milana Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:35 #26 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:35 щойно це позорисько показували в новинах по СТБ. Приїхав батько Кузьми, сказав що "скульптура виконана дуже артистично", більше жодного епітета від нього у відео не було
romaxa11 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:42 #27 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:42 Соромітник, ти її фотку бачив перед тим як крапочки писати?Зрозуміло одне - скульптура - не бабське діло. Квіточки пейзажики - так, а скульптура, тим більше монументальна, це справа рук чоловіків. У них інше відчуття форми, об'єму, чіткіше сприймання рис, деталей. Якщо якихось метафоричних лелек на гнізді ще можна довірити ліпити жінці, то не фігури мужиків. Виходить якийсь ширпотреб що і викинути не можна в силу особи, яку представляє пам'ятник, але й дивитись якось тяжко. Шкода що жіночка адекватно не сприймає свої можливості.Ви зверніть навіть увагу, як жінки малюють чоловіків. Вони акцентуються на речах відмінних від акцентів чоловіків, тому в жінок мужчина зазвичай жіночий, без підкресленої мужності. Але в чуттєвості натюрмортів, пейзажів жінка може дати фору. Кожному своє. Тільки про це треба пані якось пояснити.
Deemon Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:45 #28 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:45 ще один незрозумілий момент, чому ніхто Ірині в процесі не казав\підказав - агов, трр, щось він ніяким боком не Кузьма, ну не зварганила вона ж його за пів дня...
starOFF Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:52 #29 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:52 Сегодня был там, смотрел....мне понравилось, показалось что автор спешил но все же памятник хороший.
Tatarin Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:54 #30 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 15:54 Бо Палиці замовлення? Як же тут не похлопати.
Tarzanych Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:12 #31 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:12 Пам'ятник Шишку сподобавсяА тут, ну геть не Кузьма, абсолютно.Як не стараюсь, ніяк схожість не виходить знайти
case_l Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:29 #32 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:29 Зрозуміло одне - скульптура - не бабське діло. Квіточки пейзажики - так, а скульптура, тим більше монументальна, це справа рук чоловіків. У них інше відчуття форми, об'єму, чіткіше сприймання рис, деталей. Якщо якихось метафоричних лелек на гнізді ще можна довірити ліпити жінці, то не фігури мужиків. жесть, не очікував таке почути в 21 столітті...
MANJAK11 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:48 #33 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:48 Удел лахов флудить і срать в темах, тіпа - бляснуть умом. Ну прям як ти. Да іф за базар свій не атвечать.І знаєш чо, я прачітал всю тему перед тим як спрашивать, окроме - Скульптор - Ірина Дацюк, нічого про афтора нема.Так ху із лох ?до сих пір вважав, що в скульпатурі скульптор = автор, то тобі не коники з гамна ліпити, так що, ху із лох, питання остаєтся відкритим. По поводу *базара* напиши в приват
madkot Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:55 #34 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 16:55 цікаво, автор, вона в живу хоч раз Кузьму бачила?бо судячи по фото - його опис їй розказували коли вона спала
Ivanna Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:30 #35 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:30 Мікрофон робить з памятника якусь дешеву підробку. Не знаю чому но ця деталь мега фігова.Підтримую і пропоную дослідити за відеозаписами, чи мав Кузьма манеру саме ТАК тримати мікрофон.Та й права рука у пам'ятника якась переламана в зап'ястку...
Ivanna Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:42 #36 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:42 Скульптор - Ірина Дацюк, яка вже встигла "прославитися" на різних пам'ятниках в Луцьку...Чомусь я здогадалася раніше, ніж прочитала цей коментар. Крепко вже схожий витвір на той, що на вулиці Лесі Українки...Скульпторша, напевне, не знала, що Кузьма був не тільки співаком, а й громадським діячем та допомагав бійцям... Чомусь у неї що не прототип пам'ятника, то "погуляти вийшов"... Практично одна поза.Скажіть-но, шедевр "Кузьма" в джинсах чи в шортах? Бо коліна виглядають, як голі.І де автор бачила у Кузьми ВУЗЛУВАТІ пальці? Та, врешті, і у "Костя Шишка" такі самі...
Ko3bMa Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:48 #37 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:48 Ну, ось таким вийшов анонсований пам'ятник Кзуьмі у Луцьку. Відкрили 1 жовтня в Сіті парку. Фото - з Хронік Любарта. В даному випадку було б краще, якби так і залишили.
