Перейти до змісту

Форумчани. Давайте підемо в театр!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 462
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
подивитися об`ємно живе виконання, думаю, це краще ніж просто прочитати цей твір.

я фігєю, дорогая рєдакция... :0159:

Шаляпіна не чула, але Рабінович наспівав))

а не задумувались про те, що "живе виконання" може дати лише приблизне уявлення про твір? (я бачила Гамлета в джинсах, ну така от задумка режисера, то що, можна судити про твір?)

так Ви Подерв'янського почитайте, єслі Шекспіра влом, там теж є слово "Гамлєт"))

Опубліковано

"Дон Жуан" - так, але в суботу ще є "Приборкання норовливої", а в неділю "Номер 13"

Це достовірна інфа? Бо на сайті театру в анонсі пусто...

подивитися об`ємно живе виконання, думаю, це краще ніж просто прочитати цей твір.

я фігєю, дорогая рєдакция... :0159:

Шаляпіна не чула, але Рабінович наспівав))

а не задумувались про те, що "живе виконання" може дати лише приблизне уявлення про твір? (я бачила Гамлета в джинсах, ну така от задумка режисера, то що, можна судити про твір?)

так Ви Подерв'янського почитайте, єслі Шекспіра влом, там теж є слово "Гамлєт"))

Я "Гамлета" повністю не читав.

А вистава сподобалась.

Я цим не хизуюсь. Але не вважаю себе неосвіченим через те, що не читав Шекспіра.

Подеревянського не люблю ані читати, ані слухати.

KateV усе правильно сказала:

подивитися живе виконання краще, ніж просто прочитати твір

Це значить, що прочитати - добре, а прочитати і подивитись на сцені - ще краще.

Опубліковано
KateV усе правильно сказала: Цитатаподивитися живе виконання краще, ніж просто прочитати твір Це значить, що прочитати - добре, а прочитати і подивитись на сцені - ще краще.

speaker, ти оптиміст)) :_25:

але для мене ця фраза не звучить так однозначно)

Опубліковано

"Дон Жуан" - так, але в суботу ще є "Приборкання норовливої", а в неділю "Номер 13"

Це достовірна інфа? Бо на сайті театру в анонсі пусто...

ага :0043: . зайдіть в касу театру, подивіться афіші, чи просто подзвоніть в адміністрацію чи касу ;) .
Опубліковано

Ога, дійсно так.

Є вистави в суботу і неділю.

Ходив сьогодні на "Дон Жуан".

Не скажу, що повністю розділяю думки Мольєра і бачення режисера, але зіграли дійсно дуже чудесно.

Особливо мені сподобався Дмитро Репюк у ролі слуги Дона.

Костюми шикарні. Академічний спів красивий.

А оркестр на сцені просто довершує гарно поставлене і зігране дійство.

Опубліковано
подивитися живе виконання краще, ніж просто прочитати твір
Це значить, що прочитати - добре, а прочитати і подивитись на сцені - ще краще.

А я от не зовсім згідна. Читаючи книгу, в голові вимальовується якась та СВОЯ картинка,

своє уявлення, якими мають бути герої, деталі, характери. Я , наприклад, часто розчаровуюся,

коли бачу екранізації, або театральні постановки тих творів, які мені близькі і до душі.

Я принципово не дивлюся "Майстра та Маргариту". Ні фільмів, ні вистав.

Усі герої вже давненько живуть в моїй уяві, і кожного разу, перечитуючи Булгакова,

я відкриваю щось нове. Можливо колись мені і захочеться подивитися екранізацію. Та не зараз.

І не найближчим часом.)

Опубліковано

Якщо так принципово не дивитися театральних постановок, то в театр ні ногою, там же 90% ставлять якраз прочитані і загальновідомі твори.

Коли я йду переглядати, то усвідомлюю, що це бачення режисера. Звісно, воно може різнитися, але буває, що й на твір подивишся по-новому, завдяки розставленим акцентам.

Опубліковано
Коли я йду переглядати, то усвідомлюю, що це бачення режисера.

Так я згідна) Але на деякі вистави я все ж таки не ходжу.)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сьогодні в нашому театрі була прем'єра - музично-танцювальна містерія "Витівки Морфея".

На одну дію сукупність магії музики, хореографії і барв.

Якщо не помиляюсь, театр дебютував у новому жанрі. І дебют вдалий. Ростуть :)

Опубліковано

Сьогодні в нашому театрі була прем'єра - музично-танцювальна містерія "Витівки Морфея".

на мою думку, ні в одному музично-драматичному театрі України такого немає. здається ми перші.

Опубліковано

На "Сухишвили", станом на зараз, лишились квитки за 200, 250, 300 грн.

24 лютого Російський незалежний театр дає "За двома зайцями" з Писанкою. Ціна квитків 60, 80, 100, 120 грн.

