Перейти до змісту

Ігор Лапін придбав одразу дві квартири

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Теж думаю що ніякої відповіді не буде. А взагалі то, якщо доходи легальні і чесні,то який сенс скривати свої покупки?

І ще одне, інформація то в пресі з'явилась, але там є багато юридичних нюансів про які хто-хто а він в курсі...

Будинок ще на етапі будівництва, відповідно не зданий в експлуатацію. Якщо він не зданий в експлуатацію - значить право власності саме на квартири ще ніхто не може оформити. Там скоріше за все укладено якійсь попередній договір про наміри або про участь... Після здачі в експлуатацію будинку, коли буде заключено реальний договір купівлі-продажу може легко виявитись що купив квартири якийсь Вася Пупкін. От і все. Ну або якщо Ігор їх оформить на себе - то скаже що батьки/друзі/родичі позичили гроші )))

Нажаль, але лише з допомогою декларації про доходи довести будь що нереально...

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так можна відкликати депутата, якщо виборці незадоволені роботою. Є процедура.Але не погано було б, щоб Ігор спростував чи підтвердив сам факт. На скільки я зрозумів, це все лише слова, і підтвердження поки нема? Бо оце мені:" Про це власкору «Вголосу» повідомили власні джерела", якось ну зовсім не аргумент))))) 

PS: я не "фанат" Лапіна. Просто вже достав той бруд, як правило, не підкріплений нічим- і про "кришування" бурштину, і всяке інше в такому ж дусі. 

Опубліковано

Якщо чесно, то купив чи не купив квартири - власне мені якось немає різниці, мене більше цікавить, як їм дали зробити таку оборудку з землею.

Опубліковано

чинний-новобраний, мер Ірпеня
Ну це звично, відразу перевести все у бік і припутати когось "з Ірпеня" :)

обрали костанкевич, і вона, можна подумати, перебралась у коробку з холодильника
І тут порівняння...:) Скільки років жінці і де вона пропрацювала, а хто і де той Лапін???:) Зовсім не влучні порівняння "захісничків" :)

Де взав?.
Да зрозуміло де :) Голосами наторгував!!!
Опубліковано

той бруд, як правило, не підкріплений нічим
А в нас багато чого підкріплене? :) Ну якщо він туди подався то нехай відповідає, якщо чесний і такий...!
Опубліковано

Шо, ше нікому не відповів? "Вголос" - жовтушна джинса, так шо розходимось.

Jg4Eo.jpg

в любому випадку, Лапіну не завадить виділити з пів години й поспілкуватись з бордою, одним з головних інтернет ресурсів нашого міста

Опубліковано

Шо, ше нікому не відповів? "Вголос" - жовтушна джинса, так шо розходимось.

Jg4Eo.jpg

А на яку відповідь ви чекали?)) Якби він написав, що я обов'язко розберусь, напишу депутатський запит, про те чому замість гуртожитка будується житловий будинок і чи законно виділялась земля під це будівництво.....а так....і фраза "нємножко за квартири іде двигло" щось нагадує....з минулого століття ...

Опубліковано

Selbeor, ти вкинув неперевірену інфу, а тепер чіпляєшся за неофіційну, неділову переписку в соціалці, і вимагаєш те - чого сам не просив, і не звертався.

Опубліковано

Selbeor, ти вкинув неперевірену інфу, а тепер чіпляєшся за неофіційну, неділову переписку в соціалці, і вимагаєш те - чого сам не просив, і не звертався.

По-перше, - тема в розділі "Новини", тут розміщується інформація знайдена на просторах інтернету і не тільки, новина розміщена для обговорення і не є 100% достовірною чи 100% фейковою, таких у нас на борді сотні.

По-друге, - я ні до чого не чіпляюсь, кожен пише так, як вважає за потрібне, просто висловив свою думку.

По-третє, -  я ні в кого нічого не вимагаю. 

Опубліковано

MANJAK11, не смішно. Спитай в його помічника - druid'a, чи є в нього час на це. Максимум - фейсбук і то, з мобільного.(він колись просив запити до нього писати не більше листа А4 - коротко і по суті, більший об'єм навіть "Самурай" (Мовшук Сергій - його помічник) не буде читати, не те що він) І про що спілкуватись? Про цей вброс - нема сенсу, а щодо важливих питань - давайте, запитуйте в окремій темі, я постараюсь передати.

Selbeor, а ти депутату листа з запитом передав про цей випадок? То напиши - я гарантую, що його прочитає один з його помічників і він відреагує! Нє, не напишеш? Ну то сиди і мовчи. 

Опубліковано

MANJAK11, не смішно. Спитай в його помічника - druid'a, чи є в нього час на це. Максимум - фейсбук і то, з мобільного.(він колись просив запити до нього писати не більше листа А4 - коротко і по суті, більший об'єм навіть "Самурай" (Мовшук Сергій - його помічник) не буде читати, не те що він) І про що спілкуватись? Про цей вброс - нема сенсу, а щодо важливих питань - давайте, запитуйте в окремій темі, я постараюсь передати...

