Перейти до змісту

Шустер перебрався на "1+1"

ForZa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а всі кричали, що продався шустер, а що ж його тоді банять?

Ну мав він вийти на плюсах. Сказали не пустять в ефір. І тут рапотом 112 чи де він вчора вийшов, кажуть та немає проблем в нас якраз технічна перерва на 4-5 годин, можем тобі дати ефір. Це ж бля хєрня розрахована на дурнів. Канали планують свою програму за чорт знає скільки часу.

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а всі кричали, що продався шустер, а що ж його тоді банять?

Шустер робить все, аби ДУМАЛИ, що його банять.

Це дуже добавляє рейтингу.Відповідно ростуть його заробітки.

Але мені вже гидко дивитись на його ,,запрошених,, корисних ідіотів та професійних говнометів.

Все зводиться до безпрограшного гасла ,,Банду геть,,

Клоуни дешеві.

Опубліковано

Канали планують свою програму за чорт знає скільки часу

Це так, якщо канал різноплановий, а "112" - це канал новин, там немає запланованих фільмів, ток-шоу...одні новини on-line, а потім повтори або гість по темі. Так що саме на таких каналах немає проблем, щоб здвинути своє мовлення і надати комусь іншому!

Але мені вже гидко дивитись

Але ж дивитесь...:)
Опубліковано

«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна»

Доречі, вчора Савіка транслював не тільки латентно ватний 112, а й Луганск24, причому перервав для цього трансляцію (такий-сякий, але пруф, є і інші підтвердження)

Дійство в студії ідеально виглядало як "хохлосрач" для ватної аудиторії. І те що воплі Шляшка і Улі почуло 25% населення країни, а не 70 - рішення Коломойський прийняв вірне (хоча, хто "в темі" - дивись-не дивись - і так все розуміє). Я б на місці Бені ще поганяв Шустера по-судах, думаю грошову компенсацію за вчорашнє "підмахування" Юлі він отримав сповна, пора і відповісти.

Опубліковано

якби не тема на борді

Да тема скоріше, щоб показати який той Шустрий "стрибунець" :) Вже скільки років він в Україні працює-скільки кАналів вже поміняв, то гонять його, то забороняють... Але вже має власне супутникове мовлення...

транслював не тільки латентно ватний 112, а й Луганск24

Транслювати може любий! Бере сигнал з супутника і транслює, а студія Шустера це тільки вітає і запрошує до ретрансляцій свого "шоу". Так що хто хоче, той і... А стосовно Улі - то це давно відомо, що в них симпатія :)
Опубліковано

Просмотр сообщенияNokian сказал: Але мені вже гидко дивитись Але ж дивитесь..

Вже не дивлюсь.

Якщо там 90 % за Мосійчука, а в реалі 80% проти.

Та і одного Парасюка досить послухати, щоб захотілось перемкнути.

Опубліковано

Передивився по Ютубі. на рідкість цікаве шоу вийшло. Видно ху є ху. Є багато інфи для роздумів.

Ну звісно, якщо хтось не може розрізнити брехню\правду, схильний вірити всьому, що йому вішають на вуха, то йому такі передачі дивитись зась.

Опубліковано

Канал Коломойського знову не покаже Шустера

Телеканал "1 + 1" повідомляє, що знову не транслюватиме програму Шустер Live цієї п'ятниці ввечері.

Про це повідомляє прес-служба каналу "1+1".

"У цю п'ятницю, 25 вересня, програма Шустер Live не вийде в ефір каналу 1+1. О 20:15 вийдуть фільми "Перевізник - 1" і "Перевізник -2", - йдеться в повідомленні.

"Такі зміни в програмній сітці обумовлені тим, що між каналом і студією залишилася низка неузгоджених юридичних моментів, для вирішення яких потрібен деякий час", - пояснили в прес-службі.

"Що стосується подальших виходів проекту Шустер Live в ефірі каналу, необхідно відзначити, що між каналом і студією підписана довгострокова угода, яка передбачає авансування ряду програм. Канал виконав свої зобов'язання і сплатив у повному обсязі всі необхідні платежі", - додали в прес-службі .

