bodia88888 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 19:32 Поділитися #26 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 19:32 gggshhs, зарегався сьогодні. Імхо, таких зразу нах з Борди.Може й не потемі, зате про Борду) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 19:33 Поділитися #27 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 19:33 Цікава тема)) і всьо тут) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:02 Поділитися #28 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:02 я вас перебью... jeck74, а такий дріт, як ти в тому році на буржуйки давав - є? очінь нада. звиняйте, шо не в ПМ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:05 Поділитися #29 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:05 А если серьёзно: Зачем? здесь почти все друг друга знают, "можно плюнуть в рожу при встрече" В барахолке, можно было бы создать подраздел, типа как на оверах - "проверенные люди" и "не надежные люди" и то... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:24 Адміністратори Поділитися #30 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:24 la20,по-перше, не кричу, по-друге, на мінуси я не ображаюсь. MANJAK11, про всяк випадок - обсужденій дєйствій адміністраций - нєма. Для чого тема? А от чому такої нема? В нас же демократія? Де це у вас? Скаритись на борду це як скаржитись на забор Максимум що можна зробити це пофарбувати, або переставити в друге місце. Знищити шкода, пригодиться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:28 Поділитися #31 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:28 Скаритись на борду це як скаржитись на забор Максимум що можна зробити це пофарбувати, або переставити в друге місце. Знищити шкода, пригодитьсяЗапишу це собі в якийсь цитатник Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:53 Поділитися #32 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:53 А в нас борда чимось приторговує, що тема в цьому розділі???Як ще тебе з -360 незабанили? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 13 Липня, 2015 в 21:08 Поділитися #33 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 21:08 ніхрєна не пойняв... чому нема такої теми??? святі? Чому, є така тема, принаймні подібна Колись я тож думав, Борда, це "ми", чи борда це "вони"? Таки друге напевно, хто пеший встав, той і в тапках, чи то в дамках, суті це не міняє. Як і з кожним веб-проектом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 13 Липня, 2015 в 21:23 Поділитися #34 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 21:23 Ех, знов срач розвели, це вже в трдицію переростає Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silfida Опубліковано 13 Липня, 2015 в 21:33 Поділитися #35 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 21:33 ніхрєна не пойняв... чому нема такої теми??? святі? Не звертайте уваги, то я йому пообіццяла попробивати колеса, бо борда забирає в нього чимало часу. Наркоман одним словом. Повна залежність від борди. Це вже до адміністрації... "Що ви робите з людьми?" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 13 Липня, 2015 в 22:05 Поділитися #36 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 22:05 Слава славілю модерів, УРА таваріщі модератори хороші, а от адміністрація погана (байдужа) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 14 Липня, 2015 в 00:28 Поділитися #37 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 00:28 Слава славілю модерів, УРА таваріщі модератори хороші, а от адміністрація погана (байдужа) Якщо все так погано то Atl+F4 у поміч. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:01 Поділитися #38 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:01 Якщо все так погано то Atl+F4 у поміч.Ctrl+F4, карл.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swmarmalade Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:17 Поділитися #39 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:17 А в нас борда чимось приторговує, що тема в цьому розділі???Як ще тебе з -360 незабанили?Якщо є 1000 і більше (маю на увазі з плюсом), то чому не може бути -1000 і більше (уже з мінусом)? Чолму чуть-шо так зразу банити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:31 Поділитися #40 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:31 ніхрєна не пойняв... чому нема такої теми??? святі? Друже без образ, але ти гониш. От уяви - до тебе прийшли гості, і стали тебе обзивати, скаржитися на тебе, казати, що в тебе в квартирі не прибрано, срач, їжа не смачна, дружина не приваблива, а діти не виховані. Приємно?? Сумніваюся! Так от із Бордою така ж історія. Це ресурс приватний, який належить конкретним людям. І його вони як власним коштом, так і спільними зусиллями утримують. Скаржитися ти просто не маєш ніякого морального права. Ти можеш порекомендувати заходи / ідеї для покращення ресурсу. Все. Крапка. Такі теми спливають час від часу. І це вже просто смішно. Особисто до тебе - поліз в політику сперечатися - готуйся до того, що карма буде невпинно зменшуватися. Бо твоя думка, не обов'язково буде співпадати із думкою інших. Не хочеш, щоб карма зменшувалася - все просто - не лізь у політику! Тут вибір простий: Або карма (смішні картинки та анекдотики) або політика! Про всяк випадок : Запрещается : Обсуждение действий Администрации. Если Вы хотите что-то сказать, делайте это лично, через письма. Спалився? