Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 13:49, charlie сказав:

я до того, що пішла цензура на тв, наш однотуровий походу взагалі ї-нувся

Показати  

Яке ТВ? Ти назвав лише ригівськи гівно-канали.

24 канал наприклад цілий день показує.

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 10.09.2017 в 13:55, zplanetaz12 сказав:

Яке ТВ? Ти назвав лише ригівськи гівно-канали.

24 канал наприклад цілий день показує.

Показати  

та з 24 ясно, я не можу зрозуміти, чому на 112 не має відео і інтерв"ю

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 13:58, charlie сказав:

та з 24 ясно, я не можу зрозуміти, чому на 112 не має відео і інтерв"ю

Показати  

Для чого дивитись гівно-канали і розуміти що в них там відбувається?

Опубліковано

очікувано, цей потяг вже встигли  підготувати - є вже крикуни-провокатори, є вже невдоволені бабульки, картинка вже є

Опубліковано

:) Отже, план Б не пройшов, розпочинається план А/2 :) повертаються в Краковець, будуть знову пробувати проїхати автобусом :)

Я вже ржу з цієї клоунади, як вже Порох принижується і позориться перед Європою. Дійсно "Не ПУЩУУУУ!" :D

ВеВешники там не встигли від'їхати, як автобуси розвертають і назад! :) Петрушки теж "НАЗАД!" :D

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 14:33, jack74 сказав:

:) Отже, план Б не пройшов, розпочинається план А/2 :) повертаються в Краковець, будуть знову пробувати проїхати автобусом :)

Я вже ржу з цієї клоунади, як вже Порох принижується і позориться перед Європою. Дійсно "Не ПУЩУУУУ!" :D

ВеВешники там не встигли від'їхати, як автобуси розвертають і назад! :) Петрушки теж "НАЗАД!" :D

Показати  

А серед тієї клоунади Порох там де?

Я там побачив:

бабу юлю, яка війну 08.08.08 сказала що фактично Грузія агресор.

був лушпайка з своєю бандою

зімін

і ще купу довбодятлів які шкварені  перешкварені.

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 14:40, la20 сказав:

А серед тієї клоунади Порох там де?

Показати  

та тобі сци в очі - ти будеш і далі молитись "ШОКОЛААААД! ШОКОЛААД!"

На Донбасі Путіна теж нема. І в Криму його тоді теж не було. Ні, то все не він. То там громадянська війна, а там - референдум і воєвиявлення народу.

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 14:38, d.u.a.l сказав:

Так обісратись - це ще потрібно постаратись. Люди думали, що обирають шоколад, а це виявилась дещо інша субстанція того ж кольору. Щось уже і порохоботи затихли, вже дійшло, що люди не настільки дурні, як їхні хазяї думають?

59b54e44be32a_DJTI8OaWsAEWu9X1.thumb.jpg.f310a222d7a78a121cb059e803bff42f.jpg

Показати  

Тебе лишньохромосомного хотів спитати.Ти теж вважаєш що беркуту за те що вони вбивали людей на Майдані тра дякую сказати, як вчора сказав міхо

image.thumb.png.a7c8f1bb80e1a515a212978e2b54a61f.png

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 14:43, jack74 сказав:

та тобі сци в очі - ти будеш і далі молитись "ШОКОЛААААД! ШОКОЛААД!"

На Донбасі Путіна теж нема. І в Криму його тоді теж не було. Ні, то все не він. То там громадянська війна, а там - референдум і воєвиявлення народу.

Показати  

ти на Донбас не спригуй. ЦЕ тобі сци в очі. титушки які керувались шмарою завірухою, заява руху який до міхо відноситься, а ти тут все Порох.

Заглянь в штани чи він тобі часом в штані не насрав :)

Опубліковано

ах да як же на вєласапєді він мав їхати чи скотина барижна продала його?

