Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, sergkots сказано:

Невже? Ти крім політики інші дописи читаєш?

ні, мені, як порохоботу, платять лише за певні теми^_^

як ти думаєш, вчителі з села мають можливість вивчити свою дитину на юриста? їх же в більшості тільки на платному вчать 

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Щойно, rl72 сказано:

ні, мені, як порохоботу, платять лише за певні теми

Це погано. Потрібно бути різносторонньо розвиненою людиною - тоді зможеш приводити більше аргументів, дописи стануть цікавішими.

2 хвилин тому, rl72 сказано:

як ти думаєш, вчителі з села мають можливість вивчити свою дитину на юриста? їх же в більшості тільки на платному вчать

А чесні юристи це лише коли батьки вчителі з села? І що, раніше не було на юридичному бюджетних місць? 

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

А чесні юристи це лише коли батьки вчителі з села? І що, раніше не було на юридичному бюджетних місць? 

кожна діяльність передбачає отримання певної вигоди чи користі.

і вкладання коштів в навчання, також передбачає, що ці кошти вернуться після початку роботи.

25000 грн. за  рік навчання навіть при курсі 8 грн/дол досить суттєва сума. не враховуючи інших супутніх "навчанню" витрат.

це приблизно сума річної зарплати молодого юриста в держ установі

Опубліковано
1 час назад, rl72 сказал:

я тебе дуже здивую, але ті хто, як ти кажеш "молокососи після інституту", були і є дітками своїх батьків - суддів, прокурорів.

51 минуту назад, rl72 сказал:

От вчаться в одному інституті чи унівнрситеті приміром 300 студентів, майбутніх юристів. Що, всі прям мають батьків суддів і прокурорів? Друге діло, що коли вони випускаються, то на ключові, козирні посади попадають синки. А не синки йдуть на менш важливі посади, типу нотаріуса, радника, в кращому випадку адвоката. 

А на рахунок оплати навчання, любий більш-менш успішний підприємець, та навіть я, рихтовщик, при бажанні своєї дитини піти вчитися на юриста, взмозі оплатити її навчання.

Опубліковано
16 хвилин тому, rl72 сказано:

кожна діяльність передбачає отримання певної вигоди чи користі.

і вкладання коштів в навчання, також передбачає, що ці кошти вернуться після початку роботи.

25000 грн. за  рік навчання навіть при курсі 8 грн/дол досить суттєва сума. не враховуючи інших супутніх "навчанню" витрат.

це приблизно сума річної зарплати молодого юриста в держ установі

От халепа. А як боротися із такою несправедливістю? Злодіям колись відрубували руки. А що ж робити з юристами які за навчання заплатили такі гроші? Чесні ж не платять за вищу освіту.

Опубліковано
8 часов назад, rl72 сказал:

В СНУ вартість навчання юриста 19800. На інші спеціальності 13000-18000. Це настільки суттєва різниця, щоб не дати можливість отримвти бажану для дитини освіту?

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

В СНУ вартість навчання юриста 19800. На інші спеціальності 13000-18000. Це настільки суттєва різниця, щоб не дати можливість отримвти бажану для дитини освіту?

Не думаю, що так звана "вища" освіта та ще в луцькому вузі є самоціль. Хіба що з якогось забитого села.

Опубліковано
28 минут назад, alexvvv сказал:

Не думаю, що так звана "вища" освіта та ще в луцькому вузі є самоціль. Хіба що з якогось забитого села.

Ну в юракадемії 22800. Не набагато дорожче.

Опубліковано

Такая логика: видите, провел Саакашвили в Грузии реформы, а на него теперь там уголовное дело завели, и его партия проигрывает на выборах.
Вывод: это неправильные реформы и сам Саакашвили неправильный. Подвывод: то ли дело наши реформы правильных парней, выборы мы выиграем и на нас дело не заведут.
Боюсь расстроить, но из неправильности Саакашвили все остальное не следует. Да и грузинские реформы можно назвать неполными, но нельзя называть нереформами. А наши - запросто. 
Больше того, из тезиса про Саакашвили, который провел реформы, а получил уголовное дело и проигрыш партии, прямо следует один вывод: да ну их, эти реформы. И тут всё начинает действительно становиться логичным.

