Перейти до змісту

Ровер кафе

ANANAS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А пізно, вже знайшов де   :)

Вибачай, друже...

На протязі дня не було коли глянути на "Борду"...

А не глянув - і не побачив!

Шкода!

Опубліковано

Друзі-велосипедисти!

Бій між Клічко vs Ф'юрі обіцяє бути цікавим. Я б сказав ДУЖЕ ЦІКАВИМ!

Пропонуємо і запрошуємо приєднатися до нас у "РОВЕР КАФЕ" на перегляді поєдинку.

Початок трансляції о 21.30

Опубліковано

Народ...

Ви мали можливість впевнитися у тому, що ми дійсно лояльні до наших відвідувачів та готові йти назустріч вашим побажанням. 

З переглядом трансляції бою Кличка з Ф'юрі те ж саме... Але!  Але...

Я на протязі сьогодняшнього дня три рази уточнював у дівчат в кафе, чи були висловлені кимсь з відвідувачів пропозиції щодо "посидіти" до опівночі та поспостерігати за перебігом бою. Відповідь була "ні"!

То ж я порадив дівчатам закривати згідно розкладу о 22-й.

Вибачайте, але давайте домовимось про те, що, якщо у вас є бажання посидіти в "Ровері" трохи довше, то ми будемо домовлятися хоч трошки заздалегідь.

І прошу вибачити нас за те, що бій Володимира ви будете дивитись НЕ в "Ровері".

Нам теж шкода, але...

Опубліковано

Волинь виграє 9:1 – накал страстєй ))  це під смачнющі деруни з піджаркою, глинтвейн та зелений чай. ще й після шикарної покатушки рідними лісами-болотами. Ровер – райське місце :smile3:

Опубліковано

Волинь виграє 9:1 – накал страстєй ))  це під смачнющі деруни з піджаркою, глинтвейн та зелений чай. ще й після шикарної покатушки рідними лісами-болотами. Ровер – райське місце :smile3:

Друже Shkoder , ти навіть не здогадуєшся, як ти мені зараз полив бальзам на рани після того, як ми у суботу відмовилися спостерігати в "Ровері" бокс, бо ніхто не зголосився, а під вечір прийшли "наші"... А в "Ровері" - облом...

Дякую усім за підтримку і розуміння.

Р.С. А бокс був сумним. Що це? Договорняк з метою виграти на тоталізаторі і підняти інтерес до бою-реваншу, чи Володимир просто вже застарий для Ф'юрі? Особисто у мене склалося враження, що циган Клічка жалів і не бив на повну силу.

Опубліковано

А Дід Мороз вже післаний? За подарунками. :)

Післаний" - це не то слово... Я б навіть сказав "відправлений"!!!

Доречі "Дід Мороз" - це неполіткоректно! Повертаймося до витоків і кажемо Святий Миколай!!! :D  :D  :D

Опубліковано

А Дід Мороз вже післаний? За подарунками. :)

Післаний" - це не то слово... Я б навіть сказав "відправлений"!!!

Доречі "Дід Мороз" - це неполіткоректно! Повертаймося до витоків і кажемо Святий Миколай!!! :D  :D  :D

тоді повернемось до витоків ще глибше та святкуймо Новий рік 14 вересня, на Семена-столпника. чи, можливо, ще краще за прадавніх традицій, навесні, 14 березня? та й Морозку чи Зюзі історично років побільше буде, ніж Миколаю

Опубліковано

Сьогодні в "Ровер Кафе" приїжджали "фіксери" з Рівного. Такі класні молоді люди!!! Я в захваті!

Я так зрозумів, що вони таким рейдом закривали сезон. А може я помиляюся і вони просто поїхали прокотитися?

Все рівно ( Рівне?  :ohmy: ) я їм по-доброму заздрю. Мене вже не сподвигнеш на такий вчинок, а вони - сіли і поїхали! Молодці однозначно!

Опубліковано

На днях відвідав Ваш заклад і захотілося скуштувати глітвейна, який нам з дружиною не сподобався, на жаль. Таке відчуття було, що п'єш звичайне підігріте вино, яке віддає гіркотою вкинутого туди грейпфрута.  :( Зробіть щось з цим. І розміщення столів таке, що пройти не можна, коли сидять компанії при вході. Декілька місяців до цього столи були більш цивілізовано розміщені.

Опубліковано

На днях відвідав Ваш заклад і захотілося скуштувати глітвейна, який нам з дружиною не сподобався, на жаль. Таке відчуття було, що п'єш звичайне підігріте вино, яке віддає гіркотою вкинутого туди грейпфрута.  :( Зробіть щось з цим. І розміщення столів таке, що пройти не можна, коли сидять компанії при вході. Декілька місяців до цього столи були більш цивілізовано розміщені.

1. Глінтвейн. Обіцяю розібратися. Прошу уточнення - коли це було?

2. Столи. Це питання не таке просте. Якісь час назад тут була така собі "буря в склянці води" якраз відносно того, що зсунуті столи, розраховані на 6 - 10 людей, тобто на велику компанію, займаються двома-трьома відвідувачами і це створює незручності для інших, тобто для тих самих великих компаній, що приходять пізніше... Ми зараз пробуємо по-іншому розставляти столи з тим, щоб створювати вам якнайменьше незручностей. Але сьогодняшня розстановка - не догма.

Ми вдячні вам за відгук. Будемо аналізувати. Будемо розглядати інші варіанти.

Опубліковано

мені здається, що максимальна "столова мобільність" – саме те, що треба. столи на 4-6 людей з можливістю їх совати )

Опубліковано

мені здається, що максимальна "столова мобільність" – саме те, що треба. столи на 4-6 людей з можливістю їх совати )

Нам здається, що те розташування столів, що ми маємо зараз - оптимальне для нашого кафе. Воно дозволяє максимально зручно ( на тому, що ми маємо!  ;) ) влаштувати віш відпочинок.

Але якщо ви запропонуєте якісь новації... Ми готові вислухати вас і я обіцяю, що, якщо ваша думка буде нам цікава, ми спробуємо втілити її у життя.

Дякую за відгук. :ok:

Опубліковано

Дивно,але я, як вперше тут глінтвейн покуштувала, то у слідуючі рази саме на нього заїжала і заходила, ще друзям рекомендувала. Хоч я і не вживаю алкоголю взагалі (собі прошу розводити чимось). Напевно щось із смаковими рецепторами ;)

Опубліковано

Народ!

В "Ровер Кафе" ми шукаємо барменів та офіціантів.

Якщо у когось є бажання, або є знайомі, які можуть та хочуть працювати в нашому кафе - звертайтеся за телефоном 095.202.33.42 , або просто зайдіть в заклад та переговоріть з адміністратором Наталею.

Опубліковано

Alex.62, мы тоже с подругой к Вам заходили.

Что могу сказать? Уютно. А чебуреки микс (которые тут на форуме хвалили) ну просто МНЯМммм.

Держите марку! Спасибо.

Опубліковано

Alex.62, мы тоже с подругой к Вам заходили.

Друзья... Много написал и всё снёс... Просто спасибо вам большое за добрые слова. Мы ценим ваше к нам тёплое отношение. Заходите ещё, расскажите о нас своим друзьям.

Спасибо!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...