До речі, виявляється в нашому театрі на великій сцені були "Записки українського самасшедшего". Хто був? Які враження?

Опубліковано

В захопленні від вистави. Чудова постановка. Новий формат для Луцька.Браво!!!!

Опубліковано

Це були не "Записки українського самасшедшего" а вистава монотеатру "Міф" за "Записки сумасшедшего" Гоголя Талановитий актор,але ,як на мене,це не для пересічного глядача.Зал примусово заповнили,тільки задоволених від перегляду напевно одиниці.Вразило те,що,як сказав виконавець,він цю виставу у нас в п"ятницю грав 266-ий раз

Опубліковано

"Записки сумасшедшего" Гоголя Талановитий актор,але ,як на мене,це не для пересічного глядача.Зал примусово заповнили,тільки задоволених від перегляду напевно одиниці.

наш глядач сміявся там де це було "неуместно" /коли у актора зацепилася сорочка за мікрофон./ ну і звичайно розмови по телефону, і між собою, заважають. :(

Щодо вистави, мені дуже сподобалась гра актора, дуже. Не хочу ображати наших акторів, але він грає так живо - захоплююча міміка, тембр голосу, вимова.

люблю такі вистави, вистава-роздум...

Р.S. вибачте за лаконічність, але це треба слухати та споглядати

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Чого мовчимо? Невже ніхто не ходив на прем'єру?

Не змогла пропустити, тому і не можу не поділитись.

"Три ідеальні подружжя" (Анатомія зради) Комедія пристрасті в ритмі танго.

Від першої дії була просто в захваті. Емоційно, жваво і потужно зав'язувався сюжет. Танго виглядало кайфово.

Традиційно сподобалась гра Органісти та Якимчука, а особливо заразив Зінчук! Браво!

А от друга дія якось не пройняла і не підтримала весь запал першої дії. Органіста виглядала неприродно, чи то з партнером не спрацювались. Єрмакович, пардон, не вразив. Були моменти коли здавалось що ось-ось він розкривається і запалює, але це були миттєвості. Одним словом, головний герой - мачо, не був мачо на повну, відчувалась його невпевненість. Можливо ще просто не відшліфовано. Хоча, переглядаючи другий склад, думаю Сичук справиться, оскільки Дон Жуан з нього вийшов чудовий.

Щодо інших, то хотілось більшого розкриття всіх героїв сюжету. Дмитро Мельничук мені виглядав мляво в ролі професора, хоча був момент коли пройняв і публіка аплодувала. А Наталія Мельничук, гру котрої я обожнюю, взагалі не було розкрито.

А загалом, театр тішить, декорації, музичний супровід, костюми і смислове навантаження дає естетичну насолоду і інформацію для роздумів.

Опубліковано

Сьогодні були з дружиною на цій виставі. Пишу ще під емоціями.

Цікавий сюжет в оригінальному виконанні. Танго заслуговує окремої уваги. Ну і Хорхе у виконанні Ігора Зінчука - це просто супер, 12 балів!

Друга дія повністю змінює обличчя постановки. Тут відкидаються комедійні моменти першої частини, тут вже потрібно пройнятись почутим і побаченим на сцені і зрозуміти. Як на мене, якщо в першій дії Ферран постає як суто негативний персонаж, то надалі однобока картина стає не такою вже й зрозумілою. Можна прослідкувати навіть деякі паралелі між Печоріним із "Героя нашого часу" Лєрмонтова.

Опубліковано

Друг мій ходив на виставу під назвою ''Криза''. Думаю і собі піти (от тільки уточнити, коли вона в програмі). Варто чи ні?

Наперед дякую.

Опубліковано

Сьогодні були з дружиною на цій виставі. Пишу ще під емоціями.

Цікавий сюжет в оригінальному виконанні. Танго заслуговує окремої уваги. Ну і Хорхе у виконанні Ігора Зінчука - це просто супер, 12 балів!

Друга дія повністю змінює обличчя постановки. Тут відкидаються комедійні моменти першої частини, тут вже потрібно пройнятись почутим і побаченим на сцені і зрозуміти. Як на мене, якщо в першій дії Ферран постає як суто негативний персонаж, то надалі однобока картина стає не такою вже й зрозумілою. Можна прослідкувати навіть деякі паралелі між Печоріним із "Героя нашого часу" Лєрмонтова.

Підтримую. Також був на цій виставі з дружиною та друзями. Дуже сподобалася, парвда мій колега першу дію проспав...не через те що вона не цікава, а через те що дві ночі перед тим не спав. Ну звичайно на емоціях ми йому все пересказали і показали))) Рекомендую піти.

Опубліковано

tolik79, я таки здогадалась хто Ви :_08:

Прийміть персональні вітання з професійним святом.

Нехай Мельпомена ніколи не залишає Вас, яскравих і цікавих ролей, заповнених залів, визнання глядачів і шани від держави. :_24:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...