Перейти до змісту

За яку партію голосуватимете осінню 2015

Nokian

383 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Sno4wzSS0Hw.jpgi.gif і до цих виборів відноситься
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь

які усміхаючись прямо дивляться на біомасу з бордів. Для чого щось міняти в правилах, де відкрито обирається зло. І немає в тому еволюції, прогресу. Не шукайте. Розвиток Польші, Грузії - це чіткі принципи, чіткі позиції. Лірика)

Тобто в Грузії та Польщі народ на вулицях не біомаса?

Лише в нас ти обзиваєш всіх біомасою.

Це я вже чув від Юлі .

Всьо пропало, Порох переміг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона розмита, все відносно, от і потрапляють в списки фактичні сєпари і зрадники, які усміхаючись прямо дивляться на біомасу з бордів.

В США взагалі тєма)

12109221_980683205306584_6134927498674306189_n.jpg?oh=b193834e856ff7f8101e746adbb8493d&oe=56BCDE7A

12144709_980683211973250_6977625170223267053_n.jpg?oh=feaf77da7d03c4a53fdfe443aacf0d58&oe=56D31682&__gda__=1454871430_7f9c5d56ebb635d8d6343da178389bbe

12118884_980683248639913_5051291623570162659_n.jpg?oh=1ea4855952d3f5d513c776a125338141&oe=5686F280

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На злобу дня:

scontentcd_2657538_19243793.jpg

Переклад: "Потребуємо нових облич!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12118931_1642342382704841_1412965978920685876_n.jpg?oh=01f1484f180b90b15f80aefd60ceedce&oe=568B2981

По приїзді в Луцьк перше ж питання від рідних та знайомих: "за кого голосувати?". А я звідки знаю? За два з половиною роки навчання в Острозі я не надто цікавився політикою в Луцьку. Коли вчишся на політології, краще казати людям що ти займаєшся чимось іншим :)

Зараз я розпишу все не як політолог (бо весь текст чисто суб'єктивна думка), а як звичайний громадянин з незакінченою вищою освітою політолога.

По правді кажучи, я знаю про місцеву політику не більше, аніж самі лучани. Замість того, щоб читати газети про політичні конфлікти в Луцьку я віддаю перевагу походу в кінотеатр, вечірньому перегляду улюбленого серіалу чи якійсь цікавій книжці. Що і вам раджу робити, оскільки надмірна зацікавленість політикою робить з людини "бездушного сухаріка". Ти йому про крутий фільм, а він тобі про вечірнє ток-шоу з Шустером чи про сина Порошенка.

В цьому дописі я не скажу за кого треба голосувати на виборах до місцевих рад в Луцьку. Я скажу за кого точно НЕ треба голосувати. Окремо я розпишу за кандидатів, за яких швидше проголосую я. Але мій вибір залежить виключно від моїх політичних поглядів та моїй довірі до певних людей, яких я в Луцьку вже знаю. І я, звичайно, можу помилятись.

Пункт 1. За кого точно НЕ голосувати? Очевидно, що за такі партії, як "Наш край", "Опозиційний блок", "Радикальну партію Олега Ляшка" (за безсоромний популізм), "Партія Пенсіонерів України" (пенсіонерів на пенсію, а не в ради), "Нова Держава" (комуністів туди, ж куди і пенсіонерів :) )

Принципово допишу сюди ще й партію "УКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ - УКРОП" за їх гречкосійство в Чернігові та передвиборчу агітацію, в якій вони тримають виборців за неосвічений люмпен.

Щодо кандидата на міського голову аналогічно не варто голосувати за представників вищевказаних партій (суб'єктів висування).

Пункт 2. Люди - не партії. Не зважаючи на те, що багато партій на всеукраїнському рівні встигли зганьбитись витівками своїх представників, на місцевих виборах не потрібно повністю переносити партійну репутацію на окремих людей. Є дуже багато обманутих чи зваблених грошима людей, які погодились передати свою репутацію на місцеві осередки партій, давши згоду на свою присутність у виборчому списку. В першому випадку такі люди можуть мати добрі наміри, чого не скажеш про керівників осередків. Я особисто маю багато знайомих, які вирішили піти у дані виборчі списки кандидатами (не в УКРОП, на щастя Смайлик «grin» ) і найголовніше те, що усі вони - переважно молодь. Тому за деяких людей можна поручитись. Як варіант, ви можете їх підтримати, однак не забувайте, що капля меду в бочці з болотом навряд чи дасть результат.

Пункт 3. Агітація. А тепер згадайте тільки тих кандидатів та їх партії, які в своїй передвиборчій програмі вказали ідеї та пропозиції, які реально реалізувати на місцевому рівні. Адже мені не потрібна "контрактна армія", "гідні тарифи", "перемога, а не паради". На мою думку в Луцьку, насамперед, потрібна гаряча вода, відремонтовані дороги і зелене світло малому та середньому бізнесу (звідти, само собою, робочі місця).

За кого я голосую: серед кандидатів на міського голову я віддаю перевагу Олександру Кралюку. Серед місцевих партій, вагаюсь між "Громадянською позицією" та "Силою людей". Передвиборчих програм цих двох партій, орієнтованих на Луцьк, Луцький район та область я так і не зміг знайти.

