Перейти до змісту

Ярош призвал граждан Украины, бойцов и активистов "ПС" готовиться к активным акциям гражданского неповиновения

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Революціонер всьо?

Закликав всіх до непокори

Але ж сцикотно раптом якийсь мудойоб кине гранату і щоб унтикнути відповідальнсоті

лягає в лікарню

І про МОЧАнова

На осенней Бейкер-Стрит моросил мелкий противный дождь. Время перевалило уже далеко за полночь.

Холмс сидел в своей комнате, аккуратно цепляя пинцетом клочки газет - и опуская их в разные чашки петри. Ему было интересно - правда ли, что некоторая местная пресса, если ее хорошенько протравить кислотой - имеет точь-в-точь такой же вкус, цвет и запах, что и кремлевская.

В это время в комнату влетел Ватсон, едва не перевернув кислоту.

- Вы слышали? Пятеро! Битами! В дороге! - доктор запыхался, и был всколочен, совершенно неподобающим для джентльмена образом.

- Слышал, и даже читал, друг мой, - Холмс снова погрузился в исследования.

- Так что? Едем? Я сейчас телеграфировал...

- Не стоит. В течение месяца, я назову вам имя заказчика, не выходя из этого кабинета.

- Но как, Холмс?!

- Помните, один беларуский диктатор - аккурат перед выборами инсценировал покушение на самого себя? - Холмс опустил в кислоту кусочек "Комсомолькой правды", - И, помнится, мэр міста Лева -тоже баловался чем-то подобным. Назовите мне, с кем жертва пойдет на выборы - и я назову вам имя заказчика.

- Да вы порохобот, Холмс!

- Что ж, если вам не устраивает моя версия - я могу дать вам еще три. Как пятеро могли избить одного. Избить БИТАМИ, мой дорогой доктор Ватсон. И так чтобы жертва потом радостно блестела лысиной с фотокарточки - без ощутимых следов насилия.

Версия первая: нападавшими были дети в возрасте до трех лет.

Вторая версия: биты были поролоновыми, обитыми пухом.

И третья версия: жертва сделана из жидкого металла - и ее забросили сюда из будущего, чтобы убить Джона Коннора.

Вы же медик, друг мой. Вы же видели НАСТОЯЩИХ жертв избиения - тех, кого действительно били. А тут - битами, пятеро... Неужели, у вас не закрались подозрения?

Ватсон тяжело дышал. Он буркнул себе под нос "Злочинна влада добралась и сюда" - и хлопнул за собой дверью.

• Відповідей 134
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

la20 яка твоя мета? для чого ти все це пишеш і що ти хочеш тим що викладаєш сказати?

Тобі так хочеться щоб Єгорка обосрался? Для чого тобі це? Тоталізатор? Спортлото?

Опубліковано

Чоловіче а що робити, звичайному народу працювати за 3000грн чи поїхати до ляхів на городи чи заводи? які шанси зарах в людей вінкривати свій бізнес?, правильно нульові, я кажу тількі одне верніть доллар хочаб до позначки 14грн і все я перестану скаржитися працюватиму віддаючись на повну з ранку до ночі, а так де ти зараз в нас ЧЕСНО заробиш приміром 23000грн в місяць???? щоб нормально жити на рівні європейців. що колись автівку можна було купити за 80000грн нормальну то зараз купиш гівно а зарплата таж сама що і раніша, лише різні підприємці, баригі та інші працюючи самі на себе можуть піднімати ціни і отримувати більше але і не завжди бо ринок буває карає за те, що проти його правил ідуть.

Тай оце от такий тип людей як ти от то вже таких знаю, коли був доллар по 8 взяли кредитів в гривнях повідкривали свої магазіни, а тепер ця ситуація на руку спекулятина, усе в цінах зросло а платити менше тре от і в плюсі стали, і стали повчати інших які вони розумні бо працюють і повезло, і шо Пєтя Маладєц!

чоловіче, ти якийсь завернутий на баригах та спекуляції. Видно жаба плотно тримає тебе за горло

ЗІ банив банив, та не до банив. Жаль зараз айпі глянути не можу, щоб чергових клонів повичисляти

Опубліковано

la20 яка твоя мета? для чого ти все це пишеш і що ти хочеш тим що викладаєш сказати?

