Перейти до змісту

Стрілянина у Мукачево

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

la20, чому на відео вирізали звук? Залишили лише постріли... Це називається маніпуляція.

воно ще й з кусків зліплене

зйомка з двох камер, хронологія подій збережена.

чи ви думаєте, що вирізали звуки й кадри стрілянини по ПС? ну, тоді в ПС титанові яйця, якщо вони ось так спокійно 8-9 хв (тільки на відео) ходять під зливою куль (в перервах між автоматними чергами, які вирізали, і нам не показують)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 687
  • Створено
  • Остання відповідь

Двое из 14 бойцов "Правого сектора" под Мукачево сдались

С остальными ведутся переговоры.

Двое из заблокированных под Мукачево бойцов "Правого сектора", добровольно сдались и сложили оружие.

Об этом сообщил народный депутат Антон Геращенко в фейсбуке.

"Они дают показания и помогают провести переговоры с остальными двенадцатью ребятами, остающимися заблокированными силами АТЦ с целью призвать их добровольно сложить оружие и дать возможность провести открытое и справедливое расследование вчерашней трагедии в Мукачево", - написал он.

Напомним, что накануне в Мукачево произошла перестрелка с участием бойцов "Правого сектора", милицией и охраной нардепа Михаила Ланьо. В результате погибли 3 человека (два из "Правого сектора" и один гражданский), ранены еще четыре гражданских, шесть правоохранителей и четверо правосеков.

После перестрелки живые бойцы ПС уехали в соседнее село и забаррикадировались там. В Мукачево выехали лидеры "Правого сектора", в том числе Дмитрий Ярош.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та там глянути як вони людину в багажник завантажують і все стає ясно. що тут далі демагогію розводити?

Що тобі ясно, їстота? Як Сашка Білого вбили (самостріл в спину два рази), який пресував наволоч з прокуратури, як хлопаків підставили спочатку в Іловайську ("зелений коридор" від рашистів), потім злили ДАП ( "Кіборги" - спочатку герої, а тепер фіг хто згадує про них), Дебальцево, де ще за місяць до трагедії всяк розуміючий попереджав про неї, але з верху наклали. Про те, що з ранку новини починаються з того, що сепари 100500 разів атакували наші блокпости, порушивши " Мінські дАгАвАренности". В наших втрат немає, пиздить "речник" з АТО, або ця жирна відгодована свинота, радник презерватива президента, а потім, через інтернет взнаєш, що хлопці загинули такого-то числа. Потім, як вже всрались, і по офіційних новинах підтверджують. Підлоту, яка краде гроші і бере хабарі, замість арешту відпускають за кордон, жирувати на вкрадені гроші десь у Австралії чи Кипрі. Ветеранам війни (це той анонізм, який ви, толерантні сволоти, називаєте досі АТО) створюють умови животіння (аналогія з героєм СРСР Кантарією, який вмер у зобужінні), замість того, падлюки, нацепивші лампаси, на годину виїхавші в тил за пару сотень км від фронту роблять собі статус "ветерана АТО" з усіма привелеями, помноженими на 100. Де та справедливість, поясни мені, чувак, якому все ясно з одного перекроєного відео? Чи ти тупий такий, чи усіх вважаєш такими тупими, як сам? Чи то зазделегідь спланована акція, і усе, що відбувається є однією з частини плану по дерибану України на окремі шматки, з ціллю пригнічення свідомості народного руху як такого і відродження "быдлячества" суспільства на кшталт російського?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаві нюанси, мотніть на 11:27

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не сказав, що "нєожидано". Ще б підтвердження: В Мукачеві вбили сепаратиста "Зайця"(ФОТОДОКАЗ)

Хоча, в загальну канву, щодо пацанів в треніках, все складається.

Ось ця сторінка з ВК: http://vk.com/id123959274

Victor Tregubov

3 год · Змінено ·

Ржу.

Ну мы же все ржем над попытками российских ботов вещать якобы от имени украинцев, переводя тексты автопереводчиками?:)

Впервые вижу обратный расклад.

