Перейти до змісту

jack74

Power users
  • Постів

    13 893
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    86

jack74 став переможцем дня 12 жовтня 2023

jack74 мав найпопулярніший контент!

Репутація

7 022 Гуру

2 Підписка

Відвідувачі профілю

21 144 перегляду профілю
  1. що з цього мало смутити? Тож все вірно написав - щільність 25 - лише на рік. А ціна не вказана, бо залежить і від щільності, і від товщини, і від розміру. Ось відповіді продавця (з нашої переписки):
  2. та яка тут ідея - все просто - шмат поролона, от і матрац Нпр., якщо зара спиш на проперджених "хвильках" і кратерах, то навіть один лист нового поролону - і вже краще, ніж було А далі - все залежить від забаганок, вподобань, гаманця, і ... наявності матеріалу Матрац в ідеалі робиться з декількох шарів різної жорсткості та товщини. Комбінаця вже залежить від суто ваших смаків. Комусь подобається провалюватись, тонути в матраці, але натомість щоб коли надумаєте на тому матраці позайматись ... гімнастикою ;), то щоб не було відчуття борсання в глибокому моху А комусь подобається жорсткіший... А комусь модній зара - з ефектом пам'яті... Хтось важить 45 кг, а хтось 145 кг... Короче, кожному своє. А ідея - в ютубі купа відео про цю "ідею". Коротко про хар-ки поролонів можна прочитати, напр., ось тут: (скопіпизджено з якогось москальського сайту сто років тому, але розуміння дає. Та й гугл, якшо шо, допоможе знайти) Сама "ідея" зрозуміла з ось цих двох відео: Також інфу можна почерпнути з ось цих двох каналів (зрозуміло, що канали створені для самореклами, але інфу почерпнути можна, і очима подивитись): https://www.youtube.com/@lightsleep https://www.youtube.com/@oleg_alexeev Ну а де взяти отой поролон - оце я й шукав... Знайшов, напр., ось цей сайт (до речі, там теж коротка інфа про різні поролони) https://oberon.com.ua/ua/category/porolon/ але доставка, певно, буде коштувати немало, тому поки утримуюсь... Тим більше, я ще руками не відчував тих поролонів, щоб бути впевненим, що саме мені треба, щоб саме те замовити, щоб не шкодувати потім про витрачені гроші. Ще ось тут начеб-то реально продають https://bondcity.com.ua/ua/catalog/porolon_mebelnyj Ну а я поки знайшов на ОЛХі поролон вторинної переробки (щільність 50 замовив), з безкоштовною доставкою! Новою Поштою. Це поролон вторинної переробки, на них чомусь жорсткість не вказують, лише щільність... Але безкоштовна доставка. Короче, поки замовив, хочу побачити, пощупати своїми руками, а далі буду вже бачити далі.... Принаймні, надіюсь, що гірше від зарашньої плити OSB, прикритої одіялом, не буде
  3. відповідь - ніде. В Луцьку - ніде. Реально меблевого, щоб була більша щільність, щоб була різна жорсткість, - нема. Всі продають звичайний поролон 25-ї щільності (а що таке "жорсткість" вони й не чули). Якщо його використовувати під дупу (диван, на якому постійно сидите, чи ліжко, на якому спите, чи крісло, в якому регулярно сидите), то за рік-два вже буде помітна яма. От і робимо висновки, з чого наші луцьки майстри роблять меблі "на замовлення"... В чергове переконуюсь, що Луцьк - просто велике село. Навіть Рівне в порівнянні з Луцьком - мегаполіс. Вже неодноразово в РІвному знаходив те, що в нас нема.
  4. не підійде, я жадний Я й сам можу скласти потрібні мені поролони в матац
  5. Всім щиро дякую! Не чекав стільки і так швидко відповідей
  6. Де в Луцьку купити меблевий поролон? Епіцентр/НоваЛінія не варіант, там нема такого
  7. бачу, фотки всі десь ділись з попередніх повідомлень... Можна переглянути в оголошенні на ОЛХ, або ось тут
  8. Якщо, наприклад, вам потрібно закріпити лише дві секції трисекційної драбини (зняли, наприклад, і лишили верхню секцію), то можна закріпляти не по ширині (бо ширина другої секції, зазвичай, ~40см), а повздовж, на сходинки.
  9. Розміри під стандартну трисекційну драбину, а саме: - ширина між обмежувачами 36,5см; - корисна робоча висота шпильки ~32см. Якщо хочете закріпляти дві драбини (одна на другу), то шпильку потрібно довшу, вказуйте це при замовленні (+100грн). Також можливе виготовлення і поперечної прижимної планки за вашими розмірами (+200грн).
  10. Приїхали мені торцеві пластикові заглушки, тому трішки модифікував Вірніше, так і було задумано від початку. І в "фабричних" так реалізовано. Але в моїх, на відміну ві "фабричних", гаки захищені поліпропіленовим шлангом, і це зменшує ймовірність лишити подряпини на даху автомобіля. ПиСи: замок в комплекті не йде :))
  11. Кріплення драбини на авто. Зручне, швидко закріпляється і швидко знімається драбина. Дуже зручно для тих, чия робота пов'язана з постійним зніманням драбини. Стандартні розміри під трисекційну драбину, але можливе виготовлення за вашими розмірами. Є отвори для можливості замикання закріпленої драбини навісним замком. Саморобне, аналог "заводського". Роблю по замовленню, тому якщо в даний момент не буде готового, то за 3 дні. Ціна за пару (2 шт.) - 1000 грн.
  12. Пиши на телеграм краще. Сьогодні, напр., я проїжджав через Любомль, могли б зустрітись і порозмовляти... А щодо "тяжкості" - ну звідки ж мені знати, кому що "тяжко" Маєш свою машину? Чи лісапєдом плануєш? Чи маршруткою? Тобі ж видніше. на 8:00 потрібно бути в офісі. До 17:00 робочий день. Годину тобі їхати до роботи, годину назад. А якщо аварія, то тим більше... На мою думку, поганий варіант. Як для тебе, так і для нас.
×
×
  • Створити...