Сьогодні ці всі клоуни зробили мій день. всякі там сцяні квартали відпочивають

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 14:33, jack74 сказав:

Показати  

Було би смішно, якби не було би так сумно, бо це типу головнокомандувач такий у нас :( Тому і не дивно, що він кинувся засновувати офшор під час іловайського котла, так само злякався.  

Опубліковано

Сьогодні яскраво видно, хто куплений і проданий. Які смі відверті, а яких тримають за горло. А над усіма людьми які зараз на кордоні відверто знущаються. Їх поки не б'ють,  просто  гноблять і фізично виснажують. Ніщо не буває вічним, колись перед  кимось, теж закриються кордони і тікати не буде куди.

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 15:56, silfida сказав:

А над усіма людьми які зараз на кордоні відверто знущаються. Їх поки не б'ють,  просто  гноблять і фізично виснажують.

Показати  

Так вони ж в добровільному порядку туди пішли :) Шкода лише звичайних пересічних, яким по справам. А, ну і ще журналістів і Грішина, якого на перекур і перекус не відпускають зі стріма)

Опубліковано

fenmix

так для прикладу, ви приходите захищати свої права чи чиїсь права, нехай в суд, а над вами сміються знущаються незважаючи на вашу правоту. Ви обурюєтесь, а вам кажуть, ви ж добровільно сюди прийшли, які можуть бути претензії ))) і всі оточуючі вам кажуть, а чого ти туди поперся, ти що не знаєш в Україні правди нема, ми ніхто, ми прості люди.

Опубліковано
  В 10.09.2017 в 16:20, silfida сказав:

так для прикладу, ви приходите захищати свої права чи чиїсь права, нехай в суд, а над вами сміються знущаються незважаючи на вашу правоту. Ви обурюєтесь, а вам кажуть, ви ж добровільно сюди прийшли, які можуть бути претензії ))) і всі оточуючі вам кажуть, а чого ти туди поперся, ти що не знаєш в Україні правди нема, ми ніхто, ми прості люди.

Показати  

Порівняння якесь не дуже в тему. Туди з'їхались переважно партійці з РНС + батьківщини і громадянської позиції. Для них цінність - це громадянство Саакашвілі. Тобто ці чуваки без нього, очевидно, політичні імпотенти чи що? Що заважає їм йти в політику без нього? Це звичайне месіанство, сотворення собі кумира. Про Йулю, яка у 2008 році обіймалась з Путіним в той час, коли вмирали грузинські солдати годі говорити.  Зараз це тупо гризня між двома потужними політичними елітами: провладними (БПП, НФ, Самопоміч і РП з оппоблоком і Ахметовим, яким не вигідні перевибори) і опозиційними (Батьківщина, Громадянська позиція, РНС, Лещенки, Наєми, Демальянси і т.д на чолі з Коломойським і Медведчуком). Про те, що нещодавно Саакашвілі, Коломойський і Медведчук мали зустріч в Швейцарії, то не секрет:

То чому співчувати? Тому, що одурманені люди кидаються в ролі мяса в міжелітні розбірки? Це навіть не порівняти з майданом, бо там люди стояли за цінності свободи, демократії і верховенства права (і хіба що деякі партійці з БЮТу за Йулю). А зараз люди стоять за Міхо і за тих, хто його спонсорують.

Ну і ще раз казали, що чомусь його в Грузії люблячий грузинський народ з хлібом сіллю на кордоні не чекає. Зате українцям в голови таке "заходить" на ура.

Не робіть кумира ні з пороха, ні з міхо. Політики міняються, спонсори лишаються ті самі.

Опубліковано

Я зараз дивуюсь, чому  влада  ще не дає пояснень, а  просто  прикривається  пішками, бідними людьми, яких зробили  жертвами ситуації. Ще ніхто  з журналістів не знайшов ні президента, ні інших відповідальних, за цей цирк. Відбрехатись, що вони нічого не знали не вийде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...