"Во время перестрелки в Мукачево погиб боец «ДНР» и ранен еще один с позывным «Заяц». Об этом в соцсети сообщает российский наемник, командир разведывательно-диверсионной группы боевиков «Рязань» Эдуард Гилазов. «Операция по ликвидация проводилась карательными отрядами Правого сектора за участием Киевской хунты», - написал боевик."

Рязань.

"За участием".

Ребята, вы не могли бы перед тем, как фейки клепать, выучить язык, на котором пытаетесь это делать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Тупая подстава времен януковича.

Смотрю это я видео "оперативное" и ржу: подстава времен бандитских от 90-х плюс януковича и гопников от ментов. Я слишком стар чтобы поверить про рояль в кустах и три камеры в разных местах города))))))))

В лихие 90-е такими подставами занимались менты, купленные, естественно.

Ну а теперь сухой анализ видео.

Видео начинается с обрезки предыдущего эпизода, на котором было видно, как и кто убил охранника.

Вопрос: зачем обрезали момент убийства? Ответ: Чтобы не было очевидно, как стоял охранник и откуда прилетела пуля. Ищи в убийстве косяк.

Вопрос2: Сколько времени находились в засаде машины с операторами? Ответа нет. Здесь тоже можно искать косяки.

ПС нервничает и это видно по поведению. Ланьо нервничает, но не боится.

Почему: убийство охранника - сигнал ему, а не ПС. И на ПС не должны были поднять дуло автомата. Их численность больше и по Ланьо стрелять не будут. По крайней мере в городе и рядом с местом их оседлости.

Вывод: стрелявшего в охранника ищите рядом с местом убийства.

Внимательно посмотри куда направлен пулемет ПС. Оттуда и стреляли по охраннику.

Пулемет направлен за красный забор - значит там опасность, весьма вероятно что выстрел был оттуда. Здесь нужно расследование.

После убийства охранника от ПС ждали адекватной реакции воевавшего человека - огонь в ответ. Камера не прерывалась на совещание (звонит телефон - камера выключается. Верный признак согласовывания действий.

Ребята молодцы кое-чему научились, хотя б молчать и прерывать съемку))))))))))), но не дождались.

Прервались на согласование действий и стали снимать дальше.

Моя ремарка - снимал профи и не один, у местных таких нет.

Ребята из ПС нервничают сильнее, кажется до них дошла разводка. Приехала скорая, забрала охранника, все спокойно ПС садится в машины, автоматная очередь на 4.26 сек. Со стороны ПС в воздух .

Появляются непонятные ребята на авто гражданских в брониках и касках и так знакомо приветственно машут рукой. Мне напомнило это один эпизод из прошлой жизни, но не важно.

Ребята из ПС ставят дымовуху для отхода. Грамотно.

Видео обрезано. Далее, их отъезд - спокойно едут. По звуку - выстрел слышен явно. Но не видно кто стрелял уже на выезде.

ПС останавливает машину, невооруженный руководитель выходит. Приподняв руки.

Вывод: он показывает что не вооружен и не надо больше стрелять.

ЗВУК! Минута 8.02-8.04 там звучит фраза шепотом, при внимательном прослушивании она звучит как "Звонок все тут" Из этого можно сделать вывод: что видео снимали и корректировали работу по группе людей в джипах одни и те же лица. Коррекция была дистанционной.

На 8.27 минуте заглушен двигатель. Это можно расценивать как сигнал. К чему угодно - к действию, к атаке, к тому что прибыли на место и спешить дальше некуда.

Минута 8.29-8.30 звонок телефона и выстрел из машины ПС. Со звуком

здесь странности - частично затерт.

Далее съемка человека в красной рубашке и уход оператора с прямой линии огня. Разумно.

9.06-9.07 минуты смена кадра.

Далее я думаю уже не очень важно? Важнее что я обо всем этом думаю?

Это разводка, совместная разводка Ланьо и Медведчуковых ментов. ПС вели к такой развязке они максимально не давали повода, но менты решили додавить - обычная стратегия. Подстава продуманная, заготовленная заранее, с участием прессы и т.д. Видел по сети что у всех остальных шок".

