАІ (поліцейської авто інспекції)

Опубліковано

в нас нічого не зміниться, якби поставив свого лохуса не по правилам, прийшов а там все скло побите, раз другий то думаю б задумався б власник, в нас в більшості поважають тільки силу.

Опубліковано

Пропоную підтримати таку петицію до міської влади http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/52 Заборонити рух автотранспорту вулицею Лесі Українки

взагалі-то там і так заборонений рух автотранспорту.

Просто народ в нас незаконопослушний. А тому поки наказувати не почнуть (причому ВСІХ, а не вибірково), ніякі петиції не допоможуть.

Петиція - це взагалі засіб цивілізованих, а не в нашому гондурасі

Опубліковано

в нас нічого не зміниться, якби поставив свого лохуса не по правилам, прийшов а там все скло побите, раз другий то думаю б задумався б власник, в нас в більшості поважають тільки силу.

А пішоходам, що переходять дорогу не в тому місці, ноги будемо ламати?
Опубліковано

Пішохід не зіб'є авто в хлам.

Хоча, якщо порівняти кількість порушень автомобілістами - то пішоходи курять нервово в стороні.

Опубліковано

А неправильно припарковане авто може збити когось в хлам?
Опубліковано

Та-ак. Парковка на тротуарах і їзда по пішохідних доріжках для тебе норма, бачу, наступна твоя репліка буде: "а кому заважає той п'яний водій, він же ж нікого не збив"...

Опубліковано

під час парковки так.

Деякі довбойоби їздять по тротуару, ще й з таким виглядом, типу чого це я там йду, де він їде?

Тут автор мав на увазі те, що автовласник дорогущих авто - хамло, яких потрібно наказувати. В них є дороги, парковки, так ні - потрібно залізти на тротуар, чи на пішохідну вулицю.

Опубліковано

Та-ак. Парковка на тротуарах і їзда по пішохідних доріжках для тебе норма, бачу, наступна твоя репліка буде: "а кому заважає той п'яний водій, він же ж нікого не збив"...

del

Опубліковано

Тут автор мав на увазі те, що автовласник дорогущих авто - хамло, яких потрібно наказувати. В них є дороги, парковки, так ні - потрібно залізти на тротуар, чи на пішохідну вулицю.

Наскільки я зрозумів, автор посту пропонував розбивати вікна всім, хто на його думку неправильно припаркований. В будь-якому випадку псувати приватну власність неправильно. Є закон, є відповідні органи.

під час парковки так..

ну так і пішохід може зненацька вискочити перед машиною на дорогу, чим спричинить маневр в стовп.

Знаєте ситуації різні бувають. Але чомусь в одному випадку ми говоримо про кару у вигляді побитих вікон, а в другому - навіть не звертаємо уваги.

Спеціально для vaz75, це не заклик до неправильної парковки чи їзди по тротуарі.

Опубліковано

Наскільки я зрозумів, автор посту пропонував розбивати вікна всім, хто на його думку неправильно припаркований.

НЕ просто не правильно. А там де категорично АПРІОРІ заборонено паркуватися.

Ось - неправильна парковка. (там, де можна паркуватися)

А ось - заборонена,  в принципі, парковка! (з наслідками).

ну так і пішохід може зненацька вискочити перед машиною на дорогу, чим спричинить маневр в стовп.

Щось останнім часом я таких маневрів ніде не чув і не бачив. Лише ДТП із жертвами. У якості жертв не водії.

Загалом - ця тема неодноразово обсмоктувалася. І якщо до людини не доходить, що він порушник, злісний, то як таку людину покарати? Тільки матеріально. Інакше не дійде. Штрафи в ДАЇ він "порішає" або відсудить (читай порішає). І таким людям не указ ніхто.  Як такого провчити / навчити?

Кажуть, що колись, колись давно. Коли "ФК Шахтар" програли у себе дома якійсь команді, то сам Ахметов зробив їм невеличке западло, у вигляді поцарапаної фарби на авто кожного футболіста команди. Вони від того краще грати не стануть, але урок освоїли, і наступного разу як мінімум приїдуть на таксі, а як максимум - будуть старатися виграти.

Опубліковано

Дурню, просто відчепись. Я десь писав про їзду по тротуарах? Ти вмієш читати те що написано, а не те що ти хочеш бачити? Чесне слово, якийсь даун, задовбав вже.

Я даун? ню-ню. Особисті образу тут вітаються.

І я про їзду по тротуарах не писав, а писав "їзда по пішохідних доріжках", якою і є вся вулиця Лесі Українки.

Ось тобі пункт правил:

"26.3 У пішохідну зону в'їзд дозволяється лише транспортним засобам, що обслуговують громадян і підприємства, які розташовані у зазначеній зоні, а також транспортним засобам, що належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, чи автомобілям (мотоколяскам), позначеним розпізнавальним знаком Розпізнавальний знак "Інвалід" «Інвалід» якими керують водії-інваліди. Якщо до об'єктів, розташованих на цій території, є інші під'їзди, водії повинні користуватися лише ними."

З.і. І якщо я "задовбав" тебе, то обідься і й ди з цієї "пісочниці", без тебе буде краще.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...