mers Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:10 Поділитися #1 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:10 Доброго вечора шановні Лучани.... Мені 26 років ми з дівчоною поженился 4 місяці тому, сиділи обговорювали, про дитятко, хочу почути думку вас, в кого є дитина , в кого вже старша, як це мати дитину? Чи великі розходи? Як з нею поводитись? Чи тяжко її виховувати? як її виховувати і багато інших питань мене цікавлять. Мати дитину це круто, але я не знаю чи впораюсь, чи виховаю так як треба, а саме головне щоб народилось здоровеньке, як підготуватись до цього? Поясніть, роскажіть, поможіть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:23 Поділитися #2 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:23 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bumbuk Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:31 Поділитися #3 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:31 У Вас немає племінників? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Savoy Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:39 Поділитися #4 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:39 Поясніть, роскажіть, поможіть ... наші діти з,являються , як правило, тільки там де їх реально хочуть і чекають.... Мати дитину це круто, але я не знаю чи впораюсь ... можливо вам ще трохи рано... P.S ....батьківство повністю змінить Вас в кращу сторону! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:42 Поділитися #5 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:42 Самое главное - это бросить курить!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Savoy Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:45 Поділитися #6 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:45 Самое главное - это бросить курить!!!!! 100% ... і виключити з раціону різний хімічний "півас" ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BuTaP Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:53 Поділитися #7 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:53 Чи великі розходи?Краще заведи собаку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
OlgaAlterEgo Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:56 Поділитися #8 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 17:56 Якісь дивні питання для людини, яка має уже 26 років Цікаво, а скільки років вашій дружині? Збентежило останнє речення ТС : " Поясніть, роскажіть, поможіть :)" - сподіваюсь ви не просите допомоги чи підказки у створенні дитини Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Puma_BMW Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:04 Поділитися #9 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:04 Скажу так, не дивлячись на те що це мала дитина, грошей стільки само йде як і на дорослу людину, і не треба цього боятися, дитина це додатковий стимул, появляється ще більше бажання заробляти, коли подивишся на ці дитячі очі ти все віддасиш і поставиш дитину на ноги максимально. А як виховувати то це буде ваше особисте питання. Дивись по собі, як тебе виховували і намагайся це робити краще! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lesichka Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:13 Поділитися #10 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:13 Ніхто напевно Вам не скаже, бо ніхто цього точно не знає! Це все на власному досвіді пізнається! Відмовитись від шкідливих звичок, це точно, ну і зрозуміти головне, що появиться той, в кого вихідний не вийде взяти)))! РОзходів багато, особливо спочатку, але кожен живе по своїх мірках, як розумієте! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:16 Поділитися #11 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:16 В цьому вашому інтернеті ніколи не розумієш - чи людина прикалуєцця, чі вона дійсно дебіл.26 років??? Піди в мами спитай, чи треба тобі дитину заводити , якщо в неї є певні документи з психлікарні - тоді ні.Да, я хамидло, але питиати в інтернеті - "чи заводити дитину" - це або дикий стьоб, або дебілізм. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mers Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:20 Автор Поділитися #12 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:20 Дівчині 21 рік і вона хоче дитину , а мені страшно) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ha3aP Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:38 Поділитися #13 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:38 Чи то я такий далекий, чи то світ від мене, але не можу зрозуміти для чого люди в тирнет лізуть з такими питаннями?От скажу я тобі що "мати дитину" важко, дорого, проблематично ти мене візьмеш і послухаєш та перестанеш хотіти дітей? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vagus Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:43 Поділитися #14 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:43 Цього всього не зрозуміти поки не попробувати! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mers Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:43 Автор Поділитися #15 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:43 Чи то я такий далекий, чи то світ від мене, але не можу зрозуміти для чого люди в тирнет лізуть з такими питаннями?От скажу я тобі що "мати дитину" важко, дорого, проблематично ти мене візьмеш і послухаєш та перестанеш хотіти дітей?ні не перестану, просто цікаво. як це мати дитину? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mers Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:43 Автор Поділитися #16 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:43 Чи то я такий далекий, чи то світ від мене, але не можу зрозуміти для чого люди в тирнет лізуть з такими питаннями?От скажу я тобі що "мати дитину" важко, дорого, проблематично ти мене візьмеш і послухаєш та перестанеш хотіти дітей?ні не перестану, просто цікаво. як це мати дитину? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