Тобі так хочеться щоб Єгорка обосрался? Для чого тобі це? Тоталізатор? Спортлото?

Я пишу те що думаю і бачу як він з невіпацца люстратора зробився самокастратором.

Опубліковано

Як "найкрутіші патріоти" могли не брати участь в такій заворушці ?

Бо вони продумані "найкрутіші патріоти". Причина та сама що і мала кількість жертв від ПС при розстрілах на Майдані. Свобода діє як бульдозер, ПС - як у фільмі "Тремтіння землі".

ПС грає і під владу, і під Кремль, дивно що під госдєп не грають поки...

ПС грає під кремль, якщо так сильно ти так це говориш ну то якщо маєш бажання то можна поїхати до яроша хай тобі він роскаже як він на кремль грає, все життя з ним борючись, я просто нерозумію як можна бути такіми розумовими дебілами???

для нерозумових дебілів доповню:

ПС грає і під владу, і під Кремль, дивно що під госдєп не грають поки... *SARCASM*

Опубліковано

Чоловіче а що робити, звичайному народу працювати за 3000грн чи поїхати до ляхів на городи чи заводи? які шанси зарах в людей вінкривати свій бізнес?, правильно нульові, я кажу тількі одне верніть доллар хочаб до позначки 14грн і все я перестану скаржитися працюватиму віддаючись на повну з ранку до ночі, а так де ти зараз в нас ЧЕСНО заробиш приміром 23000грн в місяць???? щоб нормально жити на рівні європейців. що колись автівку можна було купити за 80000грн нормальну то зараз купиш гівно а зарплата таж сама що і раніша, лише різні підприємці, баригі та інші працюючи самі на себе можуть піднімати ціни і отримувати більше але і не завжди бо ринок буває карає за те, що проти його правил ідуть.

Тай оце от такий тип людей як ти от то вже таких знаю, коли був доллар по 8 взяли кредитів в гривнях повідкривали свої магазіни, а тепер ця ситуація на руку спекулятина, усе в цінах зросло а платити менше тре от і в плюсі стали, і стали повчати інших які вони розумні бо працюють і повезло, і шо Пєтя Маладєц!

чоловіче, ти якийсь завернутий на баригах та спекуляції. Видно жаба плотно тримає тебе за горло

ЗІ банив банив, та не до банив. Жаль зараз айпі глянути не можу, щоб чергових клонів повичисляти

MANJAK11, нічий я не клон! вже давно тут!

Я теж раніше от так як ви думав, що після майдану щось зміниться, надіявся, радувався, але зрозумів потім, що то не яник був винуватий і рашка а сам народ України, який думав і далі думає лише про власну вигоду а не про країну(маю наувазі бізнесменів), ну бо по перше риба гниє з голови а чистити її треба з хвоста. Наприклад, якщо позакивати в тюрми усіх 7 олігархів України всерівно порядку небуде бо народ в нас такий щой і далі навіть прості нечесні наруку бізнесмени аби прикрити свою незаконну діяльність пхатимуться у політику. І поки будьякий бізнес пхатиметься у політику то порядку небуде, бо в нас весь бізнес треба чистити бо він починався на нечесних умовах, в легших, де кредити дешевші були де взяткі, і звязки допомагали вигідно почати свій бізнес де потурання законів визначалося тим скільки ти готовий заплатити аби на те закривали очі і то таке існувало до кінця епохи яника, і люди на такому бізнесі нечесному барижному, заробили собі на дорогі автівки дорогу нерухомсть як тут так і закордом. При тому завалили економіку і знищили гривню бо прірву величезну зробили між бідними і супербагатими, а тепер ці люди обрали провладну позицію і стали ніби на шлях патріотів отримавши прощення від влади у вигляді законів які їх всеж таки не зачипають суттєво!!! То я відповідаю за свої слова і знаю, що говорю бо сам приміром працюю в харчовій промисловості так от скажу так, що коли націнка на недорогих групах товарів сягає 50-90% то 100% баригі, приміром різниця деяких харчів між оптовою ціною і тею, що в магазині за одиницю товару сягає різницю від 10до 20грн а той і більше тобто націнка в майже 70%, і так у всій сферах економіки України починаючи від одягу та харчів і закінчуючи держ замовленнями та енергетично паливним комлексом . І тому наші нерозумні люди які й тільки жаждуть чим побільше заробити незважаючи ні на що, і на якому грунті вони стоять, бо так хочуть в європу, можуть до неї і ніколи не дойти а навпаки ще більше відійти, бо в нас нехтують усіма основними правилами ринку та економіки. Замість того щоб збільшувати матеріальну спроможність громадян яцик з яресько просто включає печатного станка напечатає пару мялярдів попідніє на 200грн мінімалку а потім знов проситиме грошей аби втримати гривню, і так само і нехтування таким правилом як купівельна спроможність як визначальний чинник ціноутворення, купевельна впала но всеодно націнку 60-70% тримають, бо жадність і боязнь втратити свої надлишкові прибутки во імя кращо майбутнього бере гору в головах таких людей, і такі люди не розуміють що вони себе заганяють до того, що в майбутньому їхні діти уже не зможуть жити без іноземної фінансової підтримки і все життя працюватимуть аби покрити борги за гарне життя ...

