Перейти до змісту

Рибацький флуд

Віталій СК

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ловив дропшотом,з відвідним поводком і каролінською оснасткою ..Самий як на мене уловистий спосіб з вище перечисленого відвідний поводок (то моя думка). Але ними дуже рідко користуюся все одно лювлю або шарніром або чебурашкою.Пробувати треба все просто я не думаю що Ви будете в захваті від цього метода ловлі.

Опубліковано

в мене вопрос:

чи портиться сілікон (їстівний чи не їстівний) якщо, після рибалки його з гачком просто кинув в коробку і все, до наступної рибалки лежить.

чи потрібно його якось зберігати? чи просто викинути? скільки його можна так зберігати?

Опубліковано

Якщо не якісний гачок то поржавіє і с"єдобка антрактанти втрачають свій запах, краще зберігати їстивний силікон в закриті упаковці, а звичайний головне щоб не нагрівся на сонці бо може втратити свою форму!

Опубліковано

в мене вопрос:

чи портиться сілікон (їстівний чи не їстівний) якщо, після рибалки його з гачком просто кинув в коробку і все, до наступної рибалки лежить.

чи потрібно його якось зберігати? чи просто викинути? скільки його можна так зберігати?

Взагалі-то потрібно їстівний силікон пакувати назад в рідні пачки, але я, особисто, цього не роблю, скопом скидаю відповідно до кольору в коробки і все, правда рибалю щотижня, та і рибі всеодно, клює та клює :)

В кінці сезону, таки розбираю монтажі силікон до силікону, гачки до гачків і.т.п.

Опубліковано

Взагалі-то потрібно їстівний силікон пакувати назад в рідні пачки, але я, особисто, цього не роблю, скопом скидаю відповідно до кольору в коробки і все, правда рибалю щотижня, та і рибі всеодно, клює та клює :)

В кінці сезону, таки розбираю монтажі силікон до силікону, гачки до гачків і.т.п.

В мене аналогічно. Сортую по кольорах або по виробниках. Як назбирується стільки, що коробка не закривається, то розбираю і фасую все по пачках. Коли треба перевірити закоряжене місце, то беру найбільш засований монтаж з приманкою з коробки. Заброс - зацеп - обрив. Все, на одну менше.

Опубліковано

всім дякую за відгуки, приблизно зрозуміло

ще підскажіть, порадьте коробочку, на сілікон, хто чим користується? яка практичніша?

Опубліковано

pasha717, я свою викладав в темі "хизуємося" . Мені зручна, розміри 16х9х3 см. Звик носити в кишені. Якщо рибалю з човна, то просто кидаю на дно.

Опубліковано

Я роблю інакше силікон в рідних упаковках як правило купляю силікон пачками а не поштучно, а вольфрам і всвинець до двох грам одна коробка то коли ловлю мормишочником чи ультралайтом , а що потяжче в другій коробці так звик так мені зручно

Опубліковано

всім дякую за відгуки, приблизно зрозуміло

ще підскажіть, порадьте коробочку, на сілікон, хто чим користується? яка практичніша?

Коробочки краще в магазині вибирати.

Завжди брав ті які найбільш подобаються та підходять по розміру, є і BratFishing і Marco Polo, на Meiho ще "жабка" гроші не дає :)

Опубліковано

Рибальський оберіг від злих духів)

post-23702-0-69860600-1440966331_thumb.j post-23702-0-28992200-1440966338_thumb.j post-23702-0-31392200-1440966344_thumb.j

Насправді я їх досушую)

А що вони в 'сирому вигляді' не працюють???

• 2 тижня потому...
Опубліковано

може хтось щось порадить,

єсть попер юзурі 3дс,

після рибалки на стиру вдарив сильно ротом в корягу торчала з води.

і зараз вже там щось в середині стукає, я так зрозумів що шарики

там чи з капсули вилетів чи пробив її, незнаю що робити

єсть такий же в іншому кольорі, той не тарабанить

і не можу знайти будову як там всередині зроблено, чи варто щось мудрувати, чи вже йому амінь.

не зтикалися з подібним?

Опубліковано

Ох,напевно риб клює,погода суперова,якби не ті п"янки я б вже десь сидів,а так бляха мучаюся перед компом :_03:

я б теж ще сидів, якби "сподні" були сухі :_07: .

Опубліковано

Не ти один сьогодні промок до ризінки на трусах, но це ніщо порівняно з сидінням перед компом чи телевізором в теплі та сухості. Рибалка це наркотик, від якого мало хто відмовляється. Не забуду ту мить коли без підсака брав голими руками щуку 5 кіло. Чи жереха 5.400. Спогади на все життя.

Опубліковано

Не ти один сьогодні промок до ризінки на трусах, но це ніщо порівняно з сидінням перед компом чи телевізором в теплі та сухості. Рибалка це наркотик, від якого мало хто відмовляється. Не забуду ту мить коли без підсака брав голими руками щуку 5 кіло. Чи жереха 5.400. Спогади на все життя.

наркотик, від якого не буває передозу.

Опубліковано

Відтарабанив вчора з 8 до 18 на ставку. :)

Колокола на убівцу карася, макушатнік, машину під саму воду, сиджу в машині глядю на вудки - покльовка, диким кабаном до води :). 4 карасі, 5 сходів, ну бо поки добіжиш :).

І чувство виконаного обовязку присутнє. Майже не промок :).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...