Перейти до змісту

Рибацький флуд

Віталій СК

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Народ, мотиля ще не продають, чи вже торгують десь?

Сам і відповім :)

На варшавці останні "півкоробка" взяв :)

Опубліковано

Позичте блешню "Атом" радянського виробництва на один тиждень. Потрібна для виготовлення матриці.

Опубліковано
бабіт де береш?

А це що таке?

Я в гіпсі робив, потім заливав оловом, коли застигне витягуєш і підчищаєш - вигинає на ура. Для товстого металу такий спосіб не підійде.

Опубліковано
бабіт де береш?

А це що таке?

Я в гіпсі робив, потім заливав оловом, коли застигне витягуєш і підчищаєш - вигинає на ура. Для товстого металу такий спосіб не підійде.

в роліку ж казали, що бабіт найлегший, можна й оловом

Опубліковано

Оловом виливаю саму матрицю, а не блісну. Заготовку (латунь, мєльхіор тощо) кладу на одну половину, другу половину матриці ставлю зверху і бах - все готово)

Опубліковано

На змагання в Млинів ніхто завтра не збирається? Колєгі по роботі їдуть.Вступний 50-ть грн.Старт об 9-ій ранку.

З човна? А там як потрібно команду мати чи можна і одному. Який призовий?

Опубліковано

їхав сьогодні львівською трасою. в чарукові на колгоспному болото, на рибхозі ніби видно воду з дороги. саме цікаве те, що в терешківцях ставок спущений. там же ніби місцеві тримали. хтось зголоднів, чи що.

Опубліковано

Чистять від окуня в Терешківцях, в мене таке враження що від всього чистять, все по ставку в терешківцях

Опубліковано

Шановне товариство, хто скаже, яка ситуація зараз із кльовом окуня на теренах водойм нашого краю? Якщо плани не зміняться, то поїду на наступні вихідні в Ковель до тещі. Надіюсь на вдалу риболовлю на водосховищі.

Опубліковано

Судячи з останніх звітів то можна зробити висновок що ніякий, особисто був в неділю 1 год. на любимому ставочку-ні тичка ні ударчика.

Опубліковано

так там же від жари два рази цього року вода зацвітала і риба дохла плавала,

це це що на річці.

хоча перед ним, тиждень назад проїжджав рибаків трохи було.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...