Перейти до змісту

Чи потрібен світлофор на перехресті вул. Ківерцівська-Стрілецька-Набережна.

Onil

Для чого він там встановлений?  

148 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Проїхавши декілька разів по перехресті, побачив встановленні там бетонні плити(поки служать як відбійний, бережуть металевий стовп). Зрозумів, що це буде тепер регульоване перехрестя, чи як?

Для чого він там, якщо там є колія!!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однозначно потрібний . І то вже давно .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людина не вкурсі скільки на ньому аварій, каліцтв і взагалі тупих ситуацій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я 10 років маю стажу, проїжаю там постійно. Колія-це 1, як вони будуть поєднувати рух!!!?

2-світлофор по середині дороги!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я 10 років маю стажу, проїжаю там постійно. Колія-це 1, як вони будуть поєднувати рух!!!?

і шо це для тебе проблему створює? завязується світлофор на сємафор - зара 21 сторічча на дворі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2-світлофор по середині дороги!!!

Якби Ви там постійно їздили, то подібних питань у Вас би не виникало. Він там потрібен вже ой як давно. Як казав мій кум - я проголосую навіть за мера двірника, якщо він встановить там світлофор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там проезжает 1-2 тепловоза в день... Не думаю, что возникнут какие-либо проблемы с этим... а то, что теперь можно будет нормально проехать - факт!!! Сфетофор там нужен давно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлофор там буде, вчора балакав з хлопцем з "Луцьксвітла", починають підготовчі, а за ними монтажні роботи.

Так буде посеред дороги, все вірно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлофор потрібен однозначно, в часи пік повернути з ківерцівсько-набережної ваааажко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і треба, щоб його повністю пофарбували в люмінісцентну фарбу, щоб нічні шумахери, добре розігнавшись по Набережній, добре бачили перешкоду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і треба, щоб його повністю пофарбували в люмінісцентну фарбу, щоб нічні шумахери, добре розігнавшись по Набережній, добре бачили перешкоду.

Навіщо краску переводити. Для таких шумахерів тре просто блоки залишити що стовб захищають. Мо менше ганяти будуть. А на рахунок світлофора по серед дороги, то біля загсу стоїть, правда були спроби збити. І цього зібють рано чи пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо краску переводити. Для таких шумахерів тре просто блоки залишити що стовб захищають. Мо менше ганяти будуть. А на рахунок світлофора по серед дороги, то біля загсу стоїть, правда були спроби збити. І цього зібють рано чи пізно.

+1 і побільше блоків. нехай краще ті шумахери там лишаються ніж на автобусних зупинках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, і ям побільше на дорогах. Таких, що б хоча б по коліно і края гостріші. А світла поменше. Всі "шумахєри" там і полишаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до кінця червня світлофор має бути введений в роботу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібен однозначно, перехрестя підвизщеної аварійності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь дехто не дивиться на знаки і думає, що Набережна-Ківерцівська головна, особливо не місцеві, а також дехто з місцевих. Рейковий транспорт завжди має перевагу, тому не обовязково звязувати світлофор з семафором. При зеленому сигналі на світлофорі і червоному семафорі рух всерівно заборонений.

А світлофор потрібний, головне правильно налаштувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

світлофор, планово, має бути такого ж типу як і на перехресті Рівненська-Відродження, де буде зворотній відлік, для водіїв точно, можливо і для пішоходів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Onil,щось ти запізно "громадське обговорення" затіяв :) На рахунок того світлофору вже давно все вирішено і запущено в дію. Та й тут на Борді не раз писалося про його встановлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачєм там той світафор я всєгда галавой кручу і нормально проскаківаю. Нєпанятна тєма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

В кого тапка глибше прогинається той і правий :)

Світлофор там необхідність. Особливо для не місцевих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачєм там той світафор я всєгда галавой кручу і нормально проскаківаю. Нєпанятна тєма.

В тому й річ що "проскаківаю" а треба проїзджати. Кожного дня там проїжджаю і надивився на багато таких скакунів з розбитими бамперами, погнутими кузовами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому й річ що "проскаківаю" а треба проїзджати. Кожного дня там проїжджаю і надивився на багато таких скакунів з розбитими бамперами, погнутими кузовами.

Ну це якби був кусочок сарказму, на рахунок теми, для чого її відкрив ТС. Звичайно, що перехрестя аварійне, і всі це знають, і вже почали інсталяцію світлофора. І обговорювали на Борді не раз це перехрестя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не чіпайте світлофор. Хай стоїть, де стояв.

66_big.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене от інше зацікавило.

Пишуть що світлофор буде по центру перехрестя стояти. А як будемо (згідно з ОДР) той світлофор, повертаючи наліво, минати - ліворуч чи праворуч.? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Не буде він по центру. Стовпи вже встановлені, хто має можливість будете проїзжати сфоткайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...