Опубліковано

я не писав, що всі поголовно хто вчиться на юриста діти суддів, прокурорів. там є ще діти й інших чиновників. і навіть діти простих , образно кажучи, вчителів з села. і можливо рихтовщиків, у яких апріорі більша зарплата. 

друге питання, хто мав в 2014 відібрати  на посади суддів чесних і незаплямованих юристів? Якщо зараз в 2017 році відбирали 120 суддів, і то в них пройшло 25% недобросовісних? з більш ніж півсотні кандидатур не змогли вибрати, завалили реформу. а для відбору було залучено масу людей, комісій, громадських активістів

Опубліковано

@rl72, бачу любиш конкретику? Чепляєшся за слова? Ок. Де ти побачив, щоб я написав, що ти писав, що:

40 минут назад, rl72 сказал:

всі поголовно хто вчиться на юриста діти суддів, прокурорів.

???

Опубліковано
14 годин тому, rl72 сказано:

я тебе дуже здивую, але ті хто, як ти кажеш "молокососи після інституту", були і є дітками своїх батьків - суддів, прокурорів.

Щоб цитата була перед очима.

Опубліковано
48 минут назад, sergkots сказал:

Ні, ні, ні, ти не розумієш. Якщо б цитата виглядала так:

Цитата

я тебе дуже здивую, але ті хто, як ти кажеш "молокососи після інституту", всі були і є дітками своїх батьків - суддів, прокурорів.

то тільки тоді, можна було б перечити. А так, ні ні :). Хоча всі зрозуміли, що чоловік хтів сказати (сказав), але читати між рядками не можна і не треба. Все має бути чьотко)). 

Опубліковано

В 23.10.2017 в 11:27, Rock сказал:

..........

а за друге питання ,все до того йде ,ще якусь хрень впоре і депортують в реформовану Грузію

Ю. Луценко: Міграційна служба відмовила Саакашвілі у статусі біженця, його можуть екстрадувати.

Опубліковано
9 хвилин тому, Rock сказано:

Ю. Луценко: Міграційна служба відмовила Саакашвілі у статусі біженця, його можуть екстрадувати.

ну нарешті заживемо після екстрадиції

Опубліковано
11 хвилин тому, alexvvv сказано:

ну нарешті заживемо після екстрадиції

бояться.... Луценко сам за допомогою перевороту вийшов.. а тут відразу правильний став...
Бояре погані)) цар мовчить)) типу ні при чому... міграційна вирішила....

Опубліковано
5 годин тому, sergkots сказано:

5 годин тому, Юріч сказано:

Ні, ні, ні, ти не розумієш. Якщо б цитата виглядала так:

то тільки тоді, можна було б перечити. А так, ні ні :). Хоча всі зрозуміли, що чоловік хтів сказати (сказав), але читати між рядками не можна і не треба. Все має бути чьотко)). 

ви берете на себе відповідальність відбору чесних і незаплямованих юристів у судді?

які  шанси на те, що в 2014 на місце звільнених близько 7000 суддів можна обрати хоча б 75 % молодих студентів-випускників-юристів, чесних, незаплямованих, і не з сімей суддів-прокурорів?

Опубліковано
19 хвилин тому, rl72 сказано:

ви берете на себе відповідальність відбору чесних і незаплямованих юристів у судді?

Особисто я так.

20 хвилин тому, rl72 сказано:

які  шанси на те, що в 2014 на місце звільнених близько 7000 суддів можна обрати хоча б 75 % молодих студентів-випускників-юристів

Значно вищі ніж не робити нічого. 

21 хвилин тому, rl72 сказано:

чесних, незаплямованих, і не з сімей суддів-прокурорів?

Це найпростіше - вже є та були інструменти.

Опубліковано

О Мише. Мои грузинские впечатления полностью совпадают с авторскими:

"Общаясь несколько дней с местными, я не мог избавиться от впечатления, что попал в сказку «Кот в сапогах». О чем ни зайдет речь в Грузии – это все дело рук Маркиза Карабаса. Пешеходные улицы, новые дороги и мосты – это Мишико строил. Жемчужина Кахетии город Сигнахи, живо напомнивший мне Тоскану, и туристическая инфраструктура Сванетии – тоже проект Миши. 

