Перейти до змісту

Оформлення закордонного паспорта. Куди краще звернутись?

remonters

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 136
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 годин тому, Svityaz сказано:

А електронна черга на сайті ЦНАПу не працює?

колега 3 дні намагався в неї втрапити - ніфіка. поки заповняє поля то вже "місць немає"

Опубліковано
6 минут назад, vampirich сказал:

колега 3 дні намагався в неї втрапити - ніфіка. поки заповняє поля то вже "місць немає"

а де Ви її знайшли? В мене взагалі кнопка "Електронна черга" не активна. http://e-services.volyn.ua/

Недавно вони проводили опитування щодо доречності змін https://www.volynnews.com/news/society/u-lutskomu-tsnapi-khochut-zaprovadyty-zminy-pry-podachi-dokumentiv-na-zakordonnyy-pasport/

Мене щось відлякують там фраза про тривалий термін:  "у формат попереднього запису на тривалий термін."

Опубліковано
6 хвилин тому, natalka) сказано:

а де Ви її знайшли? В мене взагалі кнопка "Електронна черга" не активна. http://e-services.volyn.ua/

вона після півночі активується для запису на поточний день, але за кілька хв все забивають і знову неактивна

принаймні так тиждня два тому було

Опубліковано

Я так зрозумів, що простіше, але дорожче (десь на 400 грн. з людини) звернутись на Грушевського в Паспортний сервіс.

Там хтось здавав документи останнім часом? 

Яка там ситуація?

Опубліковано

@Svityaz

місяць тому знайомий здавав.

Рекомендував приходити в понеділок на 8 ранку бо в інші дні народу набагато більше

все в порядку "живої черги"

зайняло десь 2 години в нього то, враховуючи чергу

Опубліковано
В 19.03.2018 в 21:41, sirgo сказал:

Краще раніше, бо прийшов в 6 три тижні тому і записався 132.

може я чогось не розумію,але невже краще стовбичити з 6 ранку чи й 5 за талончиком-якщо можна заплатити 400 грн за послуги і в Паспортному сервісі і цивілізовано замовити паспорт?

Опубліковано
6 минут назад, kroha сказал:

може я чогось не розумію,але невже краще стовбичити з 6 ранку чи й 5 за талончиком-якщо можна заплатити 400 грн за послуги і в Паспортному сервісі і цивілізовано замовити паспорт?

для тебе 400 грн - не гроші, а для багатьох - так.

Опубліковано
17 минут назад, nickel сказал:

для тебе 400 грн - не гроші, а для багатьох - так.

а з чого ви взяли,що для мене це не гроші?

для мене навіть 1 грн - гроші

в той час,поки стовбичити півдня в черзі за талончиком- і пів дня щоб здати документи - то можна банально піти на роботу і заробити

або зайнятися іншим,більш корисним ділом

Опубліковано
1 минуту назад, kroha сказал:

а з чого ви взяли,що для мене це не гроші?

для мене навіть 1 грн - гроші

в той час,поки стовбичити півдня в чергі - і пів дня щоб здати документи - то можна банально піти на роботу і заробити

не всі за півдня заробляють по 400грн, тому банально вигідніше півдня стовбичити.

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

не всі за півдня заробляють по 400грн, тому банально вигідніше півдня стовбичити.

ваш погляд зрозуміла

я от теж чекаю коли спаде цей ажіотаж і думаю таки зробити собі новий паспорт

добре,що в запасі кілька років є )

але я подивилася розцінки і вирішила,що паспорт коштує не 557.32 грн ,а 957.32 грн 

тобто на паспорт треба виділити цю суму ,і замовити його в зручний час

хоча,влітку можна й взяти книжечку,  коханого - зустріти світанок так романтично на сходах під тим центром - і вуаля : перший в черзі за талончиком )

а для зими - точно не варіант

Опубліковано
On 20.03.2018 at 11:20, Svityaz сказано:

Я так зрозумів, що простіше, але дорожче (десь на 400 грн. з людини) звернутись на Грушевського в Паспортний сервіс.

Там хтось здавав документи останнім часом? 

