Перейти до змісту

Приміські маршрутки

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де подивитися перелік приміський маршруток і їх маршрутів. А також розклад.

На сайті міської ради якийсь хаос. На автостанції немає, бо то не вони ними керують.

Зокрема цікавить (для прикладу) маршрут №184. Луцьк - Торчин.

Чи 182, 162.

Опубліковано

Зазвичай ті розклади висять в самих маршрутках, а в інеті чи на зупинках де зупиняються ці маршрутки вони відсутні (колись теж намагався знайти).

Опубліковано

Зазвичай ті розклади висять в самих маршрутках

В тому то й біда. Треба десь скаржитися.

От, дляприкладу, хочу я поїхати на дачу в Гаразджу. навіть далі. Чим їхати? Якою маршруткою? Який розклад? Яка вартість?

Де знайти цю інформацію?

Ніде.

Опубліковано

Такі маршрути йдуть через Волинську облдержадміністрацію чи волинську облараду якщо не помиляюсь. Ще є 195 на торчин йде від зупинки ТЦ "Варшавський"

Опубліковано

І ніхто не візьметься писати сайт, хоча було б все просто (без онлайн руху), щоб побачити звідки і куди коли я як доїхати

. Подібне є на сайті міськради, але там лише міські маршрутки. Ті, що з міста в приміську зону (район) - не вказані.

Та навіть не сайт а табличка банальна!

№ маршруту. Маршрут слідування (перелік зупинок). Графік руху. виїзд від однієї точки - час. Прибуття в кінцеву - час.

Ну і ускладнити завдання: час перебування у проміжних точках, тобто по маршруту. Як приклад: (умовно).

Маршрут №3. Луцьк (Госпіталь) - Гаразджа (Масив) 6,00 - 7,50

(Госпіталь - 6,00. Спиртзавод - 6,15, Старий ринок - 6,30. Цум - 6,40. "промінь" - 6,45. Там-там - 6,50. "Гостинець" - 6,55.

Міська лікарня - 7,05. Електроапаратний завод - 7,15. Струмівка - 7,25 "Білочка" - 7,30. Гаразджа село - 7,35. Гаразджа табір - 7,40.

Масив - 7,50.)

+ додати ще вартість. По місту 3 грн. Далі струмівка 3,50. гаразджа 4. Масив 5. (умовно).

Якщо маршрутка не одна їздить на маршруті, просто додати інтервал 10-15 хвилин. І якщо я в 6,55 провтикав на Гостинці маршрутку, то я точно повинен знати, що через 10-15 хвилин буде наступна.

Якось так. У вигляді ідеї.

Опубліковано

а як 107 і 103 їздять? хтось має розклад?

коли останні маршрутки і чи завжди вони їздять?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Та сама проблема - хочеться поїхати на озеро якесь, з тих що поряд, на день. Розклад маршруток - страшна тайна, покрита мраком....

Може хтось допоможе з розкладом 230-ої? Чи на Озерце, чи Сирники?

Опубліковано

на Сирники кожних 10-15хв їде з вокзалу маршрутка, Луцьк-Рожище(Дубище), 224 Луцьк - Рокині

назад проблема тільки ввесері, можно прочекати до пів години

Опубліковано

Ну ось, наприклад для тих, що відправляються з Автовокзалу http://www.vopas.com.ua/lutsk.php . По місту вони теж зупиняться. Я так розумію це безномерні, але хоч так. Озерце, Рожище там є наприклад, а Ківерець - нема(

Опубліковано

народ,хтось знає графік руху маршрутку на дачний масив Веснянка,просто біда,ніде не можу знайти

Опубліковано

народ,хтось знає графік руху маршрутку на дачний масив Веснянка,просто біда,ніде не можу знайти

Приблизно о 18:05 (на зупинці Гуртожитки ВДУ по Соборності) їде маршрутка №107 (довгий ПАЗ) яка заїзджає на Веснянку, думаю у водія можна дізнатись розклад руху.

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
  • 7 місяців потому...
  • 7 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
On 21.02.2017 at 09:31, Oli сказано:

може хто має свіжий графік, ціни?

(224 Луцьк-Рокині) Графік на вихідні, вартість 10грн ЖД Вокзал - Рокині.

58e205cbb099a_2017-04-0211-34-08.thumb.jpg.58d4b1ed3e09242e1b565b0d7d41ec0f.jpg

А цей графік напевне для буднів

58e205d0580fc_2017-04-0212-10-07.thumb.jpg.53784427bf55f4470c39bbf46829531e.jpg

• 1 місяць потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано
20 хвилин тому, volynskij сказано:

Цікавить розклад маршрутки Луцьк - Ківерці через Борохів. Може хто знає?

тож ссилка є, в попередньму повідомленні, а там вже легко знайти  "№ 373а Ківерці - Луцьк (через Борохів)"

• 10 місяців потому...
Опубліковано
On 30.09.2017 at 22:18, Bliksss сказано:

тож ссилка є, в попередньму повідомленні, а там вже легко знайти  "№ 373а Ківерці - Луцьк (через Борохів)"

Добрий день.Підскажіть,будь ласка, звідки і в який час відправляється ця маршрутка,бо на автостанції кажуть ,що в них такого маршруту не має.Дякую.

• 8 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

107, 103... 19:30, сідаю в 103 маршрутку, і тут воно починає верещати біля ТАМ-ТАМу, коли люди заходять: "Я ДО ПРОМЕНЯ!", на запитання "якого милого" - "а останній рейс!". Бл***! Який к бісу останній - назустріч, поки їхали, проїхала 103 і 107, навпроти біля Укртелекому спинилася 107... ОК, сцуко, не везеш, де МЕНІ треба (а треба було до мосту на Шевченка) - віддавай гроші! Так воно ще й брикатися пробує "я Вас віз!" (не туди, де в  нього на табличці написано). ДИВОМ не натовк морду... Перед ним стоїть таке ж х..ло № 107, в нього "ОТДИХ"... То на чорта ті маршрути треба, як їх не дотримуються? ОСТАННІЙ, ПЕРЕДОСТАННІЙ - побоку - їдеш від ПОЧАТКУ ДО КІНЦЯ маршруту, а тоді - хоч на Світязь. А якщо пасажиру на АС-2 на Львівську на автобус встигнути треба, а воно собі маршрут "скоротило"? А 23-ї то уже немає - Дьомін порішав...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...