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:31 Поділитися #41 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:31 Якщо є 1000 і більше (маю на увазі з плюсом), то чому не може бути -1000 і більше (уже з мінусом)? Чолму чуть-шо так зразу банити? Якщо все так погано то Atl+F4 у поміч. і шо, цілий браузер закривати? може мені і в скайп не заходити, бо там є неідеальний HWman? В країні війна, на роботі біда Хто винуватий - звичайно ж, Борда! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 06:28 Автор Поділитися #42 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 06:28 я вас перебью... jeck74, а такий дріт, як ти в тому році на буржуйки давав - є? очінь нада. звиняйте, шо не в ПМ. ти маєш на увазі ту ржаву 6-ку катану? Є. коли ти можеш заїхати? Особисто до тебе - поліз в політику сперечатися - готуйся до того, що карма буде невпинно зменшуватися. Бо твоя думка, не обов'язково буде співпадати із думкою інших. Не хочеш, щоб карма зменшувалася - все просто - не лізь у політику! Жень, яка політика і яка карма? ти про ШО??? Ти десь побачив, що я на щось скаржусь?! Ти щось мене, певно, недопойняв jack74, невдалий понеділок? чому невдалий... навпаки! Ще й який вдалий! ти теж нічого не розумієш в людях jack74, скільки вам років?))ой, старий я вже... старий... (ПиСи: якщо заглянути в "профіль", то там навіть можна побачити але нікому не кажи ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 06:36 Автор Поділитися #43 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 06:36 Не звертайте уваги, то я йому пообіццяла попробивати колеса Знищити шкода, пригодиться правильна думка! Короче, ніхто не хоче скаржитись на Борду... Ну але зате тепер є куди відправляти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chyprunka Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:02 Поділитися #44 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:02 Нуу... Такі да, Борда погана!!, вона кур..а забирає в мене купу часу, вона як вранішня кава без якої вроді б і можна тільки блін щось не вистачає, да вона б..ть викликає звикання!!! йопт...вона в мене забирає дружину яка під моїм ніком прошерстила всю барахолку. Да я купу грошей злив на велосипед начитавшись про покатушки, усьо абзац з цим треба щось робитиГи-ги Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:32 Поділитися #45 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:32 Короче, ніхто не хоче скаржитись на Борду... Я хочу висловити зауваження. Чому на борді немає українського інтерфейсу? Якщо за двіжок платили, то треба як мінімум написати лист розробникам IPB. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:38 Поділитися #46 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:38 може мені і в скайп не заходити, бо там є неідеальний HWman? Вже нема, так що можеш заходити Будеш багато говорити то з соц. мереж видалю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:40 Поділитися #47 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:40 А он мінуси - який сенс ставити? а ставлять Жень, яка політика і яка карма? ти про ШО??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 08:22 Автор Поділитися #48 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 08:22 тю-ю-ю... Так тож тут, за самий перший пост натицяли, а не в політиці а на мінуси я не ображаюсь я Борду "почав" з мінусів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:04 Поділитися #49 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:04 ніхрєна не пойняв... чому нема такої теми??? святі?Друже без образ, але ти гониш.От уяви - до тебе прийшли гості, і стали тебе обзивати, скаржитися на тебе, казати, що в тебе в квартирі не прибрано, срач, їжа не смачна, дружина не приваблива, а діти не виховані.Приємно?? Сумніваюся!Так от із Бордою така ж історія. Це ресурс приватний, який належить конкретним людям. І його вони як власним коштом, так і спільними зусиллями утримують.Ну, порівняння, як мінімум, не коректне. Ресурс приватний, а не закритий. Можливо ми, як "гості", з боку бачимо деякі недоліки "оселі" і хочемо, лише з найкращих міркувань, щоб "оселя" була найкраща.І, напевне, бажання власників Борди розширення її користувачів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:12 Поділитися #50 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:12 Можливо ми, як "гості", з боку бачимо деякі недоліки "оселі" і хочемо, лише з найкращих міркувань, щоб "оселя" була найкраща. От саме цікаве ти в моєму пості не процитував... Як завжди - процитую самого себе (люблю я це ) Ти можеш порекомендувати заходи / ідеї для покращення ресурсу. Все. Крапка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.