OlgaAlterEgo Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:46 Поділитися #17 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:46 В цьому вашому інтернеті ніколи не розумієш - чи людина прикалуєцця, чі вона дійсно дебіл. 26 років??? Піди в мами спитай, чи треба тобі дитину заводити , якщо в неї є певні документи з психлікарні - тоді ні. Да, я хамидло, але питиати в інтернеті - "чи заводити дитину" - це або дикий стьоб, або дебілізм. В таких випадках я з Діминим хамством абсолютно згідна! П.С. Дякую, що це озвучив, я хотіла сказати те саме та вихованість не дозволила :) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Onil Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:49 Поділитися #18 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:49 Поговори з татом....Діти не повинні народжувати дітей!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:52 Поділитися #19 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:52 Я аж на календар подивився.. Аж ні, не п'ятниця сьогодні)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
OlgaAlterEgo Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:56 Поділитися #20 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 18:56 Я аж на календар подивився.. Аж ні, не п'ятниця сьогодні)))) Так завтра ж п*ятниця - пора! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bormotuha Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:05 Поділитися #21 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:05 Чи то я такий далекий, чи то світ від мене, але не можу зрозуміти для чого люди в тирнет лізуть з такими питаннями? От скажу я тобі що "мати дитину" важко, дорого, проблематично ти мене візьмеш і послухаєш та перестанеш хотіти дітей? ні не перестану, просто цікаво. як це мати дитину? Для початку пограйся з ляльками декілька днів, імітуй, що це уже твоя народжена дитина, яка обкакалась і яку треба помити, накормити, яка відриває від інтернету, не дає по ночах спати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:21 Поділитися #22 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:21 це відповідально до безкінечностіцікаво до безтямиі недоспані ночі / місяці... і водночас кілотонни радості! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:38 Поділитися #23 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:38 Ой всі такі мудрі. Деколи якесь слово в мережі може стати, як стимулом, так і розрадою, або знищити бажаннчя... чи навпаки підтвердити))) Будете сміятисмь певно, чимось схожий трабл стався не так давно. Опинилась в ситуаціі коли треба було сісти за руль самій одній оденьошенькій Хоч перед тим пару років мала можливісь і бажання, але все відмазки собі видумувала. А тут приперло! І не могла я наважитись зовсім, ходила колами навколо машини, як зачаровапна. Потім забила в гуглі шось типу того, що тс, але про своє, начиталась бабських фіорумів))).... і поіхала! Он вже хз який тиждень пішов, кожного дня сама себе вожу) нічо))) Зараз смішно))) Так і тс.. певно) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:46 Поділитися #24 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:46 Ой всі такі мудрі. Деколи якесь слово в мережі може стати, як стимулом, так і розрадою, або знищити бажаннчя... чи навпаки підтвердити))) Будете сміятисмь певно, чимось схожий трабл стався не так давно. Опинилась в ситуаціі коли треба було сісти за руль самій одній оденьошенькій Хоч перед тим пару років мала можливісь і бажання, але все відмазки собі видумувала. А тут приперло! І не могла я наважитись зовсім, ходила колами навколо машини, як зачаровапна. Потім забила в гуглі шось типу того, що тс, але про своє, начиталась бабських фіорумів))).... і поіхала! Он вже хз який тиждень пішов, кожного дня сама себе вожу) нічо))) Зараз смішно))) Так і тс.. певно) От зрівняла дитину і машину. Машина не сподобалвся - продала. А з дитиною як? Дівчині 21 рік і вона хоче дитину , а мені страшно) Ось пограйся, коли надоїсть і точно будеш знати, що дитина тобі потрібна - народжуйте. А поки ні-ні! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:47 Поділитися #25 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 19:47 Чи то я такий далекий, чи то світ від мене, але не можу зрозуміти для чого люди в тирнет лізуть з такими питаннями?От скажу я тобі що "мати дитину" важко, дорого, проблематично ти мене візьмеш і послухаєш та перестанеш хотіти дітей?ні не перестану, просто цікаво. як це мати дитину? Ну поживи у когось із знайомих, в кого маленька дитина , з тиждень часу.Ввійди в роль. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.