Логіка як у школоло ))) блін якщо так все просто. Відкривайте бізнес, накручуйте ваші величезні відсотки як ви кажете всі роблять. І косіть бабло. Але нічого у вас не вийде. Якщо не хватає клепки зрозуміти причини різниці такої величезної між оптом і роздрібною торгівлею. Заплативши за оренду. податки, за тепло, світло і т.д. зарплату працівнику. Пенсійне. Побачите як багато у вас буде )))

І пофіг вдалий чи не вдалий місяць. Витрати не стануть меньші. Дуже часто в нуль працюєш чи в мінус. Але всім клеймо барига так класно клеїти всім.

Мене також багато чо в цій державі харить, але нічо кручусь. Харить, що зробивши білу зарплату ловиш подачу з офігеним відрахуванням в пенсійне і напряги по звітам. Харить, що за опалення, світло, воду підприємцям треба платити неймовірні суми (для неселення не дешево, а для підприємців тарифи зараз прсото убойні ). Харить, що народ у нас хоче мати великій дохід, але нічого толком не робити. А тільки коситись і розказувати як його всі оббирають.

Опубліковано

давай більший оверквотінг, всю сторінку відцитуй

ЗІ ключові слова в твоєму повідомлені *давай мені 30-50000дол* . Скільки вас вже таких *давалок* позакордонах никаєтся, бо на чужі грощі то ви герої, в самого мізів не хватає копійку до копійчини скласти, а тут ти бізнес замутиш ? якщо ти пару рублів в руках втримати не можеш ? можеш бізнес замутити ? заклади квартиру свою чи батьків, в чому проблема, ну буде окупність не два а чотири роки , а що є чотири роки в порівнянні з подальшим благополуччям ? але ж ти вісімнядцять відмазок зараз знайдеш, то в тебе рубашка задовга то піська закоротка

Опубліковано

тобто якщо тобі дати 30-50к ує, то ти будеш знати, що буде завтра, а за свої не знаєш ? Й якщо тобі дадуть такі гроші, а ти їх просреш, то тебе в сраку цілувати чи на шматки різати ? Віддавати чим будеш ? Знову ж таки, як то кажуть - *не можешь срать, не мучай жопу* Ну й про 18 відмазок знов ж таки я виявився правий

Опубліковано

Дур_ню, пс має мільярди долларів, пс чи свобода мають свої медіаресурси, пс чи свобода мають свої бізнеси закордоном? пс чи свобода не виступають за мінськ 123 які вигідні хуйлу. а завжди проти них, от тому й ця влада олігархів завжди буде гнати на них аби народ їх зненавидів.

Який же ти тупий... для тебе слово "сарказм" щось значить? Чи в тебе пелена перед очима що всі бачать ворога тільки в ПС та Свободі?

чи якщо якийсь базарний ларьок в якого ціни навіть дорогші ніж в тому тамтамі маючи тільки одного продавця і платячи тільки в місяць фіксований податок підприємця багато витрат треба????

Підійди і запитай в базарного бариги скільки він кладе собі в кишеню з кожної вторгованої сотні. Будеш здивований.