Яка там ситуація?

Товариш там робив 1425 грн. За 10 днів забрав.

Опубліковано

Де Ви такі ціни берете, я здав за перший раз прийшовши в 6 годині ранку 22 лютого. Так повезло, трохи людей відсіялось, трохи записаних банально не прийшло. Заплатив в касу за термінове виготовлення

812грн. + комісія банку пару гривень. В інеті при перевірці виготовлення, написано що 14 березня паспорт прибув в Луцьк. Вчора прийшла смс що можна забирати. Забрав.

Кум здавав після мене, забрав за 2 тижні.

Опубліковано
1 година тому, sirgo сказано:

Де Ви такі ціни берете, я здав за перший раз прийшовши в 6 годині ранку 22 лютого. Так повезло, трохи людей відсіялось, трохи записаних банально не прийшло. Заплатив в касу за термінове виготовлення

812грн. + комісія банку пару гривень.

Та то наші люди навчені, легких шляхів не шукають,  :wacko: усе через якихось посередників і лівих контор, собі робив і доньці не термінові у ЦНАПі, звичайна черга, менше місяця.

Опубліковано

Вчора прийшов в ЦНАП о 8.00 (в четвер працюють з 9.00 в інші дні з 8.00) було близько 80-100 людей якраз вийшла жіночка і почала видавати талони. З Луцькою пропискою пропускають в першу чергу, Луцьких було чоловік 15-20 всі інші з районів. За 20 хв. взяв талончик. В 11.00 приїхав і здав документи на закордонний паспорт. Так що нічого там страшного немає. Все разом зайняло не більше 45 хв.

Опубліковано
29 хвилин тому, valuzk сказано:

Вчора прийшов в ЦНАП о 8.00 (в четвер працюють з 9.00 в інші дні з 8.00) було близько 80-100 людей якраз вийшла жіночка і почала видавати талони. З Луцькою пропискою пропускають в першу чергу, Луцьких було чоловік 15-20 всі інші з районів. За 20 хв. взяв талончик. В 11.00 приїхав і здав документи на закордонний паспорт. Так що нічого там страшного немає. Все разом зайняло не більше 45 хв.

Аналогічно. Без особливих проблем всією сім'єю зробили паспорти в ЦНАПі. 810 грн. терміновий. Свій отримав за 17 днів. На другому поверсі, ІМХО, досить швидке та приємне обслуговування. Талончики брала дружина та казала, що атмосфера там трохи інша.

Опубліковано
39 минут назад, valuzk сказал:

Ви прийшли о 8,працюють з 9

це година очікування

як могло все зайняти не більше 45 хв?

чи я не так прочитала?

Опубліковано
42 хвилин тому, kroha сказано:

Ви прийшли о 8,працюють з 9

це година очікування

як могло все зайняти не більше 45 хв?

чи я не так прочитала?

деякі дні ЦНАП працює з 8-ї

здавав пару днів назад, все як описував  valuzk

моменти, що не сподобались:

1) брали талони одними з перших, але вже давали з номерами 33-35, а вже на них ручкою пані, яка представилась керуючої, ручкою вписувала час подачі документів та прізвище на кого виписується талон

2) до автомата, що видавав талони людей не допускали - біля нього стояли двоє дівчат з ЦНАПу, що щось нажимали на ньому і він видавав талони. Далі ці дівчата передавали частину талонів керуючій і ще одній своїй, що стояли метра 2-3 перед ними, і вже ці двоє роздавали талони людям

3) керуюча постійно "впарювала" термінові паспорти (вони дорожчі) і лякала "страшилками" про те, що звичайний будете чекати по пів-року

4) якщо робите закордонний на дитину, то обов'язково мати з собою домову книгу в якій має бути приписана дитина

Опубліковано
6 hours ago, bormotuha said:

собі робив і доньці не термінові у ЦНАПі, звичайна черга, менше місяця.

Не терміновий менше місяця? А коли це було?

Я "подався" в ЦНАПі 24 листопада. СМСку, що можна забирати, отримав 12 березня. Тобто три з половиною місяця...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...