8a8asik Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:59 #38 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 17:59 Особисто не знаю скульптора, але мені здається що якимось чином з батьками Кузьми пам'ятник узгоджували.
romaxa11 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 19:17 #39 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 19:17 Ось жіноче бачення чоловіків: чоловіча брутальність практично відсутня, залишилась якась підліткова романтичність, дивні пози. Для порівняння - чоловічий погляд на скульптуру - скули, мязи, жили. Просто в памятнику чоловік має мати більше мужності, тим більше дані персонажі - не прості обивателі, один загинув на Майдані, інший відпочатку волонтерив і говорив непрості речі з дуже серйозним виразом обличчя, й загинув трагічно в непростий час.
Соромітник Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 19:44 #40 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 19:44 як на мене – то для старта пам'ятник має бути схожим, а потім вже можна обговорювати нюанси передачі тих чи інших рисцей "чувак з мороженкою" в мене особисто не асоціюється з Кузьмою, ну і схоже що в інших людей тежто толку далі щось вигадувати
bublik007 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 20:02 #41 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 20:02 Особисто не знаю скульптора, але мені здається що якимось чином з батьками Кузьми пам'ятник узгоджували. Маю великий сумнів, що варіант пам'ятника узгоджувався з батьками Кузьми)))) Якщо я не помиляюсь,з початку робиться ескіз пам'ятника....Як Ви думаєте, чи б батьки могли не побачити явну несхожість між ескізом із зовнішністю їх власної дитини?)))
zaHARE Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 05:45 #42 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 05:45 Рідко коли критикую творчість чи архітектуру, але це, блін, реально лажа... Той мікрофон і та поза... вибачайте за матюк, але то кобздон якийсь вийшов!!! невже не було якихось прикольніших образів? на мій, зовсім не творчий розум, можна було його зобразити драйвовим чуваком, який показує "рокерську козу", а не, бляха, ніби він читає вірші на літературному вечорі тим кому за 70 Коза це дійсно його "коронка".
romaxa11 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:44 #43 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:44 Фейсбук негодує: Клєр Захаровна добавила 2 новых фото.30 мин. · Буенос діас, котани!Йоксєльний пєрдімонокль! Я чуть не заплакала від розпачу, як побачила сіє творєнієЦе тільки я не впізнаю тут Кузьму, котани? Чого з мікрофоном? Кузьма майже завжди виступав з гітарою. Одній мені здається, що від пам"ятника шторміт голубізной?Афтара на мило!!! Вирвать руки, шоб більше ніц не вздумав ваять, крім кладбіщєнских оградок.
SunSeth Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:48 #44 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:48 Коза це дійсно його "коронка". Теж мені "його" коронка... Ось жіноче бачення чоловіків Чо-то все навпаки, до того, шо ти собі придумав: Сексуальная агрессивная поза выражается следующим жестом -большие пальцы рук затыкаются за пояс или за прорези карманов. Это один из наиболее популярных жестов, используемых актерами телевизионных вестернов, чтобы показать мужественность любимых героев-гангстеров (рис. 100). Руки находятся в положении готовности и служат центром притяжения внимания, акцентируя область гениталий. Мужчины используют этот жест, чтобы отметить свою территорию или показать другим мужчинам, что они их не боятся. Когда жест используется в присутствии женщин, он может истолковываться так: "Я мужчина. Я над тобой властвую". (с) Аллан Пиз "Язык телодвижений". Чогось Бона Скотта і того ж Діо можна зробити 1в1? Може, просто руки з правильного місця у скульпоторів були?
romaxa11 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:50 #45 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:50 По памятнику Небесній Сотні, де розкатали мільйон, видно що жіночка нормально крутиться в відповідних темах і є зручним виконавцем. Але чиновники за бажанням освоїти кошти не врахували одного, це не асфальт - де можна все закатати, чи земелька, яка була і нема. Цей гон видно всім, ще з претензією на ексклюзивність, першість і т.д. Це або повна відсутність інтелекту і його побічного прояву - естетичного смаку, або повна моральна деградація і "таякосьбуде".
romaxa11 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:57 #46 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 06:57 Чо-то все навпаки, до того, шо ти собі придумав чьо ти на мене бочку котиш, корбана тобі у вертольот
zaHARE Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:02 #47 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:02 Коза це дійсно його "коронка". Теж мені "його" коронка... малось на увазі,що він це робив досить часто.Коли фоткався,коли у нього брали інтерв'ю,у телепередачах,Причому його "коза" троха нача))).
SunSeth Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:07 #48 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:07 Причому його "коза" троха нача))).Та то й і не коза кагбе, зараз таке тикають мокрощьолки на камеру в клубах, типу "дивіться, я крута".
romaxa11 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:12 #49 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:12 Денис Квасов17 мин. · Я не знаю, як сильніше можна було потролити Скрябіна, ніж це зробили якісь убогі в Луцьку. Це жорстоко. Він не заслужив. Такий жах - це для поплавського.
Basil Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:25 #50 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 07:25 вже краще ніяк, ніж так... імхо
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.