Опубліковано

Дур_ню, пс має мільярди долларів, пс чи свобода мають свої медіаресурси, пс чи свобода мають свої бізнеси закордоном?

"-ты суслика видиш?

- нет.

- а он есть."

якщо ти не в курсі, то не значить, що цього немає

Опубліковано

18 відмазок в тебе голові ти теперішніми реаліями живи а не тим, що ти маєш не один рік вже, такий розумний бачу , говориш всяко, своє кажеш треба мати, заробити, так от якщо скажеш де простій людині в нашій країні окрім іт сфери, зароби за рік грошей аби хватило на відкриття повноцінного власного бізнесу а не ларька на базарі, то я тобі обіцяю що нотаріально засвідчу що згоден тобі віддавати 30% від своєї зарплатні на тій роботі.

хєрасє ти охєревший. За рік заробити грошей на відкриття повноцінного власного бізнесу ? А років 10 повкалувати нє ? А в якій країні можна за рік заробити на відкриття повноцінного бізнесу ? Ти бачу взагалі від реальності відірвався, далі продовжувати не бачу сенсу, ний собі далі

ЗІ й не дай Бог тебе такого завидущого в друзях, а тим більше в родичах мати, це ж піпєц

Опубліковано

ми проті яроша і свабоди бо кінули гранату в той уряд який робить нам условія аби ми 10 років гроші збирали на квартіри машини і бізнес)))

чоловіче, з головою все норм?

Опубліковано

все норм, навіщо аваков пацанят відправив охраняти той бордель?? то у кого тут більша вина? методи захарченка копіює

гранату кинули в бійців НГ, які охороняли ВР, але кидали в уряд :0155:

Опубліковано

А вр одностайно тоді голосувала по вказівці уряду, а чим нинішня нг відрізняється від колишніх вв, навіть форма й таж. І я більш ніж впевнений що після цеї децентралізації, в нас буде нове придністровя, і все євросоюзу нам не відать, і тоді буде доказ того що агентура хуйла добре попрацювала з адміністрацією президента пороха.

змішались в кучу коні й люди

Опубліковано
<br />все норм, навіщо аваков пацанят відправив охраняти той бордель?? то у кого тут більша вина? методи захарченка копіює<br />

О як цікаво! Ви пропонуєте любому бажаючому зайти зі зброєю в руках у ВР?

Ну наприклад вас вибрали сьогодні президентом, а завтра хтось, кому ви не сподобались, зайшов до вас у кабінет і дав чергу з автомата!

Я не сильно поважаю цю владу, але подивіться, наприклад як на Заході часом розганяють "мирні" маніфестаціï.

Опубліковано

Ох кайф!!!.

Є така тема на форумі "Хто що читає чи прочитав"(ну щось типу цього) то я вам скажу вона відпочиває! ось тут тєма, то тєма!!! :_07:

Я балдєю,реально цікаво)) не сарказм.

96645126.gif?1600

які там вечірні новини,тю.

Опубліковано

Не пам'ятаю на жаль автора, там в оповіданні описували ситуацію, коли вище керівництво держави носили медальони з вибухівкою, і кожен повнолітній громадянин міг привести в дію цю вибухівку, тим самим висказавши свій протест.

У борделі вхід може й вільний, тільки послуги платні.

Ваша модель призведе до анархіï та загибелі нашоï держави. Особливо коли є постійна загроза відновлення російськоï агресіï.

А пацани Авакова робили свою роботу, і той покидьок, що кинув гранату, не заслуговує на жодне прощення.

Колись суспільство та суди Російськоï імперіï вибачали терористам, революціонерам ïх діï, як наслідок в результаті революціï такоï держави не стало.

Опубліковано

Maxfer, а кому ти то пишеш вже стільки сторінок ?

:) заходжу періодично – знову ти... май совість

Певно тобі, ти єдиний його плюсуєш.

Я перестав його читати ще на першій сторінці

Опубліковано

Давайте до пс і яроша вернемось? Як вам їх новий меседж єдиного руху націоналістичного? Де вони вже в союзі з свободою і тд

Опубліковано

Певно Маньяк був правий кілька сторінок томуна рахунок клонів. По стилю виноса мізків "творчість" даного товариша як дві краплі води схожа на потік свідомості пана Senazi

Мо брати однояйцеві?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...