Як відомо, минулого тижня телеканал "1 + 1" вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу "Шустер live". 18 вересня програма не вийшла в ефір, а замість неї в 20:15 почався міні-серіал "Зимовий вальс"

Опубліковано

"Канал виконав свої зобов'язання і сплатив у повному обсязі всі необхідні платежі"

Судячи з того як "платять" контори Коломойського, взяти той-же ФК Дніпро або будівництво стадіону для того-ж ФК Дніпро(фінансові борги і програні суди по позовам) ця інформація підлягає ну дуже великому сумніву!:)
Опубліковано

Дивився передачу від початку до кінця... Найбільше ВРАЗИВ виступ Євгена Мураєва "Опозиційний блок" (починаючи з 1.59). Післямайданівська безкарність "ригів", дається взнаки. Відчуття повної безкарності, хвалебні "оди" партії"ригів", і впевненість у власній правоті. Не червоніючи оперують лозунгами- це Майдан привів війну в Україну, і посіяв хаос.Давити їх треба було відразу ж після Майдану. Причому, і в прямому і в переносному сенсі цього слова. До біса таку демократію, якщо ця сволота комфортно себе почуває, і впевнена у тому, що нічого їм не буде! Я не схвалюю ту кинуту гранату в серпні, але( прости мене Боже), але скажу щиро, якби в Верховній раді не було б тієї невеликої кількості справжніх патріотів, то краще би він кинув її в вікно Верховної ради. Дістав вже той цирк.

Опубліковано

bublik007, випадково вчора натрапив як раз в цей момент. Чесно кажучи я думав що хтось з залу не стримається

Аналогічно! Ще трохи такої безкарності, і вони янучару почнуть причисляти до ліку святих мучеників. Того й кажу- давити, як давили вони наших хлопців на Майдані, без жалю і демократичних сусі-пусі. Ні одного не покарано, ні одного! Мало того, вони сміючись, на весь світ обливають брудом Майдан, і все інше.
Опубліковано

Ще Кравчук правильно сказав

Ну так так, Кравчук... А з нього "така" Україна і почалась!!! Хай вже краще мовчить і не муляє "патріот" Хє...в!!!
Опубліковано

Ще Кравчук правильно сказав, хоча він тільки і говорити гарно вміє.

Так, сказав він правильно- не один москальскій керовник, не хоче бачити Україну незалежною, починаючи з часів сесеру, а вже, якщо пірнути в історію, з царських часів. А от в загалі його виступ акцентувався.... " Мені 82 роки, я працював ПРИ ВСІХ радянських вождях( і вижив), Нагадало момент про Фунта, з золотого теляти, тільки той сидів, а той працював)))

Тільки от момент, з чого почалась "срака" стосовно нашої армії і продаж( по іншому й не скажу), флоту-знову "скромно" промовчав)))) В загалі то, передача Шустера правильно названа- ШОУ. Починаючи з часів Віктора Пасічника, одні обливали грязюкою інших, а віз і нині там.

Опубліковано

Я не дивився, а що не було на передачі ні Парасюка, ні Тягнибока, ні інших патріотів?щоб заткнути таких ворогів?

Хіба не зрада?

Опубліковано

В телепрограмі на 1+1 на сьогодні-Шустер LIVE))))) "Амністували", чи домовились?)))

Минулий тиждень також був. Але вів Шустера Джейсон Стетхем, той що перевозками займається.

Опубліковано

В телепрограмі на 1+1 на сьогодні-Шустер LIVE))))) "Амністували", чи домовились?)))

Минулий тиждень також був. Але вів Шустера Джейсон Стетхем, той що перевозками займається.

Та ні, от якраз 25.09.

20:15 Перевізник)))) Це 18.09 вони запустили Зимовий вальс, забувши "підтерти" повторний показ , в нічному повторі-

03:55

Шустер LIVE )))))))

Опубліковано

"Амністували", чи домовились?)))

...чи автоматом у телепрограмі надрукували...? :)

Ви були праві, випадково "друканули" в програмі 1+1))))))

Але так поспішали, що вийшов каламбур))))

20.15 кіно яке пропонує зайти на сторінку програми(очевидно Шустера)

uiYyx.jpg

І фокус покус, кіно, яке має бути.. 22.20 чогось в суботу 5 квітня)))

v70WP.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...