That's all :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зелене світло малому та середньому бізнесу

"Зелене світло" дають ну ніяк не місцеві ради і мери, а все узаконено "зверху"! :) Є закони, підзаконні акти які регулюють правила надання пільг, приференцій, оподаткування... того всього для бізнесу!!! Перестарались ви трохи і чого так оминули БПП і БЮТ? :) Хе-хе но саме БЮТ і БПП це ну як м'яко написати... ну зрозуміло... :) А ті кого ви перерахували на підтримку, ну тільки по бла-бла відомі, вони зовсім нічого ще взагалі ніде не робили і теза типу, що побачимо як довіримо - не проходить! Вже багато надивились, вже треба робити кардинально і швидко робити, бо Україні повна амба настане!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні день тиші харе агітації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні день тиші харе агітації

Та яка там агітація, тож просто балацькаэмо)))))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні день тиші

Ну так тож наглядної :) А дійсно - як вже вони всі набридли!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зелене світло" дають ну ніяк не місцеві ради і мери, а все узаконено "зверху"! Є закони, підзаконні акти які регулюють правила надання пільг, приференцій, оподаткування... того всього для бізнесу!!! Перестарались ви трохи і чого так оминули БПП і БЮТ? Хе-хе но саме БЮТ і БПП це ну як м'яко написати... ну зрозуміло... А ті кого ви перерахували на підтримку, ну тільки по бла-бла відомі, вони зовсім нічого ще взагалі ніде не робили і теза типу, що побачимо як довіримо - не проходить! Вже багато надивились, вже треба робити кардинально і швидко робити, бо Україні повна амба настане!!!

Ви - "бездушний сухарік" :)

P.S.

LGZTLvDhMIU.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S.

На папері і на плакатах, бордах... воно все гарно виглядає але живуть громади по іншому!:(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На папері і на плакатах, бордах... воно все гарно виглядає але живуть громади по іншому!

Не переймайтесь так) Вибори ще не відбулися,а голосувати за борди вас ніхто не примушує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Пункт 2. Люди - не партії. Не зважаючи на те, що багато партій на всеукраїнському рівні встигли зганьбитись витівками своїх представників, на місцевих виборах не потрібно повністю переносити партійну репутацію на окремих людей. ...

А Ви не забули що у нас нові правила у виборах? І проголосувавши за хорошого товариша (кандидата в депутати), який попав в хєрову партію - Ви проголосуєте за №1 цієї партії. Тут якраз. щоб пройшли ті люди за яких Ви переживаєте, потрібно щоб та партія від якої вони йдуть подолала бар'єр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Пункт 2. Люди - не партії. Не зважаючи на те, що багато партій на всеукраїнському рівні встигли зганьбитись витівками своїх представників, на місцевих виборах не потрібно повністю переносити партійну репутацію на окремих людей. ...

А Ви не забули що у нас нові правила у виборах? І проголосувавши за хорошого товариша (кандидата в депутати), який попав в хєрову партію - Ви проголосуєте за №1 цієї партії. Тут якраз. щоб пройшли ті люди за яких Ви переживаєте, потрібно щоб та партія від якої вони йдуть подолала бар'єр.

Наталя, не забивайте голову політикою на ніч глядючи)))

cA2xd.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Чого це, може мені присниться нормальний кандидат )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Чого це, може мені присниться нормальний кандидат )))

Господь з Вами, проти ночі слово КАНДИДАТ згадувати))) Краще, нехай Вам присниться гарний українській хлопака)) А краще, нехай не сниться, а буде поруч явно :_08:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви вириваєте речення з контексту) Я ж писав, що

Як варіант, ви можете їх підтримати, однак не забувайте, що капля меду в бочці з болотом навряд чи дасть результат.

Ну і само собою ваші знайомі швидше за все будуть непрохідними (якимись 20-25 в списку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і само собою ваші знайомі швидше за все будуть непрохідними (якимись 20-25 в списку)

Пан політолог, а у виборчому законодавстві не розібрався.

Немає "непрохідних" всередині однієї політсили. Є внутрішня конкуренція, оскільки пройдуть ті, хто набере найбільше у відсотковому відношенні на своєму окрузі/дільницях. Цілком можлива ситуація, коли кандидат переможе на своєму окрузі, але набере мало у відсотках порівняно з іншими однопартійцями і в результаті не пройде у місцеву раду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пан політолог, а у виборчому законодавстві не розібрався. Немає "непрохідних" всередині однієї політсили. Є внутрішня конкуренція, оскільки пройдуть ті, хто набере найбільше у відсотковому відношенні на своєму окрузі/дільницях. Цілком можлива ситуація, коли кандидат переможе на своєму окрузі, але набере мало у відсотках порівняно з іншими однопартійцями і в результаті не пройде у місцеву раду.

Вибачаюсь, так і є. Я не надто цікавився новою виборчою системою, але тут цікаво було б глянути, як ОВК то все обраховувати будуть. Маразм повний, а не система.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кажуть явка на виборах катасрофічна.....де можна глянути чи правда??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Громадському сьогодні показували хороший ролик про нову систему, щось не можу знайти.

ось подібний, але скорочений:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...