Перейти до змісту

Не ходіть у Базилік

FunTom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відвідую з друзями цей заклад практично з самого відкриття. Обслуговування, якість та смак - завжди на рівні. Ніяких проблем ніколи не було.

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Теж ніколи не їв суші. Не розумію насолоди в поїданні сирої риби

ну чому всі ті хто не куштував думають що там тільки сИра риба і рИс???

вікі

Су́ши или су́си[1] (яп. すし, 寿司, 壽司, 鮨, 鮓, 寿斗, 寿し су́си?, [sɯɕi]?; несклоняемое[1])блюдо традиционнойяпонской кухни, приготовленное из риса с уксусной приправой и различных морепродуктов, а также других ингредиентов. С начала 1980-х суши получили широкую популярность в мире.

.

Опубліковано

Теж ніколи не їв суші. Не розумію насолоди в поїданні сирої риби, та й цей продукт чомусь в мене асоціюється з гламурними тп. :)

оселедця теж не їси?

Опубліковано

Теж ніколи не їв суші. Не розумію насолоди в поїданні сирої риби, та й цей продукт чомусь в мене асоціюється з гламурними тп. :)

оселедця теж не їси?

і "тараньку" :)

але перше мариноване в друге солене - а це вже не сире

Опубліковано

але перше мариноване в друге солене - а це вже не сире

Так не беріть з сирою рибою, беріть з копченою

А взагалі це понтами було років десять назад, зараз це фастфуд практично.

А дороге воно в нас зараз бо дорогі морепродукти, в зв'язку з курсом, я ось практично перестав купляти червону рибу :(

Опубліковано

Базилік на Кравчука став для нас сімейним закладом з дня технічного відкриття. Любимо і суші, і піцу, і салати, і десерти. За n-ну кількість відвідувань жодних неприємностей.

Опубліковано

оселедця теж не їси?

Я по сей день не їм сирої риби.

http://prikol.i.ua/view/848764/

Опубліковано

буває відвідую БАзилік по пару разів на день, їм суші через раз - ще ні разу не мав ніяких проблем. Бувають якісь моменти з офіціантами, що не ті прибори можуть подати, але жодного разу ніякого дискомфорту після їхньої їжі не відчував.

Опубліковано

буває відвідую БАзилік по пару разів на день, їм суші через раз - ще ні разу не мав ніяких проблем

олігарх? або олігарх... :_15:

Опубліковано

буває відвідую БАзилік по пару разів на день, їм суші через раз - ще ні разу не мав ніяких проблем. Бувають якісь моменти з офіціантами, що не ті прибори можуть подати, але жодного разу ніякого дискомфорту після їхньої їжі не відчував.

Любовь к суши довела японца до червей в мозгу (ФОТО)

http://fedpost.ru/foto/18842-lyubov-k-sushi-dovela-yaponca-do-chervej-v-mozgu-foto.html

Опубліковано

буває відвідую БАзилік по пару разів на день, їм суші через раз - ще ні разу не мав ніяких проблем.

тут один теж думав фігня то всьо

Любовь к суши довела японца до червей в мозгу (ФОТО)

http://fedpost.ru/fo...mozgu-foto.html

треба ж так думкам співпасти ))

Опубліковано

служба доставки?

Опубліковано

Таракан?

Опубліковано

Я з дружиною і з друзями в ШоуБазилік буваю кілька разів на тиждень.

Час від часу замовляємо суші, тьфу, тьфу, ньюансів не виникало. Салати в них смачні, десерти кльові, особливо макарунс. :)

Нам заклад дуже подобається, бувають тільки часом незручності з обслуговуванням, коли з'являються нові офіціанти.

Мені від дому недалеко до нього, зручно ввечері посидіти, і, оскільки з дружиною працюємо допізна, то головна перевага - заклад відкритий реально допізна.

Опубліковано

Я мабуть відкрию америку але з суши в наборі іде імбир, та гострий васабі, і це не для краси. Васабі вбиває різні небажані мікроорганізми якщо такі мають місце бути. Так різні випадки бувають, потрібно було робити аналізи, збирати докази і йти судитися. Бо поки це лише слова, при чому не перевірені.

В когось там зверху суши асоціюються з тп, а в мене з здоровою їжею. Чому думаєте японці не боліють атеросклерозом?)

Суши Суши рознь, їх є сотні видів, навіть з салом) Тому коли кажете що не любите суши та роли - уточнюйте які саме.

Опубліковано

А тобі що заважає?

Кожен як хоче, так і відпочиває...

мені наприклад совість, коли на сході пацанів вбивають....якось можу пережити без гламурной жиТіЄ....

P.S. але то субо моє, так виховали батьки бути моральним

Опубліковано

А тобі що заважає?

мені наприклад совість, коли на сході пацанів вбивають....якось можу пережити без гламурной жиТіЄ....

P.S. але то субо моє, так виховали батьки бути моральним

Відпочивати - це не означає жирувати. Можна і хлопцям на фронті допомогти і разок суші в базиліку з'їсти, і совість тут ні до чого. Будь-якій психіці потрібне моральне розвантаженння.

А от гуляти в Патіодефіорі на всю катушку, то вже інша справа :)

Опубліковано

А я так і знав, що ще й сюди тему з війною приплетуть, по любому.

Війна вже йде півтора року, і не факт, що вона закінчиться найближчими роками.

То що, сидіти тупо щодня вдома і вганяти себе в депресію?

Мені, наприклад, вже набридло щодня боятися, що от-от і пздц настане.

І що, ти думаєш, що всі, що посміхаються і радіють життю, то аморальні люди?

От я, наприклад, стараюся виконувати свою роботу якнайкраще, переходити дорогу через зебри, їздити за правилами, не кидати сміття повз смітник, а те, що після важкого дня пішов повечеряти в бар/кафе, посидіти з друзями в гарній компанії, переключитися із важких думок - то виходить аморальний?

А якщо реально немає коли вдома готувати і деколи сенсу немає, бо тупо дешевше піти повечеряти десь, ніж купляти продукти і стояти готувати? То так - моя точка зору.

З.І. Давайте зав'язувати з оффтопом чи як...

Опубліковано

А тобі що заважає?

та особливо нічого не заважає, раз в тиждень хожу з пацанами в баню, а потім в бар, але ловив себе на думці, що то зачасто, виявляєтся ні, знову ж таки ловив себе на думці, що часто це просто дурне просирання грошей, але дійсно, кожному своє

Опубліковано

Це поїсти чи попонтуватись? (я без сарказма - їми можна смачно наїстись, так як стейками?)

я теж не признаю їжі, в якій понтів більше ніж калорій)))

скільки народу регулярно по барах соваєтся, це піпець

але всі жаліються, що грошей нема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...