Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

А коли буде тема збоченці відступають? Блін реально зара пі... така важлива проблема на 25 сторінок в темі ? 0_0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь

Моделюю ситуацію. Є Ви, а є гіпотетичний гей Вася. Ви маєте бажання "захистити свій мозок, свої очі і своїх близьких від нетрадиційних", гей Вася хоче рівноправ'я, визнання своїх прав. Чому ви є пріоретитнішим ніж Гей Вася? Якщо всі люди рівні. Тільки через ваше ставлення до Васі?

А давай так: є я, є гей Вася, а є педофіл Сидор, я собі живу і тихенько недолюблюю геїв і педофілів, не виходжу на мітинги аля "геть нетрадиційних", а ці двоє будуть виходити на мітинги і пропагувати свої збочення, і я маю до цього ставитись нормально бо вони хочуть рівноправ'я? А потім на це все подивляться гвалтівники і вбивці, вийдуть на мітинги, і захочуть рівноправ'я, і я теж до того маю ставитись з розумінням?

Ти особисто багато знаєш геїв чи лесбійок?

Одного обгрунтовано підозрюю (і наші з ним спільні друзі теж), і стараюсь триматись від нього подалі. Я його не принижую, не підколюю, просто тримаюсь подалі і не хочу щоб він організовував тут свої двіженія.

Авжеж, на особистості одразу переходять, як тільки закінчуються аргументи.

От бачиш, як недобре коли ти починаєш домислювати за мене, а я за тебе?

П.С. гомофобы все твердят что геи пытаются им что-то навязывать, НО при этом они сами постоянно указывают как должны вести себя геи в обществе, что должны делать и что не должны, двойные стандарты такие двойные стандарты.

Заметь, традиционные не устраивают антип_дорские митинги, не заставляют их терпеть гетеросексуалов, не устраивают оргии в парках, мол, смотрите как надо любить женщин. В общем, я не устраиваю/не участвую, и пусть они следуют моему примеру, как-то так.

Народ, кому не подобається тема - не заходьте, не читайте, скаржтесь модерам щоб закрили. Форум для того щоб тут спілкувались, нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что должно было дойти?

А давай так: є я, є гей Вася, а є педофіл Сидор, я собі живу і тихенько недолюблюю геїв і педофілів, не виходжу на мітинги аля "геть нетрадиційних", а ці двоє будуть виходити на мітинги і пропагувати свої збочення, і я маю до цього ставитись нормально бо вони хочуть рівноправ'я? А потім на це все подивляться гвалтівники і вбивці, вийдуть на мітинги, і захочуть рівноправ'я, і я теж до того маю ставитись з розумінням?

А давай не ставить в один ряд геев и разного рода насильников? я уже об этом просил, чувствую это на каждой странице этой темы писать нужно.

Заметь, традиционные не устраивают антип_дорские митинги, не заставляют их терпеть гетеросексуалов, не устраивают оргии в парках, мол, смотрите как надо любить женщин. В общем, я не устраиваю/не участвую, и пусть они следуют моему примеру, как-то так.

Во первых - устраивают, во вторых геи не выступают против традиционной семьи, в третьих они не устраивают показушные оргии в парках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це ще прочитай, саме те що тобі адресувалось- http://board.lutsk.u...entry1053352513

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дядько Вадим. педофіли це погані люди бо дітей ображати не добре. Геї і лесбіянки повнолітні. Давайте ще сюди припишем вбивць, наркоманів, свідків 5 дня 10 пришестя?

НУЖНО БОЛЬШЕ МИНУСОВ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це ще прочитай, саме те що тобі адресувалось- http://board.lutsk.u...entry1053352513

Ты мне объясни к чему была предыдущая ссылка на пост с анекдотом.

П.С. интересно кто делает модератором троля-флудера любящего переходить на личности а после этого писать что-то в духе "А я чо? я ничо", это скорее риторический вопрос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А давай не ставить в один ряд геев и разного рода насильников? я уже об этом просил, чувствую это на каждой странице этой темы писать нужно.