А ну канэшно, немаэ часу. Як був кандидатом то сам особисто ходив листівки роздавав, а як став депутатом так немає часу навіть на смс-ку відповісти. Коротка ж смс-очка була ж, хіба ні? А я в своєму листі просила підтвердити або спростувати інформацію, ніхто нікого не звинувачував в запитах.

Ну і щодо важливих питань, я тут писала одне яке мене дуже цікавить http://board.lutsk.ua/topic/164833-вибори-луцьк-мажоритарка-хто/?p=1053220834 передайте будь ласка.

ПС. якщо на А4 не вміститься - то шрифт зменшіть ок?

І відповідь типу це було давно і вже не актуально - не приймається.

Опубліковано

natalka), чекайте, кому потрібні відповідь - мені чи вам? Якщо вам - опишіть ситуацію в форматі запитання, я готовий його передати. 

І ще раз повторюсь - нема сенсу відповідати на всі фейки, ні Лапіну, ні мені, нікому! 

Опубліковано

natalka), чекайте, кому потрібні відповідь - мені чи вам? Якщо вам - опишіть ситуацію в форматі запитання, я готовий його передати. 

І ще раз повторюсь - нема сенсу відповідати на всі фейки, ні Лапіну, ні мені, нікому! 

А ну да, мені найбільше потрібно :). А може не мені, і не Вам, а нам всім? 

В понеділок напишу, а то я сьогодні можу ще щось  не те що треба ляпнути.  Куда прислати?

І на рахунок нема сенсу...  Виборці хочуть почути коментар від депутата якого обирали, хіба в цьому немає сенсу? Зрозуміло що нічого реального ми не почуємо (навіть якщо і покупка була - то не проблема зробити так щоб її не стало). Але сам факт ігнорування мене ображає. Я не знаю як Ви, а я хочу від нової влади, від нових депутатів  "зворотнього зв'язку". Щоб звітувалися про їхню роботу, що вони вже зробили, що вони зараз намагаються робити і т.д. Та просто щоб спілкувались з народом.

В нас і раніше так було - перед виборами  всі проводять агітації, спілкуються, а після виборів ми нікого не бачимо і не чуємо, заняті всі блін. Так а що змінилось?

От наприклад навіть Вас, взяти, Ви ж постійно чимось займаєтесь: робота, ремонти збір коштів, зустрічі бійців і т.д. У Вас багато вільного часу? Но тим не менше Ви знаходите час зайти сюди і хоча б коротко, але щось відписати, повідомити, щей виправдовувати. А він на смс-ку відповісти не може, сам напевно перед виборами номер телефону давав щоб виборці до нього звертались?

В Авакова нехай повчиться - встигає людина все ))).

Опубліковано

Але сам факт ігнорування мене ображає.
Депутат працює з виборцями через громадську приймальню, через своїх помічників. Якщо ви не маєте бажання звернутись туди - це виключно ваші проблеми. Я іду вам на зустріч лише як побратим Ігоря по Самообороні і як хороший друг його помічника - Юри Моклиці (ака druid) Коментар депутата я виклав вище, адже сам він навіть не знає про існування цього форуму, та і не повинен. Він активний у ФБ і відповідає там практично на всі запитання, якщо вони стосуються депутатства.

Щодо ігнорування - я збирав жильців мікрорайону на Балці, Лапін виділив півгодини часу на цю зустріч - вийшло СІМ чоловік! Задавали зручні і не дуже питання, на всі Лапін відповів. То хто кого ігнорує?

Опубліковано

Але сам факт ігнорування мене ображає.

Депутат працює з виборцями через громадську приймальню, через своїх помічників. Якщо ви не маєте бажання звернутись туди - це виключно ваші проблеми. Я іду вам на зустріч лише як побратим Ігоря по Самообороні і як

міг би зробити для нас виняток

Опубліковано

Чим сотня активних користувачів краща за 25 тисяч його виборців?

Відповідь на це питання він взнає під час наступних виборів ;)

Опубліковано

Це аж ніяк не залежитиме від борди. В Лапіна  немає ресурсу у 6 мільйонів доларів. І наші з вами бесіди все одно нічого не значитимуть. В мене є лише надія, що Ігор за той час, що йому відведений у ВР реалізує все те, що ми від нього хотіли.

Щоб наступного разу ті 400 гривень на виборах не впливали на долю нашої з вами країни.

Опубліковано

Депутат працює з виборцями через громадську приймальню, через своїх помічників
Хе-хе... Стандартна відповідь коли стають "перцями" - депутатами! Як це знайоме і нічим не відрізняється від папередніків Ха-ха-ха !!! :)
Опубліковано

у ВР реалізує все те, що ми від нього хотіли

Перерахуйте, що він зробив і що ви хотіли хоч за той час що він у ВР? :)

І наші з вами бесіди все одно нічого не значитимуть

А ось тут ви глибоко помиляєтесь! Ми тут поговоримо, поділимось думками, враженнями... а потім ще з людьми поспілкуємось без борди, не одними сайтами спілкування закінчується і т.д. і т.п. і пішло-поїхало, ланцюжок пішов... і у людей складеться і відкладеться "гарна" думка про депутата!!! Так що тут ви промахнулись і даремно так сказали. Це ще один вам мінус :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...