Маниакальное стремление все делать легально, выдавать чек при малейшей транзакции, паническая боязнь взятки, уважение к полиции –это все от Миши. Снос памятника Сталину в Гори – Миша распорядился. Общение с таксистами, торговцами, прохожими, университетскими профессорами, с политиками-мишистами, с отколовшимися от Миши и с анти-мишистами – это все о нем, его имя возникает в разговоре буквально каждую минуту по разным поводам. Мишу могут ругать, Мишу могут не любить (особенно те чиновники, силовики и преподаватели, кто не по прошел люстрацию, и те олигархи, которых вынудили финансировать его мегапроекты) , Мишу могут обвинять в вождизме, авторитаризме, самолюбовании, эксцентриаде – но никто, даже враги, и не обвиняет его в воровстве, и все говорят о нем с уважением. В отличие от нынешних лидеров, о которых говорят с насмешкой – как о том же Иванишвили, который отстроил над Тбилиси, возле крепости Нарикала, безумную резиденцию в виде летающей тарелки, или собирает по всей Грузии столетние деревья и перевозит их в свое поместье при помощи спецтехники и барж.

Удивительно, как один человек за пять лет смог бросить вызов традициям трехтысячелетней культуры, горскому феодализму, местничеству, кланам, непотизму, воровству, вошедшим в фольклор взяточничеству и лени; он опроверг теории колеи и культурного детерминизма и доказал, что глубокая, укорененная культура может трансформироваться при наличии народного мандата, политической воли и работающих институтов. Да, он не успел перестроить страну, но новейшая история Грузии теперь четко делится на два этапа – до Миши и после, и он незримо присутствует в грузинской политике и фольклоре независимо от того, где находится – в Америке, Польше, Одессе или силовым способом пересекает границу Украины.

В центре Тбилиси на набережной Куры стоит большой стеклянный дворец в стиле бионической архитектуры, похожий на два сросшихся гриба. Это Дом Юстиции, который Саакашвили задумал как «службу одного окна», через которое гражданин общается с государством и может за считанные минуты получить любой документ, от паспорта до разрешения на открытие бизнеса. Говорят, там даже была задумана система драйв-ин, как в Макдональдсе, чтобы, въехав в одни ворота с документами, человек на выезде через пару минут получал готовый паспорт или свидетельство. Увидеть воплощение своей мечты Мише не удалось , драйв-ина нет, службы работают в сокращенном режиме – говорят, Иванишвили философски заметил, что грузинам необходимы очереди: и чиновники при деле, и посетители, «а чем еще занять людей?». И еще рассказывают, что при личной встрече Иванишвили сказал Саакашвили: «ты хочешь дать людям государство, а им хочу дать родину». 

И мне кажется, что это основная дилемма посткоммунистических транзитов: все политики так или иначе кормят электорат рассказами о родине (с Крымом, коррупцией и Калашниковым) вместо того, чтобы дать людям эффективное сервисное государство".

(с) Сергей Медведев.

Опубліковано

Міхо запердіти пропагандою не вдасться, бо там далеко не слова. Такі як Міхо розуміють що робити з системою загалом, але не з якимись рівнями в середині системи, коли відповідальність розмита і вже як мінімум 100 рук одна одну миє. Хто цього не розуміє, то йому очевидно і не потрібно розуміти, або не положено.

Опубліковано

Фу, так опускатися , що фотошоплену фотку постити. Всерівно що "якщо нема аргументів - доїбусь до орфографії".

Опубліковано

Дивлячись на всі ці потуги, все меньше і меньше віриться в те, що

В 18.10.2017 в 10:47, rl72 сказал:

все що я заробляю, я заробляю лише своєю розумовою і фізичною працею. яка немає нічого спільного з владою, ні отримання від будь-якої влади будь-яких доходів

Людина просто так такою фігньою займатися не буде, вишуковувати якісь картинки, цитати, посилання, і постити все тут...

Опубліковано
4 хвилин тому, Юріч сказано:

Дивлячись на всі ці потуги, все меньше і меньше віриться в те, що

Людина просто так такою фігньою займатися не буде, вишуковувати якісь картинки, цитати, посилання, і постити все тут...

штучний інтелект, а хулі

Опубліковано
8 минут назад, rl72 сказал:

штучний інтелект, а хулі

В реченні 

13 минут назад, Юріч сказал:

Основний акцент і смислова нагрузка була на словосполученні "просто так". "Людина" написав, щоб тебе не образити. Спочатку хотів написати "нормальна людина", так ти б обвінив мене в тому, що я тебе ненормальним рахую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...