Я считаю что геи - ненормальные, что педофилы - ненормальные, убийцы-насильники - ненормальные, так почему бы мне не ставить их в один ряд по критерию нормальный/не нормальный? Заметь, не по критерию что есть большее зло, тут все очевидно.

Во первых - устраивают

Например? Я про Украину, мне митинги в России в пример ставить не надо. Можно ссылочку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты мне объясни к чему была предыдущая ссылка на пост с анекдотом.

П.С. интересно кто делает модератором троля-флудера любящего переходить на личности а после этого писать что-то в духе "А я чо? я ничо", это скорее риторический вопрос.

Мда, маразм крєпчав...

Навіть аналогія з Слоупоком не дійшла, на твої питання- відповіль давав. Перечитай попередні пости. :)

Видно, є два варіанта думок- Ваша і неВірна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я считаю что геи - ненормальные, что педофилы - ненормальные, убийцы-насильники - ненормальные, так почему бы мне не ставить их в один ряд по критерию нормальный/не нормальный? Заметь, не по критерию что есть большее зло, тут все очевидно.

Во первых - устраивают

Например? Я про Украину, мне митинги в России в пример ставить не надо. Можно ссылочку?

От, ви рахуєте, це всього лиш ваша думка. Це не істина в останній інстанції. то чому вона має бути правильнішою ніж в опонентів? якщо мені наведуть залізобетонні аргументи, а не ти, я, ми рахуємо, Бог створив, так кажуть, і тд... Я перед вами вибачусь, скажу що був неправий.

Я рахую грибоїдів злом, і що далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дядько Вадим. педофіли це погані люди бо дітей ображати не добре. Геї і лесбіянки повнолітні. Давайте ще сюди припишем вбивць, наркоманів, свідків 5 дня 10 пришестя? НУЖНО БОЛЬШЕ МИНУСОВ!!!!

Геї і лесбіянки точно повнолітні, прям всі? Дітки напевно про їх існування і не здогадуються, так?

Мінус не від мене.

От, ви рахуєте, це всього лиш ваша думка. Це не істина в останній інстанції. то чому вона має бути правильнішою ніж в опонентів? якщо мені наведуть залізобетонні аргументи, а не ти, я, ми рахуємо, Бог створив, так кажуть, і тд... Я перед вами вибачусь, скажу що був неправий.

Такої думки як я в нашому соціумі притримується абсолютна більшість, це про щось говорить. Якщо з 10 чоловік 8 скажуть що всі перераховані - ненормальні, тобі цього буде мало?

Головне не популяризуй свої погляди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во первых - устраивают

Потому-что геи не причиняют физического вреда окружающим. Они не бегают за тобой по улицам пытаясь "вставить" и не ждут тебя в "темном переулке", они не творят насилия над другими. Как можно не понимать таких элементарных вещей?

Откуда мне знать про что конкретно ты говоришь когда ты не уточняешь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дядько Вадим. педофіли це погані люди бо дітей ображати не добре. Геї і лесбіянки повнолітні. Давайте ще сюди припишем вбивць, наркоманів, свідків 5 дня 10 пришестя? НУЖНО БОЛЬШЕ МИНУСОВ!!!!

Геї і лесбіянки точно повнолітні, прям всі? Дітки напевно про їх існування і не здогадуються, так?

Мінус не від мене.

Головне не популяризуй свої погляди.

Свічку не тримав, неповнолітні це вже кримінал, не важливо геї негеї.

Що за расизм? А чому ви свої популяризуєте? :) Якісь подвійні стандарти, хто вам видав карт бланш?

П.С Мужик, за мінус сказав. Привіт jack74:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потому-что геи не причиняют физического вреда окружающим. Они не бегают за тобой по улицам пытаясь "вставить" и не ждут тебя в "темном переулке", они не творят насилия над другими. Как можно не понимать таких элементарных вещей?

І хто тролль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивна штука виходить, чим більше "усучаснюється" суспільство, тим більше з'являється різних "рухів". Молодь, я так гадаю, не пам'ятає "буремні" часи сесеру, коли за любов до одностатевих відносин саджали до буцегарні. Ні, я не прагну повернення тих часів)) Веду до того, що і тоді були і геї, і лезбі. Вони собі шпирхались тихенько, нічого не вимагали. То хто їм зараз забороняє це робити ? Для чого тут демонстрації з вимогами - свободу статевим відносинам? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І хто тролль?