Не моє, але цікаво написано.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot, все цікаво, найголовнішого він не написав, якщо охоронця підстрелили не пс, чому в багажник грузили як труп, чи такі були доброзичливі, що хотіли першими надати медичну допомогу?

зйомку вели люди лайно, це факт, при розборках таке практикують, щоб були докази, можливо, провокація, але якого фіга совають те тіло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Victor Tregubov 3 год · Змінено · Ржу....

Я ж писав: "Ще б підтвердження".

Але, зрештою, так хто ж це був в треніках "Абібас"? Мовчок повний від офіційних осіб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та там глянути як вони людину в багажник завантажують і все стає ясно. що тут далі демагогію розводити?

бла бла бла

я цю хрєнь навіть читати не буду

а то почнеш, буває, спорити з ідіотом...

вмикай мозок і фільтруй мову для початку.

потім ще раз перевіряй чи врубив свій котєлок і читай.

вони взяли людину і як кусок мяса закинули в багажник!

посеред вулиці в мирному місті!

я не за ПС і не проти нього.

та як нам ене є інші методи боротьби з контрабандою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрий Бутусов

16 хв ·

Андрей Шараскин, спикер ДУК "Правый сектор":

"Подразделения "Правого сектора" на фронте находятся в местах своей дислокации. Никакого движения в тыл нет. Все командиры сохраняют спокойствие и порядок. В настоящий момент продолжаются переговоры Дмитрия Яроша с руководством СБУ и Антитеррористического центра. Ситуация стабильная. Это все, что можно сказать на этот час".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В МВС на Богомольця вчора підняли весь особовий склад, сьогодні їх цілий день ганяють по тривозі. Коли був Майдан такого не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot, все цікаво, найголовнішого він не написав, якщо охоронця підстрелили не пс, чому в багажник грузили як труп, чи такі були доброзичливі, що хотіли першими надати медичну допомогу?

зйомку вели люди лайно, це факт, при розборках таке практикують, щоб були докази, можливо, провокація, але якого фіга совають те тіло...

Це аналіз відео, а не подій...

Найголовнішого "нам" ніхто не напише.

"Мовчок" Яроша та Порошенка, як на мене, дуже показово. Оці двоє будуть "вирішувати" ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11745750_848875911833191_4468773900081126245_n.jpg?oh=6c1dc2064662abb63b0e42e58a54e3dc&oe=5619C35D

Roman Leroni

Так от, шановні, кажете такого не може бути? Я наразі у Мукачево. Проїздив повз місцевої мусарні і побачив цікаву машину. Вирішив зафіксувати, підійшов. Сфотографував. Пікап із встановленим ДШК. Звісно не обійшлося без хамства і погроз місцевих "блюстітєлєй порядка". Кулемет завбачливо замотаний поліетіленом. Позаду добре видно ручки, але ще один знімок не дали робити. " Що сі сюди порядки приїхав робити? Крути звітси, поки живий! Усіх вас сук, фронтовиків, поб'єм", - це так легенько і за моєю редакцією подане. Уявляєте, як було насправді? Гвалт був... ойно! Цікаве пояснення за машину: "Це приватна машина. Не маєте права!.." Ви десь цю приватність бачите? Я ні. У кузові, до речі, були "труби", як використані так і навпаки. Питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11745750_848875911833191_4468773900081126245_n.jpg?oh=6c1dc2064662abb63b0e42e58a54e3dc&oe=5619C35D

Roman Leroni

Так от, шановні, кажете такого не може бути? Я наразі у Мукачево. Проїздив повз місцевої мусарні і побачив цікаву машину. Вирішив зафіксувати, підійшов. Сфотографував. Пікап із встановленим ДШК. Звісно не обійшлося без хамства і погроз місцевих "блюстітєлєй порядка". Кулемет завбачливо замотаний поліетіленом. Позаду добре видно ручки, але ще один знімок не дали робити. " Що сі сюди порядки приїхав робити? Крути звітси, поки живий! Усіх вас сук, фронтовиків, поб'єм", - це так легенько і за моєю редакцією подане. Уявляєте, як було насправді? Гвалт був... ойно! Цікаве пояснення за машину: "Це приватна машина. Не маєте права!.." Ви десь цю приватність бачите? Я ні. У кузові, до речі, були "труби", як використані так і навпаки. Питання?

