Перейти до змісту

Євробачення-2016

Panek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

17.05.16 10:00

НАПРАСНО КОМПОЗИТОРЫ СТАРАЛИСЬ

Показати контент

• Відповідей 223
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щось із 20 000 користувачів Борди НІХТО не зголосився, що взагалі відправляв смски , а тим більше за Лазарєва.Хоча його шанувальниць я знаю, це дівчатка 10 -12 років, а вони тут явно не тусять.

Думаю реальний бал Лазарєва від України був не більше 5и.

Опубліковано
  В 17.05.2016 в 19:40, Nokian сказав:

Щось із 20 000 користувачів Борди НІХТО не зголосився, що взагалі відправляв смски , а тим більше за Лазарєва.Хоча його шанувальниць я знаю, це дівчатка 10 -12 років, а вони тут явно не тусять.

Думаю реальний бал Лазарєва від України був не більше 5и.

Показати  

Для початку було б непогано дізнатись, хто його взагалі дивився :D

Опубліковано
  В 17.05.2016 в 19:52, Ko3bMa сказав:

хто його взагалі дивився

Показати  

От ті хто у політиці тут "розбираються" - ті і дивились, щоб потім було з чого теми створювати і потім строчити :) А як з точки зору мистецтва - то повне попсове л@йно! І правильно підмічено - "хто його взагалі дивився"! :)

Опубліковано
  В 18.05.2016 в 07:51, ForZa сказав:

А як з точки зору мистецтва - то повне попсове л@йно! І правильно підмічено - "хто його взагалі дивився"! :)

Показати  

Я дивлюсь, і що тобі не подобається?

Опубліковано

@ForZa , ти полєгчє на поворотах). Є тут нормальні пацани далекі від політики і які дивляться Євробачення. Це як змагання, турнір... Мені, наприклад, більш цікаве саме голосування...переживаєш за свою країну... Також цікаво, хто яке шоу поставить в номері. Та й дівчата сексі трапляються)). Так що ширше треба дивитись на речі, іскуствовєд))...

Опубліковано
  В 18.05.2016 в 10:17, vaz75 сказав:

і що тобі не подобається?

Показати  

Може я не правильно висловився, а я мав на увазі те, до якої межі це все політизували і роздули коменти не про виконавців, пісні... і по самій назві теми "Євробачення - 2016", а йде політична "дискусія"! Я теж дивлюсь і почав дивитись з перемоги Руслани, але багато років вже доведено, що завжди голосування на конкурсі відбувалось по національним признакам і сусідству країн. Завжди Україна, Росія, Білорусь... обмінювались очками і так само інші країни і не звертали уваги, що за пісня, мелодія... Як кажуть - земеля-я голосую :) А в світі наших "відносин" з рашею - маємо... Але ніяк не обговорення самої суті - пісень і виконавців :(

P.S. Особисто для мене 1. Австрія 2. Азербайджан 3. Польща    Це конкретно по темі :)

Опубліковано
  В 18.05.2016 в 10:45, ForZa сказав:

Та от "повернув" - бо дістало!!! :)

Показати  

Дістало - не дивись, не заходь в дані теми, не пиши коментарі, але не хай тих, хто дивиться даний конкурс. Ясне діло, що більшість оцінок ставиться по сусідському признаку, але якщо пісня дійсно хороша, то вона голосується не тільки сусідами. Приклад - Ейфорія або Рибак...

Опубліковано
  В 18.05.2016 в 10:52, YouRich сказав:

Дістало

Показати  

Політика дістала!!! Спробуй тут напиши, що тобі, наприклад, зовсім ні пісня, ні мелодія Джамали не сподобалась - так на тебе тут стільки... виллють і ярликів навішають... 

Опубліковано
  В 18.05.2016 в 10:59, ForZa сказав:

Політика дістала!!! Спробуй тут напиши, що тобі, наприклад, зовсім ні пісня, ні мелодія Джамали не сподобалась - так на тебе тут стільки... виллють і ярликів навішають... 

Показати  

Мені ця пісня спочатку взагалі не подобалась. Коли подивився її на Євробаченні, разом з шоу, графікой, енергією, яка йшла від Джамали, її переживання, також реакція залу... все це заставило переоцінити пісню. Не скажу, що я став в захваті від пісні, але вона мені сподобалась.

Опубліковано
  В 18.05.2016 в 11:23, YouRich сказав:

вона мені сподобалась.

Показати  

Ну як кажуть: "на вкус и цвет..." і це нормально, поважаю вибір!!!  Але багато хто тут такого категорично не сприймає :(

Опубліковано

Як казав один музичний критик з кацапстану, але з явним єврейським наклоном: перемогла пісня, яка єдина щось в собі несла впринципі. 

Коли не розумієш слів, прислуховуєшся до ритмів, музики, мелодики і вона вставляє. Коли розумієш всю банальщину і пустоту пісня покладену на гарну музику - пісня втрачає. В випадку Джамали була гра, був трагізм, що залишив небайдужих практично всіх. Колись пісні були глибші назагал:  таж руслана - про гарячу емоційну гірську любов, чи серби з Молітвою, чи Желько з Лане моє і інші часто Балканські країни. Щось в них було крім бум-цик-цик і зашкірених фейсів) Думаю через Україну наступне Євробачення буде ставати більш емоційним конкурсом.

Опубліковано

Глава Минфина Украины Александр Данилюк призвал «трезво оценить возможности и выгоды Евровидения» и напомнил, что «проект должен быть финансово обоснованным»

Цитата

«В силу специфики своей работы я должен думать о бюджете. Я призываю трезво оценить возможности и выгоды Евровидения и напоминаю, что проект должен быть финансово обоснованным. Миллиард гривен — это огромная сумма (по данным министра, Швеция на организацию Евровидения-2016 потратила 43 миллиона долларов), — написал Данилюк в своей колонке в «Экономической правде». Он напомнил, что мир знает пять примеров передачи права на проведение конкурса. «Например, Франция в 1960 году передала его Великобритании… Если мы решаем проводить конкурс, то должны четко сформулировать для себя, почему мы это делаем и какая польза от этого для государства», — заявил Данилюк. Данилюк предложил пошаговый план подготовки к Евровидению. Сначала он предлагает в течение месяца на открытом национальном конкурсе выбрать город, который будет принимать Евровидение, затем создать проектный офис при Кабмине, который будет заниматься подготовкой конкурса, его управлением и подготовкой проектов. При этом министр предлагает установить общественный контроль на каждом шаге организации конкурса.

Показати  

• 3 тижня потому...
  • 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...