в чем троллинг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за пляшкою горілки, при певній долі сноровки, вам точно доведуть, що педофілія то нормально, що вони за рівноправья й легально хочуть це робити, бо в них природа така, на сході у арабів он в скільки женятся й таке інше, але ви чомусь будете робити квадратні очі й доказувати що особисто ви проти цього (а може й не будете),що то зло й їх треба саджати в тюрму, бо в нас не схід, не араби й таке інше, то чого ви від нас то хочете по відношенню до геїв ? Тим більше ми не пропонуємо їх ні бити, ні в тюрму саджати, просто НЕ АФІШУВАТИ Й НЕ НАВЬЯЗУВАТИ свої відносини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В останньому реченні, вибач, щоб не боянити- картинку повторно не буду вставляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В останньому реченні, вибач, щоб не боянити- картинку повторно не буду вставляти.

Человек не уточнил что он имел ввиду Украину, я ему на это указал, в чем троллинг?

П.С. сорри но тебе больше не отвечаю, не вижу смысла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за пляшкою горілки, при певній долі сноровки, вам точно доведуть, що педофілія то нормально, що вони за рівноправья й легально хочуть це робити, бо в них природа така, на сході у арабів он в скільки женятся й таке інше, але ви чомусь будете робити квадратні очі й доказувати що особисто ви проти цього (а може й не будете),що то зло й їх треба саджати в тюрму, бо в нас не схід, не араби й таке інше, то чого ви від нас то хочете по відношенню до геїв ? Тим більше ми не пропонуємо їх ні бити, ні в тюрму саджати, просто НЕ АФІШУВАТИ Й НЕ НАВЬЯЗУВАТИ свої відносини

Ой напяну ще більше на філософію тягне тому наврядчи. Взагалі педофілія складна штука. Коли жінка в 15 років виглядає як шльондра, розбещує наприклад 30 літнього мужика, а тоді пише заяву і його садять. Так по закону він вчинив злочин, але чи збочинець він?

Не повинні афішувати чому?) Бо вам і ще багато кому не подобається? я розумію цю позицію. В мене батько теж страшний гомофоб, а мама ні. Я просто не можу зрозуміти чого доросла людина, в вільній країні має не навязувати й не афішувати? Якщо класичний гетерозвязок афішується і навязується на кожному кроці. Якщо я бачу гейське кіно, я просто переключаю канал. Все, навязування мене не зацепило)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я бачу гейське кіно, я просто переключаю канал. Все, навязування мене не зацепило)

Певно, різниця у тому- що у мене навіть канали такі відсутні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я бачу гейське кіно, я просто переключаю канал. Все, навязування мене не зацепило)

Певно, різниця у тому- що у мене навіть канали такі відсутні...

Вельмишановний опоненте, підйоб незарахований. Подивились з жінкою серіал 8 чуство, де гомосятини було аж надто забагато навіть для лояльного мене. Але серіал цікавий, до перегляду не знав про що буде)

post-13972-0-26257800-1437516214_thumb.p

Які ще будуть запитання?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так їм цього замало, от в тому й проблема, їм подавай, щоб скрізь зелені галочки стояли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так їм цього замало, от в тому й проблема, їм подавай, щоб скрізь зелені галочки стояли

Я не маю такої інформації, якщо надасте, буду вдячний)

Якщо закон каже що неможна їх дискрімінувати то треба зудуматись. Водночас закон не забороняє їм піаритись. хіба я не правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не маю такої інформації, якщо надасте, буду вдячний)

Якщо закон каже що неможна їх дискрімінувати то треба зудуматись. Водночас закон не забороняє їм піаритись. хіба я не правий?

ну ну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему нужно было назвать не "Збочинці наступають!" а "Збочинці не наступають, но мы боимся а вдруг они начнут наступать а мы не знаем как рассказать своим детям кто такие геи и вообще мы их боимся и не знаем как себя с ними вести" :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...