Ніфігасє,в них шофером Залізомен.Це так круто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПС наступили на болюче місце "влади", як колись Сашка Білий, от і пішов гівномет: бандити, кришевателі, мутні схеми, вкрали зброю і т.д. Сраков, який з злодія-губєрнатора став главним мєнтом, дякуючи тому ж Сашку Білому, також бризкав слюною, як зараз. Чим далі "нова влада" стає старою, стають очевидні прості істини: законом, виборами, демократією, ту всю срань не переживеш і ПС в боротьбі лишнім не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одна з тачок була в іншому кінці країни

CJvOIQ5XAAE_tl_.jpgCJvOH-9WUAAdIu-.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Roman Leroni

Ніфігасє,в них шофером Залізомен.Це так круто...

я думаю мало бути так: IRONMENT)))

Просто не влізло...так буває)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

la20, Перша фотографія була зроблена в 2014 році.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22:00 В інтервю 24 каналу губернатор Закарпаття В.Губаль заявив про те, що перемовини між силовиками та правим сектором зайшли в глухий кут. За його словами достеменно не відомо, де знаходяться бійці Правого Сектору. Також вони зберігають радіотишу та не виходять на контакт з правоохоронцями.

22:35 За неперевіреними даними, військові та нацгвардія відмовилися брати участь в затримці Правого Сектору. Раніше, 128 бригада покинула свої позиції та повернулася до казарм. Крім цього, не вдалося задіяти прикордонників.

http://karpaty.fm/main/v-mukachevi-zbroine-protistoiannia-dvoe-zagiblihonovliuetsia

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЄвроМайдан – EuroMaydan

Повне відео початку конфлікту в Мукачеве з трьох різних камер спостереження

Камера №1 - https://youtu.be/wVDli6N5zjA

Камера №2 - https://youtu.be/6QyGrj5tA2w

Камера №3 - https://youtu.be/k9IySqVCZdA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там три заправки на перехресті. Уявіть якби вони зірвалися. На самій ближчій була сім"я з дитиною.

Мда, а міліція мозгів своїх не має ставити перешкоди біля заправок? до речі комусь таки пагони треба зірвати, це зальот конкретний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЄвроМайдан – EuroMaydan

Повне відео початку конфлікту в Мукачеве з трьох різних камер спостереження

Камера №1 - https://youtu.be/wVDli6N5zjA

Камера №2 - https://youtu.be/6QyGrj5tA2w

Камера №3 - https://youtu.be/k9IySqVCZdA

в засаді я так розумію, той дядько на лісапеді (6 хв), раз ПС стволи начепив на себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в темі читав допис бордівчанина з яким повністю згоден, можу тільки додати трохи свого бачення:

- якщо хотілось по-закону, то є зараз купа записуючої техніки. Пишемо, фіксуємо, викладаємо і поширюємо через мережу і дружні ЗМІ. Профіт - усіх "причетних" знімають. Такого розголосу наразі наше суспільство не пробачить, ПС таки "робін-гуди" тому що допомогли, PR і інші печеньки.

- якщо хотіли наказати, то з таким арсеналом можна просто знищити усіх "винних" і на тому крапка. Профіт - "винуваті" наказані, правосуддя торжествує, ПС таки "робін-гуди", але локальні. Офіційно ніхто нічого не признає. Списують усе на розбірки бандитів.

Обидва сценарія дають цілком позитивний для країни і ПС результат. При цьому міняєця тільки кількість "печеньок".

Якого милого обирати варіант, який садить в калюжу регіоальний ПС, як мінімум, а як максимум і усю організацію?

Тобто керував цим всім дійством явно не інтерес для країни. відповідно "рильце в пушку" з обох сторін, хоча рядові бійці ПС могли бути просто не в курсі :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...